World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek meg van,annak annyi legyen/csata amennyi a garázsában áll<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyszerűen nem kell az arty ebbe a játékba.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.10. 20:02:21
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hát sandbox szerveren eléggé nehézkes azokat a küldiket csinálni 😛
De majdnem eltaláltad annyi külömbséggel hogy azért ülök artyba hogy meglegyen a t28-hoz tartozó utolsó artys küldi 😄
Am értem hogy gyengíteni akarják az artykat de azért amikor majdnem 1 percig tölt az arty hogy aztán kevesebb mint 200 sebzést kiosszon azt azért már túlzásnak érzem, a kisseb artyk amiknek van mondjuk 400as max sebzésük azok mennyit fognak sebezni 80-at se?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.07.10. 19:46:13
Nincs pride vhol hogy elfoglald magad valamivel 😊
Mellesleg a stun is elég szemét dolog lesz, mert simán kiszednek alatta. Annyi változik, hogy jobban a csapatra lesz utalva az arty, hogy lőjék amit stunol.
Amióta nem lehet vele rendesen játszani, azóta mindenféle agymenés helyet kapott benne: feljelentés ("természetesen" a síkhülye csapattársaktól, akiknek a játék élvezete helyett kellett találni vmi "elfoglaltságot"😉, bugyuta akció, akció hátán (ez is csak azóta "kell"😉...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
1 pozitív = 20 +10 x levelszint xp és 200 x levelszint ezüst
és max 5 figyelembe véve.
A negatívra meg pont, ha 1000 összejön, akkor -100 free xp, vagy 1 óra ban, a játékos által választva.
Persze ezek csak ötletek a semminek.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
pl 5 pozitív= 150 xp+1500 ezüst.
Ha valaki segíti a csapatát, az kapjon némi extra xp-t,ezüstöt.
Ha valaki az ellenséget segíti, az meg büntit.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.10. 13:04:57
Régen volt egy battlemessenger mod, sajnos azt időközben abbahagyta a gazdája, de ez is kb azt tudja.
Nekem nagyon bevált, mert nagyságrendekkel kevesebb chatfightot vívok azóta 😊
a 219-es löveg van rajta, és leginkább flankelni szoktam vele.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.10. 12:29:50
A többi kilences med nekem jobban bejött. Próbáltam bátor arany lőszer használat mellett én is, de hamar abbahagytam, mert nagyon égette a kreditet, viszont tényleg ég és föld, akkora különbség van az átütés között (201/219 vs 330).
A 219 pen vs 201 kérdéshez, a 201 jobb nagyobb távolságra, de ha közelharcolni szeretsz, akkor észre lehet venni a +10% átütést.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.10. 12:18:59
vovoid 377253: a szópárbaj után és kb 1 perc várakozás után elindult az obj, simán felspotolta a JP2-t és kiszedtük. HP-t sem vesztett, mert lapos g.ci tank és a kis dombok között el tudott surranni úgy, hogy többször is mellé lőtt a JP2. Én meg elmentem jobbra a házak között és leszedtem a JP2 láncát és ennyi, lehoztuk. Ha én megyek ki 483 hp-val egy 490-es alfájú ágyú elé és ugye az STI "sebességével" meg kamojával, akkor tutira belém ereszt egyet és van rá esély, hogy egyből kiszed, hacsak az utolsó esély logika nem véd meg, de második lövésre már biztos.
lammaer: neked epenisz fétised van. Ebben semmilyen epenisz méregetés nincs, egyszerűen szólva szinte minden csatában van egy kirivóan bénán játszó valaki (hajajj, hacsak egy lenne, de egy tuti van, ahogy minden tömbházban is mindig van egy bunkó, a haverom szokta ezt mondani, hogy akkor ő lesz a bunkó és meg van oldva náluk a háztömbönkénti egy bunkó <#crazya>#crazya>) és el lehet vele "beszélgetni". Ne érezze már olyan jól magát az egységsugarú, amikor teljesen használhatatlan. Egyébként ez is egy tipikus probléma, amikor túlzott udvariasság miatt nem kapnak egyértelmű visszajelzést, hogy sz.r amit csinálnak és mások szórakozását teszik tönkre. Nyilván sokat nem számít, de valahol én szeretem kiosztani őket és ha a rush csata nem okoz élményt, akkor néha a szópárbaj velük érdekes és szórakoztató...
