World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kerla
Tudja vki, hogyan válthatok harc közben lõszert? vettem spécit, de nem azt használja...

Akár vagy ha tényleg olyan gazdag vagy csináltatsz magadnak 😄

Hát pályafüggõ, de hegyekbe meg házakba el tud akadni a tüzérségi lövedék...

kerla
Fura dolgok vannak...nagyon laggol, teleportál a játék... ráadásul lövök, telibelövök és semmi, Bisonnal lövök, elvonja a töltényt, tölt, de sehova sem csapódika golyó...

kerla
Bemész a tank-boltba? :-)

XenHai
Ez igen szép ki gyûjtemény!

Én azt használom. Amúgy jó a király is, csak más stilus kell vele.

Bár régebbi verzió...
Melyik a legjobb ágyú Tigrisre? legdrágább 88as?

Nekem személy szerint kedvenc tankom a világon a Tigris ha egyszer talán gazdag leszek (franc tudja mit hoz a sors címen) akkor tuti veszek egy igazit annyira imádom <#zavart1>

TOMSILENT
Pzkpfw V Panther az elsõ...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Köszönöm. Jó kis bestia... 😊

Arra lennék kíváncsi, hogy változtak az értékek az új verzióban. Eddig erõsen az orosz felé csaltak... 😞
XenHai
Tessék
Joszif Visszarionovics Sztálin nem arról volt hires, hogy fizetett.<#eplus2>

A valóságos tömegeket írtam, így a valós áraik is biztos hasonló ütemben nõttek. Bár aranyat nem kértek a gyárak, csak birodalmi márkát a németeknél, az oroszoknál lehet ingyen dolgoztak... 😊
Hát kinek mi jön be. De a KT jobb, szerintem. Igaz kicsit lassabb, de jól bírja a lövéseket, és erõs az ágyúja. Volt hogy három Tigrist sebeztem le csontig.

Szóval, nekem jobban kézre áll.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A TOP tiz tankban a Tigris a második helyezett.Pár napja volt a tévében.

Ez szép és jó, de olyan drágát ezek a lõszerek mint az arany.Nagyon meg kell gondolni mikor és mire lõsz.

Volt téma tüzérség sebzése, hogy az orosz 203 mm-es jobban sebez, mint a német 150mm-es (2x-es).

A német 10,5 cm (pl.: Wespe) lövedéke ~14kg 15cm, az sFH18 (pl.: Hummel) lõszer tömege ~43,5kg, a 17 cm K18 mozsáré 62,8kg, a Lg 21 cm-es mozsáré 113 kg.

Tehát az orosz 203mm-es lövedék is biztosan jóval nehezebb mint a Hummel-é, így "sebezhet" elvben duplán. 😊

Akinek van német 128mm-es, vagy nagyobb, ill. orosz 100mm-tõl nagyobb ágyúja a játékban. Tegye már fel a lövedék választó ablak képeit.
Én még csak 88mm-es L/56-nál járok. 😊
Már egyszer irtam, de az újak miatt is leirom újra.Nekem volt Tiger II-m, de eladtam.Sokkal jobb a Tigris.Gyorsabb,fordulékonyabb,gyorsabb a tornya, és a 88-assal eléggé ütõs hangszer.Ha jól használja valaki, felesleges venni nagyobb vasat.Azokat már úgysem éri meg fenntartani.Jó a 10.5 puska rá, de 1050 körül van rá egy AP.Melynek az árán veszek hármat a Tigrisre.Annyira nem voltam elájulva a 10.5-tõl, nem voltam elájulva tõle.Ma kétszer gyulladt ki, pedig durván tolom reggel óta.

Achmed927
WoT pólót nem lehet vhonnan szerezni?! 😛 Ruszki-n láttam a vidiben.

Achmed927
Pici OFF:
Na figyuzzatok: ez nem 1 kibaszott húdenagy gameplay hogy bemutassa hogy a legjobb játékos, a legjobb tank. Õ legalább csinál 1 videót. Õ legalább játszik ahogy tud. Akinek nem tetszik a videó az ne nézze meg.

Csináljatok Ti videót. Mutassátok meg hogyan játszotok. Akkor lehet pofázni. Ez a véleményem.

AMúgy jó vidi lett. Klassz a skin-je a tanknak. 😄 Csak hát ilyen skin a valóságban nem hiszem hogy megállta volna a helyét.

Jó ez a visszatörlés dolog, de minek csinálták, hogy visszaállítják az elõzõ fél órai állapotot?
Direkt néztem ma is... Tegnap sem kaptam már. Gondoltam a 3000 feletti aranyam az oka, ezért lementem vele az alá és ma sem utalták. 😊
Ezt én tudom. De a lényeg, hogy a játékban szar.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TOMSILENT
Tudod videóztam. Tehát inkább arra figyeltem, van olyan mikor végig húzok IS-3 tól király Tigriseket is. De nektek beszélhetek. Olyanok vagytok mint a TV csak vissza pofázik.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

RatBaG
nem egy lövést basztál el, hanem az egészet. értem ezalatt azt, hogy sokkal elõnyösebb helyzetbõl lõhettél volna jó párszor, ha lenyomnád a shiftet és nem csak auto aimmal bohóckodnál.
persze nincs ezzel semmi gond, tökéletesen látszik, hogy a wot mennyire nem a skillrõl szól...

Per Aspera Ad Inferi.

gvarga12
jobban tetszene ha a technikai problemakat szimulalnak?
az biztos hogy valosag hubb lenne ha beallna a motor menetbol meg hasonlok 😊
meg nem mehetnel csak azokkal a tankokkal a tigris ellen amik a megjelenesekor pl. a hadszinteren voltak ...

