World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen

flashpointer
ha indul az éles valóban el fog veszni minden tank pénz és xp az akkról?

Emancipate yourself from mental slavement!

Valaki legyen szíves és írja már le mi a TS szobának a jelszava. Köszönöm
Amúgy miért nem lehet belépni?? A játék nekem KATASZTRÓFA😄 Laggol,mint a szar. Kidob csata közben. Kidob a játékból.Egyszerûen nagyon cool😄 Áhh, de szeretem ezt a patchet😄
Hogy-hogy nem találod? Letöltöd, telepíted. Ki tesz az asztalra egy indító ikont, rá kattintasz. Vársz, hogy tölte a patch-et. Ha kész, akkor ott lesz a sarokban ,hogy play. Aztán erre, majd beírod az e-mail-t és jelszót. Ennél egyszerûbben nem lehet elmagyarázni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kerla
az a baj, hogy nem találok olyan opciót, hogy belépés, ahová beírhatnám az e-mail címemet és jelszavamat, pedig sikerült regelnem, visszaigazoltam stbstb...de HOL lépek be? na ezt nem találom..

És mit beszéltetek meg?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

e-mail-odat beírod, meg a jelszavad.

Ha most van regisztráció az oldalra, akkor kaptál egy hosszú kódot, azzal aktiválod a játékot a honlapon.

Indítod, vársz, tölti a patch-eket. Játszol

kerla
Plíííz vki mondja már meg, hogyan tudok játékba szállni??? Töltöttem, regeltem, de HOL TUDOK BELÉNI?!?!

Achmed927
Akkor elnézést nem a legfelsõ hun.

hun (kissrac) - ide lehet jönni bátran, fõként nagy Tier-û tagok. 😄 Jó kis JagdTiger platoon-t szoktunk tartani. 😄

Achmed927
chanel / hun / hun (kissrac) / hun

Be fog engedni mivel ez a jelszó. 😄

A legfelsõ "HUN (R***)" nem enged be a hun jelszóra.
Drága móka.Én sem birtam anyagilag.A Tiger II-t eladtam, most tigrisem van.Elment a kedvem nekem is a királytigristõl, mikor kilõttek.Vesztett meccsek után a javitás,lõszer,repair pack, összesen kb. 30.000-re jött ki, viszont kb.17000-et kaptam átlagban.Vitte a lóvét, de nagyon.Most a tigrissel általában a felsõ középben vagyok a sorban, de látványosan jobban jön a pénz, meg az xp.

Köszönöm. Már korábban rákerestem a hunokra... 😊
Achmed927
Az a platoon-ok. Csapatok. Akik azonos szám alatt vannak a csapatban együtt játszanak, haverok. A játék együtt rakja be õket. Prémium tag tud csinálni platoon-t, bárki beléphet akit meghív. Együtt harcolhatsz haverokkal. Röviden ennyi. Bõvebb info: bal alul - chanel ; Keres - hun ; legfelsõ találat ; jelszó - hun

gvarga12
vps228.nlg.hu port 9995 TS3 szerver jelszo az meg mindig kellene...

azok a platoonok -> csapat aki mindig egyutt jatszik

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Achmed927
Örülök hogy így el van jó pár ember. Onnan ahonnan ültök lehet dumálgatni hogy gyertek - gyertek . De ha nem lehet akkor hogyan ? Ha elmagyarázná vki megköszönném.

Achmed927
Jó és jelszót honnan szerezzek ? Akkor megy az ember megbeszélésre, ha be tud lépni.

Amúgy mik azok a számok a nevek mellett a szürke "pajzsban"?

pl.: #3474 képén
gvarga12
jatekban a HUN csatin kerdezd de nekem is kellene jelszo

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Achmed927
Ha meg mondod hova menjek akkor megyek.

Cím ? Port ?

LeonSilver
Helyesbítek! Most, hogy nincs tele a gém heavy tankokkal marhára megtetszett a könnyû tank. Most egy PzK Ausf A -val megyek és iszonyatosan tetszik 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ol75
mennék, csak nem enged be!

Jeffjohnson
TS3 ra jöjjön mindenki kezdõdik a megbeszélés

bazza
Szarul oldották meg. A low tier elég okés. De miért csak két véglet van? Tier 3 ne menjen már tier 8-9 ellen...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Nem.

Ulvar
platoonba voltál?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kerla
sziasztok!

Kérnék ksi segítséget. mostanra jutottam el odáig, hogy regeltem a játékba, feltelepítettem, updat-eltem stb, de nem találom hol tudok játszani? hol tudok belépni? lejárt már a beta licensz? gamestaron kaptam a kódot.

bazza
Hogy mi a fenének rakja a SU-26-ot a nagyok közé... Még csak meg sem karcolok senkit. Miért nem fér el a low tieres csatákban?! :@@

ol75
nem értem én sem!

Ulvar
Ejjj valaki bannolt minket TSrõl. Mi a picsa?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ol75
és idáig jelszót sem kért

ol75
de valamiért nem mûködik, tegnap este ledobott, azóta nem megy, és az oldal sem mükszik.

XenHai
Gyerekek 1 jagdp mióta intéz el 1 jagt-ét?
LeonSilver
Mentem két kört úgy, hogy nem volt nehéz tank és arty is csak talán 2-2 darab. A többi könnyû hk. volt. Nagy így akkora feelingje volt a meccseknek, hogy csak na.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Wespe88
Megbeszélés lesz ma este a hungarianteam TS-én. kezdés 19:00-kor!! A Huncsatin érdeklõdjetek, vagy írjatok rám a játékban.

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

bazza
Mi nyertünk, a két Maus bekempelt, de végül megadták magukat. 😊

sehonnan.

A játék játszásához bizonyos iq szint megléte szükséges. Ha ennyire életképtelen vagy, hogy magadtól rá gyere arra, hogy honnan lehet leszedni a játékot inkább ne is játsz vele szerintem.. <#smile>

játék könyvtár, res, vehicles,német tankok, pl.tigris.Az eredetit elmented, majd ami tetszik, felülirod

Skin fájlok hol vannak?😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Szerintem meg amiben te is vagy, az a csapat nyert😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
A skineket csak te látod 😊
De persze, a skin fájlokat felül lehet írni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Szerintem a dupla Mausos csapat nyert 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Engedélyezik a skineket a tankokra?Szólnak érte?<#help><#integet2>

Na, megint kidobott a szerver. Pont egy csata elõtt, végre nem három Maus és 5 IS7 ellen, hanem normális méretû ellenfelek ellen, erre ki dob.

Pedig a valaszodbol az jon le hogy nem erted mire jo a pz3, az nem arra van hogy menjel es oljel vele, sokkal inkabb felderito, mas kerdes hogy neked nem fekszik az a szerep, de akkor egyszeru, jatsz mas tankal, medium vagy heavy es akkor lojel azzal
LeonSilver
Szinténzenész

Engem is kidobott és nem tudok visszamenni.

Megint kidobott, és fel sem enged.

Mivel lõttél a nagyvadra? AP,HE???

bazza
Érdekes sorsolás. Tipp: melyik csapat nyert?

Ez pedig VÉGRE egy jó kör 3002(D😎-ben. Ritka...