World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Russian "heavy"
T-26 - 190 exp
T-46 - 1.020 exp
T-28 - 5.040 exp
KV - 19.725 exp
KV-3 - 48.775 exp
IS - 102.045 exp
IS-3 - 209.120 exp
IS-4 - 396.785 exp
IS-7 - 708.200 exp
German "heavy"
PzKpfw II - 175 exp
PzKpfw III Ausf A - 1.320 exp
PzKpfw III - 5.555 exp
PzKpfw IV - 21.010 exp
VK3601(H) - 50.965 exp
PzKpfw VI Tiger - 105.030 exp
PzKpfw VIB Tiger II - 225.525 exp
VK4502 (P) Ausf B - 411.275 exp
Maus - 691.145 exp
Russian "medium"
BT-2 - 190 exp
BT-7 - 1.520 exp
A-20 - 6.310 exp
T-34 - 21.000 exp
T-34-85 - 54.860 exp
T-43 - 116.945 exp
T-44 - 217.703 exp
German "medium"
PzKpfw II - 175 exp
PzKpfw III Ausf A - 1.320 exp
PzKpfw III - 5.555 exp
PzIII/IV - 21.010 exp
VK3001P - 50.645 exp
VK3002(D😎 - 91.825 exp
PzKpfw V Panther - 186.960 exp
Full refund van, a teljes vételárat mindenki visszakapja. Aki akarja használni az eddig megszerzett tankjait az fogja és megveszi még1x.
Senki nem bukik semmit, kivéve a legénységet - azért cserébe meg kapunk 5000 goldot. XP/Pénz/meglévõ gold megmarad.
A képzés dija goldért pedig csökkenni fog, és nekem is rémlik a 75 helyett 100%ra trainingelés.
Inkább 75%-ra nem? 😄
Mondjuk onnan már nem szenvedés elérni a 110-et.
És akkor szeptember 1-én még meglesznek a tankjaink ugye? Pár nappal utána jön a peccs és gondolom elõtte kicsivel vesznek majd el. Legalábbis én így olvastam a hírt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Steel Fury: Kharkov 1942
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Off: Akkor most áll a játék mi ? Csak mert nem lép be.
Nekem ott a pénteki szuperkupa a szombati Roma-Cesena,vasárnap pihi és hétfõ-kedd meló után hipp-hopp ott a tank.😄
Különbség a wothoz képest:
- a zászlók nem feltétlenül a kiindulási ponton vannak
- ha elfoglalod a zászlót csak "pörgeted" az ellenfelet lefele
- ha meghalsz újra spanolsz 4-24 sec körül, a tankok késõbb,de van másik
- választható tankok: Pz4,Tigris,Sherman,M10,T34,T34-85
- nincs autocélzás
Azt gondolom mindenki gondolta hogy ilyen fejlesztgetések nincsenek. Viszont hogy a játékélményen kívül is legyen egy cél van egy statisztika ami nem kíván semmi regisztrációt csak annyi dolog van hogy a globan csetbe játék alatt bekell írni hogy rectank2v2 - ha 2v2 õt játszottok és másnap már leshetitek hanyadikok vagytok.
Persze nem muszály ezt a tankladderes dolgot tolni, van a sima alap játék ahol akár 32v32 játékos is játszhat. Viszont itt már felbukkanhatnak apró zavaró tényezõk pl B17, Yamato, Stuka 😉
Ha kérdésetek van akkor azt privátban vagy az sgés bf42-es forumban tegyétek fel, nem akarom szétoffolni a fórumot a kb 100 jelentkezõ kérdéseivel. 😉
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nekem kb.1.2milla exp 6 milla credit lesz.
Ja és a pingekre visszatérve:
Az EU szerverek Münchenben vannak és ott is lesz majd.Az usa szerverek East coast-on vannak,pontos helyszint nem adtak és igérik,hogy nem lesz nagy ping változás.
Szerintem le is fogják tiltani az új regisztrációt arra az idõre (Én ezt tenném)
steelers708, on 25 August 2010 - 08:18 PM, said:
Forgive me if I've missed something, I currently have a StuG III, Jagdpanzer IV and a Jagdpanther will I receive back the full cost(credits) of these so that I can restart on the same tier, or should I for example sell the StuG/Jagdpanzer IV now.
Overlord said:
No need to sell anything, we will do that for you. You will get full refund.
TEHÁT:A teljes árban kapod vissza a tankodat!Ne adjatok el semmit!!!!
A perkekrõl nem találok semmit...baszki 1 milla..😞
exoriou, on 25 August 2010 - 07:58 PM, said:
Can you explain if it means no more EU server? Or you want whole EU+NA playerbase to play on NA till full release?
Yup, no more EU servers for some time. We need to find out how it goes on our NA equipment and analyse the outcome afterwards. Our current EU player database, 70+ k players, will be switched to NA servers for some time, not till release.
Nem is tudtam,hogy 70000 fõs szerón játszunk.Szóval átraknak az usa szerverre,de nem a végleges verzióig tehát ne kell megijedni vissza fogunk menni EU szerverre.
Az amcsi szerverekkel nem lesz gond.Én a POtBS-el toltam ami ugyancsak amcsi szerver volt,semmi problémát nem tapasztaltam.
De ettõl függetlenül lesznek EU szerverek az éles indulásra?Lehet ezt megnézem a hivatalos fórumon.
Szept 1 ez jó dátum.😛 Addig legalább mást is kipróbálok.
Jó lesz ez a kis szünet,a sok oskolás elmegy suliba végre,nem grindeli agyon magát.
Mivel itt meg azt olvastam, hogy aug 26-án lelövik a szervereket egészen szept. 1-ig, tehát open betáig.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Most szerverek mennek? Mert nemrég töltöttem le meg beta kulcsal regiztem meg minden, próbálok belépni de unable to connect to network.
Routeren kerezstûl netezek esetleg tudja valaki melyik portot kell neki forwardolni?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Kíváncsi vagyok ,hogy alakul majd a bevétel/kiadás a patch után
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Together we'll fly someday...
Emancipate yourself from mental slavement!
Together we'll fly someday...
És milyen arányban fognak csökkenteni-növelni? Vagy ezt még nem lehet tudni?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Én speciel rengeteget játszottam a NavyField nevû, szintén free játék US szerverén. Nem volt vele gáz.
Egyébként irják az Amcsi játékosok akik az EU bétát tolják, hogy a 200as pinggel sincs semmi gond...
Overlord írta.
Az én kb 70ezer összegyûjtött xp-mel úgyse lesz meg a tigris kijövés elõtt így nem is erõltetem nagyon tegnap elõtt vettem 1 napra premiumot akkor azt kihasználtam rendesen de am nem sokat játszok vele
off vége
Szal jó lesz ha kijavítják mer kb akárhányszor próbáltam nem mozgó célra is lõni autotarget nélkül mindig azt vettem észre 10méterrel arrébb portolt mire odaért a golyó autotarget meg már akkor mozog amikor a cél még áll 😄