World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mivel nem számolják külön a Ferdinand-nál sem az alsó frontpáncélt a löveg körülitõl (ott is egy az egyben 200mm-er mindenhol), ezért biztos hogy itt sem fogják.
Ez még annyira nem is durva, a teljesben az ISU utáni orosz TD-nek 320mm-es döntött frontpáncélja lesz...legalábbis a valós adatok alapján.
Azt az UFO alakú orosz nehéztankot nem is említve, annak meg egyszerûen olyan az alakja, hogy lehetetlen lesz merõlegesen eltalálni, akárhonnan lövöd majd.
Szóval lesznek itt érdekességek, majd imádkozhatunk egy SPG-nek hogy találja el, mint amikor elõször jelentek meg a KT-k, Ausf. B-k, és Maus-ok. Csak jöttek a bázis felé, és nem tudtuk õket megállítani, mert minden lepattant róluk. Akkor még Párducom volt a rövid csövû 88-assal.
Én is hoztam már vissza Maus-al lehetetlennek tûnõ helyzeteket (sõt ha belegondolok, kb. minden 2. meccs ilyen 😄 ) és erre azért igen sok kreditet ad a játék, még ha szét is lõnek teljesen.
Prémium nélkül meg nem nehéz -20 ezres köröket menni vele 😄
Az a helyzet, hogy a 250mm-es páncélt csak az ISU-152-es BL-10-es ágyúja tudja átvinni nagy valószínûséggel. Na most ez a legerõsebb nem SPG ágyú a játékban, ennél csak gyengébbek vannak. A 88-as hosszúcsövû 203mm-t tör át, az édeskevés, de még a Maus vagy az Is-7 ágyúja sem lesz hozzá elég, csak prémium lövedékkel.
Persze ez eddig csak spekuláció, majd játék közben meglátjuk hogy tényleg ilyen erõs lesz-e.
Remélem a ping jó lesz, 100 ms alattinak örülnék...
Amúgy a Jagdtiger 174 ezer xp lesz és 3,5 millió kredit. Igazából csak a löveg körül volt 250mm-es páncélja, de a játékban véglegesen 250mm-es marad mindenhol! Ez azt jelenti, hogy a homlokpáncél is 250mm-es lesz és döntött...
http://www.worldoftanks.ru/ ez pedig az orosz.Itt is ugyanúgy megy a dolog, de ide más e-mail cimet adjál meg.Ezt csak szerda reggelig érdemes használni.
A fenti cimen mindenképp regisztrálj, mert ha szerencséd van akkor kapsz 2 millát ajándékba. Az orosznál semmit sem kapsz, ott nagyon nehéz lesz fejlõdni.
Bár azok csak a full tech tree-be lesznek benne,számomra érthetetlen okokból.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mondjuk én is az unalom miatt untam bele, igaz, kb 1.5 év után. Amikor 1 óra azzal telik el, hogy az ember összerakjaa hajóját, aztán el kell menni 22 jumpra ahol a következõ teendõje van. Uncsi.
Itt nyomok kettõt, azt már döngetek is az akcióba 😊
Ami óriási plusz, az a páncélzat ilyen szintû lemodellezése. Még ha vannak benne hibák is, nagyon erõsen közelít a páncél valódi viselkedéséhez, szinte szimulálja azt 😊 A modul sérülés is ilyen lesz, ha majd rendesen el lesz készítve, mert a mostani állapotában elég gyenge próbálkozás. De akkor is, már ebbõl a bétából is látom, hogy ez egy komoly próbálkozás, tényleg igazi tankokat próbálnak a játékba tenni, nem pedig Call of Duty-t csinálni tankokkal...akik meg haditechnikabuzik, mint én, azoknak meg óóóriási élmény ilyeneket vezetni, fõleg ha úgy is viselkednek, olyan a fizikájuk mint a valódiaknak volt.
