World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszani akaroook,épp elkezdõdött a nyerõszériánk😄
Ja, egyikotok inditja a platoont( Battle menu alol) es invite-olja a tobbieket, bal oldalt ablakba vannak a contact-ok es onnan Add aztan Invite. AMikor megvan a platton -ba mindenki akkor a platoon leader megvarja amig a platoonba mindenki readyt nyom, aztan a leader nyomja a Battle-et
Ha valaki megmondja hogy csinalok 214kilos jpegbol kepet amit ide is fel tudok tolteni megmutatom milyen meccsem volt, szerintem heavy rekord
ezt a platoont eltudja valaki magyarázni?😄
Nem a light tank kell az S51hez hanem egy IS4 kaliberu amit nem tudnak 1 lovesbol szejjel loni, az szepen odagurul az ellenseges fronthoz, meghuzodik a fal tuloldalan es az S51 meg szepen dolgozik, ez volt a havas palyan a kozepso hidnal ma
Viszont ezzel a wipe-al egy csomó S-51-es is van a pályán.Szal ha vmeik light tank bekerül a csapatukba az nagy elõnyt is jelenthet.
JethroHUN
Nekem is az a kis vacak van. De ha pl már jól szétlõttek egy nagy tankot, akkor hátulról oldalról talán kilehet vele lõni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

😞((((

The maintenance works are scheduled for September 2, 12.00 p.m. EST / 5.00 p.m. GMT. There is an urgent need to perform additional patch. The registration for World of Tanks closed beta and the game itself will be unavailable for 1 hour.

köszi

PLatoonban a haver Jagdtigerrel 56k-t keresett es abbol 20k volt a javitas, nyertes meccs
JagdTigerrel meg kifejezetten mókás, hogy ennyi nagy gép van. Pont arra lett kitalálva, hogy megfogja az IS7-eket, meg a Mausokat

Ugyanez van IS3al is megnyugtatlak, mostmar kotelezo a platton vagy szetkapnak semmi perc alatt
Tök király, hogy újra lehetett osztani az xp-t.

Így mostmár Panzer 3 Ausf helyett Pz 4-el nyomulhatok.

az vicces hogy a tier 4-es leopard-ot folyamatosan az is-7 és társai közé dobja be, hogy na tessék menj felderíteni aztán kb fél percig sem élsz mert mindenki oneshot-ol. Viszont a tier 3-as kis tankok most nagyon élvezetesek lettek

JagdTiger megéri, ha nem puffogtatsz el túl sok lõszert, akkor 5-10 ezret simán lehet keresni egy nyertes körben. Nekem úgy tûnik, hogy aki most lemaradt és nincs legalább egy tigrise, annak nem sok babér fog teremni az eljövendõ teljes resetig

Biztos h nem veszett el mert nekem még volt idõ javítani és lõszert venni +20k-s kör volt.Mondjuk kilõttem egy mini-maust meg a maust is farigcsáltam rendesen😄
Szerintem ennek az is lehet oka hogy sok noob hozzajutott S51hez, eddig minden meccsen volt legalabb 1
Jah. Remélem a pénzt nem buktuk! Kerestem rajta egy csomót

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az poén, hogy mindenki Jagdtigerrel szaladgál, vagy IS7/IS4-Maus/VKmonstrum, hát igen kissé durva így az öldöklés. Van elõnye és hátránya is. Elõnye, a sok nagy célpont. Hátránya: pár lövés és...vége, robbansz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nagyon brutál így a játék. Így már elképzelhetõ egy 15 IS-7 vs 15 Maus csata is.... <#wow1>

Végre behúztunk egy gyõzelmet😄😄Már érett😄
Na. Kidobott a szerver. Pedig épp megvolt egy szép gyõzelem. Erre kidobott.

Én csak egy dolgot tartok hibának. A lõszer lett túl drága. Igaz a
javítás olcsóbb ,de most meg a pénzt a lõszerre megy el.

eddig volt 600 körül, most 1030 . Olyan 800 körül lenne optimális. Szerintem

Me0w
Restart van, btw 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
Platoonok.

Boron Power
Én is megvettem, egyedül játszva atomszar. Ha nem védi senki, használhatatlan.

