World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, hogy hol vagyok vagy mit csinálok magánügy. Te vagy kb. az utolsó elõtti akinek ehhez bármi köze is volna. Bazmeg. Egyébként pedig ha lekerülte a figyelmed a mondatom elején nem a MÁR hanem a MÉG szó szerepelt. Ha úgy érzed szívesen lemagyarázom a két szó közötti, jelentésbéli különbséget. Egy sima restartnak nem igazán kellene 10-15 percig tartania. Bazmeg.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Me0w
Nem 😊 Reggel egy hajlektalan miatt majdnem behanytam a buszon, szerintem rohadt az ember, kozben beszart a buszon. Majd kiderult, hogy 4-re oda kell ernem valahova, ami kurvafontos, de nem hoztam magammal a papirokat hozza, a felesegem telefonjat kaptam fel reggel felalomban, es kestem a melobol fel orat. Este berletbemutatas az Akacfaban, lehuznak 2 rongyra, majd mehetek Budara, majd talan 9-re hazaerek 😊 Igy kb. ennyi 😉

Together we'll fly someday...

<#eljen> Ezek szerint nem csak én keltem fel ma bal lábbal 😊

Ecsém, de irigylem azt a két PZIII-ast... Himmelsdorfon az artillery használhatatlan, fejenként 4 arty kill a minimum 😊

Me0w
Ti nem olvastok forumot a hoborges helyett? Minden reggel restart van, inkabb menjetek iskolaba bazmeg.

Together we'll fly someday...

Azt mennyit fizettél a prémiumért fõnök? 😊

A komcsi szerveren azért nincs downtime, mert ott fizetõs emberek vannak. Ez meg béta kezitcsókolom, akkor se szólhatnál be ha mondjuk este belépsz és azt veszed észre hogy kinullázták az accountodat.

Ez simán megtörténik publikban is. Sztem az egyetlen plusz dolog - ami egyébként nagy dolog - az említett példában az volt, hogy meg volt beszélve ki megy balra/ki megy jobbra.

Innentõl kezdve minden úgy történt mint publikon, ti voltatok azon az oldalon ahol jött az ellen és lõttétek õket ahogy bírtátok (elmenekülni úgyse tudtatok volna a Jtigerrel).

Szóval a nem a killre mentünk az sztem felesleges marketing, hiszen pont a killekel lehet feltartani a támadó ellenséget - ergo gondolom legjobb tudásod szerint próbáltad kivégezni azokat akik a célkeresztbe kerültek 😊

Vagy mit csináltál volna másképp az adott szituban ha killre mész?

Agyrém!

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16

😄D

Komcsi szerveren persze nincs ilyen mindennapos ba.......Lassan már tényleg idegesitõ.<#mf1>

Reggel nem éri meg venni premiumot, mert most is megvettem, de öt perc után kidobott.Most egy órát elba.... a premium idõmbõl megint.

Még mindig nem megy ez a szutyok?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Eagle16
Innen lehet töltögetni, ingyenesek.

DonZorro
Ezek a szép SKIN-ek honnan vannak? Lehet venni vagy saját gyártmány???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ismét restart van.

Achmed927
Úgy, hogy nem a killre mentünk. Mit nem lehet ezen érteni ? Azért harcoltunk hogy feltartsuk õket. Ha megöltünk volna vkit akkor oks. Nem volt esélyünk. Lezúztak minket mint a szart, de mire a 3. társam is elbukott elfoglaltuk a bázisukat. Buktak minden. Mi meg jót mulattunk. 😛

DummyBoy
Na, ma este végre megvolt amire gyúrtam (Scout Hero) és megvolt amit sosem szerettem volna ... miattam buktunk egy pályát ...

Én (a láma) elõrecsapattam, scout, felderítés minden ... Enemy base üres ... elkezdek foglalni, erre látom valamit beírtak CAP-al kapcsolatban ...

