World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PL: most, a csapat ahová kerültem 4 tankot ölt meg összesen. Ebbõl kettõt én kaptam el. Hát így alig lehet haladni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Achmed927
Amit megjegyzek - megjegyzek. Nyilvános fórum. Nem igazán érdekel. Parasztozni nem illik, attól mert még falun lakom. 😄 Városiak. Pfff. 😛

T-44 lehet 1 lövés, mivel tegnap kilõttem egyet kapásból. Ammo rack. 😄

A TD-hez is kell 1 bizonyos játék stílus. Aki azt mondja hogy áááá nem tudtam vele fordulni az még nem játszott velük eleget. Kapásból : nem rusholásra való tank. Védekezésre, vagy összevont támadásra való. 1-edül ki az a barom aki támadna TD-vel ? Hát én nem az biztos Isten. JagdTiger még mindig jobban fordul mint a Ferdi. Ezért is cseréltem le kapásból. Oldalról meg hátulról mindenki gyengébb ha nem tudnád kedves hozzászóló (mittomén már hogyhívnak). 😛 Ez alól a TD sem kivétel.

És az még mindig idegesít hogy a sok kis pöcs nem tudja hogyan játszon a tankjával. Látszik, hogy sokan nem nézték végig a WoT honlapján a kategóriákról szóló videókat.

XenHai
Nagy az isten állat kertje!
Hát kicsit vicces mikor vagy 5 Jagdtiger rohan elõre, a halálba.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hosszú csövû 105-ös szinte mindent sebez. Bár, volt hogy prémium löszer is lepattant egy Párducról. De azért akár egy IS7-etet lehet vele rendesen sebezni.

Hát mikor hogy. Nekem úgy van, hogy van hogy nagyon jön a credit meg XP, van hogy alig csordogál.

Hát igen, sok noob szaladgál most IS-7-el. Mivel az elég gyors ezért mindegyik gyorsan elõrerohan a csata elején, és hamar kilövik õket mivel egyedül lesznek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Me0w
Akkor meg azert fogsz panaszkodni, hogy 1090 cr. egy loves 😉

Together we'll fly someday...

Forolto
igen.Szerintem is ez rátette a bélyegét arra,hogy olyan noobok ülnek erõs tankba akire még a traktort is félve bíznék. 😊

Nagyon köszönöm! Hiába van királytigrisem kevés az alap 88-as.Nagy dögökrõl lepattanik.Még legalább tiz csata mire megvehetem rá a 10.5-öst.Remélem az már nagyobbat üt. Sajna itt már akkora xp mennyiségek kellenek a fejlesztésre, hogy égnek áll a hajam.

Megy a szerver.

Forolto
Na ez az,hogy nem én találtam el.😊 Elöttem száguldozott a t-44 és csak annyit vettem észre,hogy kilõtték,megnéztem egy JagdTiger volt.

aszta.... <#ijedt>
Yoshi: max ammo racket találhattad el, a jagdtiger nem sebez annyit.

Köszi, majd ha lesz szerver megnézem.50.000-es tételig megvettem mindent.De nem tette be, csak a depoban van.El is lehetne adni.

Ezen a pagorki nevû pályán volt már vki? Mert eddig a Hills-en és az Erlenbergen voltam ezt a pagorkit még nem is láttam.
Eagle16
Adhattak volna egy kicsit kevesebb goldot is, meg xp-t és akkor nem ilyen lenne...
Most egyenlõre megvan a fullos Hummel meg a Leopard 😊

Vicces, hogy sok arty el se bújik, mert megszokták hogy nincs scout 😄

Egy Jagdtiger jó lenne, meg egy Maus.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

gvarga12
milyen kieget vettel ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Loszerek melett a jobb also sarokban van 6 ures negyzet,oda klikk bele a negyzetbe es mar be is tudod tenni

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Forolto
Egyszerûbb,ha kapásból ugy veszed meg,hogy azon a tankon állsz amire akarod tenni és ott veszed meg,egybõl berakja.

Forolto
Én találkoztam vele,egy lõvés volt a csóka.

Azért ez már durva! Királytigrissel tizedik voltam a tornasorban!<#guluszem1><#merges2>

Amúgy azt néztem,hogy az IS-4 és az IS-7 között egyedül a több HP írható az IS-7 számlájára.Páncélozottság tekintetében jobb az IS-4.Azért ez érdekes.Ráadásul még gyorsabb is.
Nem sokról maradtál le,az is ilyen camp map kb.
The server restart is scheduled for September 3, 3.00 am EST / 8.00 am GMT. The game can be unavailable for about 60 minutes.
<#wow1>

Ha megvettem pár kieget, akkor még csak a depoban van? Hogy tudom feltenni a tankra?Bocs a lámaságomért, de tegnap óta nem válaszol senki, csak Te.
Valaki leirhatná részletesen hogyan és mikor lehet ezeket feltenni.Elõre is köszi!<#help>

XenHai
Ezzel az is 7 és 4 áradattal a fasz kivan remélem teljes nem ilyen lesz!
Eagle te most oroszozol vagy német nehéz tankozol már ha azon játszol?
Eagle16
Még a másik új pályát nem is láttam, 50%-ban ezt a havasat dobja be.
Azt hittem már megint peccselnek, de hál' istennek nem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Restart van.

most megnézni sem tudom, mert kidobott a szerver és be sem enged

Jeffjohnson
restart van

XenHai
Csak engem nem enged be most?
XenHai
max 2 õ!
Jagdtiger nem tud one-shootolni t44-et (még az isu sem).

