World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lenne baj amúgy ha visszajönne az a korszak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Angelus tedd már ki légyszi Botinfora izé Wotinfora úgy is szeretik az ilyen videókat! <#wink>#wink>
wotinfo.hu-n olvastam olyat hogy közel a MEGVÁLTÁS mert vagy limitálva lesz a gold lőszer száma(gondolom ismerős a videó amikor valaki feltesz egyet ahol nemtom hányezer sebzése van de csak goldot vitt magával...)vagy pedig visszatérnek ahhoz ami régen volt hogy csak goldért lehessen venni (és így max a tehetősek fognak párat ellőni és nem az lesz hogy az összes paradicsom akinek van egy kis pénze ezt spameli).
Érdekes módon azért ritkán találkozok olyan kék és lila playerekkel akik alaplőszerrel is el tudnak játszadozni(minden elismerésem az övék) eredményesen,talán használják az agyukat is nem csak a pénztárcájukat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.08. 19:01:42
De általában még a szűkülést is éppen elég kivárni !
Én tudom a megoldást,de sosem csinálják meg! 3 cső kell a tankra,a 3 féle lőszerhez.
Mindhárom be van töltve,és lehet akkor választani :)
Bérbe vehet? reklámfelület...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sírtak már miatta,többször is,ez meg nem az én problémám :)
Mindenkinek ott a lehetőség,ez nem GOLD lőszer,creditért megvehető.
Le kellene már szokni lassan a goldozásról.
Győzelem/Csaták: 22 (60) (36.7%)
Тank Győz. Átl. sebz. WN8
59-16 1/2 591 1 900
O-I Exp. 1/1 1 065 1 517
Covenanter 3/6 277 1 015
Pz. III A 1/2 181 737
Chi-Nu 3/7 281 613
AMX 13 AM 1/2 294 490
M4A3E2 2/7 350 481
ISU-152 8/30 645 424
Toldi III 1/2 71 174
Škoda T 24 1/1 0 145
30 meccsből sikerült 13 ezer xp-t gyűjteni. Pedig ugyanazt csinálom vele, mint a SU152-vel, ugyanaz a löveg van rajta, (175 pen/390 dmg), általában 8/9-ben vagyok vele, és mégis egyfolytában szopok vele. Pedig a SU152-vel baromi jól ment....
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.07. 18:36:21
Szóval ha reálisan adnák vissza a filmek akkor az első lövés után csak füstöt filmeznének.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Én az ilyeneket jegyzem meg, nem azt, hogy másoknak beadja a négylevelűlóhere-lópatkó mágiát. Ugyanis van elég szarság így is a játékban, mint hogy olyanokra emlékezzek :D
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A többivel egyetértek, hogy ez nyilvánul meg a WoT-ban is... de hát ezzel, mint "halandó" player sokat nem tudsz kezdeni, akkor tudnál, ha mindenki ilyen irányba változna a játékkal való hozzáállásban... így jön az elv, hogy vagy maradsz vagy megszöksz, mint írtad...
Teljesen ez az érzés köszön vissza a legtöbb csatában.
Volt "szerencsém" látni fiatalokat játszani rokonoknál, ismerősöknél. Ott tolja az egyik mert csak 1 gépen megy és a haverjai meg ott óbégatnak extázisban mellette, hogy lőjed szét a pofáját, adjál neki, menjél, váltsál már aranyra mert sebezned kell stb. Ha meg sikerül kilőnie egy alacsony hp-s ellenfelet arany lőszerrel, akkor király voltál. Ilyen rotációban játszottak és ők ezt tényleg élvezték, szóval igazából én nem tudnám ezt csinálni, de hát ez van, ők meg ezt szeretik. Szerintem ez elég tipikus, ha visszagondolok fiatal koromban mi is toltuk ilyen lövöldözős sz.rokkal lan partyn, a régi warcraft-ban is volt olyan, aki taktikázni nem szeretett csak csépelni, de abban a játékban "termelni" is kell a harcosokat meg védeni a bázist.
Mondjuk akkoriban sem értettük, hogy egyesek mit szeretnek a csépelésben, amikor egy sokkal összetettebb stratégia játék(ok, mert több is volt) volt a warcraft és voltak, akik mégis azt szerették.
Mindenesre szomorú látni ezt a változást, hogy egy taktikus tankos játékból egy sima együgyű csépelős jellegű (diablo érzés) játék válik. Nem azt mondom hogy régebben minden csata kiváló és jó volt (bár ilyen 15:0-1-2-3-4 nagyon ritkán volt, talán hetente 1 vagy 2 alkalommal), de a csatákban sokkal több taktikai elem volt a játékosok részéről. Kb minden 3-4. csata meg kifejezetten élvezetes volt, amikor a végjátékban nagyjából hasonló számú megmaradt tank próbált helyezkedni, taktikázni stb. Mostanában simán elmegy 1 hét is úgy akár, hogy nincs hasonló csatám.
