World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy ez a poroltós cucc,hogy lesz? Egyszer megveszed és akkor már mindig lesz vagy,ha elhasználtad akkor újra meg kell venned? Mert az ide belinket SU-152-es vidiben úgy láttam nincs megszámozva ebbõl gondolom h akkor elég egyszer megvenni.Pontosan,hogy lesz ez?
Az orosz szerveren van még napi gold?
Forolto
új map:Egy francia látkép,nevet nem találtam:

Forolto
Új map:Lybian desert

Hogy kerülnek ide orosz tankok.😊

Forolto
Egy új map.

Siegfried line

Forolto
A rangjelzések és érdemrendek végre képekben!

Forolto

Forolto
Na amig szünet van:Nézegettem az off topicokat,egy kis csemege:
Wargaming fõhadiszállás:Asszem bal oldalt egy T-46os képe.😊)

Forolto
Én még azt láttam,hogy megkapjuk a napi goldot.

Forolto
eeeeelopták az oroszok a tankot,rajtavooolt a kombinátfogóm.😄
hej te szásza a jók.rvaany.dat,hoyd vissya a kombinátfogót.😄

Jeffjohnson
150 gold nem lesz naponta mert csak 3000 gold alatt (ez a limit). A warpolás majd akkor szûnik meg a ha az enginet frissítik ami valamikor szeptemberben lesz. Ami a rossz hír ,hogy a multicore processinget az se fogja támogatni.

Forolto
já gavarity pá ruszki,nyikto nye a tvusztyujet.😄

Me0w
Meg jo, hogy en tanultam oroszul :p Megszulettem az orosz szerveren, nagyon jo minden, de a tankok ugyanugy warpolnak a tavolban 😊

Together we'll fly someday...

Legalább megvehetem a tigrist.

Forolto
full cirilbetüs lesz.Semmt nem fogsz érteni.Én kibírom azt az 5 napot.
Ja a napi 150 goldot is magkapjuk.Tiszta haszon lesz ez a leállás.😛

Azt irják a srácok, hogy lehet játszani a russzki szervereken, csak valamit át kell irni a játék mappájában.

<#conf>

Jeffjohnson
10$ 2500 gold

Forolto
Bizony....a lenti videon lehet is látni a lövedékeknél...Az alap,hogy meg kell venni.

Emberek tudja valaki mennyibe fáj majd a gold?
100 dodó 12500 ezt tom.De nehogymá nem lehet venni kevesebbet.

Jeffjohnson
Azt elfelejtitek ,hogy a patch el együtt jön egy rakat csatában elnyomható cucc amit aranyért lehet majd venni. pl: poroltó, modul javító stb...

Achmed927
A fene sem költ crew fejlesztésre. 1 nap alatt fellehet dobni a crew-t nagy százalékra. Csak nyomni kell neki. 😛

Amúgy jaja prémium lesz a goldból. Tudja vki hogy hogyan lehet majd fizetni ? Ugye nem csak bankkártyával, vagyis mondjuk paypal-al ?

Ezzel egyetértek,ezért fogom a gold felét 1 havi prémiumra a másikat meg crew képzésre költeni.
Nem feltétlenül - pl tiger 2-ig jutott de addig minden tankot elitre fejesztett - most viszont csak azokra kell raknia exp-t ami tovább viszi a tier-eket igy simán elérheti a vk4500-at vagy talán a maust is.

Pluskast
Amúgy meg akinek egy kis esze van azt az 5000 aranyat nem pénzre váltja, hanem pl crew-ra. Szarka Péter: Hidd el rengeteget számít, hogy a crew milyen színten van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én is ezt magyarázom nemtom miért nem értik egyesek elsõre.Hiába van 5000 goldod ha még csak a pzIIInál jársz.Akiknek IS3-IS7sük lesz azok már eljutottak legalább addig a tier-ig a tankoknál vagy a TDknél vagy az SPG-knél.Tehát nem lesznek sokkal többen heavyvel azoknál akik eddig is voltak.
Pluskast
Mondjuk ezt azért kétlem, hogy mindenki azzal fog rohangálni.Ha csak tiga2-ig jutottál akkor hogy a szöszbe lesz neked mausod? Arról nem is beszélve, hogy az 6 milla. Szóval ezt nem hinném...

Én is simán kifizetem, ha lesz rá pénzem. Nekem megér ennyit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csatlakozom.Nem hinném, hogy akkora érvágás lenne 2000 ft.egy olyan játékért, ami tényleg órákra / engem hetekre és nem unom / leköti az embert, és gyakorlatilag nincs vége.Más játék, mint pl. a Mafia II kb.12000-be kerül és max. három nap alatt kivégezhetõ.Utána porfogó.Többet elcseszünk hülyeségekre havonta.Aki ennyit sem képes kifizetni havi nem kevés mennyiségû szórakozásért, az szégyelje magát.Kivéve, ha tényleg nincs rá pénze! Ráadásul nem minden hónapban kell fizetni.Bocs ha valakit megsértettem volna!

Me0w
Koszonjuk, hogy bemutattad, hogy mekkora soher vegy.

Together we'll fly someday...

