World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Ha nincs semmi dolgotok nézzétek a magyarország-legyelország 8v8 tankmeccset. Most megy pont élõben.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Én már ott vagyok

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

XenHai
Majd ha jön az indulás !
Achmed927
Aki csak tud jöjjön ide. 😄

79.172.209.78 a porthoz pedig 9990,

Valaki tudja hogyan kell majd kijelölni az egyes tankokat? A ru. szerveren egy szép piros nyíl jelöli azt a tankot ami veszélyt jelent, ennélfogva támadni kell.

Achmed927
Regelj .... majd kapsz kulcsot. Amint kinyitnak. Én pl. valós adatokat adtam meg.

JethroHUN
*magyarnak

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Akkor regisztrálok, ti valós adatokat adtatok meg? Csak pl az ország érdekel, h írjam be h Hungary :S Biztos adnak magyar keyt -.-

Most a ruszki szerver is leállt.

XenHai
Mellesleg jó játék tehát nem árt tervezni !
Torzonborz
akik itt nagyon tervezgetnek azok már régóta tolják a bétát , nem is kevesen. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

JethroHUN
Nagyon tervezgettek, még nem csak béta van? és az zárt... vagy kapsz kulcsot vagy nem

Elindítod,jobb felsõ sarok Connections->Connect.Bejön egy kis ablak oda beirod az Adrreshez hogy:79.172.209.78 a porthoz pedig 9990,Nicknamehez meg beírod a neved.Utána connectolsz és belépsz az egyik szobába.
Achmed927
Bocs az OFF-ért:

TS3-on belül nem lehet magyar nyelvre állítani ? Angol picit nehéz. AMúgy mit kezdjek vele most, hogy feltelepítettem? 😄

Ebben igazad van. Legalább kipróbálom...

Hát sztem 4-5 napnál nem tudnál többet játszani vele😄,de soft wipe után visszakapod az árát szal akár ugyanott folytathatod.
Sztem megmarad,úgy tom még azt a prémium napokat is visszakapják a testerek amik elvesztek mikor leállt a server.
Akkor honap még ne vegyek Királytigrist mi??? <#shakehead>

XenHai
Ha holnap be aktiválom akkor 1-én az meg marad ugye??
Holnap még meglesznek a jármûveid,pár nappal késõbb vesznek csak el,viszont a Prémium elõfizetést simán meg lehet venni,a többit meg sztem érdemes majd akkor elkölteni mikor meglesznek az új taligák.
Most akkor a patch kijövetelekor nem veszik el a jelenlegi jármûpark?

Csúnya volna ha holnap elköltenénk az 5000-et, aztán kárba veszne minden.

Sztem alapból elkölt mindenki 2500-at havi premiumra😄
Forolto
Ez azt jelenti,hogy kapásból elsõ nap el kell költeni 2000g-t.Ez nem lesz nehéz.😄

Eagle16
Amíg nem mész 3000 gold alá, nem kapsz napi 150-et.

De ha pl. 2850 goldod lesz, akkor másnapra megkapod a 150-et.

3000 a limit.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Forolto
8000g azért tetemes összeg.Ebbõl rengeteg premium kijön.

Nem marad meg.Az oroszoknál is megszüntették.Igy is túlleszünk fizetve.

Ha 3000nél több arany lesz az accountodon úgy nem kapsz napi 150 goldot,legalábbis én így tudom.
a napi 150 arany is megmarad?
Engem leginkább a ping nagysága zavar.Kissé félve várom a holnapi napot.

Forolto
Azt én bevállalom,hogy nyomom az embereket a TS3ra!

El kell kezdeni az összeszokást ismerkedést.Mondjuk akikkel én csatáztam king,KTHUN,Exo,Eagle,Yoda,Rat, azok itt is vannak.

