World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az IS-7et viszonyla jól számoltam ki tegnap.Mondjuk nekem nagyon az IS-4 és Vk3601 páros néz ki a legszimpibbnek.Vagy pénzszerzõ tanknak tudtok ajánlani jobbat az IS-4 mellé?
Egy kis infó, hogy mindenki kikalkulálhassa meddig juthat el az eddig szerzett XPjébõl soft wipe után:

Russian "heavy"
T-26 - 190 exp
T-46 - 1.020 exp
T-28 - 5.040 exp
KV - 19.725 exp
KV-3 - 48.775 exp
IS - 102.045 exp
IS-3 - 209.120 exp
IS-4 - 396.785 exp
IS-7 - 708.200 exp

German "heavy"
PzKpfw II - 175 exp
PzKpfw III Ausf A - 1.320 exp
PzKpfw III - 5.555 exp
PzKpfw IV - 21.010 exp
VK3601(H) - 50.965 exp
PzKpfw VI Tiger - 105.030 exp
PzKpfw VIB Tiger II - 225.525 exp
VK4502 (P) Ausf B - 411.275 exp
Maus - 691.145 exp

Russian "medium"
BT-2 - 190 exp
BT-7 - 1.520 exp
A-20 - 6.310 exp
T-34 - 21.000 exp
T-34-85 - 54.860 exp
T-43 - 116.945 exp
T-44 - 217.703 exp

German "medium"
PzKpfw II - 175 exp
PzKpfw III Ausf A - 1.320 exp
PzKpfw III - 5.555 exp
PzIII/IV - 21.010 exp
VK3001P - 50.645 exp
VK3002(D😎 - 91.825 exp
PzKpfw V Panther - 186.960 exp

Miért irjátok hogy "elveszik" meg hogy "bukja" a tankot?

Full refund van, a teljes vételárat mindenki visszakapja. Aki akarja használni az eddig megszerzett tankjait az fogja és megveszi még1x.

Senki nem bukik semmit, kivéve a legénységet - azért cserébe meg kapunk 5000 goldot. XP/Pénz/meglévõ gold megmarad.

A képzés dija goldért pedig csökkenni fog, és nekem is rémlik a 75 helyett 100%ra trainingelés.

Forolto
Szvsz mindent buksz,mivel ezek a szerók szerintem már patcheltek lesznek.

Eagle16
Fullra?

Inkább 75%-ra nem? 😄
Mondjuk onnan már nem szenvedés elérni a 110-et.

És akkor szeptember 1-én még meglesznek a tankjaink ugye? Pár nappal utána jön a peccs és gondolom elõtte kicsivel vesznek majd el. Legalábbis én így olvastam a hírt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Forolto
Azé kapod az 5000 goldot....200g egy ember fullra feltanítása.😛 Kapis?😛

Majd a gold megoldja ezt a problémát. <#hawaii>

Eagle16
Jó lesz megint 25%-os legénységgel kezdeni...azokkal 2m-rõl se lehet eltalálni egy álló célpontot 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Forolto
E-100 Egér toronnyal.

Hát, akkor nekem 8 milla kreditem lesz + 2 milla el nem költött + 1.4m free xp... xD

Forolto

Szegény stug jól le van terhelve.😛

Szerintem elõveszem a Panzers-t, jó kis tankos játék volt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Torzonborz
szept. 1-ig ezzel is el tudtok bóhockodni :
Steel Fury: Kharkov 1942

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Achmed927
Hát én nem fogok heavy tankot venni semmi pénzért. Marad a jól bevált TD. Nekem pl az a stílus jön be. Kemp powa! 😄

Off: Akkor most áll a játék mi ? Csak mert nem lép be.

Forolto
Ki fogjátok bírni tank nélkül szerintem.

Nekem ott a pénteki szuperkupa a szombati Roma-Cesena,vasárnap pihi és hétfõ-kedd meló után hipp-hopp ott a tank.😄

Achmed927
Reklámot hallottunk. OFF

LSSAHPAUL
Ha már valakinek nagyon tankozhatnéka lesz akkor van egy alternatív megoldás: battlefield 1942, tankladder pályák.
Különbség a wothoz képest:
- a zászlók nem feltétlenül a kiindulási ponton vannak
- ha elfoglalod a zászlót csak "pörgeted" az ellenfelet lefele
- ha meghalsz újra spanolsz 4-24 sec körül, a tankok késõbb,de van másik
- választható tankok: Pz4,Tigris,Sherman,M10,T34,T34-85
- nincs autocélzás

Azt gondolom mindenki gondolta hogy ilyen fejlesztgetések nincsenek. Viszont hogy a játékélményen kívül is legyen egy cél van egy statisztika ami nem kíván semmi regisztrációt csak annyi dolog van hogy a globan csetbe játék alatt bekell írni hogy rectank2v2 - ha 2v2 õt játszottok és másnap már leshetitek hanyadikok vagytok.

