World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. Camperovkán sztem az a csapat nyer, aki elõbb bekerül a domboldal / erdõ felé. Ha az az övé, onnantól oldalbalövöldözik a sunnyogó ellent + az artyknak is felderítenek. Na ilyent pl. rohadt ritkán látni, hiába könyörög nekik az ember, továbbra is kempelnek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Otleteid amugy egesz jok nekem is eszembe jutottak hasonlok,remeljuk valami hasonlo dolgok kesobb bekerulnek a jatekba,bar a teamleader dolog santit egy kicsit.Mivel egyenlore random csapatok vannak(sot azokis lesznek leszamitva a 3 fos platoonokat)ki es hogyan donti el hogy ki lesz a teamleader pl?Van eleg verpistike a jatekban,nem szivesen adnek senki kezebe itt ilyen dolgot
<#nevetes1>#nevetes1>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Amíg nem jön a teljes verzió, addig meg a noobok miatt kell szenvedni, ez van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
En maskepp csinalnam, lennenek a palyan helyek, aminek az elfoglalasa pontokat ad az adott csapatnak es adott pontszam utan a csapat vezer kerhetne AI altal vezerelt dolgokat, artilery strike-ot, legi felderitest, szonyegbombazast, ilyesmiket. Akkor nem lenne frusztralo, hogy mar megint 3xS51es van az ellensegnel, es campelni sem lehetne mer menni kellene a strategiai pontokon levo helyekert, sot akkor sietni is kellene, szoval ez a bokorbol nezem a tobbieket hozzaallas nem mukodne.
Azt is berakhatnak hogy meg lehessen nezni kinek mi a nyert/veszitett merkozes aranya(jatek kozben is, nem csak a depobol) es kibootolni az afk/campelo medium/light tankokat, jonehany jatekban ez nem gond, nem ilyen merev a csapat, hogy amivel indulsz azzal maradsz, nem tudsz cserelni embert, es ha balszerencsedre a csapattars a cap-elo havert lovi szejjel, nem marad mas lehetoseged csak hogy aldjad a felmenojet.
Ha igy fog fizetni, a bánatom sem vált prémiumra.
Eddig tetszik, egy kis színt visz az életbe 😊 Maga a koncepció nagyon jó, olyanoknak is jó lehet mint én, hiszen ha van fél órám leülni a gép elé, akkor is belefér 2 vagy 3 csata ...
Ha a csaták balansz-át megcsinálják rendesen akkor jó lesz, mert hiába fejlõdök lassan, talán csak talál olyan emberkéket akik velem egy szinten vannak. Szóval tetszik.
Ami érdekes volt az a warpolgató enemyk, hülyét lehet tõlük kapni, akkor a kempelõ light tankok, meg a taktika teljes hiánya néhol ...
Általános esetben elmondhatom, hogy ha olyan battle-ba kerültem ahol összeverõdött pár tank és együtt haladtunk, azt általában nyertük ... Az utolsó csatát még vesztes helyzetbõl is, amit sajnos én már csak az égbõl néztem végig.
Maga a játékrendszer sem bonyolult, de sajnos nem hülyebiztos - nem dummybiztos 😊 Fogtam a traktor legénységét, átültettem az új tankba, majd kiképeztem õket a traktorhoz 75%-ra ... (én voltam a hülye ...)
Meglett a megfelelõ XP-m, hogy Tier 2-es tankom legyen, leellenõriztem 5-ször, hogy mit szeretnék, majd 6-odára rosszat választottam 😊 (Itt is az én saram ...)
Mindent összevetve tetszik ez a játék, csapatmunkával, logikusan gondolkodva jókat és eredményesen lehet vele játszani - szórakozni. És nem lesz kötelezõ napokat - heteket elõtte ülni (öl egér - kivesz mindent - feláldoz egér) hogy szórakozni tudjon az emberfia 😊
Viszont a kempelés az néha dühítõ 😊 Elõrerobogok a gyakorlatilag zsír új traktorommal, és akkor tûnt fel, hogy senki nem jön utánam (nemhogy elõttem ...) mikor megjelent elõttem egy rakás piros pötty ... És jobblétre szenderedtem ...
A vicc, hogy még a light tankok is kempelnek ... Nem csoda, hogy jól megy az arty-knak.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Together we'll fly someday...
Ezzel a kis kedvessel tegnap repesztettem 68-70km/h-val is 😄 Mint az õõõrüttek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
De én egy fasza gyerek vagyok, ezért szeretnék segíteni.
Tessék
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
" iq-tól duzzadó fejeddel és újaiddal h beközöld"
Csak hogy ne én legyek hülye. <#beka2>#beka2>
...de mondjuk a magyar átlag bunkó embernek ez is nehezére esik.
de mondjuk belekötni a másikba az már nem...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Hát igen. Ha nincs elsõ patch utána szórakozhatsz az újjal. 😄
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
De egy secreenshot nem ártana mit látsz amikor elinditod a cuccost.
és menj el szépen anyukád segge lukába,,,amúgy meg az az életképtelen témaindító pl belõhette volna a hivatalos oldatl a bannerba.
másik emg mivel eddig én nem tudtam h most closed béta vagy open béta a játék ezért nem igen érdekelt, ha meg annyira képtelen vagy h belinkeld a hivatalos oldalt akkor pofádra lakatot kellene állítani és eltördelni az újjaidat h még véletlen se tudd megosztani az iq-tól duzzadó fejeddel és újaiddal h beközöld a nagyérdemû mondókádat.
Ilyen meglepetésszerû, hátbatámadós artyvadász funkciókra szeretném használni õket. Most hogy már jó sok az arty 😊