World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
3db IS-7, 1db IS-4, 1db VK4502P, 2db JT vs. 1db Maus, 4db IS-4, 2db JT
(Persze ezek csak a nagyobbak)
Csodás elosztás 😄
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Másik meccsem egy fullos stuggal volt, kigyújtottam egy párducot, megmurdeltem, erre kaptam 24k kreditet, 800 xp-t. what the fuck????!!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Lehet majd csak holnap lesz ebbõl valami :\
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mondhatnatok egy TS cimet lehet hogy beneznek munka utan
igaz tegnap kezdtem szal nem vagyok vlami nagy agyu...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Majd nem sokára megyek én is...
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
<#banplz>#banplz>
Szerintem sokkal jobb lesz igy, hogy több lesz a heavy.
😛
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"