Mitől van az, hogy a t54 light-al van 400 csata után 56% wr-em és imádok vele menni, a T-54-el(amire mindenki írja hogy legjobb t9) meg 42% wr 200 csata után. Gyűlölöm azt a tankot. Hiába van kifejlesztve rajta minden. Mindenki átlövi még a tornyát is, én meg senkit. Az obj 140 meg a T62A is ilyen lesz, mert akkor nem grindelem tovább ezt az ágat?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nagyon utálom én is mikor,ProRedÖdönke irogat,mikor már vagy fél òrája halott.Most biztos meg leszek kövezve,de buktam már el ez miatt direkt csatát.Mint utolag kiderúlt topsebző+4 kill volt Lakevillen,de nekik nem tetszet hogy nem rohamoztam az elsö sorban,egy Rhm-el.Egyedúl maradtam 2db 1v2 lővéses ht ellen,mikor beirták a poziciomat,akkor gurultam a vizbe,ful hp-val.:-):-)
Leszartam,hogy simán nyerhettem volna:-)
Most mégis mennyi információtartalma van annak hogy noname, senki által nem ismert embereken köszörülöd itt a nyelvedet?
Ha mondjuk valamelyk fórumtárs (mondjuk én 😊 ) epic ballépéseit foglalod írásba, annak még tán lenne vmi értelme. De azt hogy kirángatsz egy csatából egyetlen embert, amikor minden csatában van legalább 6-8.. az mire jó?
Inkább a saját e-péniszedet lóbáld mintsem hogy másokat fikázol. Nem leszel tőle nagyobb, a játékot meg ismerjük mi is. Raktad be volna azt hogy az adott csatában te mekkora performancet csináltál, nem lenne ennyire visszás a monológod....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.10. 09:36:10
Győzelem/Csaták: 0 (8) (0.0%)
Prémium XP: 3 398 (424)
Összes XP: 2 266 (283)
Szabad XP: 108
Ölés: 6 (0.8)
Halál: 7 (87.5%)
Találat/Lövés: 37 / 59 (62.7%)
Átütés: 27 (73.0%)
Kiosztott sebzés: 4 040 (505)
Kapott sebzés: 4 742 (592)
Felderítés: 22 (2.8)
Védés: 0 (0.0)
Foglalás: 0 (0.0)
Hatékonyság/WN8: 824 (31) 1 152 (43)
A "legjobb" eredmény talán egy 10:15- re elvesztett csata, az összes többit 3-4:15-re szoptam.
Jól indul a nap. 😊
Az egységsugarúak b.szogatása most már hozzátartozik a játék móka faktorához, mióta ilyen 3-5 perces csaták és idióta rush van.
Álljon itt egy szép beszélgetés egy tigerp-vel, akinek beszóltam, hogy teljesen rosszul játszik, bement cliffen a hegy aljába és széttépték (nem, nem a nehéz tankos részre, hanem a másik oldalára a hegynek és kapta az össztüzet mindenhonna). Nyilván a hegy miatt volt, mert egyébként, ha sikerül feljutni a hegyre az elc dodzsemmel, akkor is ott fogadott volna egy t37, ami nem valószínű, hogy kiszedtem volna. Egyébként meg nem is a hegyről spotolták, hanem a kő másik oldalán ott volt egy ellenfél, végig spot alatt játszott a tigerp, ahogy kidugta az orrát, kapta az áldást és persze rám haragudott. Egyébként 8 ! ellenséget derítettem fel és utána spotoltam, mert egyébként nem kell felmenni a hegyre a spot miatt, de hát sajnos csak 1 sebző lövést tudtam kiosztani, tehát valóban a tigerp volt a nagy játékos a 787 sebzésével.