A bekarikázott ikonok azok micsodák? <#conf>

LSSAHPAUL
IS7-nél elfelejtették oda írni hogy terepen nem megy 20-at sõt, kb visszatér a KV filling 😛
Fenttartása 5 meccsalapján kb -3000/kör

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

XenHai
Ez a jagdt mekkora 1 .......<#banplz>
jo kis felallas

Szerencsétlen Stug a B csapatban 😊 Az mit tud megkarcolni?

Ulvar
Én sokkal élvezetesebbnek találom most így a játékot, van kihívás 😊. Jókat csatázunk fõleg Platoonba. Irányítjuk egymást áhh egyszerûen király 😊.

Mi Platoonunk: 2 Tigris + 1 Hummel. Eddig nagyon bejövõs triumvirátus.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Belekukkantottam az official forumba - hát mindenki le van hidalva, hogy gyakorlatilag World of Heavy TAnks-sá változott az egész játék.

Az egyetlen remény a bétában most az, hogy a top tankok nem rentábilisak, ezért pár nap után kénytelen lesz a többség visszaváltani a jó öreg T5-T6-T7 kategóriára pénzt keresni.

Van tapasztalata ezen a területen valakinek? IS4-IS7-Maus tényleg nem fenntartható, még prémiummal se?

Az itt lévõk közül vett valaki superheavy-t? Ha nagyon szar lenne a Tigris akkor kénytelen lennék venni Tiger II-t.Az nem túl lassú? Mennyivel jobb?

Akkor csak szedjem le, telepitsem, és kész? Más nem kell?

Ahogy elnézem jó sok noob jutott most hozzá a superheavykhez. Az IS-7-esek 4-esek pár perc alatt kimúlnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

rendben

Igen hálás lennék, ha egy óra múlva is töltenéd, mert akkor érek haza.Köszi!

lehet hogy én<#nevetes1>

Ezért kellenek a klánok.Nekem lesz egy / ûberfullos / Tigrisem, mert az tetszik hiába van xp-m meg lóvém nagyobbra, meg veszek egy TD-t, ill. egy felderitõt.Ha majd kellek, és bevesznek egy klánba, akkor szivesen megyek felderiteni párszor én is, és szerintem más is.

Me0w
Ki a pool-01e1b.externet.hu:13600? Nagyon tolti a patchet :p

Gratula a készítõknek.Sikerült elbaszni nekik,ami eddig jó volt.Hol vannak a tier-es csaták?Hol van a Recruit battle?Belépek egy csatába,szinte csak a VK3601-nél nagyobb tankok vannak.Kb,mint a patch elõtt,mikor bementem a Standard battle-ba PzIII-al.A nagy adakozás eredménye meglátszik:mindenhol csúcstankok.Áááá.Kicsit elment a kedvem az egésztõl.Ahogy az elõbb írta itt valaki:egy kezdõnek esélye sincs.<#wow3>

Me0w
Ne lovagoljatok mar ezen basszus, toltsetek le az orosz verziot, nezzetek meg, hogy 9000 arany meg kibaszott mennyisegu xp nelkul milyen a csatak elosztasa. Prime timeban volt 2 db tier10-es tank.

Torzonborz
megint ezek a negatív hullámok.... 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez elmeletben mind szep, menjel most egy csatat amiben a felenel is tobb a szupertank es szamold meg hany felderitod lessz 😛
De ezt már egy nálamnál okosabb ember is leirta itt régebben,szakszerûbben.

Elméletileg a közepeseknek kellene elöl menni,ha nincs felderitõ, heavy támogatással.Ha nincs közepes, akkor a leggyengébb heavy elöl utána a nagyvadak, persze nagyokkal a seggében.Ha van plusz TD, és nem kell annyi a védelemhez, akkor az mehet utánuk, persze Õ is lõtávolban, hogy szükség esetén be tudjon segiteni.Szerintem.<#law>

Jah es a scout mint faj az kihalt....
Eddig csak az jott ki kinek ugyesebb az arilery-je
LeonSilver
Én ugyan nem sokat játszottam de úgy vettem észre, hogy a peccs elõtt nem volt így összekavarva az egész.Most mindent bele a levesbe ( lájtok, közepesek, nehéz tankok).A kezdõknek esélye sincs, míg eddig azért a lájtos menetben lehetett tanulni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"