World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Amcsi tankok:
KATT IDE

Ma este hattól, holnap estig orrvérzésig.Max cigi, kaja szünet, pár óra alvás.

Amúgy számold ki, hogy játszol e annyit egy nap hogy a 250 goldot ne érje meg direktbe pénzzé konvertálni...

Ha egy nap csak 2-3 órát tolod, és a pénz a lényeg, lehet hogy jobban jársz ha nem premiumot veszel hanem csinálsz a 250 goldból 100k-t (asszem 1 gold 4 credit)...

Egyébként nekem is PZIV körül volt az elsõ igényem premiumra. Jól ki van találva, hogy amikor rákap az ember akkor érezze magát ösztönözve egy kis invesztálásra.

CAD
Szovjet heavy oldalon a KV eleje volt a legkatasztrofalisabb. Neha meg mindig felriadok ejszakankent mikor elovillan a tank kepe, es sirogorcs kerulget mikor meglatom a jatekban.

KV2 tornnyal es 107mm gun-nal mar egesz hasznalhato, ahogy a KV3 is jo sniper... csak ne kelljen vele mozogni.

caddie

Én premium nélkül jutottam PIV-ig, de itt lehet észrevenni a hiányát.Ma este veszek elõször premiumot.300 ezer kell még a 3601-ig.Már nagyon várom.
A legnagyobb szenvedés a PIII-volt.Nekem is mondta néha az asszony, hogy kimossa a számat.<#hehe><#eplus2>

Me0w
Jah, en is el... par goldot ilyenre :/

Together we'll fly someday...

Annyit hozzátennék, hogy mai fejjel emberek tréningjére/átképzésére már nem pazarolnék 300 goldot.

A 20.000 credites opció is elég jó, abból a 300 goldból egy napi prémium kijön, ami többet ér. Az emberek egész hamar tréningelõdnek amúgy is (és mintha premiummal még gyorsabban mennének fel a %ok)

Me0w
Nem a felettuk levo jelzes, hanem a loveged ^-je kozepen 😊

Érdekes, nekem még sose tûnt fel hogy annak a jelnek változna a szine. Az egyetlen amit eddig észrevettem hogyha eltalálok valakit fehéren felvillan.

Köszönöm!

91%-osak az embereim.Ha veszek holnap egy 3601-est, akkor az embereket hogyan tudom áttenni?El kell adnom a IV-est is, úgy lesz meg a pénz.Segitsetek légyszives.

BoneDragon
Ez a játék closed beta? Kedved kaptam egy kicsit tankosat játszani. 😊

PrasCo
Felrakod rá a komolyabb tornyot, aztán a nagyobb csõhosszú 75-ös, és örülsz, amikor kilövöd a KV-IS-eket. :]]
Tényleg jó lenne, ha egy okosabb ember leirná, melyik tankra milyen lõszer mire jó.

Panzer IV-em van még.Nekem a következõ a tapasztalatom.Megvettem rá a 105-ös rövidcsövüt, "méret a lényeg alapon" de ott csak HE vel tudtam sérülést okozni mindenkinek, az AP sorra lepattant.Itt irták a srácok, hogy cseréljem le a drágább 75-ösre, mert annak nagyobb az átütése.Meg is tettem.Feltöltöttem AP-val, és igazuk lett.Az eddigi nulla kilövések után sorra lettek kilövéseim, szinte mindig.A legtöbb négy volt eddig.

Boron Power
Végül is jogos, ha eltalálod a lánctalpat és ledobja, akkor a túloldali mûködõ lánctalp pont keresztbe fordítja / pörgeti amíg meg nem állítják.

Köszi de meik löveget vegyem meg?

Vigyél mindegyiket.Nekem az jött be.Nagyobb dögöt akarsz átütni, akkor az AP a jó, mert az a páncéltörõ.Általában azt használom, mert itt mondták.Be is jött a dolog.Kicsikre HE a jobb.Szerintem.

Torzonborz
mekkora szar játék már hogy nincs benne UI scale vagy moddolható UI

pfejjj

<#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én full hd-ban nyomom még annyit sem látok<#eplus2>

Forolto
Jézus,1680*1050-ben azt alig látom.😛

Forolto
Mondjuk nálam a szövegelés is ki van kapcsolva...az hogy "ready to fire" sose mondja...

RatBaG
a képernyõ közepén 😄DD a fordított " V ", amivel célzol.

Per Aspera Ad Inferi.

Forolto
hmmmmmm megmondom Öszintén erre nem figyeltem,de szerintem nekem ilyen nincs.Ezt hol lehet látni?

Sziasztok nem tudom volt e már. Itt van pár kép a készülõ amerikai tankokról.
link

RatBaG
tudtommal a szín, a penetrationt jelöli:

zöld: biztos átüti
sárga: valószínûleg átüti
piros: nem üti át

(persze a lepattanás egy külön faktor emellé)

Per Aspera Ad Inferi.

