World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, a teleportálgató tankokat a devek annó azt mondták, hogy az engine hibája okozza. Volt is beigérve hogy megjavul, de ahogy elnézem nem igazán sikerül.

Szerencsére az arty felülnézeti módjában akármilyen messze is van valaki, szép folyamatosan mozog 😄

Forolto
Ezt lehet írni a szerverlaggra,amit 2 hónapja nem tudnak kijavítani.Remélem éles indulásnál nem lesz ilyen,mert akkor nagyon becsõdöl az egész játék...

kerla
azért játék közben van 1-2 furcsaság. gondolok itt a szaggatottan haladó és kilõhetetlen harckocsikra, a semmibõl ott termõ ill így eltûnû tankokra, mikor szembõl pár méterrõl lövöm az ugyanolyan vagy gyengébb harckocsit, mint az enyém és semmit nem sebzõdik...

gvarga12
meg ma reggel is volt kb. 600 kulcs

lammer privi ment

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Áááá! Köszönöm szépen!! Hálám örökké üldözni fog.. 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Itt van még pár key.

http://contest.mmosite.com/giveaway/world_of_tanks/

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Helló srácok!
Szeretném kipróbálni ez a kis édest, de már vagy egy hete várok a kulcsra.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Skacok, tud vki mukodo TS3 szervert?

Visszaolvasva csak ezt találtam, de pass is kene....

vps228.nlg.hu 9995

Torzonborz
nem, egyszerûen ilyen fos a "balance".

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tuvok
csövi
egy kérdés: létezik BÁRMILYEN lehetõség kiválasztani, hogy kb. milyen erõsségû szerverre kerüljek ? amióta megvettem a Hetzer-t, kizárólag nehéz tankok közé kerülök, ahol a nagyok festékeit karcolgatom, de bárki kilövésére gyakorlatilag 0 esély van, messze a leggyengébbként senkinek nem ellenfél ez a vacak .
bezzeg a PzIII-mal hülyére lehetett lõni a sok MS-t meg Ltraktort ..
én állíthattam el valamit ?

LSSAHPAUL
Fraps-el vetted fel? Szép munka amúgy.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

RatBaG
auto aim fail... <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

kerla
Hááát, én most a Bisont próbáltam ki, de nem megy az irányítása még, nem lát túl messze és nem is taáltam be vele...

m1garand
mire cseréljük le a mostani bannert?

makett.tk

XenHai
A célkereszt engem is érdekel!
XenHai
Mivel vetted fel ?
TOMSILENT
Felraktam a Patchet azt ilyen lett...<#crazya>....amúgy a beállításoknál...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Boron Power
Már nem úgy értem, hanem nekem ilyen kör alakú, benne egy ^ -el. Ezt a te félét hogy lehet elõvarázsolni?

TOMSILENT
Tulajdonság jelzõs... ergó hogy hol érdemes meglõni.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Boron Power
Milyen célkereszt az?

Éppen ma filózgattam,hogy a VK3601(H) mellé kéne venni egy Tigrincset....

TOMSILENT
Szerény videóm....nem szar a Tigris. Csak ugye eleve úgy csinálták a játékot hogy a ruszki az ûberfasza...

A PanzerJager I nagyon király.Most is áll egy a garázsomban.<#nyes>

LeonSilver
Mûködnek és miért baszná szét?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nekem egyébként az elején a PZJG jött be, azért mert igen erõs, amolyan sniper játékstílust képvisel, bokorban kempeléssel.

Sajnos, amint kikerülsz a nagyok közé (Marder/Hetzer) akkor teljesen használhatatlan lesz, mivel megsebezni PZIV feletti tankot már nem lehet velük, mobilitásuk zéró, igy aki meglát ki is végez. A Stug a PZJG után az elsõ TD ami úgy ahogy használható.

Nyugim, az egyedül menésbe még én is beleesek, amikor elkap az ideg. Meg is halok ahogy kell 😊

kerla
igen, igazad van. többször beleestem abba a hibába, hogy egyedül mentem és levadásztak. Ahogy Guderian is felismerte, tank hadosztályban az erõ! :-)

Achmed927
Mûködnek is ezek a skinek ? Nem bassza szét a játékot ?

kerla
köszi a tanácsot. igen, most vettem észre, hogy mehetek másikkal csatába, míg a kilõtt a csatatéren rozsdásodik. hát most a P35 és a Pz I-et váltogatom,d e ha lesz zseton, akkor kipróbálom aBisont és a Jägert is. Kár, hogy nem az alap, igazi PzI-et modellezték le...

Kerla, próbálj meg a bolyban maradni, úgy lehet vmilyen szinten harcolni anélkül hogy egybõl meghalnál. Esetleg megpróbálhatod, hogy kipécézed a csapatod legerõsebb / legtapasztaltabb tagját, és társulsz hozzá supportnak.
A lényeg: SOSE menj egyedül SEHOVA. Úgy semmit sem érsz, ha vannak társaid akkor inkább van esély valami játékélményre.

Achmed927
Köszönöm szépen.

Kerla, én azt mondanám, próbált ki az összes tankot ami a light traktorból elérhetõ, hogy lásd a 3 fõ különözõ játékstílust (tank / tank destroyer / arty). A T1-es cuccosok olcsók, az elsõ nap meg tudod õket sztem szerezni.