Zbrojovka1913 (0:39:13) very gj
mrkts (0:40:27) you mean your performance?
mrkts (0:40:42) 787 dmg with a tigerp?
mrkts (0:40:47) you are professor
mrkts (0:40:54) you should teach this game
Zbrojovka1913 (0:48:12) not, but you ****** nothing like others
Zbrojovka1913 (0:48:23) so better to stfu then
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.10. 00:56:01
Te jó ég, hány Háború és Béke méretű kötetet lehetne ezekkel megtölteni.
Az ilyeneket ignorálni kell, és azonnal elfelejteni hogy a világon vannak. <#vigyor0>#vigyor0>
Persze körbevesznek, egy isu-t kiszedek, egy e50 kóstolgat, de belemegyek a pofájába és nem ismeri a gyenge pontot az STI mellén, csak az alját tudta belőni korábban és nem értem, de nem tölt goldot a második lepattanó után sem (érthetetlen, mostanában már azonnal vagy az első lepattanó után előkerül az arany lőszer). Kiszedem az E50, közben az ellen scout tankja jön, de hátulról arannyal! nem bír belőni, mert rázom a tankot. A csapattárs, egy obj430II full hp-n persze nagy nehezen odaért, mert nagyon óvatosan jött, nehogy megkarcolódjon a tankja és kioszt pár lövést, amíg az ellenfél rám osztja az össztüzet és kiszedi a scoutot.
Maradt egy jp2, de még nem spotolták és nem is afk, mert van frag-je. Lassítok, mert feltételeztem, hogy az obj előre megy. Full hp, gyors tank, jó kamo és jó páncél is egyébként. Aha! Én csak azt képzelem, hogy ő előre fog menni, azt várja, hogy én menjek előre úgy, hogy 1, némi szerencsével 2 lövésnyi hp-m maradt és ha bokorban van a jp2, akkor engem nagy távolságról felspotol. Mondom neki chat-ben, hogy mi a f.sz van? Miért nem megy és felsoroltam, amit az előbb, hogy full hp stb.
Erre leoltanak a csapattársak meg ő is, hogy szebben beszéljek és legyek hálás neki, mert megmentett !!!
Mondom, mi a phasz van? Megmentett? Eleve hagyta, hogy körbezárva egy csomó ideig vergődjek és még így is kiszedtem az isu-t meg az e50 a segítsége nélkül. Ő annyit csinált, hogy amikor már látta, hogy jól állunk, akkor jött oda segíteni és persze, hogy nem az e50-nek ment neki, hanem a könnyű tankot támadta. Egyébként ahogy írtam ritka hülye volt a könnyű tank, hátulról nem tudott sebezni, arannyal sem és az E50 után rá fordultam volna és vagy kiszedem vagy elmenekül.
Csata után is kérdeztem, hogy ő most ezt komolyan gondolta, mármint hogy ő nagy hős, aki megmentett? Én hány tankot mentettem meg ilyen alapon, mert harcoltam a városban, mialatt ő oldalt lesipuskázott (azért maradt meg neki a teljes hp-ja) és akkor odajön, undorító aljas módon a ház mögött szépen kivárta, hogy a könnyű tank engem kezdjen lőni és csak akkor jött oda és ő a hős.
Hihetetlen tényleg. Ő szerinte, meg a többi egységsugarú szerint megmentett, mert hajlandó volt odajönni és harcolni végre, mikor már elég jól elintéztem az ellenfelet és még így is csak akkor jött ki a ház mögül, amikor engem lőtt mindenki, nehogy megkarcolják a tankját. Meg persze elvárta volna, hogy én menjek neki spotolni, hogy ő a biztonságos távolságból full hp-n tudjon lesipuskázni. És elhiszi magáról, hogy mekkora phasza csávó én meg mekkora egy paraszt vagyok, hogy nem hálálkodtam neki (miért is? a könnyű tankot kb 80-90% eséllyel kinyírtam volna az E50 után, szóval inkább csak sebzést lopott, ennyi).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.09. 23:48:10