World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már nem kaptam... 😞

Most már fel lehet lépni, de egy kb. félórával korábbi (13:30) "mentést" hoztak vissza. Amit azóta vettem idõközben és kaptam pénzt nincs.. 😞((
Én kaptam reggel.

A napi 150 arany vissza lett vonva? Eddig kaptam (3000 alatt vagyok), de ma már nem.
Forolto
Xar az egész vas...minden nap lesz leállás.

mindig ezzel jönnek,hogy beta teszt,de könyörgöm 2 hónapja ez megy és lassan el kellene indulni élesben.
Volt egy topic,gyorsan törölték is.
Ne fejleszetek új tankot amig a vas ennyire laggol és az engine ennyire elavult.<#ravasz1>

Forolto
Majd figyeld ki,hogy az orosz fejlesztõk ugyis gyengébbre dolgozzák ki a német spg-ket.<#hehe>

Mondjuk okés,hogy agyon lettünk nyomva arannyal,de nézd meg 24 lõszer fér a SU-8ba,akkor az 432 gold egy full tank.Szerinted ki vesz ennyit?1 dollár 250g,tehát kb 2 dollár lesz egy csata ára...

Na, most már engem is kidobott.

Eddig még egy nap se ment normálisan. Minden nap van van szerver hiba.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Én szerintem meg lehetne még drágább. Most hogy gold esõ volt, minden 2. ember prémium lövedéket használ, a JT-n néha olyan tankok lõnek át hogy csak lesek...

A német tüzérség nem gyengébb, csak még nincsenek berakva az erõsebb német SPG-k. Geschützwagen Panther, Tiger, E-Serie.
Majd azok is ütni fognak, ha nem is akkorát mint a szovjetek, de pontosabbak lesznek, meg lehet hogy gyorsabbak is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Achmed927
Valószínûleg a teljes játékban benn lesznek az ilyen SturmTiger kaliberû lövegek. Vagy vmi hasonlók.

XenHai
Én is 1 sotoltam már ruszki s-51 eset meg su-14 est..
De nézd meg ,hogy a német spgk legjobbjai nincsenek is bent sõt a tankok is az egész E seria hiányzik!
Achmed927
Ahogy Én tapasztaltam a német SGP-g jobban életképesebbek mint a ruszkik. Több lövést kibírnak, amikor a ruszkihoz elég 1 shoot. Tapasztalat. Lõttem már ki mindenbõl.

Nekem a JagdTiger-re a prémi lõszer csak 11 arany. De akkor sem veszek. 😛 Fene sem költ ilyen hülyeségre.

Forolto
S ha már lõszer.A premium lõszerek ára miért ilyen horribilis?Gondolkodtam azon,hogy az spg-re HE helyett felrakom az AP-t.😛 deugye az premium,de 18 arany 1 db???Azért álljon má meg a harciszekér...

Forolto
Én csak a tapasztalatból tudok beszélni nem a számokból.

SU-14 nem akarok hazudni,de vagy IS-4 vagy IS-7 volt
(nagy extra eltérés nincs a kettõ között) de one shot.Én is azt akartam lõni a SU-8al és 100-ról 1 %-ra esett vissza.Egy Hummel szembõl még egy panthert se tudott kilõni.Nem egyszer tapasztaltam,sokszor fájdalmasan,hogy sokkal erõsebb a SU-14.
A Su-8as IS-3 at ugy szedtem ki,hogy egy t-34es karcolgatta,villantotta nekem és én 3 lövéstbõl kiszedtem.
Szerintem irreálisan jobbak a szovjet spg-k a németekkel szemben.

Nem emiatt sír,azért mert a német lõszer 200 credittel olcsóbb és a sebzése feleannyi...persze a Tier miatt,de akkor a 150mm-es lõszere miért nem kerül mondjuk 800-ba?
Az én SU-8as lõszerem 610-be kerül.

Jeffjohnson
Mausra visszatérve 560HP val többje van mint az IS-7nek.

IS7et a csillag alatti részen kell meglõni lehetõleg 90 fokhoz közeli szögben és akkor biztos a sebzés. Maussal meg 10-11 órás szögben kell beállni és akkor nagyobb az esély rá ,hogy pattan a lövés. Egyiket sem lehet ramobomobilnak használni mert akkor biztos a halál. Ha meg nem tetszik ott a másik azzal kell játszani. Én direkt ezért tesztelem mindkét oldal jármûveit ,hogy tudjam a véglegesbe mi fekszik nekem jobban.

Szintúgy....

Mostmár a launcher se tud csatlakozni az Update server-hez.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

XenHai
jt..
XenHai
Érdekes ,hogy pont a legjobb német tankok nincsenek még bent a nagyobb spgk, e100 tj már bent van ..
Jeffjohnson
Su-14 ára 1.117900
Hummel ára 519700

de minek hasonlítunk össze két külön tierben lévõ jármût? Akitõl ezt idézted az tudja ,hogy mennyibe fog kerülni a tier 6 os német spg lõszerének az ára? Szerintem nem. Akkor minek sír a német lõszer olcsóbb!

Nem beszélve arról ,hogy a Hummelnek nagyobb a tûzgyorsasága éppen ezért nagyobb is az esélye a találatra mert nem kell annyit várni míg tölt a jármû ja és még pontosabb is.

A su-14 nek ~56 a dpse a hummelnek ~55 ami kicsit tápos ha azt nézzük ,hogy 1 tierrel kisebb. Nem beszélve arról ,hogy a Hummel a legmozgékonyabb SPG ami meneküléskor jól jön.