Persze nem muszály ezt a tankladderes dolgot tolni, van a sima alap játék ahol akár 32v32 játékos is játszhat. Viszont itt már felbukkanhatnak apró zavaró tényezõk pl B17, Yamato, Stuka 😉
Ha kérdésetek van akkor azt privátban vagy az sgés bf42-es forumban tegyétek fel, nem akarom szétoffolni a fórumot a kb 100 jelentkezõ kérdéseivel. 😉

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Hiába van két milla kredited ha mondjuk max csak 100K xp-d van.Szal azok indulnak egybõl tier 8-ba akik alapból elérték már vagy megközelítették azt a szintet,vagy akik beáldozzák az SPG és TD fán megszerzett xp-t arra,hogy mondjuk heavyt vegyenek vagy fordítva.Akik meg ezt megtehetik nem hiszem,hogy a fél szerver😄😄😄
Forolto
Nem mindenki játszott annyit,mint te.😛

Nekem kb.1.2milla exp 6 milla credit lesz.

Ja és a pingekre visszatérve:

Az EU szerverek Münchenben vannak és ott is lesz majd.Az usa szerverek East coast-on vannak,pontos helyszint nem adtak és igérik,hogy nem lesz nagy ping változás.

Én össz 75 ezer xp gyûjtöttem sztem abból még a vk3601 se lesz meg

5000 gold az kb 2mil credit és akkor még tankokat nem számoltam. Elvileg a fél szerver min tier 8-ba kell hogy legyen induláskor.

Forolto
Azt kérték az adminok,hogy amig áll az EU-NA szeró nem menjetek RU szerverre.
Szerintem le is fogják tiltani az új regisztrációt arra az idõre (Én ezt tenném)

Forolto
ÉÉÉÉÉS a legfontosabb mindenki számára:

steelers708, on 25 August 2010 - 08:18 PM, said:
Forgive me if I've missed something, I currently have a StuG III, Jagdpanzer IV and a Jagdpanther will I receive back the full cost(credits) of these so that I can restart on the same tier, or should I for example sell the StuG/Jagdpanzer IV now.

Overlord said:
No need to sell anything, we will do that for you. You will get full refund.

TEHÁT:A teljes árban kapod vissza a tankodat!Ne adjatok el semmit!!!!

Az orosz szerverek is leáltak?
Forolto
Másik dolog:Amit goldért vettél,tehát premium tank,+slot,lõszerek ezt mind visszakapod goldban az 5000g mellé.

A perkekrõl nem találok semmit...baszki 1 milla..😞

Forolto
Nos Overlord szerint:

exoriou, on 25 August 2010 - 07:58 PM, said:
Can you explain if it means no more EU server? Or you want whole EU+NA playerbase to play on NA till full release?

Yup, no more EU servers for some time. We need to find out how it goes on our NA equipment and analyse the outcome afterwards. Our current EU player database, 70+ k players, will be switched to NA servers for some time, not till release.

Nem is tudtam,hogy 70000 fõs szerón játszunk.Szóval átraknak az usa szerverre,de nem a végleges verzióig tehát ne kell megijedni vissza fogunk menni EU szerverre.

Forolto
Szomorúan olvasom,hogy leállnak a szerverek.S pont hétvégére...
Az amcsi szerverekkel nem lesz gond.Én a POtBS-el toltam ami ugyancsak amcsi szerver volt,semmi problémát nem tapasztaltam.
De ettõl függetlenül lesznek EU szerverek az éles indulásra?Lehet ezt megnézem a hivatalos fórumon.

Szept 1 ez jó dátum.😛 Addig legalább mást is kipróbálok.
Jó lesz ez a kis szünet,a sok oskolás elmegy suliba végre,nem grindeli agyon magát.

LSSAHPAUL
Siófok és Zamárdi között. Van mindenféle harcjármû, és egyre több lesz. Van 2 sugárhajtású vadászgép is, nemhallgattam meg az ipse mondókáját hogy milyen gépek, én azt mondom egy mig15 és mig21. Van legalább 2 nagy ballisztikus rakéta szállító, meg szintén vagy 2 rakéta kilõvõ tankszerüség lehet ez csak A-A. Meg van egy 2csövü tank, érdekes. Összvissz van vagy 20 lánctalpas jármû ennek kb 90%a müködik. (az ipse azt mondta hogy mind mûködõképes..)