Persze, jó olvasni, hogy a Tigris tank a 88-as ágyújával T-34-esek tömegét lõtte ki, meg mindenféle technikai adatot megtudni, de amikor te sütöd el azt a 88-ast a bal egérgombbal és valami ettõl lángba borul...hát na, mosolyt csal az ember arcára.
Fú de sokat írok, lehet hogy tényleg nem tudok mit kezdeni magammal? 😄
Ezt a 3 napot már kibírom, de fene ezekbe az oroszokba hogy ilyen jó játékot csináltak...pedig eddig egyáltalán nem játszottam online semmivel se, max. pár napot aztán meguntam mindet, de ezt olyan jól összerakták. És mikor már-már kezdem megunni, jönnek egy új patch-el, amibe van egy rakat újítás, új tankok, új pályák...de ezt megcsinálták, olyan jól keverték az árkád és szimulátor elemeket, hogy alig lehet letenni.
És örülök hogy bevállalták ezt a tankos dolgot, nem pedig egy újabb ûrszimulátort, vagy wow klónt csináltak. Jó látták hogy ezzel betöltenek egy ûrt ezen a piacon. Bejött nekik, engem megfogtak vele, végre valaki csinált egy ilyet is.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
E-10 ,és E-25 az prémium lesz
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha jól láttam az E-10 benne lesz, mint prémium tank.
Ez a Krokodil igazi nagyvas, bele tehetnék késõbb, mint Tier X-s TD-t 😊
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Aki nyomja az orosz féle klienst annak itt van egy kis angolosítás hozzá,hogy megkönnyítsem dolgotokat:
letöltés
Be kell rakni a WOT/res/text könyvtárba!
Jó vadászatot.
És ha marad pontom elindulok a T-54 vonalon! :-)
"Igen jó a tûzgyorsaságuk a német TD-knek."
És az orosz TD-knek is. A 122-es 2x gyorsabb a TDn, mint a sima tankon.
Amúgy jaja kell a TD-hez is játékstílus. Muszáj türtõztetni magad hogy ne rohanj a halálba, csak akkor menj ha már biztosan nyerésre álltok. Ha viszont kétesélyes akkor inkább maradj a seggeden a kör közelében és várd meg amíg a sebzett ellenfél eléd tolja az orrát. Több esélyed van kilõni. Jah meg azokat az ostobákat utálom akik szemtõl szemben akarják kilõni az SPG-t. 😄 Várják hogy újratöltsön a fegyverük, de az SPG-nek 1 lövés kell ellenük. 😄 A barmok meg hõbörögnek hogy hogyan halhattak meg. 😄
Igen jó a tûzgyorsaságuk a német TD-knek. Szeretem is. Fõleg mikor eltalálok vkit és menekülõre fogja, vagy fedezékbe húzódik. Mire elõdugja magát mindig újratöltök. Imádom. 😄 Ferdi 4 ever ! 😄
Is-7 nem kell? Lehet hogy majd aktiválják a tetején a nehézgéppuskát, csak éppen mini-atomot fog lõni, de nem lesz OP mert a németek kapnak egy L/61-es ágyús Jagdtigert ami 20mm-errel több páncélt tör át...eh.
Az viszont tetszik, hogy úgy tudnak lõni, hogy az ellenség közben nem látja meg õket, ráadásul a nagy ágyúknak is nagyon jó a tûzgyorsaságuk. A Ferdinand-on a 128-as ágyú kétszer lõ mire én egyet, pedig ugyanaz van a Maus-on is...
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Majd utána pár nappal jön csak a patch meg a wipe ahogy írtam.
"Megvárod a scoutokat, ha van kedved kilövöd õket (bár nem sokat érnek)"
Haha 😄 Ha jó a tüzérség és a scout, akkor amint meglátsz egy scoutot már kapod is a nyakadba fentrõl a jó kis 150mm-es gránátokat 😄 Ha mázlid van akkor meg máshova néz a tüzér, de egy Leopard hátulról sebezni tud egy Jagdpanther-t, szóval nem olyan gyengék azok. Plusz ha meglát a scout, annyi az álcádnak is, te lesz a fõ célpont.