World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt megertem hogy a premiumos 2x gyorsabban fejlodik, de azzal mar nem ertek egyet hogy premium ammo, a consumable csillagaszati ara, ami donto elonyt ad annak aki hasznalja , azzal se hogy csak a premiumos tud squadot epiteni, patch utan nem fog mukodni az egyszerre joinolas sem, hat nem tudom, ok beta , lassuk, hatha tevedek es megis jo lessz
Per Aspera Ad Inferi.
Három dolgot tehetsz:
- fizetsz mint a katonatiszt
- nem fizetsz és elfogadod, hogy nem vagy csak nehezen leszel überbrutál
- nem játszol vele
Szerintem a második megoldás is teljesen jó ha nem veszed túl komolyan a játékot és szeretnél kikapcsolódni 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Together we'll fly someday...
Szerintem az EU-s szerókon más lesz a helyzet,többen tudják fizetni a havi 10 dodót és rengeteg premium tank is futkározni fog és nem matildák...
Nekem nem a pingel van bajom,hanem a laggal.Olyan laggspike-ok voltak este már,hogy inkább abbahagytam.Nem bánom,hogy usában van a szeró,ne legyen már 1-2-3 sec-es full fagyás.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mivel ez béta, ezért tesztelik, mennyit bír az amerikai szerver.
Tegnap 5000 embernél 150ms pingem volt és egyáltalán nem volt olyan lag, mint az EU szerveren az utóbbi idõkben, tökéletesen játszható volt.
Szóval ezért kár felháborodni, majd ha tényleg fizetsz érte és szar lesz, akkor panaszkodhatsz 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/2016-beta-0541-update/
My favorite part is how many people keep complaining about 100+ ping when you can realistically play an online game with virtually no lag up until about the early 300s ping wise. The lag was a server problem itself, nothing to do with your ping. I was playing with 4 NAs and a Canadian on Ts last night, and every time I lagged, so did they. It was a server wide thing independent of lag.
The Aussies are a perfect example, those guys were getting ridiculous ping to the EU server but managed to play without whining once! Really, you are letting the EU down as a whole.
Anyucikádat!Ha ezért még fizetek is legyen rendes a vas.
Abban igaza van,hogy másnak sokkal rosszabb,de azt meg xarom le.😛
Este 10 körül 5000 felett volt a userek száma ugy belaggolt pedig a ping nem volt 200 felett...erre mit szól a kedves postoló?😛
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
E sav felett lathato az adott jarmuhoz tartozo 5 ikon, ezek: Fegyver, Torony, Motor, Felfuggesztes es Radio. Ha ezekre kattintasz, akkor megnezheted, hogy az adott reszegyseg milyen fejlesztesekkel rendelkezik. Adott tipusoknal nem minden reszegyseg elerheto, pl tank destroyereknel nincs torony.
Az uj reszegysegek fejlesztesek soran erhetoek el, ezek XP pontba kerulnek. Fejleszteni a jobb felso sarokban lathato Research gombra kattintva lehet. Ahogy kifejlesztesz egy reszegyseget, felteheted a tankra, ez penzbe fog kerulni. Ugyelj arra, hogy az uj reszegysegek mas tulajdonsaggal randelkeznek, mint az alap egysegek, nehezebbek lehetnek, stb., igy tajekozodj elore, ezt az adott egysegre jobb egerrel kattintva teheted meg. Alap fejlesztesi iranyelv: felfuggesztes (a nagyobb terheles + fordulasi sebesseg miatt), erosebb motor a sebesseg miatt, radio, torony (altalaban jobb pancel, tobb HP, es nagyobb agyu teheto fel), majd a fegyver.
Minden fegyver rendelkezik penetration ertekkel, ez a pancelatutesi kepesseg (AP/Premium/HE loszerekre, sorrendben) es damage-el, ami a sebzes (AP/Premium/HE loszerekre, sorrendben).
A tank teste rendelkezik pancelzattal (hull), elol/oldalt/hatul sorrendben, a torony szinten, elol/oldalt/hatul sorrendben.
AP loszer eseten akkor okozol serulest, ha sikerul atutni a pancelt, ellenkezo esetben vagy megallitotta a loszert, vagy lepattant. Valamilyen szinten modellezve van a kulonbozo szogekbol adodo pancelvastagsag-valtozas es lepattanas, de picit random meg.
foly kov :p
Together we'll fly someday...
Na akkor azt mondták max. 7 óra és kész 😄 Ha ennyi idõ alatt nem peccselik...
Most éppen vadászom és olvasgatom a fórumokat, nem szeretnék teljesen tudatlanul odakeveredni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elméletileg itt mindent megtalálsz ami fontos lehet.
Jelenleg egy szerver van. A chat-keresõbe írd be hun a jelszó hun.
Ott szerintem válaszolnak akérdéseidre!
Végigolvastam az utolsó 10-15 oldalt, meg keresgélek a hivatalos fórumon, tegnapi nap megérkezett a kulcsom, és szeretném én is kipróbálni ezt a game-et.
De lenne pár noob kérdésem: Van valahol valami noob-oknak való leírás a kezdetekrõl? Mit érdeme, hogy érdemes?
Ha magyarokkal szerertnék együtt játszani, akkor milyen szerverre érdemes, stb ...
Elõre is kösz!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ööö én ez alapján nem vagyok biztos benne ,hogy ma jön
Gondoltam kipróbálom, mit tud ez a prémium tank. Gyakorlatilag semmit. Max tényleg arra jó hogy az emberek pénzt keressenek vele, 0 játékkal - egy vesztett csata profitja 5, egy nyerté 10-11K körül van, úgy hogy semmit nem csinál az ember. Igaz, ebben a tankban nem is lehet semmit csinálni.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"