World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az érem másik oldala amúgy is az, hogyha az újoncokat szarrá lövik a T44-essel, nem biztos hogy az lesz az elsõ gondolatja hogy megyek, befizetek mert kell nekem a T44 😊 Szóval amennyit nyersz a vámon, azt elveszted aréven.
Olyan nem volt és nem is lesz, hogy béta accountokat ne wipeoljanak amikor a cucc élesbe megy. Sem itt, sem máshol.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Na most a bug-okat, hibákat, laggolást, majd kijavítják a teljesre. Legalábbis remélem. Ez béta teszt, ez van, a béták félkész játékok.
Ám a fizetés. Szóval, hogy gondolod, teljesen ingyen legyen, és ne legyen semmi baj vele? A készítõk tehát mint a vöröskereszt, jótékonyságból dolgozzanak?
Én simán fizetek érte, ha lesz pénzem rá .Miért is ne?
Feltéve, ha tényleg jól fog mûködni a játék. Ha nem fog jól mûködni akkor más se fog fizetni, õk meg csõdbe mennek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezt csak azok terjesztik, akik ölni akarnak a végén 😄
Az okfejtés érdekes, de elfelejted hogy elég masszív béta tábora van a játéknak, ha õket nem wipeolnák, rengeteg ember ingyért kapta volna a sok aranyat. Nyugi, megfejik elõször azokat akik a bétában már rákaptak (õk tuti prémiumosok) és kevesebb mint 1 hónap múlva a noobok már látni fogják a nagy tankokat.. 😊
Példa, figyu: én CAPolok, te meg ölöd az utolsót. Te azd mondod ne cappoljak, mert meg akarod ölni az utolsót. Több XP, igen, de NEKED és nem NEKEM.
Ha én cappolok, az kevesebb XP mint az ölés NEKED, viszont én kapom és nem te.
Tudtommal nincs shared XP, ezért ha te megölöd, abból én nem kapok semmit, csak abból ha én CAPolok. Comprende? 😊
Together we'll fly someday...
A soft wipe akkor lesz,ha felrakják a patcheket,mivel olyan változást hoznak ami miatt szükség van rá.Jönnek új szerverek és kezdõdik az open beta.Utána várható néhány soft wipe,majd utána lesz a Full wipe,mindent törölnek és jöhet az éles játék.
Nya mostmár mindenkinek világos?
Overlord is elmehet a sunyiba,sose mond ki semmit konkrétan,és ez a Kommunikációs fütyi...
Overlord írta (dev)
Ha ez igaz akkor mostmár csak 1 kérdés van ......Mikor?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
ÉS nekem senki ne mondja, hogy a cap többet fizet mint az ölés, mert az baromság.
AMúgy nem kellett keresni a tagot, ott volt 10 másodpercre.
6-ból 5-en mondtuk neki hogy menjen onnan (szépen), de Õ csak bunkóskodott. Hát ez jár annak aki nem tartja be amit a többség diktál. Nekem akármikor is mondták hogy no cap én elmentem onnan. Az már csak gyerekes dolog ha vki behisztizik.
ÉS most lehet fórumhuszárkodni.
Nekem ez a véleményem. SZabad országban vagyunk tudtommal. 😛
Leghamarabb jövõ hét.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Remélem végre elégedettek lesznek és akkor talán megkapjuk jövõ héten
Most várjak itt napokig amig a 150 ranyból összejön a hétre való 😊
Ez 2.vh-s hadihajós játék, ugyanúgy grindelned kell 6 nemzet hajós tech treején felfele, kis fregattól egészen a T6-os Battleshippekig.
Na a lényeg, az is pont úgy F2P mint ez: játszhatsz ingyen, csak éppen fele annyi XP-t meg pénzt kapsz mint ha premium accos lennél. Ez általában azt jelenti, hogy az ember rákap a játékra, aztán amikor jönnek a nagyobb hajók (itt tankok) akkor annyira lelassulsz, hogy ha fejlõdni akarsz inkább megveszed a premiumot.
De senki nem kötelez rá.
No para, teljesen bevált rendszer, az NF évek óta megél, sõt, az US verzió mellé indult EU verzió is (no meg van koreai is, az volt az eredeti).
Ha lehetõségem van foglalni, én biza befoglalom a zászlót, és ezt elvárom más csapattagoktól is.
CApért is jár némi pont, most miért ne nekem legyen jó? 😊
Azt meg én is írtam, hogy ezért pofonlõni nem szép dolog valakit.
malinovkán 6-an maradtunk egy hummelre, én kényelmesen neki álltam cap-elni, a többi majom az erdõben keresgéli a menekülõ hummelt, és sírnak, hogy ne foglaljak. telik az idõ, már chaten fenyegetik a gyereket, hogy úgyis megtalálunk, erre a tag: "oh yeah? watch this!" és kilépett... <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Ez más dolog,meg más amit õ leírt.Itt a szitú az,hogy 1 ellenfél maradt,akit le akartak vadászni,tehát a csata eldõlt õ capolt páran meg keresték az egyszem ellenséget.A csóringert azért ölték le,mert a cappal akart pontot szerezni nem pedig az összes kill-el.
Lehet,hogy azért megküzdött,hogy cap-oljon és erre kilövik,mert hátul egy szerencsétlen még ki akarja nyírni az uccsót +10-20 exp-ért?
Ez szerintem sem fair.
Amúgy én is gondolkoztam hogy megölöm a csapattársamat de nem mertem 😄
Szitu könnyen elképzelhetõ, minden 2. gémben elõfordul: lemegy az elõjáték (felderítés, puffogtatás), és csend van.. kb 3 perc eltellik mire felfogjuk hogy itt ám egyik csapat, sõt egyetlen egy ember nem akar elõre menni. Na most megnézem kinek van a legkönnyebb tankja és írom neki hogy menjen felderíteni. De nem megy. 😄 Na most hogy tudnám rávenni? max egy lõvés talán 2, de nem mertem mert még nekem esik a csapat, így én indultam el a T-44el ami igaz megy 50-et de még soha nem tértem vissza egy ilyen felderítõ útról.. nem mert béna vagyok hanem mert az ellenség egymás mellett áll, és ha már felderítem õket õk is látnak sõt még elõbb és annyi lövést kapok hogy a lánctalp soha nem kerül vissza a helyére pedig maxon van minden emberen a javítás :p
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egyébként állítólag több xp-t is kapsz, ha mindenkit megölnek (nem jártam utána), így meg csak aki foglal jár jól.
Jó hír:
Amit megkerestél,mindent visszakapsz.Tehát céltudatosan tudsz majd pontokat adni arra amit ki akarsz/akartál próbálni.Ugymond tiszta lappal, tapasztalt fejjel tudsz ujra nekilátni a dolgoknak.
Rossz hír:
Az elsõ soft után érkezik az open beta (minden állatkert, noob is rászabadul a szerverekre) és utána lehetsegges a folyamatos soft wipe.A végén a full wipe és a végleges verzió.