World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ahogy vesszük. Én a kezdetektõl artyval játszok, nekem ez tetszik ahogyan másnak a nehéz vagy éppen a közepes tank. Az is biztos, hogy ha "kijön" a végleges akkor is arty leszek. Egyébként meg ha valaki közel férkõzik hozzá akkor annyi neki. Persze most sok is van meg mindenki szórja a pénzt de ez a véglegesnél azért közel sem így lesz. Még annyit, hogy ha balfaszok a partyabn lévõk akkor az arty sem megy túl sokra, igen hamar megszopatják.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez biztos, hogy nem véletlen. De közepesekbe se mind nyereséges, sõt.

Ahogy halottam egy-két embertõl.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bazza
Nemhiszem, hogy véletlenül lennének veszteségesek a magas tierû cuccok. Ezzel csábítanak vissza a középmezõnybe, hogy ne legyen olyan sok fullos heavy?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

LSSAHPAUL
Ja ma lesz a svéd meccs.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Az kimarad. Nyomja magában. Najó csak vicc. 100v100 még sokára lesz, addig még lesz pár ilyen beszélgetés úgyis. Amúgy a hun-svéd is pont ekkor kezdõdik szerintem nem te leszel az egyetlen aki nem fog résztveni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

flashpointer
hali, mennek most a szerverek? meddig kell felpeccselni 5.4.1rõl ? letöltöttem az installert de azt írja connecting aztán check ur connectoin

Emancipate yourself from mental slavement!

Na jah,némelyik pályán mozdulni nem merek már mert azonnal jön az tüzérségi zápor.Elég durva így:S
Hát faxom. Eddig a sok heavy, most meg a sok arty baxxa el a játékot... Nagyon eltolták a ruszki srácok az arty bevételét.

És aki nem lesz ott? Valószínûleg itthon se leszek, de ha mégis, úgy se tudok beszélni. Pedig érdekel a dolog , meg a klán.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Wespe88
Én ezüstmetálban kérném, 21es alufelnivel

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

RatBaG
az egyetlen premium tank, amit érdemes lesz megvenni

Per Aspera Ad Inferi.

Wespe88
Szombaton megbeszélés a Hungarianteam TS-én, 19:30-as kezdettel. Cím: vps228.nlg.hu port : 9987, Parancsnoki szoba. A belépõ szoba le van némítva.

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Boron Power
Most sem igazi a balance, az ellenfélnek adott két Hummelt, nekünk meg nem volt tüzérségünk. Szét is szedtek.

Nem tigrist kell venned mellé, csak löveget visszarakni😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Igen, ezt mondtam én is. Elõbb is, sebeztem is, löttem is ki rendesen. Csapat kikapott, 38 ezer, ebbõl 15 javítás, 26 lõszer. Ez pedig bizony kevesebb mint a bevéltél.

Basszus! Királytigrisre 1000 egy AP, 600 egy HP.Nem semmi!<#guluszem1>Most vettem rá 10.5 löveget.Iszonyat nehéz lesz a fenntartása.Kell vennem mellé egy tigrist.Ha kilõnek garantált a minusz!

En nem tudom te mivel csinalod , en IS3al tolom, 6bol 1szer nyeker 40k korul amibol 20k a loszer es a javitas, maskor 10-15k minuszba jovok ki es ez a gyakoribb
Nem tudom mi a gond a credittel/XP-vel, én határozottan több pénzt szerzek.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hummel jo farmolasra szerintem,csinaltam ma egy 60k credites kort.Amig ennyi hulye ul maxheavy/td-ben siman megeri befektetni egy jobb artyba

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Csak engem dobott ki?

Me0w
Nem szokott akadozni, legalabbis eddig nem tette.

Together we'll fly someday...

Nem a ping-gel van gondom.Neked is akad menet közben a játék?

Me0w
Amerikaba lettek atrakva a szerverek, hiaba installalod ujra.

Nálam elég rendesen akadozik a játék a patch óta.Van valakinek hasonló gondja?Most leszedtem és újra feldobom.Hátha....

hát inkább az átütõerõ...
de lehet csak azért mondom mert soft-wipe elõtt egy KV-ban tengettem életem és ahhoz képest ez már a jobb lánctallpal is istenesen fordul meg gyorsabb is 😊
És csak nálam van az hogy 300 a ping?

Me0w
Szerintem nem szerencse kerdese, kevesebb XP jon, de a penz pedig tobb. KT-vel 35k az atlagom, de csak 1100 xp. (premiummal)

Lassítással tényleg nincs gond. Sõt. A patch elõtt azt gondoltam, hogy nem baj az ha lassabban lehet haladni.
De most így valahogy elszúrtak az arányok. Vagy csak nagyon szerencsém.

Tegnap este asszem mindenki igy volt.

Nem tudom hogy vagytok vele 5800 gold mellé kaptam még napi 150et ráadásul rögtön belépéskor hogy is van ez?

Forolto
Ez is igaz,bár akkor átváltok HE lõszerre hátha égni fog.

"Jelenleg egy IS-3-al játszom (csak július vége felé kaptam béta kulcsot) a lánctalp kifejlesztve már, a kérdésem az lenne hogy most a motor jöjjön vagy az ágyú, és abból melyik jobb neki? 100-as vagy a jobb 122-es?"

Konkrétan te hogy érzed? A mobilitás hiányzik jobban vagy a nagyobb átütõerõ kell?
Ki erre, ki arra esküszik. Speciel Heavy esetén én ágyúra gyúrnék elõször majd a motorra, míg egy medium/light esetén elõbb a motor aztán az ágyú.

