World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPG-vel nem lehet creditet veszteni igy nem tökmind1 mit lövök?A gyõzelem a fontos a többi le van...
A célom most az,hogy minél többet tanuljak a végleges verzió kijövetelére,igy mindent ki kell próbálnom.
Majd akkor jöhet a clanwar.
milyen pályán ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
egyenlore ki lehet figyelni hogy mi ellen milyen taktika lesz jo
aztan clan warban lehet varialni
pl. egy 15 fos csapatba mibol mennyi kell?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Én arra vadászok,amivel a csapattársat segíthetem.A gyõzelem a cél,nem pedig a kill.
A legnagyobb vadra is vadászhatok,ha tudja az arty elleni taktikát.
Az is számít hogy a célpont felém fordult e (tehát a hossztengelye egybe esik e snappelõ elipszis kurzor hossztengelyével) vagy merõleges rám - utóbbi esetben nehezebb eltalálni, kivéve ha magas felépítményû cuccról (jagdtiger) van szó.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy az artyk feltünése nyilvánalóan a rengeteg jelenlevõ IS7/IS4/Maus következménye, amik közül sok tényleg food kategóriában van.
Eddig konkrétan a med tankokat favorizáltam, és most is felváltva megyek Hummellel megyek VK3002DBvel meg leoval. Speciel kimondottan virul a fejem ha 6-7 arty van a másik oldalon amikor a leoban ülök, abból 1 vagy 2 biztos az enyém 😊
Az arty csoportban is baromi konnyen valaszt celpontot: a legnagyobb vadra vadaszik...a hulye damage rendszer miatt
Lehetõleg csoportban mozogj.Az arty igy nehezen fog célpontot kiválasztani.Ha találat ér,lehetõleg próbálj fedezékbe bujni,arty nehezen fog célpontot váltani,max akkor ha már nem lát.
DE!Ezt mind kitapasztalhatjátok,ha kipróbáljátok az arty-t.
Igy már érthetõbb voltam?
volt hozza tarazva AT loszer is es 100 meterre siman lotek vele TD cellal
persze a Hummel az teljesen mas ahhoz ilyen nem volt osszesen 18 loszert tudott eredetileg magaval vinni es soha nem csinaltak hozza AT loszert ha jol tudom
az valoban hulyeseh hogyha a hummel tud direktbe loni...
a wespe viszont jogos
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A szomoru hogy amit latunk ez az endgame, teljesen mindegy hogy 2 honap kell hozza a full wipetol kezdve.
Egyre többen jönnek rá, hogy nagyon megéri anyagilag.Én is észrevettem, hogy egyre több az arty.Volt, hogy csak a csapatunkban négy volt.Az volt a poén, hogy a játék végére csak mi arty-k maradtunk.Sajna vesztettünk, de poén volt.Visszatértek a felderitõk is,többször volt rá példa hogy egy csapatban 5-6 volt.
2.: jó érzékkel van megáldva az artys és nagyjából tudja , hogy mennyivel célozzon eléd.
A legénységed hamarabb javítja meg a láncalpat mint hogy az arty újratölt. Nem egyszer szedtem le a lánctalpat tankokról, de minden esetben kb 60%-nál tartotta reload mire a lánctalpat visszarakták a célpontra. Leggalábbis nekem Hummellel, 95%os loaderekkel 😊
Lézerpontosság: akkor lézerpontos egy arty, ha van ideje pontosan oda állni a célkereszttel ahova lõni akarsz és cirka 8 secig meg sem mozditja azt oldalirányban. Ennyi idõ amig az egy képernyõnyi nagyságról a célkereszt leszûkül annyira hogyy a találat szinte biztos legyen.
Persze, maradhattam is volna, megvárhattam volna még lerohannak, és úgy lõnek ki.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Lásd: Malinovka. Mindenki bujkál, és mi az értelme? Semmi. Célbalövést gyakorolja az tüzérség, majd ha az egyik csapatnak van esze, lerohanja a maradékot.
Vagy: egy órával elõbb, három Királytigris támadt, simán gyõztünk volna. Az ellenfél egy! Királytigrise feltartott pár lövés erejéig minket. Ám ez elég volt, hogy a háttérben elbújt Hummel leszedjen. Ügye milyen klassz?
