World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Igen, majd csak a jövõhét utáni héten érkezik a patch, és csak elõtte kicsivel adják el a tankjainkat. Szerdán még mindenki élvezheti a 110%-os legénységet 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Igen, orosz szervereken ilyen jellemzõkkel fut.
Mivel nem számolják külön a Ferdinand-nál sem az alsó frontpáncélt a löveg körülitõl (ott is egy az egyben 200mm-er mindenhol), ezért biztos hogy itt sem fogják.

Ez még annyira nem is durva, a teljesben az ISU utáni orosz TD-nek 320mm-es döntött frontpáncélja lesz...legalábbis a valós adatok alapján.
Azt az UFO alakú orosz nehéztankot nem is említve, annak meg egyszerûen olyan az alakja, hogy lehetetlen lesz merõlegesen eltalálni, akárhonnan lövöd majd.
Szóval lesznek itt érdekességek, majd imádkozhatunk egy SPG-nek hogy találja el, mint amikor elõször jelentek meg a KT-k, Ausf. B-k, és Maus-ok. Csak jöttek a bázis felé, és nem tudtuk õket megállítani, mert minden lepattant róluk. Akkor még Párducom volt a rövid csövû 88-assal.

Tehát szerdán,meg utána pár napig még gurigázhatunk a"régi"verdákkal egy kicsit?

Hát ez eléggé durva lenne...akkor azt a dögöt csak HE-vel tudnád sebezni abból is kellene vagy 30 lövés,hogy legalább a feléig levidd a HP-ját.Biztos,hogy 250 milis lesz mindenhol a páncélzata?
Eagle16
Az a helyzet, hogy prémiummal elég nehéz mínuszba kijönni az ekkora tankokkal...még nagyon rossz esetben is minimális a veszteség, vagy egyáltalán nincs veszteség. Sokáig tart, míg ilyen sok HP elfogy és addig a nagy ágyúkkal jókora veszteséget okoznak az ellenséges csapatnak.
Én is hoztam már vissza Maus-al lehetetlennek tûnõ helyzeteket (sõt ha belegondolok, kb. minden 2. meccs ilyen 😄 ) és erre azért igen sok kreditet ad a játék, még ha szét is lõnek teljesen.
Prémium nélkül meg nem nehéz -20 ezres köröket menni vele 😄

Az a helyzet, hogy a 250mm-es páncélt csak az ISU-152-es BL-10-es ágyúja tudja átvinni nagy valószínûséggel. Na most ez a legerõsebb nem SPG ágyú a játékban, ennél csak gyengébbek vannak. A 88-as hosszúcsövû 203mm-t tör át, az édeskevés, de még a Maus vagy az Is-7 ágyúja sem lesz hozzá elég, csak prémium lövedékkel.
Persze ez eddig csak spekuláció, majd játék közben meglátjuk hogy tényleg ilyen erõs lesz-e.

Akkor a Jagdtiger páncélján a 88-as alatti löveggel rendelkezõk csak kopogtatnak? Ha igy lesz, akkor a sokan messzirõl elkerülik majd.Na az vidám lesz.Viszont a tulaj arcára is kiváncsi lennék, ha megkapja a szétlõtt tank javittatási számláját.

Eagle16
Induláskor szerdán még meglesz minden tankod 😊
Remélem a ping jó lesz, 100 ms alattinak örülnék...

Amúgy a Jagdtiger 174 ezer xp lesz és 3,5 millió kredit. Igazából csak a löveg körül volt 250mm-es páncélja, de a játékban véglegesen 250mm-es marad mindenhol! Ez azt jelenti, hogy a homlokpáncél is 250mm-es lesz és döntött...

Ezzel én is így vagyok,csak én már nem bírtam ki és felraktam az oroszt.Ha indul az biztos hogy orosz közepessel kezdek,meg még valamit majd mellé azt még nem tudom mit.