Mardel
Köszi. Akkor nemtudom mi lehet a gond.

Mivel itt meg azt olvastam, hogy aug 26-án lelövik a szervereket egészen szept. 1-ig, tehát open betáig.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Achmed927
Na Én asszem maradok a jól bevált TD-knél és a drága eggyetlen Ferdimnél. 😄 Annál jobb ninc. 😄

flashpointer
nekem megy

Emancipate yourself from mental slavement!

Mardel
Sziasztok!

Most szerverek mennek? Mert nemrég töltöttem le meg beta kulcsal regiztem meg minden, próbálok belépni de unable to connect to network.

Routeren kerezstûl netezek esetleg tudja valaki melyik portot kell neki forwardolni?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Pontosan hol is? Mert a képet nem jeleníti meg és így csak nagyvonalakba értem mirõl beszéltek.Volt vmilyen bemutató vagy mi?
Boron Power
A pingek nálam 120 és 100 között voltak a speedtest.net és a pingtest.net-et nézve (NY-i szeróval). Gondolom a játékban azért magasabb lesz. Kíváncsi vok mekkora lagot fog produkálni.

LSSAHPAUL
Ott voltam ahol te 😊 Még egy régi ötvöscsöpis féle rendõr zsiga is volt.

Logókám, kicsit olvass vissza, több linket is leírtunk hogy lehet keyhez jutni. Sima regisztráció kevés, de jópár siteon adnak keyt.

Eh, bár implementálták volna a playerek közti kereskedelmet, elkértem volna a pénzed 😊

Vagyis akkor benne. Mintha olyanról is lett volna szó, hogy növelik a nagyobb tankoknál a csaták utáni bevételt?

Kíváncsi vagyok ,hogy alakul majd a bevétel/kiadás a patch után

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Me0w
Nem lehet passwordot valtani jelenleg, es ezt eleg sok helyen hasznalom, sorry.

Together we'll fly someday...

flashpointer
logint meg pw-t passzold már ide mert én szeretném kipróbálni :Ð

Emancipate yourself from mental slavement!

Me0w
Faszom bele, US szerverek, 250-es pinggel. Elmennek a kurva anyjukba. Akkor del, sziasztok.

Together we'll fly someday...

Az érdekes nekem semmi ilyen nincs.😄
Sztem minden benne van 0.5.4-ig bezárólag, amit a fórumon felsoroltak.

A patch-ben már benne lesz az, hogy csökkentik a javítást, és növelik a lõszer értékét?

És milyen arányban fognak csökkenteni-növelni? Vagy ezt még nem lehet tudni?

Lol? Nekem ha véletlenül 130 környékén van stabilan, akkor alig akar fordulni a lövegtorony, meg nemgyenge késéssel reagál az irányításra. Funny.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én is 130-assal játszom,tökéletesen játszható azzal.Azt nemtom 200-al mennyi de majd kiderül😄
Hát én Perfect Worldoztem US szerveren keleti,nyugati oldal mindegy voltam olyan atom lagg volt mint állat pedig jó szerver volt mert senki nem rinyált mikor nekem belaggolt...

Hát, a hirhez tartozó topic utolsó oldala elég mérges EU bétásokról szól 😊

Én speciel rengeteget játszottam a NavyField nevû, szintén free játék US szerverén. Nem volt vele gáz.

Egyébként irják az Amcsi játékosok akik az EU bétát tolják, hogy a 200as pinggel sincs semmi gond...

Ping will depend greatly on your location and provider's data center. Actually, some regions in Europe have better pings to the US east coast, than to Munich, where the servers are currently.

Overlord írta.
Ja értem 😄 bocsi nem tudtam nem szoktam olvasgatni játék fórumot sry vagy nincs idõm vagy kedvem + ezen kívül mint mindenki én is más játékokkal játszok még LoL-ba jobban belevetettem magam ez elején annyira nem fogott meg mióta 70% fölött van a pz3asom legénysége azóta kezd jó játékká válni 😄
Az én kb 70ezer összegyûjtött xp-mel úgyse lesz meg a tigris kijövés elõtt így nem is erõltetem nagyon tegnap elõtt vettem 1 napra premiumot akkor azt kihasználtam rendesen de am nem sokat játszok vele
off vége
Szal jó lesz ha kijavítják mer kb akárhányszor próbáltam nem mozgó célra is lõni autotarget nélkül mindig azt vettem észre 10méterrel arrébb portolt mire odaért a golyó autotarget meg már akkor mozog amikor a cél még áll 😄