World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
#3617: Megfogod, res\vehicles\german\ és a megfelelõ helyre. a régivel ne írd felül hátha kell a régi.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
Ruszki heavy , német medium. Én ezt tudnám ajánlani. Na meg persze német TD ! 😄 Legjobb.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
hatalmas eretnekséget elkövetve pénteken vettem egy hummelt, úgyis mindenki bazinagy heavykkel van, megszedem magam rajtuk. az már az elsõ pár kör után nyilvánvaló volt, hogy ha nem akarom megerõltetni az agyam, csak beülök az artyba, és puttyogtatok a map végébõl. ez a játék eleve nem a skillen múlik, na de ehhez tényleg szinte semmi nem kell.
sose bírta bevenni a gyomrom, hogy hogyan találják el PONTOSAN még az 50 felett száguldó scoutokat is. na láttam egy leot full sebességgel keresztben cikázni a map másik végén, a kör még jó nagy volt, össze se húzódott, elé tartottam kicsit ééés... olyan 1-1,5 sec alatt átrepült a lövedékem és TELIBE verte a leot, 1 hit. no komment. a heavykrõl ne is beszéljünk, teljesen esélytelenek.
nem tudom elhinni, hogy valakinek ez hosszabb távon szórakoztató...
Per Aspera Ad Inferi.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mondjuk szerencsére ez elég ritka kell hogy legyen, mivel számolással már nem lehet egy csatába kerülni, platoonba meg nem lehetnek mert akkor egy oldalra kerülnek úgy meg nem lehet spykodni.
Amúgy meg elég hülye ha vki maga ellen dolgozik 😊, legalábbis addig, amig nem lehet pénzt áttranszferálni két játékos közt...
Speciel én egybõl a Hummelel kezdtem a tüzérségi életemet, mivel az kifejleszthetõ a PZIVbõl. Azért egy IS nem két lövés, fõleg hogy kell rendesen mázlifaktor is hogy eltaláljon az ember valamit (mivel az ágyú bizony szór egy keveset még magas szintû legénységgel is, plusz a lövedéknek kell távolság függõen 1-3 másodperc mig odaér). Mozgó célpontot eltalálni nem egyszerû, fõleg ha van esze és nem egyenesen megy.
Eltaláltam, nem halt meg, de mocorogni kezdett, ettõl láthatóvá vált, a többiek elintézték.
Amúgy arra is érdemes figyelni, hol dölnek ki a fák 😊, mert nyilván ott isvan valaki, és a sorban kidõlõ fák mégegy scoutnál is jobban megmutatják, hova kell lõni 😊
Szóval Heavys barátaim, kemp közben inkább kerüljétek ki õket a tujákat 😊
(egyébként német jármûbõl majdnem mindbõl van 1:35-ös makettem)
gondolom Bison I-t még annyira nem érdemes venni, én most a Pz38-asra gyúrok, de még ahhoz is rengeteg XP hiányzik. és ha elérem, új legénységet is kell vegyek?
apropó legénység, õket még nem tanulmányoztam, mit érdemes kezdeni velük?
Aztán rájöttem, hogy nem vagyok pro, ha sokan jönnek úgyse tudok semmit tenni.
IGy általában azt szoktam, hogy kiválasztom a csapatunkban a legerõsebb tankot, és ahhoz csatlakozom vagy megyek én is a bolyban, igy sokkal nagyobb a túlélési esély, és még akkor isminimalizálom a kiadásokat ha mondjuk bukjuk a meccset, mert a csapat 90%-a a leghosszabb úton kerül és az ellenségtõl egy szimpla light tank befoglalja a zászlót 😊
Artillery, azaz tüzérség (a játékban SPG - self propelled gun - néven fut). Ezek lényegében nem tankok, hanem messze hordó ágyúk amit rátettek egy lánctalpra. A csapatlistában a kis piros tanksziluettek azok. Õk azt is tudják lõni amit közvetlenül nem látnak, és akár a térkép másik oldalára is ellõnek.
Viszont, ha valaki a közelükbe kerül akkor könnyû prédák, mivel egyrészt nagyjából percenként tudnak egyet lõni, lassúak és szinte páncélozatlanok.
Speciel én amióta rengeteg magas szintû heavy tank van a játékban, azóta ezt használom pénzgyûjtésre.
EGyébként nem olyan könnyû a tüzérkedés mint sokan gondolják, ennek is megvan a maga nehézsége és kihívásai. Egyes pályákon (városiak) gyakorlatilag használhatatlan, plusz a meccsek elején nagyon észnél kell lenni hova megy az ember, mert az elõre rohanó ellenséges könnyûtankok pillanatok alatt levadásznak, vagy ha õk nem is, a túloldali tüzérség nyom szét.
Azért a kedvencem mostanában hogy vakon szedem ki az ellenséges artykat - minden pályán vannak tipikus bokrok ahova bújni szoktak, plusz ha az ember figyel látja honnan jön a tüzérségi lövedék. Nincs is annál jobb érzés, amikor egy ellenséges arty a cseten reklamál, hogy nem is volt felderitõnk a közelben, hogy szedtem ki? 😊
"mire jó a free xp???"
Minden tankot csak abból az XPbõl fejleszhetsz, amit azzal a tankkal gyûjtesz. Viszont, van a free XP (minden csatából a szerzett XPd 5%-a ebbe megy) amit BÁRMELY tank fejlesztésére költheted, bármikor. IGy pl meg lehet csinálni, hogy átugrasz olyan jármûveket amikkel nehéz a megélhetés (pl Hetzer).
Azért kötekedésért neked se kell a szomszédbamenni, mr fehérpáncélos lovag. A témainditó hozzád se szólt...
Kis PG2 mozgalmasabban? 😊 Én még csak most tévedtem ide, tegnap kezdtem el a játékot (krónikus idõhiány...), most ismergetem. Sajnos a randopm csapatok miatt nehéz bármiféle stratégiát csinálni, mikor a saját csapattársak használnak fedezéknek.... mondjuk egyelõre a PzI traktorommal nulla vagyok, ráadásul sok midnent nem ismerek még, pl mi az az arty? mire jó a free xp???
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"