World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A teljes játékot meg kell venni majd boltban vagy netrõl ingyen szedhetõ lesz?
Jeffjohnson
Azt nem tudom mikor jön a patch ami biztos:

-héten biztosan nem lesz patch
-amikor megkapjuk az új szervereket open betába megyünk át.
-az amcsik betaja valamikor szeptemberben indul
-T-54 késõbb lesz berakva mint az amcsi fa egy része (amit már tesztelnek zárt formában)ami szintén szeptemberre van ígérve
-nálunk a játék szeptemberben biztosan nem jelenik meg

Ja és az orosz éles szervereket használják "bétanak" azért járnak elõttünk ,hogy amit mi kapunk majd egyszer azt leteszteljék ,hogy hozzánk stabil verzió érkezzen.

Forolto
Remélem rosszul olvasom.Szeptember vége?
Erre igérik az új szervereket és a laggok végét.

Egyébként a hétvégén szinte csak orosz cirilbetüs postokat láttam a játékban.Elleptek minket az oroszok,már nemcsak a spájzban vannak?

Jeffjohnson
A héten biztosan nem!

más:
Lesz hardcore mode:

1. Hardcore battles - a special mode of tank battles, made specifically for fans of realism.
2. This battle mode may be used in all the battle types:
• In random battles.
• In team battles.
• In championships.
• In historical campaigns.
• In championships.
• In clan wars.
3. The most important feature of the Hardcore battles is absence of HP. It means that the shell penetrating vehicle does not reduce the HP. Damage is dealt to the modules and the crew.
4. Calculations are made by the current algorithm with the following exception. When the shell hits a module - 100% critical damage is dealt, when crew is hit - 50%.
5. Another important feature is a possible reduction or disabling of penetration "randomization".
6. Hardcore battles will not have expendables (repairkits and aidkits) and the repair time will take longer than in standard battles - from 15 to 30 seconds.
7. The number of premium ammo in the Hardcore battles might be limited, meaning it will be limited by % of the total ammo capacity.
8. Tank in the Hardcore battles will be destroyed only after the ammo explodes or after the death of the crew.
9. Destroyed tanks will be blocked (you won't be able to enter another battle) for some time or for some number of battles played on other tanks.

This mode is still in the development stage.

Me0w
http://mmohut.com/giveaways/world-of-tanks-closed-beta-key-giveaway

Probald meg itt...

Together we'll fly someday...

Torzonborz
srácok vhonnét lehet még kulcsot szerválni ? cimborám kipróbálná de én már nem nagyon találtam sehol lehetõséget erre.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nézegetem az új patch changelogot...
Beta 0.5.X patch - coming soon

200 gold lesz a 100% crew training és jön a JagdTiger... hmmmm... 😊

Sajnos a mikor kérdésre még mindig nincs semmilyen válasz...

Me0w
Egy ima 😊

Together we'll fly someday...

XenHai
Csak engem nem enged be a game??
hát, próba cseresznye. Vigyél ilyet is meg olyat is. Aztán ha az AP állandóan dingel, adj neki HE-t. A Tigris állitólag amúgy is érzékeny a HE-re, meg szeret kigyulladni (nem mintha én gyakran gyújtottam volna fel tigrist, de a tulajok állandóan errõl panaszkodnak)

Medium tamknál 105 mm ágyúnál mi a jobb pl. Tigris ellen? HE vagy AP???

Hát, ha van átütõerõ, akkor igen. Olyan ágyúknál viszont ahol az AP sincs a közelében annak hogy megkarcolja a legtöbb ellenség páncélját (és a marder/hetzer ágyúi ilyenek), a HE a nyerõ.

Kilõni ezzel se fogsz semmit 😊 viszont ha csak 1-2%ot is sebzel egy heavyn az már jó pénz...

Az AP (Armored Piercing) páncéltörõ gránát.Értelemszerûen a páncél áttörésére szolgál.Átviszi a páncélt és besebez x hp-t.

A HE (High Explosion) Repesz gránát.Az úgynevezett "puha" célok leküzdésére használják.Páncélátütõ képessége minimális.Becsapódáskor felrobban,és a gránát test szétrobbanásával repeszeket szór szét.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Achmed927
Ahamm. Ettõl függetlenül én az AP-re szavazok.

A HE nem arról szól hogy át kéne ütnie a páncélt.

katt ide

Achmed927
Alig visz át vmilyen páncélt. SZtem legalábbis. Soha nem lõttem olyannal, csak az elején. AZtán meguntam hogy sosem lövök ki vele semmit.

Köszönöm!

a jelszó hun
A HE egyáltalán nem szar.Mikor mediummal voltam/vagyok az a Tigrisgyilkosom😄😄
Torzonborz-on mi a jelszó?

Miért szar a HE?

Achmed927
HE lõszerrel ? Sosem használtam olyan. SZar.

Amúgy ameddig nem birod átugrani, azt az ágyút vedd ami e legnagyobbat sebzi HE lõszerrel (gyanítom a 10.5-es az).

Nagyon meggondolandó Tigrist venni, mert sokba kerül, sok a fenntartása.Sokáig elleszek médiummal, 10.5 löveggel.Azt minden megérzi ha betalál.

bazza
Rendben. 😊 Bár a pz38(t) után nekem már ez is császáros kis krumplinyomó😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ezért kéne minnél hamarabb elindítani egy magyar klánt, a klánrendszerig összeszoknak. Nem akkor kell majd kapkodni hogy akkor most ki jön ki nem 😊.
Egyébként tigerrel én vagy bázist védek vagy esetleg hátlról fedezek mert ha valaki meglõ már minuszban vagyok..

