World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem meg a ruszki heavy a jobb.

Igen így a pontos.
RatBaG
IS-tõl kezdve gyorsabbak a ruszki heavyk.

Per Aspera Ad Inferi.

Pluskast
Ja és a hosszú csövû 88-as jobb mint a 122mm-es és sokkal kevesebbe kerül a lõszer.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Hááát én elmentem a kV3-ig és azt kell mondjam a tiga sokkal mozgékonyabb és gyorsabb is. A 88-as ágyú meg ezerszer pontosabb. Ráadásúl a VK3601 vagy 3002 széria simán lekörözi a kV-t sõt mozgékonyságban az IS-t is, és ugye mind a 2 csak közepes tank. Ráadásúl a 88-as gyorsabban tölt be mint a ruszki 100mm-es.

m1garand
német TD-vel(igaz a ruszkik keverik a jármûveket nekik a stug az TD, ja és amúgy a tüzérség is simán elmenne TD-nek itt) tudsz gyorsan fejlõdni, de a heavy tank a király

makett.tk

Eagle16
Hát ez már régi...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Igen csak,hogy ezt am-be kell érteni szóval ma reggel 8ról ír itt.Az aktuális kiírás az amit exo másolt be.
Pluskast
"Én is tegnap kaptam meg a kulcsot és nem igazán ütõs a PIII-asom az IS3-makkal szemben."

Az már a pzIV-el szemben sem nagyon ütõs, szóval ezt kár össze hasonlítgatni 😊

Hát nemtom,sztem A ruszki tankok a heavy résznél pont,hogy nem lassabbak.Vagyis a Tigris,KT,mini-maus nem gyorsabb az orosz megfelelõinél.Legalábbis én ezt vettem észre sõt.Az IS-4-esemmel mobilitásba messze lekörözöm a KT-t.Azt,hogy a Maus gyorsabb-e az IS-7nél azt nemtom.
m1garand
ha jók lesznek benne a tankok akkor nagyon jó lesz, a gyalogos része is jobb volt mint a többi fps-é

makett.tk

Ezt olvasom a hivatalos forumon!

A karbantartási munkálatok a tervek szerint a szeptember 2. 03:00 EST / 08:00 GMT.Szerver leállás idõtartama nincs meghatározva.A regisztráció World of zárt béta és maga a játék nem lesz elérhetõ néhány órán át. C Overlord irta.<#mf1>

Most olvastam, hogy a Recruit battle helyett most ez van:

Tier 1 can get mixed with Tier 2 but NO artillery.
Tier 2 can get mixed with Tier 1 to 3.
Tier 3 can get mixed with tier 2 to 7.
Tier 4 is mixed with the rest I believe.

Szal per pill valszeg érdemes tier2-es cucokkal játszani.
Én is tegnap kaptam meg a kulcsot és nem igazán ütõs a PIII-asom az IS3-makkal szemben.

DummyBoy
Na, jussunk el odáig 😊

Köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pluskast
Hááát. jó kérdés. Igazság szerint azt kellene eldöntened, hogy mit akarsz. Heavy tankot, mediumot, tankvadászt vagy ágyút. Én a heavy tankot javasolnám. Szerintem az a legjobb. Ha pedig oldalt kérdezel akkor egyértelmûen német. Próbáltam a ruszki ágat is nekem nem jött be. Lassabak a tankok az ágyúik pontatlanabbak. Szóval német oldal.

Köszi!

DummyBoy
Kezdõként mit érdemes elõször venni? Merre fejlõdjön az ember?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A KT más szóval a KirályTigris😄
A két tigris közül melyik gyorsabb?

A KT legalábbis én ezt vettem észre mikor megvolt még nekem.
A maus 128-as ágyuja nem képes one-shootolni ezeket a tankokat, maradjunk ennyiben.<#hamm>

Melyik gyorsabb?

Pluskast
Exo: töbször is megcsináltam. nem lehet véletlen. Ráadásúl a proharovkás pályán 2 VK3601-t 1 lövéssel szembõl kipukkasztottam. Persze lehet ez is csak szerencsés lövés volt. Fene tudja.

Én vettem egy VK36-ost + VK45-öst + Hummelt.

Ezek is jó gépek, csak a VK45-ös az alap 88-assal nem sokat ér, és elk*rtam az xp kiosztást. Jó lenne ha beraknának most egy gold -> xp opciót is. 😄

Valszeg ammo racket találtad el. Ez a két tank hajlamos felrobbani... 😊

Pluskast
10.5-ös akart lenni.

Mindenben,ugyanolyan vagy kicsit gyorsabb,ellenállóbb,és a lövege is jobb😄Fõleg a második😄
Pluskast
Sokkal jobb. Többet bír nagyobb a Hpja és lehet hozzá 10.%cm-es löveget venni ami elég ütõs.

Pluskast
Panthert én is megvettem. Amúgy nem tudom észre vettétek e de most szemmel látható külömbség van a tankok között. Maussal 1 lövéssel töbször kiszedtem 100%-os panthert és t44-et.

Jaaa értem,hát remélem télleg nem lesz több pár megánál😄
Tiger II mennyivel jobb mint a tigris?Lassabb? Miben jobb?

Eagle16
Nem az már meg van...erre az újra lennék kíváncsi.

Me0w
Lesz most egy emergency patch.

Together we'll fly someday...

Eagle16
Mivel most szar a netem, elgyalogoltam kb. 1 km-t a patch miatt meg vissza is ugyanannyit. Nagy nehezen felrako, erre szerver busy meg additional patch...istenem...

Me0w
En Panthert, Tiger II-t es T44-et vettem, nem bantam meg 😊

Together we'll fly someday...

A patch 377mb ha jól emlékszem.Vagy lesz most még egy patch?
LeonSilver
Töltsd fel ide -> http://iaro.3dmax.hu/ vagy ide -> http://tinypic.com/ és be tudod linkelni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát sokan írták,hogy nagyon lomha.Én személyszerint nem tudom mert még csak IS-4-em van az meg ugye elég gyors😄
Eagle16
Majd valaki írja már meg mekkora lesz a patch ha kiírják.
Ha 1mb-nál több akkor majd holnap játszok...lol.

Pluskast
1 óra a pöcsölés. Ezt írták.

Hát 6kor kezdõdött a mûvelet,és azt mondták 1 óra lesz körülbelül.Úgyhogy lassan már belõhetnék😄
Pluskast
Maradok a maus-nál😊 Amúgy az egyik haverom most megvette az IS7-t és panaszkodik rá, hogy marha lassú és egyáltalában nem mobilis. Nem tudom van valaki akinek van és ugyan ilyen negatív véleménye van?

Tudja valaki mikor lehet játszani?Basszus! Most értem haza, és ez a szarság van.

Ulvar
én se.

Tigris nagyon frankó!!!! Ajánlani tudom

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Pluskast
Állítólag az új group rendszerrel van gebasz, mert csinál olyat a game, hogy ha 3 ember összeáll az egyiket átrakja az ellenséges oldalra. Mondjuk én ilyet nem tapasztaltam a haverokkal.

Szerver szoftvert frissitenek.Eszem megáll.

Mi a szar van? Nem enged be, folyton busy-t ir ki.Holnap a sok kisgyerek megy suliba hála istennek.Nyugalom lesz.

LSSAHPAUL
S-51 -e van valakinek? Lehet használni pénz keresõnek??

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ol75
egyébként most miért nem megy a game?

Eagle16
Wtf má...remélem 800mb-os patch lesz hogy le se tudjam tölteni...pont most raktam fel a peccset, erre most sem tudok játszani.