World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na neeee
crossy104: Orosz szerverre nem szeretnék menni, elõször is azért mert ott minden cirill betûs. Na meg kezdhetném újra az egészet loltraktorral 😄
Ide se nagyon írogat senki, úgyhogy most megkérdezem mindenkitõl, hogy a patch után miket vesz majd a sok free xp-bõl és a milliónyi kreditbõl. Szóval miket? 😄
Nekem ugye most van egy Panzerjagerem (😄), egy Leopard-om, egy Hummel-em, meg egy Maus-om.
A Maus marad, az alap 😄.
Leopard is kell majd vissza a Hummel-el együtt, mókás hogy egyik pályán irtod a tüzérséget, a következõn meg te szórod az áldást az égbõl. 😊 Bár én a Hummel-el is elsõdlegesen az ellenséges tüzérséget pusztítom, ha jók a scoutok nagyon könnyû õket kilõni.
Aztán ha marad annyim, talán kipróbálom a Jagdtiger-t, attól függ mennyire lesz OP 😄 ha nagyon akkor jöhet 😄
Bár az is lehet hogy tartalékolok az amerikai tankokra, amik szeptember végén jönnek.
crossy104: Orosz szerverre nem szeretnék menni, elõször is azért mert ott minden cirill betûs. Na meg kezdhetném újra az egészet loltraktorral 😄
Ide se nagyon írogat senki, úgyhogy most megkérdezem mindenkitõl, hogy a patch után miket vesz majd a sok free xp-bõl és a milliónyi kreditbõl. Szóval miket? 😄
Nekem ugye most van egy Panzerjagerem (😄), egy Leopard-om, egy Hummel-em, meg egy Maus-om.
A Maus marad, az alap 😄.
Leopard is kell majd vissza a Hummel-el együtt, mókás hogy egyik pályán irtod a tüzérséget, a következõn meg te szórod az áldást az égbõl. 😊 Bár én a Hummel-el is elsõdlegesen az ellenséges tüzérséget pusztítom, ha jók a scoutok nagyon könnyû õket kilõni.
Aztán ha marad annyim, talán kipróbálom a Jagdtiger-t, attól függ mennyire lesz OP 😄 ha nagyon akkor jöhet 😄
Bár az is lehet hogy tartalékolok az amerikai tankokra, amik szeptember végén jönnek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ugye hogy jó a defenzív taktika. 😄 Szerintem a legjobb dolog. Megvárod a scoutokat, ha van kedved kilövöd õket (bár nem sokat érnek) és aztán jön a haddelhadd. 😄 Fõleg ha megtalálod a legjobb kemp helyeket.
Magyar klán tényleg jó lenne. ... Nem lesz ? 😄
Magyar klán tényleg jó lenne. ... Nem lesz ? 😄
Igy van.Szerda reggelig elszórakozom vele.Könnyú tankokkal, pávélvadásszal.Szerdán meg végre veszek egy tigrist, meg egy közepes páncélvadászt.Egyre jobban bejön ez a defenziv páncélvadász taktika is.Jó lenne, ha alakulnánal klánok, mert akkor lenne taktika, nem indulna meg a szélrózsa minden irányába a csapat.
Sziasztok!Én is elkezdtem az oroszt és tényleg nem rossz,és nem is zavar hogy orosz nyelvû mert teljesen ugyan az és emlékezetbõl játszom.
Akkor játsz.Gyakorlatilag 5 perc.World of Tanks.RU-ra rámész, regisztrálsz,onnan letöltöd a játékot, és hajrá.Én az asszony e-mail cimére regeltem, és folyamatosan nyomom, csak most a tankvadász ágon.Vannak új pályák, ez már az új peccsel van, viszont nem értem miért irták a játék készitõk, hogy ne menjünk oda mert telitettek lesznek a szerverek.Gyakorlatilag 1-2 perc mire összeszedik a játékosokat, sokszor nincs is tele.
Na akkor jól olvastam én, 1-én még nem lesz semmi patch vagy ilyesmi, csak akkor már az észak-amerikai szerveren fogjuk tolni, remélhetõleg nem 300-as pinggel 😄 Szóval még meglesz mindenkinek mindene.
"btw on 1st of september we arent getting wiped but its following the patch a few days later."