"Furcsa mert ha ezt találod el,szépen keresztbefordul csórikám"

Ez nemcsak TDnél van, a Heavyk kivételével majd minden tankon dob egy randomot az ha lerobbantod a lánctalpát. Gyanitom a tank súlyától függ ez, de a döngetõ lightek szinte pörögni szoktak ilyenkor 😊

Me0w
A celzo szine segit ebben:

Zold: Normal talalat, sebzessel
Arany: Remek hely, crit/modul damage eselyes
Piros: valoszinu nem lesz sebzes

Forolto
A torony mögött van általábban az ammo,tehát ez egy jó pont amit lõsz.

Én ha lövök elsõnek TDvel az a lánctalp.Furcsa mert ha ezt találod el,szépen keresztbefordul csórikám.Egyrészt van esélyed,hogy nem fedezett fel.másrészt pánikgom és lõ egyet.Tehát a következõ lövéselõny is a tiéd.
Jöhet a torony.Ha mákos vagy ammo.Ha nem annyira, nem tudja forgatni a tornyát.Talán még egy lövéselõny.Jöhet a motor.Szép lassan leamortizálod a cuccost.De ugye ez csak 1v1 nincs benne más tényezõ.

Általában én inkább keresem a gyenge pontokat.Tehát keresek olyan célpontot ami egyrészt kisebb talán one shot,vagy oldalról hátulról tudok rálõni.
Ezért van a gyakorlás a sok csata,hogy ezt kitapasztald.

PzIV-esre melyik ágyúnak van a legtöbb értelme és AP vagy HE tölténnyel?
Lehet sõt biztos hogy már megkérdezték de nem szeretnék pár oldalt visszaolvasni
Bocsi és köszönöm

Forolto
Baszki,ezt találtam a hivatalos fórumon.. 😊 Ezt is tök véletlenül átlapoztam és még emlékeztem rá melyik topic volt.😊

Nem értelek titeket,miért nyomjátok a HE-t?Egy olyan tanknál ahol van esélyetek találni ott only AP.

Szemtõl szembe TD-TD,tök fölös.Egyrészt leamortizáljátok egymást,azaz lö te is lõsz,szép lassan elfogy valaki,de a másik se lesz 100%.S mit csinálsz ha befut a következõ,biztos halál.Mikor meglátod szépen kihátrálsz.Megkeresed oldalról hátulról vagy más targetet keresel.TDvel könnyû is,mert hamar hide leszel.Tessék már megtanulni játszani...

Jeffjohnson
Ágyú damage meg szembõl motor az nekem is gyakori sajna ez van patch majd javítja a sebzésmodellt egyenlõre az én taktikám T-44 el annyi ,hogy lövöm a lánckereket akkor 10 böl 9 x leesik a lánc utána pedig az oldalát a tanknak mert ott a legbiztosabb a sebzés. Tesztelni kellene a gyenge pontokat traning meccsen de sztem patch ig nincs értelme. Amit biztosan tudok az ,hogy van egy random faktor abban ha átütöd a páncélt mi sérül ezen nyilván még finomítani fognak ill. vannak biztos pontok de ha jól tudom minden tankon máshol hogy mik ezek és hol vannak azt tesztelni kellene majd patch után. A játék a ferde páncélzatot is figyelembe veszi sok lepattanás ezzel magyarázható 90fok az ideális (páncélhoz viszonyítva) és minél élesebb a szög annál nagyobb az esély a lepattanásra persze itt is vannak bugok meg érdekes dolgok.

RatBaG
a jagdpanthernél ez nekem is gyakori. valószínûleg azért, mert full középen van az ágyú, az autoaimosok csak rád lockolnak, aztán bumm...

a legtöbb tanknál én általában a torony alatt és mögötte picivel próbálom lõni oldalról a testet. például a t34-es ág tankjai ezt nem nagyon szeretik, kivéve a t44, annál a torony hátulja a gyenge pont.

Per Aspera Ad Inferi.

El kell, h keserítselek, de az isu nagyobbik ágyuja simán átszaggatja a 200mm-es frontpáncélodat. Ez inkább azon múlik, h ki látja meg a másikat elöbb.

Me0w
Meg tudom erositeni, premium nelkul, jo es ovatos jatekkal +5ezer lett a tegnapi 2 oras jatekunk vege az IS-3-nak, en persze gyujtottem 80e-t Parduccal 😄

CAD
Sajnos tenyleg igy van IS3-al. Premiumal meg lehet pozitivban tartani, premium nelkul ugy gondolom a legjobb amit ki lehet hozni a nulla egy este alatt.

Gondolom a Tiger II is hasonlo - talan az megdragabb (javitas), viszont erosebb is mint az IS3.

caddie

A VK3002db az elagazasban van ahol elmesz a Panther fele, de szerintem ritka nagy kitolas, mert ugyanazon a tieren ki kell szedjel 2 VK-t is , mindketto 900.000 + credit es gyengebbek armorban mint a VK3601, dragabb mint a tigris, most igy fejbol nem vagom hogy azonos tier vagy egyel kisebb a tigristol, de medium tank szoval a fentartasa meg mindig gazdasagos elvileg(nem probaltam ki, de most az jon)es slopped armorja van ami kedvez a sok bounce-nak, vagyis lepattano lovedeknek. Ha visszaporgetsz par oldalt akkor volt erv ellene es melette hogy megeri a parduc vagy sem mert azert mesz azon az agon hogy a parducot megszerezd
Me0w
pm ment 😊

Lehet ebben a játékban ennyire pontosan célozni, hogy belõjjél a Tigris front "ablakon"?
Vannak kétségeim hogy ennyire pontosan lemodellezték volna a valóságot...

