World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
A fejlesztõk tervezik, hogy belerakják a játékba az USSR vs Germany módot ?
Sokkal jobb lenne ha nem ilyen kevert csapatok játszanának egymás ellen hanem kõkeményen szövetséges vs tengelyhatalmak tankjai. <#eljen>#eljen>
innen lehet szedni
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
4 és fél óra telt el.
Patch után sorrend ami a fákat illeti és nyomni fogom. Német TD, Szovjet közepes, Német Heavy, Amcsi bármi, majd kiderül.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ugye a premium tank elvben kéne adjon valami extrát a usernek. Mert hát fizetett érte.
Namost: igaz hogy a mostani prémiumokkal lehet pénzt keresni (bár közelsem olyan jól mint a fórumokon irják, egy vesztes csata profitja 7k körül volt, egy nyertesé 12k, a fórumon 20k-ról regélnek), ezzel együtt irdatlan hátrányokat ad a fizetõs usernek:
- gyakorlatilag használhatatlan (churchill: lassú, armor 0, fegyverzet 0, és még heavynek is látszik a térképen 😊 )
- játékélmény 0, mivel leech taktikát lehet csak tolni vele (afk játék, vagy megy elõre meghalni)
- ráadásul még a saját csapattársakat is szivatja (mert nem csinál semmi hasznosat, de foglalja a helyet)
Mi ezen prémium?
De haverral lebeszéltem, nekem is lesz patchem 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Népszerû témák
1. Apple társalgó
2. World of Tanks
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Haditechnikai Topic
5. Internetes Fogadások, Tippmix
6. Eredeti játékaink
7. FORMA1
8. Autómodellek
9. Starcraft 2
10. Mafia 2