World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cukii
Kicsit számolgattam és arra jutottam, hogy ha a profil törlésnél megkapod azt a mennyiségû xp-t amit eddig összeszedtél, akkor valamivel több mint 700.000xp elég a Maus-hoz vagy egy IS-7hez, ugyanis így nem fontos kifejleszteni mindenhez motort vagy felfüggesztést ez csak a legrövidebb útvonal a mindig egyel magasabb Tier-hez. (A KV-3 útvonal olcsóbb kb 10000xp-vel)

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Ulvar
1es Nyelvtan 😄.

Gyalog nem lehet visszavonulni hátra hagyva egy felrobbantott tankot? 😄

Ez a rózsaszín BMP khhm....., sok dologra volt jó, de nem igazán mennék vele egy tankcsatában 😄. Csapatszállításra, partraszállásra tökéletes volt. Mondjuk az tény hogy késõbbi változatai sokkal jobbak voltak a fejlesztéseinek köszönhetõen, a hõkövetõ rakétától kezdve...sorolhatnánk sok mindent. Operation Flashpointban mentem vele sokat.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

TOMSILENT
Úh...nem raktba be? sebaj....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Valahogy éreztem hogy meg fogják csinálni a cohof-ba....<#alien2>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

RatBaG
na, jókor hal le megint <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Másnak is foglaltat jelez a server vagy csak nekem?😄
Cukii
Ez egy mezei BMP nem? A szerelmes feliratok adják az ívet<#zavart1>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
Én nem látok hibát a mondatban, javaslom olvasd el figyelmesen ha elsõre nem sikerült...

Hát annyira rossz tervezés volt, hogy az volt az elsõ IFV, a NATO-t lenyûgözte amikor meglátta õket felvonulni a vörös téren. Tény hogy voltak hibái, de arra a célra tökéletesen megfelelt amire tervezték, mellesleg a hibákat a késõbbi változatokban javították. Amúgy meg az orosz harceszközökre ritkán jellemzõ hogy szépek lennének XD.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Achmed927
Mi a jó abban a páncélosban ? Semmi. Rossz tervezés, csúnya. 😄 Véleményem.

Pink BMP, LOL. Na, azért törném a kezét annak aki képes egy ilyen jószágot így elcsúfítani 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

TOMSILENT
1.Felrobbantotta és 2.visszavonultak.... 😄 grat....amúgy #1859 mi ez a szarláda? 😮

Cukii
Egy példányt állítólag bevetettek, egy híd védelmében. Pontos adatok nincsenek, hogy milyen eredménnyel, de az biztos hogy miután elfogyott a lõszer a személyzet felrobbantotta és visszavonult.

^^,

Eagle16
Lenne 15000 HP-ja 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na ez a Ratte komoly lenne mondjuk egy Lakeville-n.A fél pályát beborítanáXD
Ulvar
Én úgy tudom hogy az egyiket felrobbantották mielõtt az ellenség kezére került volna, a másikat nem sikerült. Gondolom ez az.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

TOMSILENT
Nah ez a patkány.....<#zavart1><#vigyor1> (ratte) Eagle gyûjthetsz XP-t.... ^^

TOMSILENT
Német "csoda" fegyverek....

Böngészgessetek...

Az alsó talán a p 1000 Ratte. 2 darab 280 mm-es ágyúval.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TOMSILENT
Még se kettõ volt építve. Mert ti azt mondtátok az egyiket a ruszkik vitték el a másikat a gyárba lebombázták...na de...akkor ez hogy? <#zavart1>

És ez még egy nagy fej törés számomra mert ezt még most láttam elõször csak...

kösz
Achmed927
Hát akkor hajrá. Kezd el. A Marder, Hetzer gépsárkányokon hamar túl lehet jutni. Utána már lassabb. 😄

Tankvadász akarok lenni csak ez az ág olcsóbb volt mint a marder 2 es és úgy is a hetzer nél lyukadok ki ígyis úgyis
Achmed927
Válaszd ki mi akarsz lenni.

Td , Spg , Rush

Aztán azt kezd el vinni. Tech Tree a barátod.

