World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére az arty felülnézeti módjában akármilyen messze is van valaki, szép folyamatosan mozog 😄
lammer privi ment
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
http://contest.mmosite.com/giveaway/world_of_tanks/
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Szeretném kipróbálni ez a kis édest, de már vagy egy hete várok a kulcsra.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Visszaolvasva csak ezt találtam, de pass is kene....
vps228.nlg.hu 9995
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
egy kérdés: létezik BÁRMILYEN lehetõség kiválasztani, hogy kb. milyen erõsségû szerverre kerüljek ? amióta megvettem a Hetzer-t, kizárólag nehéz tankok közé kerülök, ahol a nagyok festékeit karcolgatom, de bárki kilövésére gyakorlatilag 0 esély van, messze a leggyengébbként senkinek nem ellenfél ez a vacak .
bezzeg a PzIII-mal hülyére lehetett lõni a sok MS-t meg Ltraktort ..
én állíthattam el valamit ?
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sajnos, amint kikerülsz a nagyok közé (Marder/Hetzer) akkor teljesen használhatatlan lesz, mivel megsebezni PZIV feletti tankot már nem lehet velük, mobilitásuk zéró, igy aki meglát ki is végez. A Stug a PZJG után az elsõ TD ami úgy ahogy használható.
Nyugim, az egyedül menésbe még én is beleesek, amikor elkap az ideg. Meg is halok ahogy kell 😊
A lényeg: SOSE menj egyedül SEHOVA. Úgy semmit sem érsz, ha vannak társaid akkor inkább van esély valami játékélményre.
Ja, és minimum két tankod legyen. Lehet hogy már rájöttél, de ha egy csatában kilõttek nem kell megvárnod a végét - lépj ki belõle, és egy másik tankkal egybõl tudsz menni a következõbe. A lóvét/xpt megkapod amint a csatának vége.
Together we'll fly someday...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Komolyan tele van a pöcölöm. Senki sem akar elõre menni. Ez így nem lesz faßa.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Itt sok magyar van. Többet ott.
80 akárhány k-s kör JagdTiger-el ? Hiszem ha látom. Én 50 k-nál többet SOHA nem kaptam még. 1 milla vele 1 nap alatt ? Maximum ha egész nap tolod reggeltõl, estig. Felejtsd el a napi 1 millát ezzel a tankkal. A lõszer 42 k maximumra vazzeg. Álomvilágban éltek. 😄
300-600 k talán összejön.
Ezekkel a skinekkel mit kell kezdeni ? Ha valaki megírná nekem nagyon megköszönném. Lépésenként ha lehet. Köszönöm szépen.
Én vk36omal mindig úgy játszok hogy látom épp rég lõttek ki vkit artyt akkor csinálok próba elõremenést elõremegyek aztán vissza ha odalõnek akkor máshova megyek vagy nyugton maradok ha nem akkor gogo tovább
Valószínûleg mivel platoonban voltunk szerver fagyáskor, valahogy bentragadtunk.
Írtam a supportnak is.
Van egy durva sztorim:
Wespével voltam fennt a várban, a végén cappolt az ellen utolsó t34-85 (vagy t43) ja. Én a várból sacc löttem egyet és végeredmény: ellen t(x) je bumm és mi nyertünk.
Egyébként ezeket gyarkolott artysok tudják csak, mostmár szerintem nagyon bénáznék artyval. A legjobb arty az a bison, nagyon pontos. Csak gyengét sebez 😞.
Egyébként bokorba nem szoktam menni, inkáb házak közé mert minden értelmes scout a bokrok mellet megy...
Nah, arty témához ennyit akartam hozzászólni.
Fortes fortune adiuvat.