/off
Caddie is magyar? Volt egy ilyen nicknevû gamer kollégám a Siemensben, csak nem õ lenne az? 😊
/on

LSSAHPAUL
Na az ilyen képekbõl még jöhet csak ne oroszul! Semmit se kopizzatok ami orosz, mert én 6 évig tanultam de ahogy pákó mondaná gózóm sincs mirol van szó :p
T44 vs Párduc: Van egy olyan hogy a T-44-el gyakran történnek csodák.. pl nem talál el fél méterrõl, vagy lepattan stb. Kb minden 5.gémem olyan hogy "na most annyi kiszednek" aztán 1 perc mulva megint ezt érzem s végül túléltem az egészet. Az ammo track védõ nélkül kb 10% esélyed van rá hogy berobban. ( ez igen dúrva gyakorlatilag 3 meccsbõl 2-ben így végzed ha harcolsz ) A másik tárgyam a stabilizer, szerintem nem ér 1 millát.. enélkül is pontosan lõ menetközben csak érezni kell.

IS1-IS3 IS1 elmegy 100-as csõvel, IS3 nevetséges.. premiumal is veszteséges. pl: nyer a csapat, kilõsz 8 lõszert, és kb 40%-ra leamortizálod magad: 25.000 -15000 -15000 = -5000. Ellehet képzelni mi van ha döntetlen netalántán kikap a csapat..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Me0w
Erre tegnap nalam is volt pelda... Caddie-val jatszottam, az o IS-3-at kilotte egy lovesbol egy KV szembol (ammo rack), majd mikozben hatratolattam ,egy Leopard meglott HE-vel oldalrol, kigyulladtam, engine, hydraulics megserult, loader meghalt. Ez igy 10 masodperc alatt el is dontotte a mecsset.

Eagle16
Nem kell annyira erõltetni ám ezt a HE témát.
Azt csak olyanokra használj amit biztosan nem tudsz megsebezni AP-vel.
Különben így jársz, hogy jön valami medium és 15-öt kell belelõni mert alig sebzi a HE. Persze, lehet hogy egy-két rendszer tönkremegy rajta, de attól még tovább fog szaladgálni 60-70%-os HP-vel. Csak az erõsen páncélozott tankokat lõdd HE-vel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ezeket megélem én is JPZIVben. A csúcs amikor a Hetzer zsinorban 2x dingeli szembõl az APmat, és utána még belém is lõ 10-12%-ot.
Asszony be is jött valamelyik nap, hogy kimossa a számat szappannal 😊

Tehát megéri megvenni?Jó sok ember azzal nyomul.

Crossy, elvben az eddig összegyûjtött XPt megkapod free XP formájában, és a meglévõ tankjaid árát is visszakapod (remélhetõleg nem azt az árat amit eladáskot kjapsz hanem a teljeset).

Ez egyelõre 90%-os infó, pontos részletek majd akkor. De nyugi, sztem nem te lennél az egyetlen aki falnak menne ha a tankjai csak úgy elvesznének kompenzáció nélkül 😊

Ulvar
Hát én se vagyok balfasz TD terén fõleg Panzerjagerrel rengeteget meg Stuggal rengeteget tudtam.

Akkor a segítségeteket kérem. jagdpanzerIV-hez elvileg legjobb ágyúja van felrakva, hozzá HE lövedék. Ez így stimmel? Mert komolyan mondom nem lehetek olyan balfasz ha oldalról neki megyek egy Hetzernek majd belelövök és képes volt leszedni 8%ot. Néha érthetetlen dolgok vannak nem értem komolyan egy Tigris szembõl simán ellõ. Ráadásul elsõ amit szembõl lõnek el mindig az a motor...ezen kiakadok vagy a lánctalp vagy a motor és akkor vége mindennek, nem lehet semmit se tenni. Vannak jó körök de az elmúlt 2 hétben nagyon peches voltam vele. És kétségbe estem nem tudom hogyan tovább. Úgy hogy ezentúl kikérem a véleményetek minden ágyúhoz milyen lövedék + hova célozni vele bizonyos tankokhoz. Lehetne táblázatot is csinálni belõle saját tapasztalatok alapján.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hát, én a JPZIV-ben rendszeresen összetalálkozok más TD-kel, fájdalmasan gyakran JagdPantherrel 😊

Talán azért, mert többnyire support TD-t játszok, nem bebújok hátul a bokorba, hanem a csapatom top3 embere közül valamelyiktõl egy picit lemaradva megyek elõre.

Forolto
Elmondom neked a tigris 110%os legénységgel full upgrade-el ugy pörög,mint egy jégtáncos...Nem ezzel van a baja.Hamar sérül és könnyû célpont.Amig nem találják el addig nincs is gond vele.