World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért akarom kifizetni, mert akkor ad egy P4-et vagy P5-öt.Onnan gyorsabb feljlõdni.Ha mindenképpen az elejétõl kell szenvedni akkor nem fizetek csak 10 dolcsit.Viszont jó lenne, ha lehetne majd venni skineket a tankokra, mert igy eléggé egyszinû az egész.

LeonSilver
Gondolom, mert megszakadt a kapcsolat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jó hosszú csata lehet.<#wink>De hülyeségen kívûl:nem tudom,még nem jártam így.(Ami nem jelenti azt,hogy nem is fogok.)Megint restart van?

XenHai
Na restart remélem ma nem vész el amit reggel gyûjtöttem!
Tegnap poénból vettem egy köpködõs arty-t.Tényleg nem tudom mi ebben a játékélmény.Az esetek nagy részében jönnek a felderitõk, és szétszednek, mert a csapat otthagy a francba.Viszont ha az elején nem lõnek ki akkor pénzszerzésre tényleg jó.

Torzonborz
Én is tapasztaltam hasonlókat. Van olyan csata ahol nincs semmi gond , van ahol meg össze vissza "pattog" a tankom .
Kellemetlen de remélhetõleg élesre azért ez már megoldódik.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Nem k0telezõ kapásból 100 dodót adni,havi 10 dolcsival is premium accod lesz.Az 2200 forint havonta.2 mozijegy.

Nem vagyok gazdag, de inkább kifizetem a 100 dolcsit / majd spórolok / mint hogy Lollipop tankkal rohangáljak céltáblaként.Prémium nélkül jutottam el a VK3601-ig, de majdnem beleõszültem.Medium tanktól premium acc. nélkül képtelenség fejlõdni.

kerla
Class FM-et is fogja? <#nevetes1>

LeonSilver
A-20 vagy mi amit kínlódva megvettem (a T-34 elõtt van ha jól emlékszem) és hát a nagyokat csak csiklandozni tudom vele 😞(

@ Dummy
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ol75
Szép napot. Tegnap este óta csatában van a tankom, írtam a szuppnak de semmi válasz. Mi a ló**** van ilyenkor? Valakinek valami hasonló esetleg?

DummyBoy
Nekem rádiós billentûzetem van ... tegnapelõtt már majdnem nekiálltam elemet cserélni, mikor írták hogy a LAG ekkora ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Tegnap este nekem is qrva szar volt az egész. Nekem az tetszik a "legjobban" amikor nyomkodja az ember a gombokat de nem reagál és megy neki mindennek 😄 Meg amikor megyelõre, lassan aztán vissza (mintha tolatna de neem) majd megint elõre, qrva gyorsan 😄

DummyBoy
Én meg sem próbálok lõni ilyenkor ... Megpróbálok Scoutolni ,és megkeresni, megjelölni az Artykat ...

Tegnap este volt egy köröm amikor valami véletlen folytán sikerült egy darabban végigrallyzni az enemy bázison (Komoly rádió nélkül ...) majd amikor már örültem, hogy túléltem, akkor írták, hogy keressem meg az arty-t ... bekanyarodva egy ház mögé meg is találtam, pont velem szemben állt ... Durrantam akkorát mint a szülinapi lufi ...

De annyit még láttam, hogy a saját artynk hogyan lövi ki õket szépen sorban ...

Végülis ha úgy vesszük, eredményes voltam és segítettem a csapatnak nyerni ... De mindennek másfél perc után vége lett ... Csak azért nem nyomtam exit-et, mert kiváncsi voltam a nagyok csatájára 😊

kerla
Lényegében ha erõsség szerint szortírozva lesznek a tankok, azaz a könnyû a könynûáekkel, nehéz a nehézzel lesz szemben egy csapatban, akkor nincs baj. Szívesen tolom PzI-el is, azaz legszívesebben valamennyi német tankot kipróbálnám!

Akkor tehát jól értettem. Oké.

