World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehogy.

Aranyat direktbe csak creditté tudsz konvertálni.

Tényleg.Hogyan lehet aranyért xp-t venni?

Marha kellemetlen lesz mindent újra kezdeni, ha kijön a játék.Az jár jól akinek lesz pénze goldra meg xp-re.Nem hiszem, hogy sokan fognak húszezreket utaltani, max 2-4 ezret.

Wespe88
Friss info: a honlap hamarosan kész. Lehetõség lesz RSS hírcsatornára feliratkozni.

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Achmed927
Engem is érdekel : miben jobb az ISU a Ferdinél ? Szerintem maximum a játékos. A Ferdi-t jobban csípem én.

Jeee, nem enged fel a szerver.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lassabb, de erõsebb sokkal. Jobban megéri mint a Tigris

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Köszi! Gondolom holnap estére már meglesz a soft wipe.Jó lenne, úgyis szeretnék venni egy normális TD-t is.Egy kérdésem még lenne.A tigris II mennyivel lassabb mint a tigris?

Sztem goldért ne transzferálj free XPbe semmit, mivel a soft wipenel ez ingyen meglesz...

Nagyon köszönöm!

Jeffjohnson
csak azt tudod átrakni amit az után kerestél vele ,hogy elit lett

ingyenes?

Már csak 3500 xp kellett volna a tigrishez, de dolgoznom kell holnap estig.Akkor holnap este átrakom oda.

Tehát mivel legtöbbet Panzer 4-el nyomultam, ami rég elit volt, az ott megmaradt xp-t ami elég sok átvihetem pl. a Tigrisre?

Jeffjohnson
ha azt írja ki pirossal ,hogy server is busy vagy valami hasonló akkor nyomkodd csak a connect et háta beenged

Jeffjohnson
ha minden ki van fejlesztve az adott tankra akkor elite statusba kerül innentõl az xp amit szerzel vele átkonvertálható free xp re ami a reserch gomb helyén lesz

csokikutya
én meg nem tudok belépni a játékba .. én is most kaptam kulcsot.lehetséges hogy rossz klienst töltöttem le?? kérlek segítsetek

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Miben jobb/rosszabb az ISU-152 a Ferdinándnál?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

LeonSilver
Én csak ma kaptam meg a closed kulcsot 😞
Hatalmas a játék 😊 Klán / guild van már ? Vagy valami hasonló.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hogyan lehet free xp-t konvertálni?<#help>

Wespe88
Ahogy látom van vagy 2-3 TS. Megadnátok a címeket?

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Jeffjohnson
attól még jöhetsz majd hallgatózol más is így csinálja

Nekem sincs, rá se ránts. Egy darabig meg nem is lesz. Azért már becsatlakoztam erre a TS-dologra.

Eagle16
A fórum szerint akár már holnap vagy holnapután is jöhet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Achmed927
Csak tudnám, hogy amikor lõ a semmibe mire céloz ? Honnan tudja, hogy van ott vki ha még 1 pont sincs a térképen ? Wtf.

Másik kép lejjebb .... az én vagyok. 😄 Vagyis csak leszek. 😄

bazza
Lehet már tudni mikor lesz a wipe? Én már nagyon újraosztanám az xp-m 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Forolto
A vidi igazán az új interfacét mutaja...az új perkek és a tankok picit szebbek a festéssel

Forolto

Eagle16
Nekem nincs mikrofonom, szóval nem tudok menni.

Wespe88
Bocsi félreértettem 😄 fáradt vagyok

Wespe88
Már vagyunk egy páran TS-en, szólok mindenkinek hogy war lesz és maradjanak ha szeretnének részt venni.

Forolto
Jézus,én se jelentkeztem,de fent vagyok voltam a ts-en.Megtaláljuk egymást.

Még 30 perc és nyomulok végre haza!

Jeffjohnson
Eddig 16 ember jelentkezett a warra többiekkel mi van?

Jelentkezni nálam lehet névvel meg jelenlegi tankkal (oda lehet írni azt is késõbb mit szeretnél)

Megbeszélés hétvégén TS3 szerveren
ip: 79.172.209.78
port: 9990

Házigazda jogot már kértem a topichoz de még nem kaptam. Ha megkapom akkor majd a fontos infók belekerülnek a bannerbe.

Eagle16
Brutális 😊

JethroHUN
Megvan, a sunyi win7es vírusirtó, csak akkor írjak,h mit csinál ha már elvégezte, általában gyors, de nagy 1 fájlos telepítõkkel elbajlódik X)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Wespe88
A TS-en a belépõ szoba le van némítva, tehát ha mikrofont teszteltek akkor lépjetek át másik szobába. A " nemjó a mikrofonom/fülesem/hangfalam" problémák 70% megoldódik 😄

JethroHUN
Leszdtem ezt a kliens telepítõt, a fullt, az 1gb-t, de ez vmi franc tudja mi, virus vagy nem tudom, vagy csak hibás de ez nem indul. Dupla katt, nem történik semmi azon kívül h proci 100% és elkezd menni egy zöld csík a sajátgép címsorában, jó lassan. Ha meg rámegyek az X re, mappa betöltésének leállítása, mi francot tölt ezen mappán? Akkor csinál ilyet ha frissítést nyomok, vagy keresést, de az gyorsabb, itt semmi betelik és semmi, proci 100%on végig. semmi új folyamat... Mi a fene ez???

Forolto
Ez a nagyon needes TD....

Németek már a spájzban vannak! :-)

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

ISU

Szerintetek Ferdinand, vagy ISU-152?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

De ez hogy történhetett?( hülye németek! Még ezt is ellopták <#boxer><#gun><#eplus2>)

Eagle16
A régi csatornára (torzonborz) ne menjetek, mert ott már németek vannak 😄
A mienk kitörlõdött, meg valami URL-rõl magyaráztak, szóval az a lényeg, hogy csináltunk újat, oda menjen át mindenki, a régit meg felejtse el.

Név: hun (kissrác)
Jelszó: hun

JethroHUN
Szedem is, 1 óra :S csak 300zal jön, gagyi 5mbs net, esõben ez sem müxik. Mind1, gondolom a szokás mint minden mmon-nal, felteszem, patchel magától, majd bejelentkezek, 1 szerver van biztos, és utána? tankot kell választani? h megy?

JethroHUN
Kaptam keyt

Forolto
A lõszer dolgot én is kipróbálom,máskor ugyse lesz rá alkalmam

LSSAHPAUL
vagy lõszerre. azt is visszakapod, ráadásul épp most mentette meg az életem, T-44el voltam és Tiger II ellenem lövöm, de nem sebzõdik, ekkor jutott eszembe hogy dikk hé most vettem pár ilyen szart minden tankomba hogy 3000-alatt legyek, bakker egyet rálõttem és megmurdert.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Forolto
Beváltod premium tankra,wipenál azt is visszakapod

Béta alatt 150 goldot kapsz minden nap, ha legalább 1 meccset játszol naponta.

Legcélszerûbb prémium accra váltani, az XP mega pénz a minden a játékban. Legénység képzésre cak akkor ha nem tudsz mit csinálni a sok golddal, de mivel a legénység úgyis fejlõdik ha játszol (és sztem egész gyorsan), ezért pazarlásnak érzem arra költeni.

Élesben a goldot kemény pénzekért veheted majd meg (természetesen gold nélkül is játszhatsz ingyér).