Na mondom 20 másodperce megy a pálya, biztos ne foglaljak, abbahagyom, abban a pillanatban mikor kiértem a körbõl, nézem a csetet: KEEP CAPPING ... Bakker ... fordulok vissza foglalni, de mindegy volt ... 60%-ig bírtam húzni, akkorra visszaértek és kiszedtek ...

Annyi idõm maradt, hogy visszaírjak: sorry ... 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mi az hogy nem a killre mentetek? Megpróbáltátok lebeszélni a támadókat a szándékukról?

Achmed927
Azóta eszembe juitott már igen köszi. 😄 Regelem persze, csak hát ....... most éppen munkából írok. De pssss. 😛

JethroHUN
Nem arról van szó, írj Wespe-nek, nézz vissza pár hsz-t vmikor írt ide.
Csak nem akarják olyannak adni akit nem is ismernek, volt már gond belõle.
Írj neki pm-et. És/vagy regelj a Hungarinateam.hu-n és ott kérd

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Achmed927
Na ezért jó olyan csapatban játszani ahol ismerjük egymást, tudjuk ki hogyan játszik.
Példa: sikerül magyar platoon-okat egybehozni 1 meccsre. 3-an voltunk JadTiger-el. Nem'tom milyen mapon de mi 3-an mentünk balra fedezni a bázist. A támadó tankok mentek jobbra támadni, foglalni. Jött az ellen 3-unk ellen. Nem azt néztük ki milyen killt fog szerezni, hanem annyi volt a lényeg hogy feltartottuk õket (6 heavyt) amíg a csapat támadói elfoglalták az ellen bázisát. Tökéletes csapatjáték volt. Nem a saját killre mentünk.
Ha ilyen sikerül mindig, fõleg magyarokkal akkor nagyon jó játéknak nézünk elébe.

Még mindig nem kaptam választ arra, hogy mit kellene egyáltalán tennem hogy pass-t kapjak a TS3 szerverre. Nem'tom miért nem jöhetnék akár én is. Nem vagyok picúrka, nem most kezdtem az életet.

Olyan ez mind bármely más, random public játék (NavyField, Battlefield és társai). Amig a véletlenség van a csapattársak kisorsolásában, kutyát nem érdekli a csapat érdeke.

DummyBoy
Ez a gyõzelem a cél nem a kill dolog ott hibázik, hogy a játékosok nagyon kis százaléka érti és látja ezt ... a többi nem ...

Ugyanez volt anno BF2 publikon is ... a 2 csapat 2 helije nem egymásra vadászott, vígan repkedtek egymás mellett, csak hogy minél több killjük legyen, minél több pontjuk, stb ...

Itt is ez lesz ... Ha sikerül valamit ez ellen kitalálni (olyan pontrendszer, ami ennek kedvez, olyan balance, stb ...) akkor oké ... Ha nem akkor senkit sem fog érdekelni ki nyer ... csak az, hogy mennyi killje van ... Senkit sem fog taktikusságra ösztönözni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Elvan baszva a videó 😄 Tiger II helyett csak Tiger I van XDXD....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Vicces parti
Simával volt Ausf A-m is anno még régebben na hát az úgy szar ahogy van 😄

Inkább nem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gyertek az oroszra játszani, és nem lesz semmitek az elején.
Nincs lag, lehet "angolosítani" a klienst.
Lehet venni aranyat, abból prémet stb.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Achmed927
Vegyetek nagy tankot rögtön nem lesz annyi creditetek. 😄 Vagy csak lassan.