Valóban.

Azért sztem a nagyon high level TDkkel nem sok mindent lehet kezdeni egy T34-essel. Jó, keringesz körülötte ezért nem tud ártani neked (jó esetben) de sztem elõbb fogysz ki a lõszerbõl mint hogy lefarigcsáld 100%ról.

Mondjuk lehet csak én voltam kicsit ügyetlen annó a T34ben 😊

A hivatalos fórumon panaszkodtak mások is (speciel igy érzem én is) hogy Cred/XP nerf volt.

Erre azt irta Overlord hogy az XP/Cred most pont olyan nálunk mint az orosz élesben. Ami nyilvánvaló, hiszen mostmár ugyanaz a verzió, de ezzel nem ismerte el hogy csökkent e. Sztem igen. Mondjuk lehet hogy túl gyors volt igy is a pénz/xp bevétel, ha 1-2 hónap alatt az emberek eljutottak a top tierekig. Egy kis lassítás nem árt 😊

Forolto
Mivel TD-rõl volt szó,nem gondoltam,hogy ismételnem kell önmagam.

"A t-34 csiterlõvegjével ha közeledbe érek neked annyi akármivel vagy!"

Konkrétan ezt irtad, nem mondtad hogy csak TD 😊

Torzonborz
semmi gond a lényeg hogy van hun csati bár azt nem tudom ki csinálta a többit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akkor se értem mi van. Nem megy, alig jön a credit. Nem sikerült pluszba ki jönni.
Két kilõtt tank, és két erõsen sebzett tank( IS3-at levittem 15%-ra) és ad 23 ezret?
Ebbõl vagy 13 a javítás, 15 a lõszer.

Szerintem eddig többet adott ennyi találatért. Régebben jegyeztem fel, végeredményeket, hasonló csatában 36-ot adott.

Nem csak én mondom ezt, többiekkel is így volt a platoon-ban. Ennyire azért egyikõnk se szar.

Sziasztok!

Na sikerült az elejérõl végigolvasnom 😊 beletelt 3 napba...

Torzonborz: bocsi hogy lenyúltam a hun csati kreálását de nagyon vágytam egy helyre ahova fel tudunk menni, te meg nem voltál online 😊 azóta látom van több magyar csati is 😊

Jelenleg egy IS-3-al játszom (csak július vége felé kaptam béta kulcsot) a lánctalp kifejlesztve már, a kérdésem az lenne hogy most a motor jöjjön vagy az ágyú, és abból melyik jobb neki? 100-as vagy a jobb 122-es?

Más: van Churchillem mert a wipe elõtt ki akartam próbálni poénból és az lett a farm tankom...legrosszabb verzió eddig nekem egy +4k-s kör volt de általában +10k körül van vele. Tudni kell helyén kezelni és használni...scout és futás valamint a gyengébb medium és esetleges lght tankok, artyk kilövésével próbálkozni. Mint ahogy írták is, mindene gyenge egy heavy tankhoz képest viszont a javítása se abba a kategóriába tartozik (4k max 5k ha mindent szétlõnek) és a lõszer se drága...viszont az ágyú azért bele-bele sebezget oldalról hátulról egy igazi heavybe is (na nem a Maus meg IS-7 de alatta azért elõfordult már) és azért azokhoz képest ugye viszonylag gyors is...

Bocsi hogy elsõre ilyen hosszú lett de sok dolog érett már bennem ennek egy része most le lett írva...

A leíráshoz lenne még egy kieg: amikor írtátok hgoy miért kpasz XP-t plusz creditet akkor kimaradt a bázis foglalás (persze csak ha nyer a csapat)

kissrac
Forolto
Egy TD-t, ha közel érek hozzá szétszedem, mint etióp gyerek a segélyszálítmányt.😊

Forolto
A Zsis-5 asszem,26 egész valamennyi a töltési sebessége.Tegnap kilõttem vele egy IS-3at.😄

Ezt azért kétkedéssel fogadom. Miért nem csináltok egy 1vs1 tréninget? 😊

Múltkor is kérdeztem már, melyik az a cheaterlöveg? Az a gyorstüzelõs?

Achmed927
Hát ja. 😄 Ha eltalállak.

Forolto
Ha eltalálsz...Azért az is ott van,ha eltalálsz!Lõttem ki SU-100at Pz3as tankal...
A t-34 csiterlõvegjével ha közeledbe érek neked annyi akármivel vagy!

Forolto
SU-8 122-es lövedéke 610 credit a 152es 1000 körül.Ezzel farmolni nehéz.Más játékstílus.
T-34-el lehet farmolni,max 3000 a javitás lõszer és lehet 25K-kat keresni.

Achmed927
Egy magadfajta T-34 1 lövés szerintem. Maximum 2. 😄 De ezt te is tudod. Ha már többen jönnek na akkor az már necces + cumi. 😛 Ha mázlid van kapsz steel wall cuccot és segítenek neked.

Jó, ilyen alapon minden lehet egy lövés 😄

SPG nem jó cred farmolásra? Az is csak viszi a pizt magas szinten (pl Hummel)?

Forolto
Figyu,asszem én játszottam eleget a TD-vel,tudom mire való,de ha védekezel és egy rusholó felfedez,akkor mit csinálsz?Egy JagdTiger/Ferdinand finom falat még egy magamfajta t-34esnek is.
AJagdTiger nálam is megvan,már csak a credit hiányzik,de nem ez volt a fõ célpontom.Fontosabb volt megszerezni egy nehéztankot (IS-4) egy SPG (SU-8) és egy pár farmoló tankot (T-34,Leopard)