World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De tényleg mikor lesz pontosan a teljes játék? És a teljesig lesz még patch? Lesz még ilyen törlés?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Az amerikai tankokrol nem tud valaki valamit, hogy kb mikor lesznek?
Érdekes tegnap 1 meccsen 2 Jagdtigert kitudtam lõni a tigrisemmel.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
-The daily server restart is scheduled for 3.00 am EST / 8.00 am GMT. The game may be unavailable for up to 1 hour.-
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
De most komolyan, igaz hogy a lõszer drága és a javítás sem olyan olcsó, de érdekes módon szinte mindig +-ba jövök ki vele, néha akár 25-26k-t is kapok tisztán. Örülök, hogy most nem vettem Tier X-est, patch elõtt jó volt, de most ugyanúgy szétlövik mint egy átlagos közepes tankot...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na neee én akkor a budafoki borfesztiválon fogok matt részegen tántorogni<#szomoru1>#szomoru1>
Nem kétlem hogy igy van, de erre varjon gombot vki 😊