World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont igy néhány vérpistike ráfázik.Nem tud vadászni a kicsikre.Itt jön majd elõ, ki milyen taktikus.

Királytigris alatt nem is érdemes venni semmit? Nagyszerû!

Nézd meg a 316at 😊

Valaki jön Platoon?

Ezerkösz

En mindig APvel mentem , amikor nagyon vicces kedvem volt akkor premium AP-t is bedobtam
Miért? Mi változott?

LeonSilver
Ez a balansznak nevezett valami egy nagy lófarok.Kékeres..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

88-as leghosszabb csövü.Azt hiszem az a legdrágább.Annak a legnagyobb a penetration / átütõ/ képessége.

AP vagy HE-vel?

Hát én visszasírom a wipe elõtti idõket. Olyan csatába keveredtem most is h a JP-mel alulról a harmadik voltam 😄
3db IS-7, 1db IS-4, 1db VK4502P, 2db JT vs. 1db Maus, 4db IS-4, 2db JT
(Persze ezek csak a nagyobbak)
Csodás elosztás 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Egyazon havas uj palyan arty nelkul volt 2xIS7, 4XIS4, 2xIS3 es 3xvk4502 ez volt am a tankcsata
bazza
Én egy sima 3002DB-t vettem (átugrottam a többit), gondoltam ez már nem lesz olyan papír mint a pz4. Áh, de az új balancenak köszönhetõen a legkisebb tierû tank a pályán egy 3601 volt. 5-6 IS, 2-3 tigris2, maus, stb stb... Már megint én vagyok a papír, meg a kicsi... 😄DD Természetesen lófasz kreditet nem kaptam, veszteséges.

Másik meccsem egy fullos stuggal volt, kigyújtottam egy párducot, megmurdeltem, erre kaptam 24k kreditet, 800 xp-t. what the fuck????!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

88mm-es
Valaki megtudja mondani vk3601-re melyik a leghasználhatóbb ágyú?(megúsztam a további pz4ezést a soft wipenak köszönhetõen ez egy áldás 😄)

De volt, de az IS3 122mm-el kicsit jobb naluk es a slopped armor miatt kibirtam hogy lonek, KT nem birja ennyire
Hat ez eleg erdekes balance, az arty szetlo mindent az uj havas palyan ki se dughatja az orrat az ember
Eagle16
Nem volt rajtuk ágyú van mi? 😄

Lehet majd csak holnap lesz ebbõl valami :\

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

gvarga12
en csak 100K val seedelem 😊

mondhatnatok egy TS cimet lehet hogy beneznek munka utan
igaz tegnap kezdtem szal nem vagyok vlami nagy agyu...

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

XenHai
Nem ér jövök én is megvárni !
Egy megjegyzes halkan, akinek megvan a penze ra az IS3ra menjen hagyja a Kiralytigrist a fenebe. En az elobb IS3al 2xKT es 1xIS3at is hazakuldtem, Kiralytigrisben ez nem lehetseges
Eagle16
Mi a legnagyobb ágyú rá?

Achmed927
JagdTiger megvéve. 😄 Brutális.

Benthagytam, most eppen 350k-val seedelem
bazza
Most újra fogom osztogatni a dolgaim. Eddig kizárólag német vonalon dolgoztam, viszont most kipróbálnám az oroszt is. Panther, vagy T-44 ? Tüzérség: orosz?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Eagle16
lol 😄

Majd nem sokára megyek én is...

Wespe88
aki torren szedte az seedelne lécci? 😄

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Kiváncsi lennék, lollipop traktorral mit kezdenek itt.<#hehe><#nevetes1><#eplus2>

Milyen vigyor lehet a heavy tulajok arcán?<#hehe><#nevetes1><#eplus2>

Torzonborz
ez lenne a balance ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ulvar
Mi a TS cím + jelszó ahol szoktatok lenni? Átmennénk 2en dumálni meg játszani.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

<#banplz>

Az xp-k nél a heavy-ig eljutni csak úgy lehet, hogy a könnyû tankoktól kezdve csak a következõ tank képére kell klikk ugye? Nem kell mindent fejleszteni.Akkor egy csomó xp megmarad.

Lesznek itt heavy-k rendesen.Alig várom, hogy este 7 legyen.Addig dolgozom.Valószinû ma hajnalig fent leszek.<#hehe>
Szerintem sokkal jobb lesz igy, hogy több lesz a heavy.

mindenki bevásárolt már jagdtiger-bõl?

LeonSilver

😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Achmed927
Torrent-el a legjobb. Nekem azzal jön faxán.

Szedjétek torrenten, nekem 1 megával esik le

12 milla kredit és 1.6 milla free xp (nem tudom honnan lett +200k...O_O). <#idiota>

poty45
már csak 10 min kösz exo a linket

Ja. Minden úgy van, ahogy beigérték! <#eljen>

Nekem 200 kB/s fölé nemmegy...:S

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
Na én majd estefelé...havernak 30k-val jön a peccs...

Bocsi közben megtaláltam, csak nem loginoltam be a fórumra mielõtt rámentem és ahogy a logintól visszamentem olyan kommentekre dobott hogy még 10 perc és itt a patch stb.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Loginolnj be forumra es hasznald exo linkjet ott van a torrent
Bocs nem szóltam 😄

Ne menj Tigrisre amig nincs megbizhato visszajelzes hogy valtozott a serules modelje/anyagi fentarthatosaga, inkabb t44 az legalabb hozza a penzt vagy a Panther nemeteknel
Ha valakinek lejön felnyomhatná torrentre...

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC