World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
A komcsi szerveren azért nincs downtime, mert ott fizetõs emberek vannak. Ez meg béta kezitcsókolom, akkor se szólhatnál be ha mondjuk este belépsz és azt veszed észre hogy kinullázták az accountodat.
Innentõl kezdve minden úgy történt mint publikon, ti voltatok azon az oldalon ahol jött az ellen és lõttétek õket ahogy bírtátok (elmenekülni úgyse tudtatok volna a Jtigerrel).
Szóval a nem a killre mentünk az sztem felesleges marketing, hiszen pont a killekel lehet feltartani a támadó ellenséget - ergo gondolom legjobb tudásod szerint próbáltad kivégezni azokat akik a célkeresztbe kerültek 😊
Vagy mit csináltál volna másképp az adott szituban ha killre mész?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Én (a láma) elõrecsapattam, scout, felderítés minden ... Enemy base üres ... elkezdek foglalni, erre látom valamit beírtak CAP-al kapcsolatban ...
Na mondom 20 másodperce megy a pálya, biztos ne foglaljak, abbahagyom, abban a pillanatban mikor kiértem a körbõl, nézem a csetet: KEEP CAPPING ... Bakker ... fordulok vissza foglalni, de mindegy volt ... 60%-ig bírtam húzni, akkorra visszaértek és kiszedtek ...
Annyi idõm maradt, hogy visszaírjak: sorry ... 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csak nem akarják olyannak adni akit nem is ismernek, volt már gond belõle.
Írj neki pm-et. És/vagy regelj a Hungarinateam.hu-n és ott kérd
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Példa: sikerül magyar platoon-okat egybehozni 1 meccsre. 3-an voltunk JadTiger-el. Nem'tom milyen mapon de mi 3-an mentünk balra fedezni a bázist. A támadó tankok mentek jobbra támadni, foglalni. Jött az ellen 3-unk ellen. Nem azt néztük ki milyen killt fog szerezni, hanem annyi volt a lényeg hogy feltartottuk õket (6 heavyt) amíg a csapat támadói elfoglalták az ellen bázisát. Tökéletes csapatjáték volt. Nem a saját killre mentünk.
Ha ilyen sikerül mindig, fõleg magyarokkal akkor nagyon jó játéknak nézünk elébe.
Még mindig nem kaptam választ arra, hogy mit kellene egyáltalán tennem hogy pass-t kapjak a TS3 szerverre. Nem'tom miért nem jöhetnék akár én is. Nem vagyok picúrka, nem most kezdtem az életet.
Ugyanez volt anno BF2 publikon is ... a 2 csapat 2 helije nem egymásra vadászott, vígan repkedtek egymás mellett, csak hogy minél több killjük legyen, minél több pontjuk, stb ...
Itt is ez lesz ... Ha sikerül valamit ez ellen kitalálni (olyan pontrendszer, ami ennek kedvez, olyan balance, stb ...) akkor oké ... Ha nem akkor senkit sem fog érdekelni ki nyer ... csak az, hogy mennyi killje van ... Senkit sem fog taktikusságra ösztönözni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nincs lag, lehet "angolosítani" a klienst.
Lehet venni aranyat, abból prémet stb.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
3700 goldom van már nem tudom mire költeni 54 nap premi és premi lõszer pár darab hátha kell címen
Jó, azért a KT-vel többet hozok be, de mások az arányok! Ez a a kis ,,vacak" közepes tank, sokkal nyereségesebb. Nem csináltam semmit, senkit se fedezem fel, senkit se löttem meg, vesztettünk, de így is pluszban jöttem ki vele.
Hát valahogy ez fura.
De lehet mindjárt veszek egy Panzer III-at , oszt' hajrá.
Lenne pár kérdésem: a rádió mire jó, minek kéne fejleszteni?
Lehet-e valamit csinálni ezzel a 130-160 ms-es pinggel valamit, mert nagyon zavaró.
Ha gondolod keress meg csütörtöktõl a hun (kissrac) chanel-en belül Hell_Girl néven. Majd akkor bizonyítok ha kell.
Victory!
Battle: Hills Tuesday, September 07, 2010 6:05:13 PM
Tank: IS-4
Earned:
1,830 Experience
54,453 Credits
Tank 'IS-4' has been repaired. credits 13,884 spent.
You have successfully purchased UBR-471 shells (22 items.). credits 22,550 spent.
Es ilyen "nyeres" az 3 nap alatt egyszer ha osszejon 😞
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
szoval nem fog az ember mindig ugyan arra a palyara menni vedeni tamadni
en arra gondoltam hogy legyen egy felallas amivel minden palyan lehet kezdeni valamit, vagy akar tobb fele variacio mint a jegkorongban es azt varialni hatha olyan palya jon amire jo lesz
valoban most a devek csavargatnak aztan lesz ami lesz ez a closed beta
Tud vki mukodo TS3 szervert?
Visszaolvasva csak ezt találtam, de pass is kellene ....
vps228.nlg.hu 9995
Pls PM-ben. Köszönöm