Pár nappal utána jön majd a patch, meg a wipe, meg a sok Jagdtiger 😊
Én már most se nagyon bírom és még 3 teljes nap WoT nélkül 😞
Mafia-t is végigvittem, úgyhogy marad a Lock On, legalább ott is lehet tankokat gyilkolni 😄
"btw on 1st of september we arent getting wiped but its following the patch a few days later."
Pár nappal utána jön majd a patch, meg a wipe, meg a sok Jagdtiger 😊
Én már most se nagyon bírom és még 3 teljes nap WoT nélkül 😞
Mafia-t is végigvittem, úgyhogy marad a Lock On, legalább ott is lehet tankokat gyilkolni 😄
Én úgy tudom, hogy kapsz a felderítésért pénzt illetve azért is kaphatsz ha olys valakibe lõttek bele akit te derítettél fel. De arról nem tudok, hogy az általad leírt esetben is pénzt kapnál.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezt azért nemártana valami hivatalos leírással megerõsíteni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Aham szóval ha több mindenki látja amit derítek akkor abbol több pénzem is lesz.
A rádió fejlesztése azért fontos fõleg felderitésnél, mert az alapján megy a jelentés a többieknek az ellenséges tankok helyzetérõl.Ha szar a rádió /nincs fullra fejlesztve/ hiába rohangál a felderitõ össze-vissza a többiek semmit sem látnak a térképen.Nincsenek piros pontok.
Nehéz tankoknál is fontos, mert ha többen neked esnek, akkor az arty, vagy más közelben lévõ médium tank besegit.Nem jó a csapatnak ha kiszednek belõle egy tigrist, vagy páncélvadászt.
Nehéz tankoknál is fontos, mert ha többen neked esnek, akkor az arty, vagy más közelben lévõ médium tank besegit.Nem jó a csapatnak ha kiszednek belõle egy tigrist, vagy páncélvadászt.
Help! A kis BT7 re megéri megvenni a 33000 credites rádiót? Több pénz jön belõle ha már azzal megyek scout olni?
Hát ha ilyen pályák lesznek akkor tecceni fog. 😛 Fõleg a sivatagos.
Amúgy igen furcsa sivatagos pályén ruszki tank, de furcsa lesz az is hogy ruszki pályán szövetséges tank. Na hát ez van. 😄
A fritz meg adott ! 😊
Amúgy igen furcsa sivatagos pályén ruszki tank, de furcsa lesz az is hogy ruszki pályán szövetséges tank. Na hát ez van. 😄
A fritz meg adott ! 😊
Van egy havas pálya, ott aztán szépen visszaesik az fps.
Jók az új pályák.<#wow1>#wow1><#hehe>#hehe>
Mármint az orosz szerón.
Nem lesz mit eladni, mivel nincs tankod. 0-áról kezdesz, de amit gyûjtöttél megkapod és szabadon fejleszthetsz. Persze amíg van exp-d meg lóvéd.
Már eladni sem lehet a tankot vagy mi?
Teljesen triviális hogy élesben már semmi sem jár a free embereknek. Pont ez a lényege az Free To Play játékoknak. Vmivel csak pénzt kell keresniük 😊
Nem. A fejlesztéseidet nullázzák, viszont az összes XPdet amit eddig szereztél megkapodfree XPben. Abból aztán azt fejlesztesz, amit csak akarsz. Persze visszamehetsz egybõl oda is ahol tartottál, viszont egy zsák XPd marad, hiszen nem kell fullra fejleszteni mondjuk a PZ IV-et ahhhoz, hogy menj a Vk3601-re (normál játékkal nyilván mindenki beleölt egycsomó XPt az aktuális tankjába hogy élvezetesebb legyen).
A #2491-ben szerzett táblázat alapján pl potom 209.000 XP-bõl el lehet érni az IS3-at...
A #2491-ben szerzett táblázat alapján pl potom 209.000 XP-bõl el lehet érni az IS3-at...
Az orosz béta hivatalosan élesbe megy elég nehéz fejlõdni most már h nem jár a napi 150 gold na meg új tankok vannak (Jadtiger,KV-220,A-32) és új pályák,de azok nem olyan népszerûek a játékosok között...meg mondhatni 2naponta finomítják a játékot ujjabbnál ujjabb patchekkel jelenlegi 0.5.4.1.