Olvasgatom a hozzászólásokat és megnyugodtam,nem csak engem érint ez az állapot.A heavy metal elvonás.Nem gondoltam volna,hogy megfog ez a játék ennyire.Az elején még hezitáltam,felrakjam-e.A végén már csak ezzel játszottam.Úgyhogy most szerdáig csak tengek-lengek a gép elõtt.Ezek az oroszok tudnak valamit.<#wink><#eljen>

Ha szerdáig az orosszal játszol, akkor a regisztrálásnál segit a google translate progi, a játékhoz pedig szedd le az angol nyelvi fájlt amit Zsolti 2537 számú hozzászólásában belinkelt.

http://www.worldoftanks.com/ regisztrálj itt, szerda reggeltõl játhatsz.Ha regisztráltál, az e-mail cimedre küldenek kódot egy levélben.Klikkelj rá a kapott linkre, azzal erõsited meg a kódot.Utána a fenti linkrõl letöltöd a játékot.Elinditáskor kéri az e-mail cimedet, és az általad megadott jelszavat.Nem kell beirnod sehová a kapott kódot.Utána játszol kedvedre.

http://www.worldoftanks.ru/ ez pedig az orosz.Itt is ugyanúgy megy a dolog, de ide más e-mail cimet adjál meg.Ezt csak szerda reggelig érdemes használni.

A fenti cimen mindenképp regisztrálj, mert ha szerencséd van akkor kapsz 2 millát ajándékba. Az orosznál semmit sem kapsz, ott nagyon nehéz lesz fejlõdni.

BoneDragon
Belinkelnéd ahol írják? Mert visszaolvastam de nem találom. Köszi.

JagdTiger, ISU-152. A maradékkal meg megvárjuk a Yenki TD-ket.
Bár azok csak a full tech tree-be lesznek benne,számomra érthetetlen okokból.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

olvass vissza, leirják hogyan kell.

Regisztrálj, és kapsz.

Pluskast
Ne aggódj nekem is hiányzik az egerem 😊) Már napok óta nem kapott sajtot😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BoneDragon
Ááá játszani akarok vele ilyen kommentek után! Valakinek tényleg nincs felesleges béta kulcsa?? =(

Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Én nem vagyok fiatal, de ez az elsõ olyan játék amit reggel 7-kor elkezdtem tolni, és másnap hajnali 1-kor hagytam abba/ kaja,pia,kávé,cigi szünet, meg is lett a Tigris ára, bár nem vettem meg szerv leállás miatt/. Akkor is csak azért, mert már annyira fájt a seggem, hogy nem birtam ülni.Még jó, hogy a párom egy Istennõ.Csak vigyorgott rajtam.

Ez a játék tényleg megunhatatlan, olyan mint a Counter Strike csak tankokkal 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

EVE és a másfél óra kipróbálás? Hát sokat nem láttál belõle, az biztos.
Mondjuk én is az unalom miatt untam bele, igaz, kb 1.5 év után. Amikor 1 óra azzal telik el, hogy az ember összerakjaa hajóját, aztán el kell menni 22 jumpra ahol a következõ teendõje van. Uncsi.
Itt nyomok kettõt, azt már döngetek is az akcióba 😊

Teljesen egyetértek veled.Engem is megfogott a játék,nem vagyok nagy MMO-s a WoW,EVE meg a többi ilyen nagyobb mmo is ki lett nálam próbálva de vhogy másfél óra után annyira beleuntam,hogy már nem volt kedvem vele többet játszani.Ez az MMO meg teljesen megfogott mégha béta is minden hibájával.Mondjuk ez betudható annak,hogy én is ilyen haditechnikaimádó vok szal nem volt nehéz dolga.😄😄 Sõt megkockáztatom,hogy lehet ez lesz az elsõ MMO amire hosszabb távon is befizetek.
Fenébe, nem tudom csak én vagyok e vele igy, de eddig birtam WoT nélkül. Megy fel az orosz kliens. 😊

Eagle16
Nem is, meg tudom magyarázni. Eddig szinte nem is írtam a topikba, mert gyûjtöttem a krediteket meg az xp-t, most legalább van idõm elmondani a véleményemet mindenrõl 😄