Panzer III-al, vagy Panzer III Aus A-val?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Pz3-assal annyit kapsz hogy nem tudod majd mire költeni, én most pz3,vk3601-essel megyek és mondom csak hagyok kis goldot hogy majd teljen tigrisre aha 200k-ból kb 3-4 nap alatt lett 1,2 millió napi 10 max 15 játékkal
3700 goldom van már nem tudom mire költeni 54 nap premi és premi lõszer pár darab hátha kell címen

VK-kat vegyed azok komoly credit farmolo gepek, akarmelyik jo, 3601 volt a kedvesebb de jo volt a masik ketto is, premium nelkul is ment 500k credit 8 ora alatt
Basszus eldobom az agyam, 5xIS4 egy csapatba , ellenfelnel egy szem IS3 semmi Jagdtiger, egyetlen jagdpanther es kikaptunk!!!
Most próbálgatom melyik tankkal lehetne német ágon sok creditet gyûjteni. Panzer IV-el megyek. Nem kapok sokkal kevesebb creditet mint a Királytigrissel. Viszont itt a javítás olcsó.

Jó, azért a KT-vel többet hozok be, de mások az arányok! Ez a a kis ,,vacak" közepes tank, sokkal nyereségesebb. Nem csináltam semmit, senkit se fedezem fel, senkit se löttem meg, vesztettünk, de így is pluszban jöttem ki vele.

Hát valahogy ez fura.

De lehet mindjárt veszek egy Panzer III-at , oszt' hajrá.

Warton
A napokban el kezdtem játszani én is ezzel a csodával és boldog tulajdonosa vagyok egy Su-76-osnak.

Lenne pár kérdésem: a rádió mire jó, minek kéne fejleszteni?
Lehet-e valamit csinálni ezzel a 130-160 ms-es pinggel valamit, mert nagyon zavaró.

Eagle16
Aha...annyian vannak hogy simán tudják fedezni egymást is...most kb. bármelyik pályán esélytelen vagyok pl. Párduccal, az egyik leszakítja a lánctalpat 45km/óránál, a többi meg szépen szétlõ. Addig volt jó ez a tüzérség, míg nem volt minden meccsen min. 4db S-51 mint most.

Achmed927
Mit kell tennem, hogy ki is érdemeljem ? Nem elég 1 tapasztalt TD szereplés ? Nem most kezdtem ne hogy azt hidd.
Ha gondolod keress meg csütörtöktõl a hun (kissrac) chanel-en belül Hell_Girl néven. Majd akkor bizonyítok ha kell.

Igy nez ki egy "nyertes" csata az IS4el, ha valakinek ketsegei vannak hogy miert veszteseges
 Victory!
Battle: Hills Tuesday, September 07, 2010 6:05:13 PM
Tank: IS-4
Earned:
1,830 Experience
54,453 Credits
 Tank 'IS-4' has been repaired. credits 13,884 spent.
 You have successfully purchased UBR-471 shells (22 items.). credits 22,550 spent.
Es ilyen "nyeres" az 3 nap alatt egyszer ha osszejon 😞
JethroHUN
Kérdezd Wespet, biztonsági okokból.

gvarga12
ha a te csapatod medium light tankjai mogekerulnek az ellennek es megpiritjak az agyukat no problemo

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Errol beszeltem
gvarga12
lol

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

JethroHUN
Azt ki kell érdemelni.

JethroHUN
Az 22800 FT raifasen banknál, 1 évre, + egy pz4/5 szeritnem medium tank, a tigris elõtt. Sztem maradok majd az 1 havinál.

gvarga12
remelem lesz valami kis kiszamithatatlansag a clan war-ban
szoval nem fog az ember mindig ugyan arra a palyara menni vedeni tamadni
en arra gondoltam hogy legyen egy felallas amivel minden palyan lehet kezdeni valamit, vagy akar tobb fele variacio mint a jegkorongban es azt varialni hatha olyan palya jon amire jo lesz
valoban most a devek csavargatnak aztan lesz ami lesz ez a closed beta

Achmed927
Hali.
Tud vki mukodo TS3 szervert?

Visszaolvasva csak ezt találtam, de pass is kellene ....

vps228.nlg.hu 9995

Pls PM-ben. Köszönöm

Az arty-k kiiktatása egyébként fél siker.Persze ha nekünk viszont megmarad legalább egy.