Érdeklõdnék , hogy aki a német medium ágon játszott eddig, mit tud mondani a VK3002(D😎 és Panther párosról? Mekkora különbség köztük, mennyire lehet velük pénzt szerezni, milyen gyorsak illetve milyen löveg rakható rájuk?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Hát ha meg már nincs +gold az orosz szerveren akkor igazán kivehetnék, hogy csak premiummal lehessen party.....
Nem azt tudod majd csak megvenni amit már elevel kifejlesztettél ? Vagy a megszerzett exp-bõl új ágat tudsz fejleszteni ?
Amúgy sima ügy a Ferdim. 😄 Még marad is. 😛
Amúgy sima ügy a Ferdim. 😄 Még marad is. 😛
És igy derült ki, hogy az 540K XPmbõl kijönne a T44 meg a Jagdpanther, viszont 3.5 millám nem nagyon van 😊
Szuper vagy 😊
Izlések és pofonok. Én jobban kedvelem a mozgósabb tankokat, ahol aktivan eldönthetem hol és ki ellen akarok harcolni. Néha még TDvel is ezt csinálom, nem jön be nagyon a kempingelés.
SZerintem jobb a tankvadász oldal, én nem szeretk rohangászni. 😄 Megvárom amíg ti jöttök elém. 😄
Tök jó játszani vele.Legalább kipróbálom a páncélvadász oldalt.Eddig mindig csak tankom volt.Legalább szerda reggelig elleszek, nem hiányzik.
JgTiger stats:
Health 1600
Speed limit : 28km/h
Treverse speed : 18 deg/sec
Armor : 250/80/80
Azé' laza az az 1600Hp meg a 250mm-es frontpáncél 😄
Igazából csak az ISU BL-10-es ágyúja viszi át szembõl nagy valószínûséggel, az Is-7 és a Maus ágyúja szerintem ehhez kevés. Alap lövedékkel szerintem 10-bõl 9 alkalommal le fog pattanni.
Oldalt meg 80mm...hát igen, onnan már egy t-34-es is sebezni fogja 😄
Health 1600
Speed limit : 28km/h
Treverse speed : 18 deg/sec
Armor : 250/80/80
Azé' laza az az 1600Hp meg a 250mm-es frontpáncél 😄
Igazából csak az ISU BL-10-es ágyúja viszi át szembõl nagy valószínûséggel, az Is-7 és a Maus ágyúja szerintem ehhez kevés. Alap lövedékkel szerintem 10-bõl 9 alkalommal le fog pattanni.
Oldalt meg 80mm...hát igen, onnan már egy t-34-es is sebezni fogja 😄
Igy van. Az oroszoknál megjelent már egy rakat patch, ami az EU béta szerverekre nem került fel. zért van az, hogy jövõ héten az EU szerverek 0.4.5-rõl jópár orosz patchet egyben kapnak meg és igy ugrunk mi is fel az 0.5.x-re.
Nálam sem ir bétát.
😛
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Itt már 054-rõl 0541-re van frissités.Regisztem, most töltöm le.Szórakozok szerdáig tankvadásszal, meg arty-val.
Szóval az elsõ nap el kell költeni annyit, hogy másnap megkapjuk a 150-et 😊
Na akkor erre figyelni fogok.
Mondjuk ez nem egy komoly limit. Az elsõ lépés a havi prémium megvétele, az benyomja az átlagembert 3000 alá. De azért jó tudni.
Szerintem nem, az orosz az már élesben megy, nem béta.
Question: In one of the post, a mod reply that there is still a 3000 gold cap per account when the server is up but we'll get 5000 gold plus our existing gold amount. So can I assume that we'll not get the daily 150 gold until we spent the gold and it go below 3000?
Just want to clear this up before players start crying about not receiving their daily dose of gold 😛
Overlord: Yup, it will be this way.
Just want to clear this up before players start crying about not receiving their daily dose of gold 😛
Overlord: Yup, it will be this way.
Beregelsz a wot.ru-ra és letöltöd az ottani klienst és már játszhatsz is.
Hogy csináltad? Leirhatnád, mit és hol kell átirni, hogy kipróbálhassuk az orosz szervert.Elõre is köszi!<#worship>#worship>