Eagle16
Hmm. Hát akkor inkább úgy mondom hogy egy-két dolog komolyabban van benne megcsinálva 😊
Ami óriási plusz, az a páncélzat ilyen szintû lemodellezése. Még ha vannak benne hibák is, nagyon erõsen közelít a páncél valódi viselkedéséhez, szinte szimulálja azt 😊 A modul sérülés is ilyen lesz, ha majd rendesen el lesz készítve, mert a mostani állapotában elég gyenge próbálkozás. De akkor is, már ebbõl a bétából is látom, hogy ez egy komoly próbálkozás, tényleg igazi tankokat próbálnak a játékba tenni, nem pedig Call of Duty-t csinálni tankokkal...akik meg haditechnikabuzik, mint én, azoknak meg óóóriási élmény ilyeneket vezetni, fõleg ha úgy is viselkednek, olyan a fizikájuk mint a valódiaknak volt.
Persze, jó olvasni, hogy a Tigris tank a 88-as ágyújával T-34-esek tömegét lõtte ki, meg mindenféle technikai adatot megtudni, de amikor te sütöd el azt a 88-ast a bal egérgombbal és valami ettõl lángba borul...hát na, mosolyt csal az ember arcára.
Fú de sokat írok, lehet hogy tényleg nem tudok mit kezdeni magammal? 😄

XenHai
azért nem sok de van benne!
RatBaG
hát, szimulátor elem nem sok van benne... khmm, semmi. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Eagle16
Ó dehogynem, nézek sok jó filmet, holnap meg kitakarítom a gépet is 😄

Ezt a 3 napot már kibírom, de fene ezekbe az oroszokba hogy ilyen jó játékot csináltak...pedig eddig egyáltalán nem játszottam online semmivel se, max. pár napot aztán meguntam mindet, de ezt olyan jól összerakták. És mikor már-már kezdem megunni, jönnek egy új patch-el, amibe van egy rakat újítás, új tankok, új pályák...de ezt megcsinálták, olyan jól keverték az árkád és szimulátor elemeket, hogy alig lehet letenni.
És örülök hogy bevállalták ezt a tankos dolgot, nem pedig egy újabb ûrszimulátort, vagy wow klónt csináltak. Jó látták hogy ezzel betöltenek egy ûrt ezen a piacon. Bejött nekik, engem megfogtak vele, végre valaki csinált egy ilyet is.

Cukii
Eagle látom nem tudsz magaddal mit kezdeni game nélkül<#vigyor5>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Ja, bocs az E-10-et, E-100-nak láttam. Este van már na, és régen is tankoztam. <#nevetes1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Hát én nem ezt írtam? 😄

Nem, az E-100-as rendes tank lesz, Maus-al egy szinten.

E-10 ,és E-25 az prémium lesz

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Sõt, az E-25 is benne lesz!

Jók, jók, de Tas harckocsi...az legyen.

Eagle16
Úristen 😄

Ha jól láttam az E-10 benne lesz, mint prémium tank.
Ez a Krokodil igazi nagyvas, bele tehetnék késõbb, mint Tier X-s TD-t 😊

Cukii
Azért van fejlesztési potenciál a játékban a családfát illetõen!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

XenHai
Köszi!
Uraim!

Aki nyomja az orosz féle klienst annak itt van egy kis angolosítás hozzá,hogy megkönnyítsem dolgotokat:
letöltés

Be kell rakni a WOT/res/text könyvtárba!
Jó vadászatot.

Én panthert meg a Jagdpanthert veszem meg.
És ha marad pontom elindulok a T-54 vonalon! :-)

Harci helyzetben még nem löttem is7-et/maust isuval, ugyhogy passz. 😊

"Igen jó a tûzgyorsaságuk a német TD-knek."
És az orosz TD-knek is. A 122-es 2x gyorsabb a TDn, mint a sima tankon.

Achmed927
Amúgy én majd visszavásárolom a Ferdit, aztán megnézem majd a szövetséges tankokat. Arra spórolok majd. Meglássuk milyenek lesznek.

Achmed927
Ne is mond a Leopardot. 😄 Utálom õket. 😄 Gyorsak, szemtelenek, viszont ha lánctalp oda akkor kampec nekik is. 😄 Így járnak az SPG-k is. Lánctalp oda akkor õ nekik is annyi, mint a TD-knek.