Arra még kiváncsi leszek, hányan vesznek majd prémium tankokat, akinek sok pénze van ,egybõl vesz valami erõs nehéz tankot. Bár a bétában a prémium tankok eddig elég vackok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kerla
Hát ilyen durván még én sem, de kb 4-5 játékban folymatosan ez ment. És a durva, hgy sima terepen szemben velem eltûnt a tank (na nem kilõtték, hanem köddé vált)....ilyet se láttam még. Illetve még egy olyannal találkoztam, hogy P35-el egy Pz I-be klõttem közvetlen közelrõl, de semmi, sehol nem csapódott töltény...namindegy...

A válasz tökéletes, és külön jópont a google translate használatáért. 😊

Amúgy meg, én várom már hogy jöjjön az éles - ott élvezet lesz megint PZII/III/IV-et hajtani, mivel mindenki szépen nulláról indul, ergó nem kell IS7-eseken kapargatni a trinátot 😊

Eagle16
Szerintem a semi-annual 6 hónapnyi prémium, az annual meg 1 éves prémium, de nem vagyok benne biztos, majd utánanézek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megveszed rögtön a Löwe prémium tankot.<#eplus2>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De a teljesben olyanokkal fog elvileg összerakni akik veled vannak egy súlycsoportban. A Panzer III nem a Tiger hanem a T-28 ellen fog menni.

Érdekes, én nem tapasztaltam semmi ilyen drasztikusat, pedig kb este 9-tõl hajnali 2-ig toltam.

Minimális teleportálás (kizárólag nagy távolságban) és alkalomszerû lagspike az volt, és egyszer kivágot a csatából ukmukfukk a garázsba de ennyi.

Mint ahogy mondtam, én angolul nem értek. De a fordító szerint féléves, és éves a jelentése.
Én ebbõl arra jutottam, hogy lehet venni majd egy hónapos, féléves, vagy éves prémium acc-ot, ami mellé jár valamennyi gold. Meg ezen felül is vehetünk gold-ot.

kerla
Tegnap este élvezhetetlen volt a játék. Teleportál az összes tank, ráadásul a nyílt mezõn szembe jött velem egy ellen, aki hirtelen kámforrá vált, majd megjelent mögöttem..... nem beszélve arról, mikor 4-5 sec késéssel követi a tankod a parancsaidat. nem egyszer lelõttek ez miatt. tegnap elment kicsit a kedvem az egésztõl így....

XenHai
De mi ez a semi-annual és annual dolog???
LeonSilver
Így vagyok vele én is Dummy. Kínlódtam, hogy meglegyen az X tankom. Meglett, megvettem erre betesz vele a tigrisek közé. Még a festéket sem tudom lekapirgálni róluk 😞

Szép is lenne már az elsõ nap Tigrissel nyomulni.

Nem lesz az szenvedés, ha PzIII-ammal nem a nehéz tankok közé dob be.

Hát volt itt egyszer belinkelve:

"Package "lieutenants" - $ 10 (10% discount)
For $ 10 you get a premium account for one month and 250 gold.
Package "Captain" - $ 50 (SAVE 20%)
For $ 50 you get a semi-annual premium account and 1250 gold.
Package "generals" - $ 100 (Discount 30%)
For $ 100 you get an annual premium account with 2500 gold and exclusive tank Pz V / IV."

Lehet rosszul értettem, mert hát nem tudok angolul, de például: 10 dollárért egy hónapra prémium acc és 250 gold.
Vagy rosszul értettem?

Nekem az jönne be, ha xp-t is lehetne venni.A bánatom sem akar újra P3,P4-el szenvedni napokig.

gvarga12
nem a goldbol veszed a Premium accot 2500 Gold a premium account
goldot meg annyit vehetsz amennyi a napi limit lesz ha lesz

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Áh, inkább hõsi halált halok mindig a német oldalon.(igazából csak nincs XP-m az orosz ágra)

De van amikor jó, ha szerencsésen alakulnak a csaták, egy délután alatt 100 ezer fölött van a bevétel.

Úgy lesz különben, hogy vehetünk prémium acc.-t, amihez jár valamennyi gold, meg ezen felül is vehetünk gold-ot?

gvarga12
majd a teljes verzioban lehet aranyat venni

hivatalos ara nincs meg de mintha azt rebesgetnek hogy 1$=250Gold

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Hülye kérdés, de hol lehet aranyat vásárolni? Nem akarok, de érdekelt volna, hogy mennyibe kerül, de nem találtam sehol ilyen opciót.
DummyBoy
A sok arty mellett a balansz is szép tud lenni ... egységsugarú noobként ha a tier2-es tankocskáimmal csapatok, általában ha nem vagyok balpénisz, akkor max a tier 3-as cuccok szednek ki ...