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

TOMSILENT
Hidd el valóságba nem szar a Tigris mondom. Csak ebbe a geci játékba basztál el. Ember 4 darab T34-85 kellet Kurksnál hogy ki lõjön 1 Tigrist de ugye nem azé verték el õket hanem mûszaki gondok.... -.-'

Nemsokára meglesz a Tigris és majd én is azzal fogok menni elitig viszem az tuti ha vége nem lesz még bétának 😄

Szerintem meg még mindig szar a Tigris. Volt Tigrisem, igaz csak a patch elõtt. De a Királytigris sokkal jobb. Igaz lassabb, és csigaként fordul, de elég jól bírja a lövéseket( már amikor persze) és a nagyobbik 105-ös ágyú szinte mindenre veszélyes. Bár van hogy lepattan, és persze mindig a legrosszabbkor.

TOMSILENT
Öcsém. Mondom beállítások. Tehát fogod elindítod a játékot, majd bal felsõ sarokban a menu-re katt majd settings. Ott az utolsó fül, és beállítod tetszés szerint. Csak meg jegyzem hogy a Tigris igen jó tank a WoT-ban. Rádobod a legnagyobb 88-ast és veszel bele vagy AP vagy Armor Piercing lõszert. Én a másodikkal 3x lõttem meg a király Tigrist (100% volt) 3 lövés után 28% lett...talán hülye lennék? 😮 De igen vannak ilyenek a játékban. Nos nálam azért látni a rövid csövû 88-ast mert azzal 8 másodperc az újra töltés az egyik kiegészítõvel.

Ne is érdekeljen hogy az az idióta leszólt inkább tényleg azt mondd meg hogy melyik beállítástól lesz ilyen a célkereszt?

gvarga12
aha arra a videora gondoltam 😊

#3736 : raszorulva nem vagyok csak tetszene 😊 asszony gyerek baratok koszonik jol vannak bulizni mostanaba nem tudunk jarni kislanyom 1.5 eves nem nagyon van idonk mellette

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

TOMSILENT
1. Tényleg elbasztam a lövést, tudtam hogy valaki leszól érte.
2. Igen, FRAPS-al vettem fel. Kösz.

Orosz szerveren tolja valaki rajtam kívül még a játékot?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

AZzal kezdtem, hogy megnéztem. De Isten bizony mondom, hogy most, amikor tudtam, hogy mit keressek akkor is alig találtam meg. Már éppen egy shotot akartam csinálni, hogy hol van itt a T amikor véletlenül észrevettem 😊

Kössz a választ!

Én remélem, hogy kapnak valamit a closedesek, mindenhol szoktak kapni. Nem kell itt qrva nagy dolgokra gondolni. Egyedi skin például, vagy néhány csomag javítókészlet. Ezeknek az ajándékoknak inkább gesztus jellegük van.

@ gvarga12 : Talán ha többet járnál emberek közé vagy buliba és nem a gép elõtt énéd az életed, akkor találnál magadnak bnõt (vagy pasit, ahogy érzed) és nem lennél rászorulva, hogy más küldjön neked. 😛

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Forolto
ERRE gondolsz? 😊)))

gvarga12
en nem bannam ha a beta tesztereket jutalmaznak
de nem ingame hanem mondjuk kuldenenek par csajt moszkvabol mindenkinek 😊

a clan weboldal el mar, ha igen mi (lesz) a cime ?

XenHai
Célkeresztet hogyan állítottál ilyenre??
Hm fene, masodik olvasatra leesett hogy a kep alatt amit irtal az nem a kepre vonatkozik, hat ize, egyike voltam azoknak, akik szerettek volna ha valami figyelmesseget kapnanak a beta teszterek a beleolt munkaert, de nagy kozfelhordules lett belole itt a forumon(sokan nem ertettek egyet velem) ha gondolod olvasd vegig par oldallal korabbrol
Nem, valaki mar ajanlotta hogy csata legelejen miutan mar betoltotte a palyat es letelt a 27 masodperc nyomj egy F1et es olvasd el a jatek kozben hasznalhato parancsokat. Az a bazinagy piros nyil akkor jelenik meg ha racelzol valakire es nyomsz egy T betut, igy akkor beirja chat-re hogy kire celzol/kit tamadsz meg es a szandek szerint akkor masok is arra a celpontra fokuszalnak, de legalabbis tudatod mindenkivel kit losz te.
Ja, hogy arra is 😄 Hehe 😄 Meg erre is :

Az mmoknál "divat" vagy inkább megszokott, hogy akik részt vesznek a closed bétában ( ergo tesztelik a játékot) azok kapnak egyfajta "ajándékot" amikor indul élesben (többnyire az open kezdetén). Ilyesmirõl van szó ennél a játéknál?

Forolto
Ez igy igaz!Én is szidnám a wargaming összes felmenõjét.<#hehe>

Az oke de ha megszivtad mint sokan masok akkor ez nem vigasztal 😛
Forolto
délután kell beloggolni munka után és ilyen nincs.<#vigyor1>

Nem, nem adjak, ezzel a mai restartal volt egy "slight rollback" is es emiatt sokan megszivtak, mert buktak a credit/xp/goldot, nem biztos geprol nemlogolok be hivatalos oldalra ahol esetleg azt is irjak mennyire terjed kia rollback, de a rollback az mar most tuti, es az a valasz hogy egy beta eseteben szamitani lehet az ilyesmire
Óóóóó, hogy szakadna rájuk egy talicska szar. Nincs meg a tankocskám 😞 Most kezdhetem elölrõl..

Forolto
Amint belépsz megkapod,valószinû nem figyeltél rá,de biztos hozzáadják.