LSSAHPAUL
Az standard is3 pajzsa oldalt és hátul egyaránt 110.
A fejlesztett toronnyal viszont valóban gyengébb mint az oldalsó.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

122mm-es ágyu. 390 dmg-175mm pen és 10 a rate of fire rammerrel.<#gonosz1>

Még nem találtam de keresem... 😊

Kiváncsi vagyok, hányan szivják be hogy az összes XPjüket beletolják egy IS3/7-be vagy ISU152-be, aztán azt veszik észre, hogy 10 csata után hol volt hol nem volt a lóvé 😊

Én úgy vagyok, hogy 2 max 3 jó tankot akarok megvenni, mivel annál többet úgyse tudok használni egyidõben 😊 (2 ugye mindenképp kell, hiszen ha kilõnek és még megy a battle, ülhetek be a másikba hogy pörögjön a játék).

A T-44-en meglepõdtem hogy milyen "kevés" XP kell. Nekem ~600K van, abból T44 / Vk3601 / jagdpanther szerintem kijön. Ebbõl az utóbbi kettõt ismerem, azokkal tudok pénzt keresni.

Achmed927
Ahamm. Okéss thx a választ. Hát akkor majd meglátom. HA jól emlékszem kb. 700 - 800 ezer körül mozogtam. passz

Béta kulcsot akkor tudsz szerezni ha lesz Open. Most zárva van a regelés, teli van. Majd gondolom patch után kinyitják. Akkor próbáld újra. Addig is látogasd a honlapjukat, olvasgasd ezt a fórumot.

IS3 nem nagy ügy ha segítenek kilõni a lánctalpat. 😄 Torony, torony alja bum-bum és kampec. Hátulról nem is említem mivel hátulról minden sebezhetõ.

Én mikor mondtam barátomnak de jó másnak már meg van a tigris én meg a magam 70 ezer xpjével még közelébe se vagyok õ erre csak azt mondta, mert neked van életed...<#buck><#idiota>

XenHai
Mázlis találat én pz4 el intéztem el is-3 at nem 100% ról de kilõttem !
Jó neked, hogy annyi van😄 Nem mindenki játszik egész nap vele. Amúgy nekem 441.500 remélem ebbõl meg lesz a jagdtiger.Majd úgyse fog mindenki Is-7 rohangálni ha jön a teljes õsszel. Prémiumért fizetni nem fogok az biztos.Inkább a lassú fejlõdés😄 Én július végén kezdtem a játékot nem indulásnál mint sokak , mert elvolt romolva a gépem. Mert a patch után mindenki Mausal meg Is-7 -el fog rohangálni😄 majd meglátjátok. A legénység fejlesztésére kár goldot pazarolni nem is értem minek. Nekem jó fejlõdtek gold nélkül is.Meg a 2 hónap prémium is fölösleges.Nem vagyok kocka😄 De látom sokak igen😛
Hát a játékban tudtad volna megnézni az experience total jelezte,de mostmár mivel le van lõve a szeró így majd csak szept 1. után tod.
CB-bõl már nem sok van vissza....

BoneDragon
Hol lehet beta kulcsot szerezni? Vagy ha van valakinek felesleges, tudna küldeni? Köszi

Achmed927
Lehet kicsit bugyuta kérdés: meg lehet lesni vhol hogy mennyi xp-m van jelenleg ? 😛

Pluskast
Hmm nekem 1858000 xp-m van. abból símán kijön jó pár tank😊

Achmed927
Német TD-rõl nincs ilyen lista ? Habár sejtem hogy meglesz újra a Ferdi. Anál több nem is kell.
Remélem kos kis noob elmegy szépen az iskolába és nekiáll leckét írni, mint hogy itt nyomja majd. 😄 Sok kis hero.

Jah amúgy goldért a legénység max 75 %-ig vihetõ fel. De minek olyanra költeni ? Simán fel lehet tupírozni önmagunktól is. Ilyenre goldot pocsékolni. Vegyetek belõle prémiumot bolondok. 😛

CAD
Ha ammo rack akkor mind1 hogy SU152 vagy egy PZIII lovi meg.

Ez egy kellemes ~600-700 dmg-nek latszik, viszonylag jo ROF-al, valamivel nagyobb mint amit 130mm agyu kitol magabol (~500 / 4.5 ROF / 260 pen), ezen mi a meglepo? SPG meg ~2000 dmg.

caddie

Forolto
De itt a videon az IS-3 100%on van,jön ki a ház mögül éz meg bumm bele.Tuti ammo rack robbanás,de akkor is.😄

XenHai
Szerintem ugyan ilyen volt tigris 2 találat után 6% van úgy ,hogy 56% volt!
Forolto
APIKLIBE! Orosz szerón,SU-152 kicsit tápolva lett.IS-3 One shot és nem hátulról...

Nekem 3601-em van-volt.Megérte megvenni, a 88-as ágyúval nagyon fincsi volt.Más sokan szidták a Tommy sütõ Sherman /Zippo/tankot.Itt egy kis videó róla.

http://www.youtube.com/watch?v=iBp4eWqXfno&feature=related

Forolto
Szerintem szerdán annyi IS-7 lesz a szerón öröm lesz nézni.😄

RatBaG
td-krõl nincs ilyen info?

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem szerintem VK3601-Leopard lesz. Remélem még egy Hummel belefér.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun