World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már lassan ott tartok,hogy félek megmozdulni is az IS-4el az ilyen tipikus camp pályákon.Megmozdulok már soroznak is az s-51esek és azoknak is két pukk vagyok max.Na meg olyan balanszal futok össze h az kabaré...tegnap nem kevesebb mint 6! arty volt az ellenfélnél...abból 3 s-51.Mondanom se kell nem nyertünk és -25k bukta.
Boron Power
Nagyon sok az agyatlan. Csak a szakaszban való játék, vagy majd késõbb a klánozás segíthet ezen.

Pl. Camperovkán sztem az a csapat nyer, aki elõbb bekerül a domboldal / erdõ felé. Ha az az övé, onnantól oldalbalövöldözik a sunnyogó ellent + az artyknak is felderítenek. Na ilyent pl. rohadt ritkán látni, hiába könyörög nekik az ember, továbbra is kempelnek.

Viszont annyiból jó az arty, hogy amikor szorul a hurok, és egyszerre hárman jönnek felém, az arty rendet rakhat.Volt rá példa, hogy kihúzott a sza...-ból.Tehát ha jó az arty akkor az fél siker.

Na, ügye? ,,8k-t kaptam, 20k-ba kerult. " Ezt mondtam. Nekem gyakran így van, ezért a sok veszteséges kör.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Vegyél te is.Én is kipróbáltam, de nem nyújtott nagy játékélményt mikor a meccs abból ált, hogy egy térképen mozgatok egy célkeresztet.El is adtam.

Ha nem lenne arty kempfest lenne az egesz jatek(ha nincs arty sokszor ez is van)Egy ugyes artyuser(mint en is pl <#wave>)siman kiszed meg egy leot is max sebessegnel nemhogy egy mediumot,ha nemis lovom ki egy lovesbol a lancot tuti leszedem rola.
Otleteid amugy egesz jok nekem is eszembe jutottak hasonlok,remeljuk valami hasonlo dolgok kesobb bekerulnek a jatekba,bar a teamleader dolog santit egy kicsit.Mivel egyenlore random csapatok vannak(sot azokis lesznek leszamitva a 3 fos platoonokat)ki es hogyan donti el hogy ki lesz a teamleader pl?Van eleg verpistike a jatekban,nem szivesen adnek senki kezebe itt ilyen dolgot
<#nevetes1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Hat igen, de azert az szerinted nem gaz hogy S51 premium lovedekkel 1 lovesbol full hp-rol oneshotol maxos IS3ast? Mi ez ha nem IWIN gomb?
Eagle16
Szokásos restart...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ulvar
Jó az arty, a csapat a balfasz. A csapatban kéne olyan ember aki oda rohan az artyhoz és megpróbálja kiszedni. Médium és Light tankok a Heavyk nagy része támad meg a TDk, egy kettõ hátul marad a mi artynkat fedezni.

Amíg nem jön a teljes verzió, addig meg a noobok miatt kell szenvedni, ez van.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ha rajtam mulna en kiszednem a jatekbol az arty-t. Egyszeruen elrontja a jatekot, habar annak aki a heavyket bombazza szet vele annak pont ez tetszik benne, de amig egy medium szejjel robogja magat es arty max 1szer talalhatja el, addig a heavyt nem feltetlenul lovi ki egybol aztan az oda van szegezve es lovi az egesz ellenseg fokuszba, na ez aztan a szorakoztato.
En maskepp csinalnam, lennenek a palyan helyek, aminek az elfoglalasa pontokat ad az adott csapatnak es adott pontszam utan a csapat vezer kerhetne AI altal vezerelt dolgokat, artilery strike-ot, legi felderitest, szonyegbombazast, ilyesmiket. Akkor nem lenne frusztralo, hogy mar megint 3xS51es van az ellensegnel, es campelni sem lehetne mer menni kellene a strategiai pontokon levo helyekert, sot akkor sietni is kellene, szoval ez a bokorbol nezem a tobbieket hozzaallas nem mukodne.
Azt is berakhatnak hogy meg lehessen nezni kinek mi a nyert/veszitett merkozes aranya(jatek kozben is, nem csak a depobol) es kibootolni az afk/campelo medium/light tankokat, jonehany jatekban ez nem gond, nem ilyen merev a csapat, hogy amivel indulsz azzal maradsz, nem tudsz cserelni embert, es ha balszerencsedre a csapattars a cap-elo havert lovi szejjel, nem marad mas lehetoseged csak hogy aldjad a felmenojet.
Basszus! Prémium nélkül miért fizet ilyen sokat? Ezt nem értem.Kettõ tankot kilõttem,plusz pár találat,végül nyertünk, és prémium nélkül kaptam 26000-et és 1100 xp-t.Tegnap prémiumon kaptam ennyit átlagban mikor nyertünk.<#guluszem1><#nemtudom>
Ha igy fog fizetni, a bánatom sem vált prémiumra.

