World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achmed927
Ahamm. Hát ez van. 😄

Amúgy errort ír ki az oldal.

Forolto
Van egy ilyen rész.
Team Kill

Ha itt jelenti és van róla valami bizonyitéka,kép akkor lehet,hogy kivizsgálják az esetet.Mass Team kill a ban.

Én is nyírtam már ki csapat társat. Véletlenül is, de egyszer szándékosan. Egy kis buzi a Leopardjával, azzzal szórakozott, hogy a minket a társait lõtte. Igaz, nem sebzett meg, de mit képzel? Oda fordultam, és ki nyírtam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Achmed927
Olyan létezhet hogy letiltanak pár napig a játékról ? Vagy véglegesen ?

Kis csávó azzal fenyegetõzött, hogy letiltat mert kinyírtam a tankját. (csapattárs). Írta hogy készített képet bla bla bla és hogy letiltat 3-5 napra. Wtf. :S

Nem mondom azt hogy véletlenül nyírtam ki. Mindenki írta neki hogy ne szerezze meg a zászlót, megkeressük az utolsó ellent. De Õ csak ottmaradt. Én meg kinyírtam. Ups.

Ha kapok is tiltást ugye az nem végleges? 😛

Forolto
Megnéztem és tényleg.😊 De akkor se tudom elképzelni.

Ez olyan hatással rendelkezik mint a 9-es a termékek árában.
99 forint,az mégse 100.De mégis odaadod a 100 forintot érte...

Tehát ingyenes,de mégse ingyenes.

Me0w
Szerintem tisztabb egy elore megadott elofizetesi dij, ami miatt minden jatekos ugyanolyan eselyekkel indul, mint egy mikrotranzakcios mmo, ahol a jatekot igazabol az befolyasolja, hogy ki mennyit tud raaldozni egy honapban a jatekra.

Together we'll fly someday...

Jeffjohnson
Vicces ,hogy a WoW annyira szar ,hogy még egy tankos játék topicjában is azt fikázzák <#idiota>

Achmed927
Tudom. 😄

A lényeg hogy igenis vannak ingyenes játékok, szinte azok vannak. De ha akarsz is velük jutni 1-rõl a 2-re veszel magadnak cuccot. Ingyenes is meg nem is.

Pont.

Me0w
Es egy jatekot valoban arrol lehet megitelni, hogy milyen idiotak jatszanak vele, persze 😊

Me0w
Te fosoztad le ugy, hogy 2 percet nem jatszottal vele 😊

Achmed927
Nesze neked WoW :

http://www.youtube.com/watch?v=4m4_G2AP46c&p=036F616FCCBA91B7&playnext=1&index=44

Senki ne mondja hogy ez normális ?!?!

Achmed927
Kinek a pap .... tudod.

Me0w
WoW-ot nem kell fikazni, sajnos meg mindig odabasz minden letezo mmo-nak.

Jeffjohnson
mmorpg.com -> game list és ahol a Fee mellé Item Mall van írva az szinte mind F2P rendszerû elég sok ilyen játék van sõt szerintem ezek vannak többségben.

Me0w
Akkor nem, ha van napi x orad kisebb tierekben penzt farmolni. Ok abbol indultak ki, hogy ugyis sokan megveszik a legkisebb premium accot legalabb.

Achmed927
Nincs példa ?!
Na mondok én neked példát ingyen játékra:

Silkroad

Teljesen ingyenes !!! Letöltöd, felrakod játszol. Ha akarsz valamire jutni benne fizetsz prémiumért benne és sok-sok jót veszel magadnak. Még hogy nincs ingyenes játék. Dehogynincs !! Ha meg nem akarsz prémiumot venni játszol és kész. Ingyenes és nem kérnem semmiféle havidíjas lófaszságot, mint az úgynevezett faszom WoW-ban vagy mi a szarban. (ha már ott sem kérnem akkor elnézést, de errõl tudok még én)

Jó, hát majd kiderül.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Forolto
+ a szervereket is õk adják,ezt lefelejtettem.

Forolto
Ebben mondasz igazat,de a Lotro játékot az elején meg kellett venned,ha jól tudom.
Nálunk se nagy összeg a 10 dodó,ezért gondolom ugy,hogy nálunk se lesz sok ingyenes user.
De ha belegondolunk az eddigi fejlesztéseket,szerverek költségét,béreket finanszírozni kell valahogy még a nagy országokban is,fõleg hogy most ugye oroszokról beszélünk nem is nyugati országról.

Igy visszagondolva,sehol nem tudok példát mondani ahol ingyen kezdtél játszani,ingyenes a játék és a premium cuccokért kellett fizetni.
De õk tudják,nekem csak jó.

Jeffjohnson
Nem fogják nyugodj meg! Dev írta!

Ki hozzák, úgy, hogy ne nagyon tudj.

Achmed927
Ez az amerikai Tree igen érdekes. Nem is olyan rossz. Nem tudom mihez kezdjek majd amikor nulláznak. 😄

Jeffjohnson
Ne a magyar fizetéseket nézd nálunk szerencsésebb történelmi "fejlõdésû" országokban 10$ nem sok pénz és egy ilyen típusú játék többet keres F2P rendszerrel mintha havidíjas lenne. Jó példa erre a LOTRO ami eddig havidíjas volt most meg F2P lett vagy a DDO ami 500% al megnövelte a bevételét miután átállt F2P rendszerre.

Forolto
Tudom,hogy a gold vásárlása a premium havi fizetése hozza a pénzt,de egy akár ezek nélkül is el lehet lenni alapon akár több user nem fizet.
Ezektõl legalább a játék árát azaz a fejlesztéseket a béreket és esetleg további fejlesztések árát tudnák finanszírozni.Ezért nem értem a dolgot.

