World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont két hónap prémium jön ki belõle, hiszen 2500 gold egy hónapra. Bár ha a napi 150 is megmarad, akkor még sok is lesz a gold.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát, viszonylag gyors netem van, de ezt nem értem, miért lesznek a szerverek az USA-ban? Vagyis, hogy mi Európaiak miért az USA szerveren leszünk?
És szerintük ez így mûködni fog?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A hiperugrások orvosolva lesznek a patch-el.Sztem nem lesz gáz a serverváltás.Amúgy jó,hogy a naponta 150 gold így is megmarad.Ezzel meg az 5k golddal eléggé jól ki lehet gazdálgodni 2 hónapnyi prémiumot.Attól meg a megjelenés sincs messze sztem ott megy úgyis full wipe lesz.
Eagle16
Az a játékmotor hibája, semmi köze nincs a neted sebességéhez, vagy a pingedhez.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Elvben a teleportálást kijavítják, az nem network issue volt, hanem szar game engine.
Keresztbe mozgó célokra szerintem nagyon kevesen használtak NEM autotargetet.

"Ha jól számolom akkor kb. 2 millió free xp-m lesz"

Sztem nem kell ezen számolni semmit - a garázs képernyõn kiirja, hogy az accounton mennyi az Experience Total 😊

Én asszem ugyanoda megyek ahol tartottam: elite Vk3601, elite JPZIV (Jpanther kifejlesztve csak pénzhiány miatt nem megvéve) és egy kezdõ T34-85.

Amúgy az a fasza hogy én eddig is csak autotargettel tudtam célozni pedig 5megás netem van most már majd azzal se?...
60ms-em volt átlagba de esélytelen volt hogy egy találjam ki merre portolt...
Ez most így majd vicces lesz

Mondjuk igazad lehet, 5k gold az több mint elég mindenre.

Egyszerû: a tankokért full refund jár (You will get full refund.). Tehát ha volt egy Király Tigrised, akkor annak a teljes árát megkapod.

Ami viszont aggasztó - a szerverek USÁban lesznek. Vége a jó kis pingnek, remélem azért nem lesz játszhatatlan.

Egyébként azt irják, az EU playerbase 70k ember. Azért ez nem semmi.

Am tök 8 mivel am is kelleni fog a credit 😄 mert lehet vk3601est fogok venni és így talán lesz rá pénzem de sztem még így se mivel pz3at mindenféleképp megveszem mert kurva jó

Hát Hurkans, sztem kár volt áttolni a goldot creditbe:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/6770-setting-testing-servers-and-preparing-new-patch/page__st__20?s=2edd7de50f484631ce3688f123fcc6d1

Overlord azt irja: 5000 will be added to your current amount of gold.

Me0w
Hat akkor IS7 😊

Together we'll fly someday...

flashpointer
halihó, már vagy két hete jelentkeztem closed bétára, kitöltöttem a formot de azóta semmi :d
máshogy nem lehet bekerülni? (:

Emancipate yourself from mental slavement!

1 millió XP-bõl kijön egy IS-7 meg 2 T-44-es is😄😄😄
XPbõl kényelmesen kijön az IS-4.Meg mellé egy tank pénzszerzéshez.Feltéve ha télleg visszakapjuk a pénzt amit a tankunkra költöttünk.
amerikai szervereken leszünk? remélem ez csak ideiglenesen szerver tesztig lesz igy

Nekem talán lesz újra pénzem pz4 re XD
Pz3at tuti megveszem újra eddig az a kedvenc pz4 meg kalap szar ahhoz képest....

Óh. Akkor holnaptól nem lesz játék szeptember egyig? Még szerencse , hogy addig itt a Mafia 2 ,bár ahogy elnézem, el elég rövid.

Ha minden rendesen vissza jön, én is megveszem újból a Királytigrist. Jó kis tank az.

Azt hogy számoljátok, hogy mennyi creditet kaptok vissza?

Me0w
En 6 millioval szamolok es 1 mill XP-vel, ebbol Tiger II lesz =)

Together we'll fly someday...