Ja, és minimum két tankod legyen. Lehet hogy már rájöttél, de ha egy csatában kilõttek nem kell megvárnod a végét - lépj ki belõle, és egy másik tankkal egybõl tudsz menni a következõbe. A lóvét/xpt megkapod amint a csatának vége.

kerla
hoppálé, vettem egy P35-öst, kilõttek és lám, javítanom kell? PzI-et nem kellett.hüpp

Me0w
Dejo, S-51 one-shottolt a KTben. Asszem megyek aludni, mielott felbaszna kes eltorom a keyboardot 😊

Together we'll fly someday...

LeonSilver
Annyi a lényeg, hogy a xyz:\World_of_Tanks_closed_Beta\res\vehicles\ mappában van két mappa ( három de a harmadik lényegtelen. German és Russian.Elõször is csinálj másolatot róluk, töltsd le a szkint amit akarsz ( vagy a szkin pakkot ) és a megfelelõ helyre másold be, az eredetit felülírva.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kerla
hmmm. 3 harc, 2 percig sem éltem egyikben sem..

Achmed927
Bocsi, de nem'tok angolul. A Google fordító meg elképesztõen szarságot mond. Légyszives vki fordítsa le nekem. Köszi

LeonSilver
Van. Engem lõttek már ki véletlenül és volt tk-ban is részem.
Komolyan tele van a pöcölöm. Senki sem akar elõre menni. Ez így nem lesz faßa.

Van

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kerla
hehe, enynire durván még nem tapasztaltam, mert valószínûleg kezdõkkel játszok, hiszen én sem régóta tolom, de már volt párszor mikor engem akartak fedezéknek használni sajátok. apropó, friendly fire van ebben a játékban???

LeonSilver
Na basszus, ilyent még nem láttam. Elindul a kör, megyek.... megyek, körülnézek. Sehol senki. A létezõ összes tank (lájt, közepes, hevi, arty) kempel a kezdõkör közelében. Egyedül próbáltam valamit tenni, nem túl sok sikerrel. Nevetséges...

kerla
PZI light traktor után mit ajánlotok? Pzjägert érdemes kipróbálni? vagy a Bison 1-et? vagy mehtek a P35-ösre. mondjuk a valóságban a Pz35 bõven ütötte a PzI-II-t, de még a III-at is...

LeonSilver
How to install: Go to C:/Program files/ or Your WoT folder/res/vehicles/german or /russian – And the vehicle the skin is for. Then backup the DDS file you are replacing and delete the one that is there, then put the skin file i

Achmed927
chanel / hun / hun (kissrac) / jelszó: hun

Itt sok magyar van. Többet ott.

80 akárhány k-s kör JagdTiger-el ? Hiszem ha látom. Én 50 k-nál többet SOHA nem kaptam még. 1 milla vele 1 nap alatt ? Maximum ha egész nap tolod reggeltõl, estig. Felejtsd el a napi 1 millát ezzel a tankkal. A lõszer 42 k maximumra vazzeg. Álomvilágban éltek. 😄

300-600 k talán összejön.

Ezekkel a skinekkel mit kell kezdeni ? Ha valaki megírná nekem nagyon megköszönném. Lépésenként ha lehet. Köszönöm szépen.

kerla
hogyan tudok magyarokkal játszani? van vmi módja hogy én határozzam meg melyik szerverre ill csapatba megyek?

Boron Power
Írj te is a linkelt fórumba, lássák, hogy sokan szívjuk.

XenHai
zsír remélem meg oldják!
úgy tudom is-3,4 nem is olyan lassú + hegy,házak védenek pl az a pálya ahol van egy tó középen ott a városba nem találnak el ha ügyes vagy meg pl nagy hegy...
Én vk36omal mindig úgy játszok hogy látom épp rég lõttek ki vkit artyt akkor csinálok próba elõremenést elõremegyek aztán vissza ha odalõnek akkor máshova megyek vagy nyugton maradok ha nem akkor gogo tovább

Boron Power
Az eset nem egyedi: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/8397-stuck-on-connection-screen/

Valószínûleg mivel platoonban voltunk szerver fagyáskor, valahogy bentragadtunk.

Írtam a supportnak is.

Na igen, mikor én artyztam max KV-k voltak. Ugye van a himmelsdorf, no, azért szerették azt mert nem tudtak artyzni rendesen. Súgok valamit, én simán kiszedtem a scoutokat sõt, egy gyakorlott artys mint én akárkit kilõ, kempernovka egy kincs az artyknak.

Van egy durva sztorim:

Wespével voltam fennt a várban, a végén cappolt az ellen utolsó t34-85 (vagy t43) ja. Én a várból sacc löttem egyet és végeredmény: ellen t(x) je bumm és mi nyertünk.

Egyébként ezeket gyarkolott artysok tudják csak, mostmár szerintem nagyon bénáznék artyval. A legjobb arty az a bison, nagyon pontos. Csak gyengét sebez 😞.

Egyébként bokorba nem szoktam menni, inkáb házak közé mert minden értelmes scout a bokrok mellet megy...

Nah, arty témához ennyit akartam hozzászólni.

Fortes fortune adiuvat.

A lassú heavykkel szinte lehetetlen elkerülni az arty lövését. Valamint az arty minden fedezék mögé képes betalálni.. Itt nem a hülye játékosról van szó.