OK
Add el. Nem ér az a tank semmit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

gyor=gyors
Hi. Nem tudnátok egy pár tanácsot adni szegény csóri barátotoknak?
Most jutottam el oda hogy vettem egy Panzer 35 vagy 38 ast. Már nem is tudom meiket.<#idiota> De mindegy az a lényeg hogy ezzel már nemlehet recuit battlet nyomni csak sima standard battlet ahol ugye minden ember tigrissel meg maus al szaladgál. És hát nincs sok eséjem mert a P 38 nem valami gyor jó hogyha kiviszi a 35-40 et és hát felderítõnek így nem valami jó. És így nem tudok fejlõdeni mert egybõl kilõnek. PLS help
Achmed927
Nyugi ez velem is elõfordul. 😄 Td-vel nyomom így messzirõl tüzelek .... néha becsusszan 1-1 baráti kilövés, sebzés. 😄 Megesik. Eddig 1 rossz szót nem kaptam. ... Még. 😄

Ehh ezeknek a most Pz III-ast elért játékosoknak különleges érzékük van ahhoz,hogy pont akkor fussanak be közém és az ellenfél közé mikor épp tüzelek ezzel persze õt kilõve nem az ellenfelet,és máris én vagyok a gonosz TK-s mert õ hõsködni akart...XD
Forolto
Elösször ki kell fejleszteni.Nem elég a credit,minden csata végén expt kapsz abból fejlesztened kell.Ahogy írták a research gombal.

tankot szeretnék venni, 13500 kerditem van, aranyam nincs.Ma kezdtem a játékot.

Achmed927
Mibõl akarod feltölteni lõszerrel ? Meg gondolom nincs kifejlesztve.

Research jobbra azt nyomjad. 😄

Miért nem enged venni tankot, ha van 13500 kreditem, és a tank csak 12600-ba kerül?

Achmed927
Nincs lagg egyáltalán. Jól megy minden.

Forolto
ugy érzem megint csak a goldért fogok beloggolni... :/

RatBaG
fakk, akkor megint nincs értelme betolnom a premiumot, pedig tegnap éjszaka már bizakodtam...

Per Aspera Ad Inferi.

Eagle16
Most ahogy kiléptem már kezdett akadozni...délután ugyanolyan lesz...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Barrett 50 Cal
Ma nem annyira😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Forolto
Laggos még a vas?

Achmed927
Most is már megint mi volt.
Pz III hõsködés. De csak mert 8 vs 1 volt ellenem. :S Azért 4-et a sírba vittem. 1 Pz III , 2 Pz IV , 1 Hetzer
😄 Biztos ami biztos. 😄

Barrett 50 Cal
Már megint buzi a server:S

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

+fav, töltöm 😄

Ezt a a 6 eros tankot nem vagom, lehet kicsit tul gyorsan futottam at az uj hozzaszolasokat, de nekem inkabb az lessz hogy a 4 fele tank, spg, td, heavy es egy light vagy medium scoutolni
Me0w
Szerencsere nekem nincsenek ilyen aggalyaim, a 260/loszer miatt mindenre lovok, ha pz3, ha is3. Panther ftw 😊

Together we'll fly someday...

Forolto
Ezért írom,könyörgök már a klános csatákért.Ott gyenge kezdõt nem találsz.
Alap,hogy a klánodon belül legyen minimum 6 erõs tankod és akkor napi 6 csata biztos adott.

Egy Pz3as milyen tank már könyörgöm?Közepesnek az alja...Tehát mi a feladata?Arty védelme.Plö.Ott van a vidiben.Ne IS3al tigrissel csatázzunk már.Én ha azzal jövök elsõ dolgom az arty követése.Ha noob akkor arra is rászólok,hogy ugyanmá.Jön a gyors kis light tank és felveszem vele a harcot.OTT van esélyed!Ha nagyobb tank érkezik persze semmi esély akkor se ott állok és puffogtatom.Kihasználom,hogy gyorsabb vagyok,vagy jelzem az artynak tehát becélzom és utána futok.Nem szégyen a futás.Ez olyan nehéz?Mindig a neked elérhetõ célpontot kell kiszemelni,de a feladatkörödet próbáld megcsinálni.Ha ezt mindenki beverné a fejébe irtó jó kis csaták lennének.

Köszi!

7 post-al lejebb EMilio linkelte a TD bemutato vidit, keresd meg hogy a light /medium/heavy tankoknal mit mutat, mert a bemutatoban az adott tank tipus melett megmutatja milyen jatekstilusra terveztek milyen modon kell vele harcolni, mi a csapatbeli szerepe