Manapság semmi sincs ingyen ezért tartom érdekesnek a dolgot.

Elõre leszögezem,hogy nem vitát kívánok nyitni,hanem tényeket közlök!

A JÁTÉK INGYENES LESZ! pont.

Prémium accot és goldot lehet venni rendes pénzért.megint pont.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Jeffjohnson
Ez sem igaz mert ha tierere lesz bontva a csata akkor minden jármûvel tudsz majd pénzt keresni fejlõdni csak lassabban.

Jeffjohnson
Szerintem nem lesz gond a ballanceal most is elég jó. Jövõben folyamatosan lesz alakítva szép lassan bekerülnek a hiányzó jármûvek én nem látok ebben semmi problémát.

Hidd el ingyenes lesz a game 😊 Nekik a premiumot aranyat + jármûveket vásárló emberkék hozzák majd a pénzt F2P rendszer életképes nem egy játéknál itt is mûködni fog.

Az, hogy prémium nélkül nem lehet menni. Mínuszba leszel. Nem tudsz fejlõdni.

Forolto
Akkor se tudom elhinni azt,hogy egy ilyen léptékü,tehát nem a mai divatos flash játékok pl:facebook farmjáról beszélek,ingyenes lenne.
Mert ha ugy nézzük akár premium nélkül is el lehet lenni.Ebben mi az üzlet?

Forolto
Akkor érdekes lesz a német ág,mert a II.Vh után az elsõ német tank a Leopard 1 1965-ben került ki.
Tehát a német oldal igy gyenge lesz.Nesze neked Balance.

Egy T-54/55 szerintem már sok lenne ebbe a játékba.

Achmed927
Thx a sok választ. 😄 Akkor jelenleg a Release Tree-t nézem meg.

Me0w
A release tree a jatek megjelenesekor elerheto tree, a full tree pedig az idovel befejezodo teljes tree, ami x ido mulva a megjelenes utan lesz.

Hát attól függ mit akarsz tudni,ha a releaset nézed az az ami akkor lesz benne mikor a játék megjelenik.A full meg az ami végül bele lesz rakva a játékban gondolom hónapokkal késõbb.
Jeffjohnson
Full Tree a végleges ami kitudja mikor lesz majd benne a játékban a Release meg ami most van benne kivéve az amcsikat

Achmed927
Art rész. Okéss. Annyi kérdésem lenne, hogy melyik Tree-t kell nézni ami lesz ? Release Tree vagy a Full Tree ?

Torzonborz
miért olyan hihetetlen ? rakás microtranzakciós mmo van már ( lásd pl DDO és Lotro ) amit ingyé letölthetsz és játszhatsz vele.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Ezt nem tudom elhinni,hogy full ingyenes lesz.

Most rákerestem erre,de konkrétum nincs,hogy a végleges játék letöltéséért nem kell fizetni.
A dobozos verzióban lesz gold, gift tank és valami cucc(poló-t emleget)

Már csak annyi a kérdés lesz-e magyarhonban dobozos verzió.

Jeffjohnson
P-1000 nem lesz a végleges fákat megtalálod a hivatalos oldalom a Media szekció-> Art részében.

õõõ...most mondták,hogy ingyenes lesz😄
Forolto
én ugy tudtam II vh-s...na ma is tanultam.

Akkor nekem P-1000 kell! 😊

Remélhetõleg akkor ha GW szerû lesz eljut hozzánk a dobozos verzió!Bár ha nem, gondolom leszedhetõ lesz a fejlesztõk honlapjáról kártyás fizetéssel.
Jeffjohnson
A játék teljesen ingyenes lesz!!!
Lesz dobozos verzió is (legalábbis tervben van) ami premium accot fog adni meg néhány ajándék tankot.

Torzonborz
ingyen leszedhetõ és játszható DE a pénz a premiun accountokból folyik be. remélem eléggé egyértelmû.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
30 as évektõl kb.az 50es évekig "készült" tankok vannak a játékban nem 2.vh-s játéknak készül.

Soft wipeban nagyjából csak a crewt fogod elveszteni és technikai okai vannak a wipenak (formátum váltás ha jól tudom). Patchel együtt jön majd.

Forolto
A GW is ingyenes MMO de a játékért fizetned kellett.Bemész a boltba megveszed a játékot pénzért és utána ingyenesen játszol,majd rájössz hogy inkább fizetsz,mint ingyen játszol.

Forolto
Ne mond már nekem,hogy ingyen letölthetõ lesz.A sok munka és fenntartás az eddigiekért szerinted ingyen volt?
Saját szerverparkjuk van,ezek fenntartása pusziért ment?

Annak örülhetünk ha dobozos verzió eljut egyáltalán hozzánk.

Forolto
T-54???? Már az IS-7 se IIvh-s tank!

A játék élesben olyan Október-November környékére számítok.Talán idén tudunk klánháborúzni.
Ugy hallottam az oroszoknál több bug is érkezett a 0.5.x patchel ezt nem engedik rá az EU-s szerverre ezért csúszik az egész.

A soft wipe-ról nem olvastam semmit.
Ezt a patch elött akarják megcsinálni.Konkrét dátumot tudsz esetleg?

Én úgy tudom ingyenes MMO lesz csak ugye a prémium accért kell fizetni.Az meg magasabb tier-en már elengedhetetlen a normális játékhoz.
Me0w
Ha nincs pontos infod, inkabb ne irj hulyesegeket legyszi. Nem irtak sehol, hogy a jatekot meg kell venned, sot, mindenhol ott a F2P.

Forolto
Biztosan fizetned kell.Biztos lesz netes leszedés de az is pénzért