World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oksa, koszi, ez meg annal is gyorsabb
Fullos Tigris, meg egy német TD.

Wespe88
Szombaton 19:30 és 20:00 körül megbeszélés a Hungarianteam.hu TS-én

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Kosz a linket innen 5x gyorsabban jon eddig
Aki már leszedte és elindul légyszives irja le, mi változott.Van-e szabad xp, gold, új tankok, stb. Elõre is köszi!

Ezt is felrakhatnak torrentbe...
Hi!

A fejlesztõk tervezik, hogy belerakják a játékba az USSR vs Germany módot ?

Sokkal jobb lenne ha nem ilyen kevert csapatok játszanának egymás ellen hanem kõkeményen szövetséges vs tengelyhatalmak tankjai. <#eljen>

poty45
soha nem fog lejönni. 990min és nem nagyon akar lejjebb menni 😊

Jeffjohnson
http://download.worldoftanks.com/patches/auto/WoT_beta_0.4.5-0.5.4.1_eng_patch.exe

innen lehet szedni

Nekem most elkeztde tolteni a patchet 377,99MB es 512 percet ker
a t-44 es milyen tank? mert lehet arra fejlõdök, unom a TD-t

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Eagle16
Nekem már töltõdne valami patch 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Update: jön lefelé a peccs <#eplus2> még 400 perc és kész is van... <#idiota>

Wespe88
Lehet tölteni a Patchet!

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Na akkor ebben az 5-6 percben mire felfrissül beszélgessünk arról hogy ki mit fejlesztene ki 250k xp-bõl😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Vagy a wot launcherrel.

Nem. Felfrissíti magát indításkor. Mondjuk az még érdekes lesz, gondolom full le lesznek terhelve a szerverek. Jó ha jön majd 10 kB/s-al😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Cukii
Hátha kicsit is olvastak a készítõk a 2. vh nagy tankcsatáiról, akkor Debrecent nem hagyhatják ki. Elvégre ott zajlott a háború második legnagyobb tankcsatája...

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Achmed927
A patchet gondolom le kell majd tölteni a honlapról nem ?!

Ebben igazad van😊 De én ezt a klánharc részt úgy képzeltem el hogy waroknál lesz egy terepasztal és úgy játsszák le. Oda meg nem kell sok ország...

Forolto
Erre mondták azt,hogy az open beta után 2 hetente adnak új pályát

Wespe88
Ha belegondolsz a világtérképen sok területnek kell lennie ahoz hogy a klánharc jól mûködjön, ehhez sok pályára van szükség (kb 60 darab lesz a véglegesben) kicsit fura lenne hogy a Ruhr vidéket támadom és berak Prohorovkára. Am Magyarország biztos benne lesz, minimum egy Budapest és egy Hortobágy pályával.

Az hogy ottvan nem azt jelenti hogy lesz is a játékban... Pl. az ég textúrái között találtam olyat hogy Hungar_sky. Nem hiszem hogy lenne majd magyarország pálya...

Eagle16
Azt írták hogy még fél óra és kész 😊

Wespe88
Jó lenne ha egy kis csatahangulatot varázsolnának bele játékba pl.: Stukák meg sturmovikok az égen, füst a horizonton, ilyensmik. Ja és turkáltam a játékmappák között és találtam egy éjszakai égbolt textúrát... csak nem Night Fight?

Ha nem lesz benne a terepasztalos komolyan megcsinálom én😄

Ulvar
Ha ezt így hagyják pici módosításokkal hatalmas nagy gém lehet ebbõl, az ígérgetések a terepasztal. Gondoljatok bele, klán háború. Modern Blitzkrieg 😊. Kijavítjuk Guderian bácsi hibáit 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mondjuk tegyük hozzá, jobban örülök a használhatatlan prémiumoknak mintha vérpistikék megvennék a mindent ölõ tankokat...

Eagle16
Na már igazán haladhatnának 😄
4 és fél óra telt el.

Forolto
Egy kérésem van:Ne legyen szerver oldali LAGG!

Szerintem a mostani összes prémium tank csak azért van bent, mert az angol tankokból ennyit csináltak meg és berakták õket mint prémium. Mikor megjelenik a játék és megcsinálják az angol vonalat akkor ezet a tankokat is lehet majd fejleszteni és szerintem ezzel egy idõben ki fogják venni õket a prémiumból.

Ulvar
legyen máá peeecccsss kell a Jagdtiger!!! (igaz a következõ még csak a Jagdpanther lesz de keeelll az is).

Patch után sorrend ami a fákat illeti és nyomni fogom. Német TD, Szovjet közepes, Német Heavy, Amcsi bármi, majd kiderül.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A jelenlegi Premium tank koncepcióját nem nagyon vágom a játéknak....

Ugye a premium tank elvben kéne adjon valami extrát a usernek. Mert hát fizetett érte.

Namost: igaz hogy a mostani prémiumokkal lehet pénzt keresni (bár közelsem olyan jól mint a fórumokon irják, egy vesztes csata profitja 7k körül volt, egy nyertesé 12k, a fórumon 20k-ról regélnek), ezzel együtt irdatlan hátrányokat ad a fizetõs usernek:

- gyakorlatilag használhatatlan (churchill: lassú, armor 0, fegyverzet 0, és még heavynek is látszik a térképen 😊 )
- játékélmény 0, mivel leech taktikát lehet csak tolni vele (afk játék, vagy megy elõre meghalni)
- ráadásul még a saját csapattársakat is szivatja (mert nem csinál semmi hasznosat, de foglalja a helyet)

Mi ezen prémium?

Eagle16
Nekem nincs semmim, mindenhol 503-at ír ki 😞

De haverral lebeszéltem, nekem is lesz patchem 😊

A német Leopard 2 jobban bejön.A tendergyõzelmek alapján sokan igy vannak vele.

Nem haragszom, es ha tenyleg ugyanarrol beszelunk akkor annak jobban orulok mint hinned
ol75
azért ez sem kutya!

http://www.youtube.com/watch?v=8XoxrSd40sI

És már a client-ben is van háttér😛

LeonSilver
m1a2 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ol75
Szép napot mindenkinek. Szerintetek a King Tiger, vagy az Is-3 jobb tank?

En megvettem ugyhogy ha nem haragszol jobban tudom hogy az mit javit.Nincs olyan cucc ami a turret speedet boostolna

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Forolto
Már elsõk vagyunk! 😊

Forolto
nopersze....eddig IS-3ban ültem,nem estem hanyatt tõle.a jagdtigerre viszont kivetem a hálómat.😛

Én legjobban az E-... szériára lennék kíváncsi.
Én már szeretném kipróbálni az IS-4-et. (lehetõleg még ma!!!) <#idiota>

Mindenki hogy izgul... 😄

Népszerû témák
1. Apple társalgó
2. World of Tanks
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Haditechnikai Topic
5. Internetes Fogadások, Tippmix
6. Eredeti játékaink
7. FORMA1
8. Autómodellek
9. Starcraft 2
10. Mafia 2
Ilyennel lövik ki a cirkuszban a bohócokat!Gondolom nem a pontosságáról volt hires.De milyet üthet!<#hehe><#nevetes1>

A jatekban eddig is voltak premium tankok, es emlitettem is hogy Chruchillel tolta a srac. Amugy en tegnap delutan logoltam be a szerver leallas ota es a KTre neztem az anti fragmentation linert es akkor lattam hogy van egy uj 1 millas cucc a lista tetejen ami eddig nem volt ott