Mivel nagyon ritka most már a kiegyensúlyozott végjáték, amikor nagyjából hasonló erők maradnak meg, ezért hasonló érdekes csata szintén csak mutatóba fordul elő. Napok, de akár 1 hét is elmehet simán, hogy nem volt egy kifejezetten érdekes, taktikus csata.
Nyilván aki a csépelést szereti, az jól szórakozik, aki meg inkább a taktikázást, kis túlzással a "stratégiát" az meg mehet a p.csába, ez már nem az ő játéka.
Pontosabban ez is érdekes, mert két fajtájuk van, az előre rohanó csépel egy kicsit majd gyorsan meghal típus, meg a másik, akit egy maus se tudna kitolni a kedvenc bokrából és képes végig ülni a csatát egy helyben. Csak akkor hajlandó mozdulni, ha már ordítóan nagy a csapat fölénye.
Na mindegy is a szokásos csürhe, akik teljesen átértelmezték a játékot most már. A jó hír, hogy az E5 eléggé hülye és arany lőszer biztos, mert másik röhejes dolog, hogy azonnal, de legkésőbb a második vagy a harmadik lepattanónál előkerül az arany lőszer, mint megoldás, hamár gondolkodni nem lehet és a gyenge pontokat még hírből sem ismerik. Régebben a csórók még legalább HE-t használtak, bár az sem volt sokkal kellemesebb a modul és legénységi sebzések miatt. Most már nincsen csóró vagy nem tudom, de tényleg már csodálkozom, amikor nem arannyal lövik az E5-t.
Ha forgatom, meg izgek mozgok, akkor pattog az arany is szépen, bár arannyal már belövik az ágyú pajzsot elől, ami kellemetlen.
A jó móka viszont, ha sikerül kiszednem az aranyost, akkor utána szekálom egy kicsit, hogy mennyire örülök neki, hogy egy csomó kreditet is bukott mellé és a többi. Ha magyar a nagy tudású annál jobb, mert cifrábban tudom idegesíteni <#crazya>#crazya>
Már sokszor hittem azt, hogy ennél nincs lejjebb az igénytelenségben, amit a játékos állomány tud, de mindig megcáfolnak... Ezek, a feltehetően egyre fiatalabbak egy sima lövöldözős játékká degradálták mostanra. Annyira durva már, hogy ENSK-en bemegy a sok játékos a városba és csak azt látom, hogy megsemmisül egy ellenséges tank pár másodpercre rá egy saját utána megint pár másodpercre egy ellenséges és így tovább. 2-3 perc alatt 18-20 tank veszett oda ilyen módon, szinte sormintában. Ez milyen játék már? Odamennek és lőnek, amíg tart a hp, meg se nagyon mozdulnak. Ezen mi a phaszt lehet élvezni, ezt halál komolyan kérdezem.
A WoT-ban mindig a taktikázás része volt érdekes. Egy jól helyezkedő ellenfél gyenge pontját lőni. Jó mozgással, forgatással kivédeni lövéseket. Mozogni, helyezkedni, kijátszani az ellenfelet. Ha 1 ilyen csatám van 1 nap, akkor már örülök. A többi mint eszement darálás.
Sajnos még van pár tank, amit ki akarok fejleszteni, meg van pár, amit meg akarok venni és azt mondom, ha már ennyit kifejlesztettem és csak ennyi van hátra, akkor itt már ne adjam fel, de szerintem nagyon takarékra fogom tenni ezt a játékot. A mostani formájában minden már, csak nem szórakoztató, de basszus aki belelölt már egy csomó időt, az nem fogja feladni, hanem kiszenvedi a maradék pár tankot, ami még érdekli...
Mostanában én is tologatom 4-5-6 szint körül, alkalomadtán ha éppen online vagy szívesen megkereslek azt gurulhatunk együtt pár kört. Ha más nem trollkodni megtanulhatsz tőlem... ;)
(én rico20005 néven fordulok elő mostanság. NE ijedj meg az acc statisztikáitól, a 10 éves fiamé én csak segítek neki néhanap tankot húzni. Hadd feszítsen majd ő is királytigrisben toptankként és váljon a csapata javára :D )
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
35 éves vagyok, naponta átlag 1-1,5 órám van a játékra (gyerekkel esti program). Pillanatnyilag 4-es szintű német páncélvadászt terelgetek (3500 XP-re az 5-től) és néha önjáró lövegezek.
Ha esetleg tudtok ilyen társaságról, szívesen veszem az ajánlást.
Jah... TS előnyös lenne, mert sok kérdésem is van :)