Néha öszerak értelmes emberekkel akkor szépeket aratok, de legtöbbször a fas*okkal dob össze. Na és akkor mutatnék záráskép egy balanceot:

Fortes fortune adiuvat.

Achmed927
Egyik sem. Ugord át gyorsan azt a tankot. Hip-hop megy az.

bazza
Hetzerre melyik jobb a 7,5 Pak vagy a 10,5-ös csõ?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Achmed927
Channels be írd be ezt: HUN ; Én pl a Wiking-be vok.

Sok külföldi eke, megy a feje után.Én a sok külföldi mar.... miatt önállósodtam.Ezért lenne jó magyar szerverrre kerülni.A csapatmunka fontos lenne.

Igazad van.Sajna hiába megyünk elõre, sokszor nem is követnek.Hiába irok neki.To... rá, beáll egy fa mögé.A magyar szerverekre mi a jelszó?

Achmed927
Na ez az. Mindenki megy a heavy mögött mint a kiskacsák. Mit érnek vele ? Semmit. Azt amikor kilövik a nagyot lesnek hogy húhaaa ezt meg hogy történhetett ?! Sok idióta.
Pl. engem meg rohadtúl nem véd senki, csak ha már szólok hogy valaki jöjjön fedezni a seggem. (Ferdi 1edül lószar)

RatBaG
sokan azt hiszik, hogy a tigris itt ugyanaz a félelmetes tank, mint ami az IRL harcmezõn volt, hát nem.
az egy helyben kempelõ tigrisnél, csak az a medium nagyobb barom, aki azt hiszi, hogy majd a heavy töri az utat, õ meg a háta mögül várja a sült galambot. ha nincs light aki scoutoljon, akkor igen is a mediumnak kell elöl menni (pl egy bokros nyílt mapon), hogy idõben meglássák az ellent. egy medium ezután kis szerencsével simán kimanõverezi õket, és elhúz, de egy heavy csak álló céltábla.
természetesen a hangsúly a csapatjátékon van, az hogy vki elöl megy, nem azt jelenti, hogy a többiek 200 méterrel vannak mögötte...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem fullos Panzer IV-em van jó nagy ágyúval.Igy már szebb az élet.A sok eke, nem a gyõzelemre megy néha, hanam a tankok / persze/ kicsik kilövésére.Sok Tigris bújkál az erdõben, és elvárják, hogy a medium tankok menjenek elöl.Õk meg kivárják mi lesz, max. menekülnek gyáván.

Azt elmondaná nekem vki mi a jó abban,hogy campelünk mikor a csodás balansznak(ami ugye nincs) hála erõfölényben vagyunk? Írtam,hogy menjünk támadjunk szélen erre ki jött velem?egy kis Luchs míg a többiek campeltek.Hiába van KT-m ha az egyetlen támogatásom egy Luchs és egy Jagpanther meg két VK3601 jön velem szembe.Ugye így meg KT-val prémiumba is minuszba jövök ki:@ Fel tudnak idegelni néha ezek😄
50 %-al több xp-t és creditet kapsz.
Köszi! És mennyivel kapok több pénzt és pontot? Most 350 pont, és 4500 pénz az átlag.Elõre is köszi!

Naponta 1x kapsz 150 aranyat ha legalább 1 csatát lenyomsz...

Köszi! És hogyan szedjek össze 250 aranyat?

már nyílt lett de most 2 bugot is beleraktak az új patchekbe gondolok itt a 0.5.3. és 2 nap mulva már jött az egyikre a megoldás (zummolásnál úgymond "rángatózik a tank") ilyen címszóval 0.5.3.1. és már agusztus 23.ére igérik a következõt (0.5.4.) (ebbe meg fõképp grafiaki hiba lesz javítva pl: a bison oldala átlátszó lett😊
A PZIV akkor kezd el ütõs tank lenni, amikor megveszed rá a Panther tornyot meg a hozzávaló kellemes kis ágyút.

Prémiummal elég gyorsan.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Talán minden rosszat visszaszívok a Pantherrõl ha minden mûködik rajta akkor lehet vele aprítani<#violent><#idiota>

Hogy a fenébe lehet összeszedni 30.000 pontot, meg 1000.000 zsetotn? Panzer IV-em lett, de innét nagyon nehéz lesz továbbmenni.Egy csata után ad 6000-et, meg kb. 400 pontot. Az életben nem jön össze.

Achmed927
Jól van na. 😄

Magyarul: kiderül amikor megteszik a lépéseket. Kész.

Egész végig arról beszéltünk hogy nincs válasz ... 😊

Achmed927
AZ ilyen jellegû bónuszt mindenki megkapná aki most játszik a Bétával, vagy csak akik jelentenek is vmit ? Mert igazán jólesne legalább ennyi, ha már szenvedtem. 😄

XenHai
Ez minden ilyen játéknál így van ! Még a Wow nál is !
Ja, ilyen jellegu bonuszt el tudok kepzelni a betasoknak, de egyeb hasznos extrat az elesben biztos nem kapunk.

Minden jatekban a virtualis javaid a cege maradnak, nem a tiede. Ha 1000 napig grindelsz az elesben, meg befizetsz par szaz dollart, aztan egy nap kikapcsoljak a szervert, akkor sem tehetsz semmit.

XenHai
Fel tudná dobni a hangulatot ha +jelöléseket rakhatnál a tankodra akit mindenki lát!