Én azon filóztam hogy sztem creditet visszakapsz goldot nem így gyorsan átdobtam minden goldom creditbe mer sztem biztos ami biztos nem kéne elveszteni 2150 goldot😄 de már nem is tudok 😄

Eagle16
Bárcsak tehetném 😞
Jó lenne eljutni Kubinkába.

Remélem az indításnál minden rendben lesz és elég cuccot gyûjtöttem hogy újra megvegyem a Maust 😄

Ha jól számolom akkor kb. 2 millió free xp-m lesz, meg 8 millió kreditem.
(ha visszaadják az ár 100%-ét) Ja és persze az 5000 gold, plusz még van 600-am tartalékba 😊

Javaslom menj el addig oroszországba lesz rá idõ és nézd meg a Maust élõbe 😄

Eagle16
Ja, holnap délelõtt 11-tõl van a leállás...
Az elvonási tünetek borzalmasak lesznek... 😄

RatBaG
hát, nagyon nem jól értelmezed...

Per Aspera Ad Inferi.

Akkor holnaptól nem játszunk?

26tól szeptember 1-ig nem lesznek szerók

Ulvar
EZ NAGYON SÜTI!!!

Ha jól értelmeztem a Squados dolgot. Egy tankba beülhetünk 2en 3an és egyik irányít másik kezeli a tornyot harmadik pedig lesz a kommander.

5000 aranyat kapunk + az eddig megszerzett XPt free XPben. Szeptember elsõ hetén jön az új patch.

T1 tõl kezdjük újra az egészet de ki nem szarja le ha 5000 aranyat kapunk + XPt 😊))).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://game.worldoftanks.com/news/general_news/stand_by_till_1_09

Ez talán érdekes lehet számotokra😄
TOMSILENT
Északi parton voltál? 😄 mert a déli parton mi-24 helikopter is volt az idén csak nem mentünk be mivel úton voltunk haza....hmmm majd jövõre 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Forolto
7 rugó?Az nem sok egy kicsit?Tom h ez 100on 100at eszik de akkor is.😄

Mûködik nektek a játék?

LSSAHPAUL
Akkor tudod hogy nem szabad rámászni mert ez a góré tankja,7000ft-ért visz egy kört vele, szal félti és úgy kellett elcsalni.. de észrevett 5 másodperc után szal csak 3 kép készült, egy mikor mászok fel (csõvön 😄) egy amit linkeltem, és egy mikor nyul értem egy kéz :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

jaja az egy t55 teljesen más a tornya és infra van rajta.

TOMSILENT
Én is álltam azon a tankon szóval... <#zavart1> Balcsin....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Forolto
Ha mákod van a játékban is találkozhatsz vele.

LSSAHPAUL
😊 Tudtam hogy valamelyik okostojás lebuktat 😛

Ulvar
bezony! 😊.

TOMSILENT
Az egy 55-ös akna szedõvel. És szerintem nyaraláson voltál ott. 😄

Forolto
Fincsi tankok a jagdpantheremnek....

LSSAHPAUL
Ülök civilben a T44-esemen 😉

XenHai
Jó kérdés nekem 10 ig van!
Frankó! Prámiumon vagyok délutánig.Meddig tarthat a szerverek újrainditása?

XenHai
Restart van!
Be sem enged.

Mást is ledobott?

Jeffjohnson
Igen valószínûleg.

Valakinek eszébe jutott-e az hogy a release német és orosz tree-n alul található Special Tanksból a két (Gift) az a bétásoknak járó tank lesz-e?

Ulvar
Nem rossz nem rossz csak nem ilyen a jó.

LSSAHPAUL
Nekem mai napig megvan, kihivásnak és jellemerõsítõnek tökéletes, jobb mint fél év egy tibeti kolostorban. Nemrég kipróbálta Leonid haverom és elvolt szörnyülködve pedig ez már picsa az alaphoz képest, a legénység maxon van, és mindenbõl a legjobb van rajta.
Ha valaki most vesz KV-ét nem bánnám ha elmesélné a benyomásait 😄