Ma spórolás miatt prémium nélkül fogom tolni / öt óráért nem váltom ki /.Ezért én sem fogok elõre menni a nagyvassal.Tegnap rengeteg pénzt buktam én is mások gyávasága miatt.Tegnap nekem is elegem lett.A sok eke folyton azt akarta, hogy én legyek a felderitõ a tigrissel.

DummyBoy
Tegnap végre sikerült kipróbálnom a játékot.

Eddig tetszik, egy kis színt visz az életbe 😊 Maga a koncepció nagyon jó, olyanoknak is jó lehet mint én, hiszen ha van fél órám leülni a gép elé, akkor is belefér 2 vagy 3 csata ...

Ha a csaták balansz-át megcsinálják rendesen akkor jó lesz, mert hiába fejlõdök lassan, talán csak talál olyan emberkéket akik velem egy szinten vannak. Szóval tetszik.

Ami érdekes volt az a warpolgató enemyk, hülyét lehet tõlük kapni, akkor a kempelõ light tankok, meg a taktika teljes hiánya néhol ...

Általános esetben elmondhatom, hogy ha olyan battle-ba kerültem ahol összeverõdött pár tank és együtt haladtunk, azt általában nyertük ... Az utolsó csatát még vesztes helyzetbõl is, amit sajnos én már csak az égbõl néztem végig.

Maga a játékrendszer sem bonyolult, de sajnos nem hülyebiztos - nem dummybiztos 😊 Fogtam a traktor legénységét, átültettem az új tankba, majd kiképeztem õket a traktorhoz 75%-ra ... (én voltam a hülye ...)

Meglett a megfelelõ XP-m, hogy Tier 2-es tankom legyen, leellenõriztem 5-ször, hogy mit szeretnék, majd 6-odára rosszat választottam 😊 (Itt is az én saram ...)

Mindent összevetve tetszik ez a játék, csapatmunkával, logikusan gondolkodva jókat és eredményesen lehet vele játszani - szórakozni. És nem lesz kötelezõ napokat - heteket elõtte ülni (öl egér - kivesz mindent - feláldoz egér) hogy szórakozni tudjon az emberfia 😊

Viszont a kempelés az néha dühítõ 😊 Elõrerobogok a gyakorlatilag zsír új traktorommal, és akkor tûnt fel, hogy senki nem jön utánam (nemhogy elõttem ...) mikor megjelent elõttem egy rakás piros pötty ... És jobblétre szenderedtem ...

A vicc, hogy még a light tankok is kempelnek ... Nem csoda, hogy jól megy az arty-knak.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az egy hónap prémium a +50% tapasztalat és krediten kívül milyen pluszt ad majd ha teljes lesz a játék?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Me0w
En nem fogok eloremenni, szarok bele, a tobbiek is szarnak bele. Most is belefutottam 2xIS7 + jagdtiger + arty komboba, 8k-t kaptam, 20k-ba kerult. Senki nem jott velem, sot, visszafordultak ugy, hogy mogottem sunnyogtak el, engem hasznaltak pajzsnak. Anyatok picsajat 😉

Together we'll fly someday...

Ja ugyan úgy jártam csak én Is4-el,a panther,t43 csak bujkáltak.
LeonSilver
Ez tegnap nekem is feltûnt, hogy olyan tankok is kempelnek amiknek amúgy nem kellene. Én mentem mint a barom, nagyon élvezem a könnyû és a közepes HK-t.
Ezzel a kis kedvessel tegnap repesztettem 68-70km/h-val is 😄 Mint az õõõrüttek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LSSAHPAUL
Kezd szar lenni a gém, senki nem mer elõre menni, az elõbb játszottam egy gémet, semmi felderítés nem történt a mi részünkrõl így nekem kellett menni is7-el, de legközelebb leszarom beállok én is hátra, megnézem a híreket és 5 perc múlva visszajövök megnézni mivan 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LeonSilver
Az igaz, hogy egyelõre szegényes a banner de még nincs házigarázda habár már kérte calaki. Viszont az is igaz, hogy amíg itt írogattál meg veszekedtél simán megkereshetted volna.
De én egy fasza gyerek vagyok, ezért szeretnék segíteni.
Tessék

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

bazza
Pontosan olyan bonyolult, mint rákeresni a googleben. Te megtetted? Nem. Akkor miért várod el a másiktól, hogy a kedvedre tegyen. Hogy ki a bunkó az pedig a te reakciódból azt hiszem egyértelmû. Kérlek ne fórumozz. (így)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kerla
hmm. azt hiszem rájöttem. transfer, miután a PzI-ben mindet kifejlesztettem. bár a free xp továbbra sem tudom mire jó.

bazza
" eltördelni az újjaidat "

" iq-tól duzzadó fejeddel és újaiddal h beközöld"

Csak hogy ne én legyek hülye. <#beka2>

Murder3
és egy kurva rövid kérdésre bonyolult válaszolni?
...de mondjuk a magyar átlag bunkó embernek ez is nehezére esik.
de mondjuk belekötni a másikba az már nem...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

kerla
Ismerkedem a játékkal, látom vannak különbözõ TP-k ill. XP-k, a free XP mire jó pontosan? És aranyat hogyan tudok szerezni?

Azt hiszem mind a ketten belezavarodtunk a nyelvészeti részbe 😊

Boron Power
Az ujj, az rövid, de amit õ használt az új, az kurvára hosszú és egy j. (buzi szdsz-es oktatáspoitika)

Az rövid...

bazza
Viszont a helyesírása nem túl jó: az ujj rövid u (kétszer is)

Achmed927
OFF: Mennyi ideig tartana használnod azt a ..... Google-t ?! Az Off témát meg felejtsd már el. Köszi.

Hát igen. Ha nincs elsõ patch utána szórakozhatsz az újjal. 😄

De ahogy elnézem, biosz órán ott volt, merta nõi anatómiában egészen otthon van 😊

Ne bantsd<#ejnye1>Hianyzott a tanorarol amin a keresok hasznalatat oktattak,tudod:kulcsszo-kereses<#banplz>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Valami igazságod van, de azért valljuk be, megtalálni a World of Tanks cimû játék honlapját tényleg nem bonyolult 😊

Murder3
mondjuk nem tudom miért oly nehéz belinkelni egy rohadt oldalt szimplán ahelyett h elkezdjük sértegetni a másikat.

kerla
basszus. asszem sikerült, ez volt a gond. kihagytam egy korábbi patch-et és rögtön a frisset tettem fel és ezért nem tudtam elindítani. most már van play opció.

kerla
kerla
hmm. nem akarja a frankót, pedig tenném be a képet..

kerla

kerla

így fest.

Azóta sikerült megtalálni a játék honlapját? 😊

összesen két patch van, egy nagy meg egy kicsi.
De egy secreenshot nem ártana mit látsz amikor elinditod a cuccost.

Murder3
😊
ez egy kedves válasz, annak akinek írtam, ennyi.

kerla
elvileg a legfrissebbet is leszedtem és rátettem, de elképzelhetõ, hogy ott lehet vmi zavar az erõben. megpróbálom leszedni a klienet , majd újbel fel az alap és szép sorban rá a patchek. mert én rögvest a legújabbat tettem rá, elképzeéhetõnek tartom, hogy ott lehet a bibi.

Szia, ez nem az a topik ahol az ilyen stilussal sokra mész nagyfiú.

Murder3
te meg inkább fogd be a pofádat.
és menj el szépen anyukád segge lukába,,,amúgy meg az az életképtelen témaindító pl belõhette volna a hivatalos oldatl a bannerba.
másik emg mivel eddig én nem tudtam h most closed béta vagy open béta a játék ezért nem igen érdekelt, ha meg annyira képtelen vagy h belinkeld a hivatalos oldalt akkor pofádra lakatot kellene állítani és eltördelni az újjaidat h még véletlen se tudd megosztani az iq-tól duzzadó fejeddel és újaiddal h beközöld a nagyérdemû mondókádat.

Tudna vki tanácsot adni, melyik az agilisebb, a VK3002DB vagy a T43?
Ilyen meglepetésszerû, hátbatámadós artyvadász funkciókra szeretném használni õket. Most hogy már jó sok az arty 😊

Patcheket is letoltotted?

akkor update-el ha nem tudsz rámenni, de tudod mit a legegyszerûbb megoldás fotózd le az egészet és linkeld be ide.

kerla
letöltöttem a klienset, és el is tudom indítani, de nincs rajta play opció...

Ember - a regelés és az élesités kevés? Ez nem egy böngészõben játszható játék, töltsd már le azt a fene klienst...

kerla
köszönöm, ez így teljesen érthetõ volt, de mint mondtam nálam nincs play opció a sarokban. forum, site, support, mindenféle hülyesaég van, de play nincsen... elvileg teljesn rendben végigcsináltam a reget és élesítést, de vhol gebasz lehet a folyamatban...