De ha tier3-assal megyek, akkor az esetek 99%-ában mindenki feje felett csíkos a kiskocka, vicces dolog a BT7-essel a tigrisek között rallizni ... egyszer ... tízszer már kevésbé 😊

Lehet, hogy ez valami perverzió, mazochizmus, de nekem bejön(-ne) a scoutolás, de még nem találtam meg (értem el...) azt a tankot, ami erre a legmegfelelõbb ...

LeonSilver
Nem lenne ennyi arty ha ezt, nahyon helyesen korlátoznák. Egy körben maximum 2-2 vagy 3-3 artynál nem rakna be többet. Alapvetõen felõlem mindenki azzal és úgy játszik ahogyan akar, de azért ez már egy hangyányit túlzás.

RatBaG
11 arty... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Es hogy mekkora vagy 😊 Szinte biztos vagyok, hogy több profitot hozott a 4 kill neki mint az IS-nek 😊

Nem az a lényeg, hogy hány killed van, hanem, hogy mibe és mennyit sebezel. Valamint a scoutolásért, gyõzelemért is extra xp/kredit jár.

JethroHUN
Nyomtuk a frag versenty az IS3 -mal XD

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem, nekem IS4el atlag 20k minusz, amiota ez a rohadalom arty valahogy folyamatosan minden palyan szejjello. Az ok ha ez egyszer ketszer elofordul , de az mar nem hogy ma folyamatosan ez volt teljesen mindegy mlyik palyan, meg ilyen telibebaszot SU5-os is szejjel bir agyuzni, na azert a dev-ek se rohogtessenek mar hogy egy tier 2es agyu 2-3 lovesbol szejjelvag??
RatBaG
nagyobb tankokkal vmiért nekem is ritkábban jön össze vmi extranagy credit, de a t34el dõl a lé. lehet a sok apró damage miatt, hogy bele-belemarok mindenkibe, lehet a scoutolás miatt, passz...

---

nem rég volt egy malinovkám, tanya oldalán mi, 3 artyval, sziklás oldalon meg 8!!! arty.
szerencsére valaki észnél volt és bekiáltotta, hogy RUSH! is4tõl pz3ig minden volt, szétcsaptunk közöttük, 3 tankot veszítettünk csak 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Hajlamos vagyok azt hinni mindenki a 100-ból egyszer bekövetkezõ top eredményét állítja be átlagnak 😊

JethroHUN
Hogy a manóba kerestek ti ekkora összegeket? <#confused> Én most VK36001P vel megyek, 24k volt idáig a legtöbb de ahhoz is 3 tankot kellett kilõnöm, meg ugye gyõzni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Achmed927
Hali exo ! 😄 Hell vagyok. ;P Ha látod KT-t mond meg neki hogy a héten max csüt. - péntek leszek fenn. 😄 (már ha KT ezt nem olvasod)
Ha gondolja majd akkor platoon-ozhatunk megint mint a hétvégén. 😄 Köszi. 😊

kerla
köszi!

bazza
1-2-3-as gombokkal.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

RatBaG
vegyél egy t34-t. egy-egy jobb kör 35-45k credit is lehet akár, 4k-ból megvan a fullos repair+ammo 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Szóval. Hogy mennyire nyereséges egy tank. Mikor háromszor! egymás után Malinovka. Remek pálya mindenki bujkál valahol , aztán mind a vadkacsavadászaton, bumm-bumm-bumm. Bukás mindhárom.

Majd következõ Lakeville , de egymagam maradtam valahogy elöl,-kicsit lemaradva jöttek utánam- és pont egy IS-4be futottam bele. A lövéseim lepattantak( bezzeg máskor sikerül kilõnöm, de most...) õ bezzeg akkorát sebzett...biztos prémium lõszere volt, mert sima AP szembõl így nem vágja taccsra a Királytigrist.

Harmincezer mínusz.