Me0w
Nem tudom, premiummal nem szokott veszteseges lenni a KT, csak ha nagyon balfasz vagyok, es mar az elejen belefutok valami kilohetetlenbe. A tegna pesti merlegem olyan +70k, es nem szamolgatom a loszer arat.

Together we'll fly someday...

Forolto
Ráálsz a tankodra és lent a kis négyzeteknél ráklikkelsz és a meglévõ perkeket látod.Ami zöld az rajta van ami sárgás szinû az nincs felrakva a tankra.

Hát ez így van. De viszont lõnöd meg kell, de eddig is igyekeztem biztos célpontra lõni.

Csak hát ha lepattan, és két Maus meg három IS7 jön szembe, akkor ügyebár...

Jó, ilyen esetre ott a prémium lõszer, de a teljesben kinek telik arra, hogy folyamatosan legyen nála prémium lõszer?

Szóval 1000 credit a lõszerért sok, olyan 800 lenne a KT-nél az optimális.

Sziasztok! Ha veszek a tankra kiegészitõket, plusz dolgokat akkor azt irja, hogy az a depo-ban van,nem a tankon.Hogyan lehet betenni ezeket? Azért irom újra, mert nem válaszolt senki.Elõre is köszi!<#help>

Forolto
Achmed,itt mindenkinek megvan a maga véleménye a tankokról TD-krõl, egyébként Boronnak tök igaza van,ha nem tudsz a TD vel forogni akkor véged,ezért jo a jagdpanther.Attól függetlenül egy T44 one shot.A jagdtiger addig jó,amig fel nem fedezik.

A megjegyzésed pedig télleg nem kellene ide.

Ez egy kicsit ellentmondásos, az arty pont a scoutok vérébõl él 😊
Mindenesetre én is gondoltam már egy Artyba invesztálásba, elég olcsók (a hummel szinte ingyen van 😊 ).

Annyival jobb igy, hogy azt ugye tudod szabályozni hogy mikor mire lõsz, mig azt kevésbé hogy mikor ki sebez meg téged. Igy jobban kézbentartható - elvileg - a költség.

Más kérdés, hogy KT-ben mindig azt vizionáklom játék közben, hogy nem lövedékekkel ostromlom az ellent, hanem 1000 crediteket dobálok hozzájuk 😊 A sok IS-4/7 ding miatt kb pont annyit is érek 😊

Mivel a scout gyakorlatilag kihalt es medium tankbol sincs annyi mint regen,ugydontottem veszek egy Hummelt<#idiota>Nem bantam meg,a sok tudatlan kezdo heavys megall siman nyilt terepen es varja az aldast az egbol<#taps>Csinaltam mar 40k+ credites kort is<#hawaii>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Ez van, eddig a javítás vitte el a pénzt, most a lõszer. Az lett volna , ha egyenlõ arányban ment volna a javítás/löszer változása. De lehet még variálnak rajta. Mindegy amúgy, rosszabb nem lett, és ez a lényeg.

Boron Power
Kedves Paraszt!

Nyilván a front páncélja kiváló, a lövege szintén, de mint említettem a legnagyobb baj, ha nem tudsz vele elsunnyogni, a többiek pedig szokás szerint otthagynak, akkor beszívtad, nem tudsz utána forogni a leglassúbb tanknak sem. Nyilván ezen javít, ha platoonban játszol és segítenek neked az oldaladat védeni.

LSSAHPAUL
Ez ott van! Én meg úgy kaszáltam 60k felett úgy hogy a csapatom kikapott :p ,nekem meg kifogyott a lõszerem 😊 (IS7)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ulvar
Nyehehee kaptam 150 aranyat xD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sziasztok! Ha veszek a tankra kiegészitõket, plusz dolgokat akkor azt irja, hogy az a depo-ban van,nem a tankon.Hogyan lehet betenni ezeket?<#wave><#help>

Ulvar
Amikor kiadják a játékot teljesbe.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

vettem tigrist, és királytigrist is.Birják a gyûrõdést.Nagyon bejönnek.

Mikor kezd mindenki megint 0 -ról?
Lehet már tudni?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

XenHai
A német nehéz tankoknál lett változás vagy még mindig papírok??