De igaz, el is bújhattam volna a pálya sarkában ,és megvárhattam volna amíg felfedeznek, és levadásznak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Aki okos, az játszik vele és megtanulja,na oda el lehet bujni,mert én se találom el...remélem nem mondtam új dolgot!
"pár lövéssel szarrá lõ"
a harckocsik páncélzata elöl a legerõsebb aztán oldal és hátsó irányban , felülrõl viszont meglehetõsen védtelenek így ezen nem kell csodálkozni.
Az egyik pl az, hogy látod a nehézségét - igen, az Artynak már az elején figyelnie kell hogy helyezkedik. Tehát az a te hibád, ha a csapadot mondjuk elhúz jobbra, te meg ott maradsz bal oldalon a zászló mellett, ahova szinte biztos jön scout.
Artyval ugyanúgy kell a lövések közt helyezkedni mint bármilyen más tankkal, hogy pl pozicióban legyél ha supportot kell nyújtani 😊
Én pl szeretek artyval a végjátékban ügyködni, ahol már csak 3-4 kollégával maradunk, és úgy próbálkozunk. Tegnap elég sok gratzom volt ilyen végjátékbeli melóért, ahol már rég nem arról szól az arty hogy ül a bokorban és várja a sültgalambot.
Ilyenkor már TD módban is szoktam üzemelni, direkt célzással is nagyon jó eredményeket lehet elérni 😊
Egy biztos: ami gusztustalan az artyban, az a hihetetlenül olcsó javítási költség és a magas pénzbevétel.
Én az elején (vagy ha nincs scoutunk) mindig átnézek abba a sarokba ahol az ellenséges artyk szoktak ülni, majd megvárom mig lõnek egyet. 😄
Tipikus helyek kempirovkán pl a Malom 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Egy másik dolog amit nem tudok hová tenni még ... a cap-nemcap ...
Láttam tegnap tök élvezetes tankcsatát, ahol az egyik csapattárs ellógott foglalni ... Ott érthetõ volt, hogy szóltak neki, hogy ne cap-oljon, amúgy is nyertünk volna, de igazi nagypályás tankcsata volt középen, kiváncsiak lettünk volna rá 😊
De mikor ott áll a 6 tank az ellenfél bázisán, és elkezdik a mi bázisunkat húzni, a 6-ból 4 ahelyett, hogy foglalt volna inkább, elindult 1 enemy-t levadászni ... bukta. Simán nyerhetõ meccs helyett ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@ol75 - most mondjam vagy ne mondjam, ne vegyel IS4est amig az arty problemajat nem rendezik, teljesen feleslegesen fogod az idegedet enni, attol vagy heavy tank hogy a repair billed heavy legyen, szamithatsz ra hogy ritkan lessz csak 15k alatt es akkor meg a loszer sehol sincs. En tegnap platoonba 2 tars-al nyomattam es 4 ora jatek utan sikerult +10k credit-el befejezni ahoz kepest hogy mennyirol indultam, hiaba volt az alkalmi 60k credites nyert meccs a tobbi amiben szejjelagyuzott az arty az tobbe kerult
Sajnos amíg nincs meg a legnagyobb rádió, addig a scoutolás eléggé kamikáze jellegû xD Mondjuk elvagyok vele, de tény hogy nem sok killem van mostanában ... Még jó hogy a BT2-t nem adtam el xD
Viszont a nagy kedvencem a sok agysebész csapattárs közül a "böszme" ...
Mennék tegnap rallizni A20-al, erre 2 csapattárs összeütközik elõttem ... megállok, erre oldalról egy harmadik belémjön, legyúrja a lánctalpamat, aztán belémlõ - 50% HP ... Hogy értelme mi volt azt nem tudom ... De többször elõfordult már ... Hihetetlen milyen majmok vannak ...
A másik nagy szerelmem, mikor megy a cset urduuul, meg üzbégül folyamatosan ... aztán elcsendesedik, írunk 2 mondatot magyarul, erre jön az inglisplíz ... Én általában angolul kommunikálok,én sem szeretem ha mellettem csak azért kezdenek idegen nyelven beszélni hogy ne értsem, de ha mindenki a saját nyelvén beszélget akkor leszarom ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"