World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En nem a szemelyes preferenciakrol beszelek, hanem arrol amit ezek szerint nem tudtam elsore atadni, amekkora a szakadek az utolso medium es az elso heavy nemet tank kozott. Te azt irtad hogy neked bejott a parduc es nem tudtal te se keresni a tigrissel, en meg most mar nem tudok, mert mar mindenki tudja hogy a tigrist milyen marha konnyu kiloni egy nyamvadt KV tankal is 107es agyuval, ha olvasol forumot rajossz hogy a Tigris iszonyatosan el van allitva, mar 1000 fele keppen szet tudjak lovetni, nem egy nagy tudomany, marad az hogy elbujkalva kivarod a csata veget, vagy haverok fedeznek, ezek nelkul te soha nem fogsz tiogrissel semmit se keresni csak repair billt boven. Es nem a 10k javitas a sok hanem az hogy mint mondtam a nyeremeny credit nem fedezi szinte soha a javitas+ujratoltest, es ez a tigris alatt szinte soha nem volt igy, ha mas nem legalabb 500-1000 credit pluszba jott ki, ez mar eleg volt hogy legyen kedvem ujra csataba indulni, de igy hogy Tigrissel 10bol 10szer az elso 20 masodpercben szetlo az arty mert a scout azonnal nekem jon es leesik a lancom, ebbol csak az jon hogy ujfent nincs kedvem tigrissel jatszani. A Mausodrol tudok, mint irtam korabban, ott voltam amikor a hummel es az s51 szetagyuzott Kalinovka palyan, amint tobbeknek meglessz a Maus elokerul a strategia is ellene, a vk4502est mar szinten tudjak hogy kell kezelni, pont azt hasznaljak ki ellene medium tankok(t43-t44,de lattam mar IS, KV3-at is) hogy kozleharcba a turet forgasi sebessege milyen hihetetlenul lassu es egyszerre ket irnaybol jonnek elo fedezekbol es ugye egyszerre csak egyfele tud loni a vk is. Amit en latok az az hogy egyre tobb az IS3/IS4 es most a soft reset-el en is meg fogm nezni, de a jateko forumnjan 60%ban a szovjet tankok a jobbak a jatekosok tapasztalata szerint, a nemet tankokba csak a legendas hirnevuk/kinezetuk tartja a rajongokat, aztan ha meglesznek az amerikai tankok is a jatekba akkor ugy fognak elfogyni a nemet tankok a csatamezokrol hogy csak na
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
erre az emailra [email protected]
A jelenlegi browser eleg idiotan mukodik es legalabb 50%ban nem egy csapatba rak be, akkor viszont garantalt, hogy az idegenek nem segitenek, volt hogy en kertem magam melle a tigrisemen ket mediumot, erre ekuldtek a faszba, hogy noob camper es inkabb rohant mind szetlovetni magat es ilyenkor a vegeredmeny mindig 10k folotti javitas, prmeium napon talan sikerul nem minuszba kijonni de a 88-as skulo mar nem olyan hudeolcso. Nem ertem ezt a rendszert sehogy se, mert medium tankon nagyon jol tudtam farmolni, nem-premium napon is 4-500k-t( mar masodszor vettem meg a tigrist, az elsot felhaborodasomban eladtam 2 nap utan)aztan ahogy atlepek Tigrisbe mar megyek is minuszba hihetetlenul gyorsan. Nem ertem, biztos az en keszulekemben van a hiba
A Leo mindig pénzt csinál, 100-ból egyszer megyek vele mínuszba prémium nélkül, a Hummel meg általában nem pluszos, de nem is viszi el a pénzt.
A Panzerjager csak recruitos hülyéskedésre van 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
a szokásos ruszki recept: a tank nagyjából ugyanaz a szint, de kétszer akkora ágyúkat lehet rápakolni, mint a németeknél.
Per Aspera Ad Inferi.
Together we'll fly someday...
Per Aspera Ad Inferi.
Together we'll fly someday...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Aki Párducra hajt csak annyit mondhatok hogy nagy csalódás az egész.. Nemegyszer esett meg hogy egy Pz4-es szembõl 1 lövéssel kilõtte a tankom. Egy jó dolog van rajta aza 88-as ágyú de az a tigrisnél is megvan de annak nagyobb a páncélzata szóval ha tehetném akkor inkább arra mennék hiába szídja mindenki.
Amúgy a softwipe-nál úgy halottam hogy törölnek mindent de visszakapjuk az Xp-t ? vagy csak pletyka lenne?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A többieket meg levadásszák mint a nyulakat.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Miért nem mondtad neki,mivan mire jó egy skandináv tankos a golyók ellen?Beáll é SVÉD.😛
Fontos,hogy ne engedd közel,a lánctalp mindig legyen leamortizálva.
Annyit tennék hozzá,hogy Pz3asal mindig kerüld a nagyok csatáját.Mikor az artyk és a td kiégtek akkor keress egy csapattárs nagyot és bujj olyan közel hozzá ahogyan csak lehet,de figyeld az õ mozgását,ne legyél utba és ha az ellen lõ és nem te vagy a célpont (általában nem.Nem érsz annyit a nagynak) szépen segítesz.A legnagyobb segitség a lánctalp lelõvése.Td-nél ez a halál,a többinél is gázos ha a társad mögémegy.
Ez a legjobb a játékban,mikor ésszel játszik az ember,nem pedig várja a sültgalambot és puffogtat.
Is3-4 nem nagy falat,ha eltalálod az ágyúját és az ammoját.Sose fog lõni többet.
Városban meg fõleg.
3 tank amit sose adok el😛z3,StugIII,T-34 csíterágyúval.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/