World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wespe88
A honlapunk átmenetileg nem elérhetõ. Kibõvített WoT témakörrel és új designal tér majd vissza. Jelzek ha elérhetõ lesz.

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Szerintetek prémium beváltás mellett még mire érdemes goldot költeni hogy 3000 alá menjek?

Legénység tréningre nyilván nem, prémium tankokra nyilván nem, free XPre konvertálásra szintén nem (mert a wipe úgyis megcsinálja ingyér). Marad a lóvé?

Tudtommal igen.

Srácok wipe után a prémium elõfizetés megmarad?Meg a gold amit nem költöttünk el?

+50%xp és pénz
JethroHUN
Mi ez a prémium? hanem veszed meg akkor nem játszhatsz vagy mi? és ezt a goldot honnan szerzed venni kell? vagy meccsekért kapod?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kipróbáltam. És igen megkaptam a 150g-t.

LSSAHPAUL
Szerintem ha 5000 felett vagyunk, és tárgynap még nem játszottunk meccset akkor szerintem ha egy játszott géme elõtt elköltjük akkor megkapjuk ha viszont egyet játszunk és csak utána költjük el akkor már nem kapjuk meg, elveszett. Valaki nem akarja kipróbálni ezt a második lehetõséget ? 😊 hogy ezt a kérdést tisztázzuk 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Forolto
Most azon gondolkodom,hogy az IS-3 mellé a jagdpanthert és az ISU-152-t tegyem ki,vagy egy közepes tankot...

Forolto
nya az pont jó,mert akkor 3000g alá kerülök jön a napi 150 is.😛

Me0w
2500g

Together we'll fly someday...

Forolto
Fene egyen meg titeket már bent vagytok.😊 Nekem estig várnom kell.

Annyira tudtam belépni,hogy megnézzem az accountot és a tankokat.
Mennyibe kerül 1 hónap premium?

Jeffjohnson
nekem olyan 130-160ms a pingem kíváncsi leszek teljes terhelés mellett mennyire megy fel

Akkor mindjárt megyek, és váltom is át.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Jól gondolod.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Most, hogy van 5000 arany, gondolom az a legjobb, ha egybõl egy hónap prémiumra váltok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Me0w
Nem tudom, nem kellene zavaronak lennie, mivel a megszokott 60-as pingtol alig egytized masodperccel lassabb csak, de valahogy a tankom mindig 1 meterrel kesobb all meg, mint szeretnem, es mindig egy picit kesobb indul el, mint szeretnem, foleg Enskben fura, a hazak kozott bujkalos-kilovos-visszahuzodos nem megy annyira, mint elotte. Fura.

Together we'll fly someday...

Üdv itt is Wespe! :-)

Nálam nem megy 150-fölé- Úgy 130-150 között mozog.
Még pont nem zavaró.

Wespe88
húúú lejárt ez az idióta korlát!😄
Szóval hogy is lesz ez a konferencia?

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Eagle16
Miért lett ilyen fura neve a HUN csatornának?
A ping nálam 150-160, néha 999 😄
Érdekes lesz így felderíteni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Wespe88
teszt

XenHai
Én is aktiváltam az 1 hónapot !Remélem meg is marad!!
hun.Így kisbetûvel,legalábbis engem így beengedett.
Pluskast
Mi a jelszó a HUN csatira?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kéne olvasni mielõtt irsz 😊

A Patch késõbb jön, most csak a szerver átvitel volt.

Mivel még csak a serverátállás történt meg ne csodálkozz ezen.a Patchek még nincsenek beüzemelve.
Achmed927
Nos:

Jó hír: van újra game. 😛 Van arany. Van 1 hónapos prémium.

Rossz hír: távoli teleportálás nincs megjavítva, nagyon magas ping.

Semmi sem változott csak nagy lett a ping, ennyi. Ezért baszták az emberek agyát ennyi ideig. SZép. :S:S

Már megy a TS.
Addig amíg nem jó a TS addig a HUN csatiban gyülekezhetnénk,ki csinálta a múltkorit?
Nekem 5 percre rá már megvolt szal nemsokára mindenki megkapja sztem.
Jaja. lassu az SQL szerver 70.000 rekordon 😊

Cukii
Nekem már belépéskor megvolt.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
Generalon azt írják ne aggódjatok, idõbe telik kiosztani mindenkinek a goldot.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Fórumon irták, folyamatban van az 5k gold hozzáadása. Vki megkapta, van aki még nem 😊 Én se pl.

Cukii
Wespe mondta, hogy valószínûleg a heti karbantartás zajlik a ts szerón. Holnaptól menni fog minden!

Mindenki megkapta az 5k goldot csak én nem? :S
Én sem tudok.
Megy a TS szerver? Nekem a TS3 nem tud konnektálni...

Pedig ma korán akartam aludni menni 😊

na nekem is jó lett, 170-200 körül van a ping.Viszont furcsa a tankmozgás nekem.Mintha belassult volna.Látom,hogy 40el megyek de nem érzem úgy mint anno.Most vagy én szoktam el a tanktól vagy a lag miatt teszi.Ja és megkaptam az 5k goldot is nyamiii😄😄😄
Torzonborz
hmm 150-170 között van a ping de azért játszható.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Csak nekem dob ki hibaüzit mikor tölt a pálya vagy másnak is?
Még nincs hozzá mikim:/😄
Cukii
hm zsír gyertek ts-re!

Én is bennt vagyok😄
Torzonborz
valóban 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

megy a game

Jó kis csata remélem nyertek

XenHai
Nekem nem megy a videó<#falbav>