Jeffjohnson
Ha lesz változás akkor majd azt késõbb beleszámolom vagy akkor amikor konkrétan a teamek kialakítása lesz (ami nem lesz egyszerû) ami nekem fontos az ,hogy ha holnap war lenne akkor mivel jönnél de volt aki odaírta most milyen tankja van és azt is, hogy mire hajt. Minden idõben ki lesz írva meg hirdetve nem kell aggódni egyenlõre csak a létszámot szeretném felmérni. Holnap majd lehet hirdetni a hun csatin is ha esetleg valaki nem olvasta az sg-t az is tudjon róla.

8k gold az azért nem semmi,elég rendesek,hogy még a crewra is adnak zsöcit.
Akkor az én választásom szerencsés, úgyis az SPG meg Leo vonz a legjobban. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Eagle16
Jó hírek.

Some more wipe details:

1) 5000 gold will be assigned as soon as the beta restarts, i.e. before the wipe and the 0.5.4.1 update
2) Your premium accounts will be extended (those which were active when the servers had been shut down). I.e. if you had 2 more days of premium, you will get 2 day of premium when the beta restarts.
3) 3000 gold will be added to your account after the wipe as a refund for your crews.
4) The other wipe details stay the same.

Ebbõl az elsõ pont a legfontosabb, az 5000 goldot még a patch elõtt megkapjuk, azaz holnap 😊 És a patch után kapunk még 3000-et 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

RatBaG
<#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Hát én így is írtam kb.Mondjuk csak egy tank eltérés van a jelenlegi tankok és aközött amit el szándékozok érni.
Boron Power
Cukii
Szerintem az használhatóbb info lenne, hogy eredetibe, megjelenés után milyen ágra hajt rá 1-1 ember. Azzal könnyebb kalkulálni a jövõben, most még úgyis teljesen mind1. Ha meg az jön ki hogy az emberek 40% TD vonalat választja akkor annyi felesleges. Mondjuk 5%-Arty 10-15%-TD 50% Medium 20-30% Heavy + néhány Scout. Ez persze pályánként változhat jelentõsen is!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Gondolom ez a warozás már holnap elkezdõdik. Holnap pedig még nem törölnek semmit.

Te meg el is mehetsz a pi***ba

De Jeff JN milyen jelenlegi játmûvet? Hát törlik ami eddig megvolt.A Jagdtiger az meglesz . Honnan tudjam melyik lesz a jelenlegi jármûveim😄
Akkor mit írjak priv. üzenetben ha nem ezt? Ja és ez a toborzó hol van a Ts-en? találkozó megbeszélés hol lesz a torzonborzon? Vagy hol? Mert nem vagyok képben most a mikrofon meg a TS használata rendben van de , hogyan lehet majd csatlakozni azt mondja már meg valaki.Köszönöm
RatBaG
kezdheted azzal, hogy megtanulod tagolni a mondatokat.

Per Aspera Ad Inferi.

Hát kezd alakulni a dolog elmentem pár órára és már minden itt van örülök hogy megint részt vehetek egy ilyenbe ez lesz a második klán amibe benne vagyok másikba is indulástól kezdve rám számíthattok az biztos és ha tudok bármit segíteni szóljatok

Pluskast
Én meg majd egyszer E-100-ra hajazok... A panther2-re még várhatsz egy kicsikét, ugyanis az még nincs a játékban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
Ha lehet a jelenlegi jármûveiteket írjátok meg mert ilyenekkel ,hogy Jagdtiger meg Panther 2 nem sokra megyek 😊

Jeffjohnson
estére szólok m1garand-nak aztán majd intézkedik

Forolto
Nos már csak egy admint kell keríteni,hogy kitegye

Jahh, Wespe88 amirõl beszél az ugyanaz, egy klánban vagyunk harcolunk😊

Igen, van egy "toborzó szoba" a TS3-n. Köszi a segítséget.

Forolto
Holmatro,kirakhatjuk a bannerbe a TS3 szeród IP cimét?