XenHai
Én most is gamelek!
Én most bent vagyok, de kitudja meddig, lehet mindjárt kidob a szerver.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem is... 😊

Már a belépésnél visszapattanok "Unable to connect to network"-al.

XenHai
Pedig van szeró!
Nekem sem megy...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Megint nem lehet fellépni?Vagy csak nekem nem megy?

Jeffjohnson
Az egy kamu videó volt! Többet számít a playerek skillje és az alkalmazott taktika.

Torzonborz
tegnap este 1ik csatában 1 maus beszorított egy is7-est szembõl , egy másik maus meg oldalról kezdte el lõni. kellett vagy 2 perc mire ki tudták szedni.

ennyi 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Folyton ez az orosz fóbia... Szerintem meg a taktika többet ér mint az a minimális különbség ami van (szerintem nincs) a két tank között.

Me0w
Az fasza, teljesben lesz 100 IS-re 5 nemet tank...

Together we'll fly someday...

Forolto
Volt video róla....A városi csatában szétverték a védekezõ mausokat.

Me0w
Azert megneznem egy training battleben, hogy 15 IS7 vs. 15 Maus milyen eredmennyel vegzodne, ugy, hogy capolni nem lehet. Szerintem 8 IS7 siman allva maradna a vegere.

Together we'll fly someday...

XenHai
Oké ....
Forolto
Hehe....ennyivel elintézték ezt is.😊)))

I am curious as to why the ammo for the 203mm artilery gun is so much cheaper than the current "top" German one.

USSR 203mm: 1387 credits for 1850 average damage
German 15cm: 1120 credits for 950 average damage

Válasz:

This game is made by russians.

Forolto
Naaa Overlord beszólt a pingre és a blinkelõ tankokra.

1) Pings. Launching more servers both in NA and EU. Improving client-to-server connection in future updates.
2) "Teleporting". Should be fixed quite soon when we've updated current game engine version.

Ami azt jelenti,hogy a 20K-s szerver is gyenguszka,felmegyünk hatezren és olyan laggunk van,mint az állat.
A teleportáló tankokra a játék motorja gyenge,hamarosan feljavitják.Persze Overlord-osan semmi konkrétum.😄

Hát, ha nem érte utol õket, de azok se hagyták le õt, akkor ugyanolyan mozgékony nem?😄

Csak nekem ellentmondásos a leirás?

Azt irják nem érte utol a T34-et viszonylag jó terepviszonyok mellett sem és következtetésként levonták hogy ugyanolyan mozgékony mint a T34 😊

Igen tudom, a Tigris heavy a T34 meg Med, de a jelentés hozza egy kalap alá a mozgékonyságukat 😊

Érdekes olvasni a játékban halott, itt olvasott tapasztaltok után ezeket a sorokat egy Tigris (I.)-rõl:

A 13. Század / "Großdeutschland" páncélezred, 1943. Márc. 7.-19. bevetésérõl való jelentés, Poltowa-Belgorad térsége, Pz.Kpfw. VI Tiger.

"...
Mozgékonyság: Egyik esetben két Tigrist küldtek ki azért, hogy 2 km távolságra lévõ 5db. T34-est üldözõbe vegyenek. A Tigriseknek a távolságot csökkenteni nem sikerült, habár a hó nem volt mély és a föld kemény volt. Semmi esetre sem volt a Tigris kevésbé mozgékony, mint a T34. A Tigris az õ jó mozgékonyságával, mint az élen haladó jármû bevált. Az õ viszonylagos jó gyorsulása különösen megdöbbentõ egy páncélostól; ez pedig fontos egy elõl alkalmazott század bevetésén. 1.5 méter magas hófúvás nem képez akadályt.
..."

Most olvasom: T. Jentz: Tiger I und II - Kampf und Taktik, 2000, 81. oldal.
Torzonborz
jahogy arra a jelzésre gondolt 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eagle16
A négyzet az SPG (tüzérség), a háromszög a TD (páncélvadász), egy vonal a könnyû tank, két vonal a közepes tank, három vonal a nehéz tank.

Torzonborz
csata elején amíg tart a várakozás nyomj F1-et és feljön egy kis help panel ahol sok minden le van írva, egyszer érdemes átnézni. 😊

Pupuci : Neked is ugyan ez, egyébként ha ellenre nyomsz T betût akkor jelölöd ki , így a többiek is látják , hogy szerinted kit kéne lõni.

Srácok. Láttam olyant, hogy az ellenséges tank felett egy piros, lefelé mutató "nyíl" volt. Azt hogyan vagy az miaz? Meg az lenne még a kérdésem, hogy van valahol valami "losta", hogy melyik jelölés melyik tankot jelenti ? Tudjátok ilyen rombusz és társai.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Nekem eddig ment, csak most dobott ki.

kerla
köszi, este kipróbálom végre talán esélyem is lesz :-)

XenHai
Restart van ? Tegnap óta nem tudok be lépni talán most!
Eagle16
Áh nem...az a 75-ös alig sebez valamit, 88-as sokkal jobb.

A drágább jobb.

Kez unalmas lenni ez a mindennapos restart.

Torzonborz
shift-el válthatsz a 2 nézet között.

kerla
hoppá, na ezt nem tudtam. hogyan tudok Bisonnal felülnézeti módba váltani? mert "lenntrõl" esélyem sincs a találatra...

Sziasztok!

3601-re megéri megvenni a 7.5cm KvK41 L/58-as ágyút? A penetration értéke jobb mint a 88-as ágyúé, csak kicsi a damage?
Van értelme, vagy inkább spóroljak a 88-ra?

köszi