Amúgy jaja kell a TD-hez is játékstílus. Muszáj türtõztetni magad hogy ne rohanj a halálba, csak akkor menj ha már biztosan nyerésre álltok. Ha viszont kétesélyes akkor inkább maradj a seggeden a kör közelében és várd meg amíg a sebzett ellenfél eléd tolja az orrát. Több esélyed van kilõni. Jah meg azokat az ostobákat utálom akik szemtõl szemben akarják kilõni az SPG-t. 😄 Várják hogy újratöltsön a fegyverük, de az SPG-nek 1 lövés kell ellenük. 😄 A barmok meg hõbörögnek hogy hogyan halhattak meg. 😄
Igen jó a tûzgyorsaságuk a német TD-knek. Szeretem is. Fõleg mikor eltalálok vkit és menekülõre fogja, vagy fedezékbe húzódik. Mire elõdugja magát mindig újratöltök. Imádom. 😄 Ferdi 4 ever ! 😄

Azzal a nehézgéppuskával lehet majd kilõni a nagyokhoz betévedt loltraktorokat😄
Cukii
Nekem meglenne az xp-m mindenre, kb 750e. De tuti nem veszek nagy dögöket, maradok a jól bevált Párducnál meg kipróbálom a T-44et. Aztán lehet nem cseszem el az xp-t és kipróbálom az Amerikai közepeseket is. Mint már sokan írták ezalatt a kb. egy hónap alatt mindenkinek kialakult egyfajta játék stílusa. A TD-ket csak kicsibe próbáltam, nekem nem vált be. A SPG-t is csak tier1-be próbáltam egy azaz egy csata erejéig vettem egy Bisont, na sok is volt az az egy kör. Nekem a Leopard és a Párduc vált be eddig a legjobban. A heavyk-rõl nem tudok szólni, de hosszú távon lehet kifizetõdõbb. Eddig a német oldal jobban tetszik, bár az orosz oldalon a T-34/85 + 100milis ágyúval igazán használható. Ezért is vagyok kiv. a T-44re. Eredetibe majd meg kiderül minden. Bár az eredetibe megjelenõ tanktreen nem igen tudok kiigazodni. Mert a valóságban az E50 volt a párduc (tervezett) váltótípusa, és itt a sima Párduccal rakja azonos tierre (Tier 8), hogy ezek után mit takar a Panther II na passz. Mert ha egy és ugyanaz nem kérdés melyik ág a vonzóbb...

IS-4 az tuti meg mellé akarok egy pénzszerzõ tankot amit még nem tudom melyik lesz lehet,hogy a Leo.
Eagle16
Jóvan, az ISU-tól már nem félek annyira, még a leállás elõtt volt ellene egy meccsem, szerintem a BL-10-es volt rajta, kétszer lõtt és mind a kettõ lepattant 😄 Szóval harci helyzetben nem annyira veszélyes, mint ha tréningen kiállok eléd céltáblának 😄
Is-7 nem kell? Lehet hogy majd aktiválják a tetején a nehézgéppuskát, csak éppen mini-atomot fog lõni, de nem lesz OP mert a németek kapnak egy L/61-es ágyús Jagdtigert ami 20mm-errel több páncélt tör át...eh.

Eagle16
Én nem mondom hogy szar, mert nem szoktam velük játszani, de kell hozzá egyfajta játékstílus, úgy ahogy a szupernehéz tankokhoz, meg a könnyû tankokhoz is. Nekem csak az a nagy bajom velük, hogy ha leszakad a lánctalp, semmit az ég világon nem tudsz csinálni, csak megvárni míg szétlõnek. Nem támadófegyverek, én meg szeretek menni elõre 😊
Az viszont tetszik, hogy úgy tudnak lõni, hogy az ellenség közben nem látja meg õket, ráadásul a nagy ágyúknak is nagyon jó a tûzgyorsaságuk. A Ferdinand-on a 128-as ágyú kétszer lõ mire én egyet, pedig ugyanaz van a Maus-on is...

Én most vagy Jagdpanther, vagy IS-3 felé megyek. Sajnos csak 250k xp-m van😞

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Hosszú távon ennyire szar a páncélvadász vonal?

IS4, ISU, t34. Hopp, mindegyik orosz... <#idiota>

Eagle16
De azt tudod hogy szerdán még meglesz mindened ugye?
Majd utána pár nappal jön csak a patch meg a wipe ahogy írtam.

"Megvárod a scoutokat, ha van kedved kilövöd õket (bár nem sokat érnek)"

Haha 😄 Ha jó a tüzérség és a scout, akkor amint meglátsz egy scoutot már kapod is a nyakadba fentrõl a jó kis 150mm-es gránátokat 😄 Ha mázlid van akkor meg máshova néz a tüzér, de egy Leopard hátulról sebezni tud egy Jagdpanther-t, szóval nem olyan gyengék azok. Plusz ha meglát a scout, annyi az álcádnak is, te lesz a fõ célpont.