World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem személy szerint kedvenc tankom a világon a Tigris ha egyszer talán gazdag leszek (franc tudja mit hoz a sors címen) akkor tuti veszek egy igazit annyira imádom <#zavart1>#zavart1>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Arra lennék kíváncsi, hogy változtak az értékek az új verzióban. Eddig erõsen az orosz felé csaltak... 😞
Szóval, nekem jobban kézre áll.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A német 10,5 cm (pl.: Wespe) lövedéke ~14kg 15cm, az sFH18 (pl.: Hummel) lõszer tömege ~43,5kg, a 17 cm K18 mozsáré 62,8kg, a Lg 21 cm-es mozsáré 113 kg.
Tehát az orosz 203mm-es lövedék is biztosan jóval nehezebb mint a Hummel-é, így "sebezhet" elvben duplán. 😊
Akinek van német 128mm-es, vagy nagyobb, ill. orosz 100mm-tõl nagyobb ágyúja a játékban. Tegye már fel a lövedék választó ablak képeit.
Én még csak 88mm-es L/56-nál járok. 😊
Na figyuzzatok: ez nem 1 kibaszott húdenagy gameplay hogy bemutassa hogy a legjobb játékos, a legjobb tank. Õ legalább csinál 1 videót. Õ legalább játszik ahogy tud. Akinek nem tetszik a videó az ne nézze meg.
Csináljatok Ti videót. Mutassátok meg hogyan játszotok. Akkor lehet pofázni. Ez a véleményem.
AMúgy jó vidi lett. Klassz a skin-je a tanknak. 😄 Csak hát ilyen skin a valóságban nem hiszem hogy megállta volna a helyét.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
persze nincs ezzel semmi gond, tökéletesen látszik, hogy a wot mennyire nem a skillrõl szól...
Per Aspera Ad Inferi.
az biztos hogy valosag hubb lenne ha beallna a motor menetbol meg hasonlok 😊
meg nem mehetnel csak azokkal a tankokkal a tigris ellen amik a megjelenesekor pl. a hadszinteren voltak ...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
#3736 : raszorulva nem vagyok csak tetszene 😊 asszony gyerek baratok koszonik jol vannak bulizni mostanaba nem tudunk jarni kislanyom 1.5 eves nem nagyon van idonk mellette
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
2. Igen, FRAPS-al vettem fel. Kösz.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Kössz a választ!
Én remélem, hogy kapnak valamit a closedesek, mindenhol szoktak kapni. Nem kell itt qrva nagy dolgokra gondolni. Egyedi skin például, vagy néhány csomag javítókészlet. Ezeknek az ajándékoknak inkább gesztus jellegük van.
@ gvarga12 : Talán ha többet járnál emberek közé vagy buliba és nem a gép elõtt énéd az életed, akkor találnál magadnak bnõt (vagy pasit, ahogy érzed) és nem lennél rászorulva, hogy más küldjön neked. 😛
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
de nem ingame hanem mondjuk kuldenenek par csajt moszkvabol mindenkinek 😊
a clan weboldal el mar, ha igen mi (lesz) a cime ?
Az mmoknál "divat" vagy inkább megszokott, hogy akik részt vesznek a closed bétában ( ergo tesztelik a játékot) azok kapnak egyfajta "ajándékot" amikor indul élesben (többnyire az open kezdetén). Ilyesmirõl van szó ennél a játéknál?