World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(konkrétan az egész EU bétát értelmetlennek látom, hiszen semmilyen EU specifikus változtatás nem történt. Több heti closed béta után nemes egyszerûséggel felpeccselték az EU verziót is az oroszra, majd open béta lett 😊 )
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Per Aspera Ad Inferi.
Szóval fél igazságuk vagyon.
View Postpanzercommander, on 04 September 2010 - 07:19 PM, said:
im losing money almopst everygame with ausfB seems so under powered but i guess thats why everyone went for russian tanks.....
nice balance might aswell remove the german army because noone will play them in the live launch
es erre a valasz:
You should not think so, we have the Russian server after the release of play on the German and Soviet tankah.U me in the hangar Panther, Jagdpanther, Jagdtiger, Tiger and T-43 (all top). And to supplement the money is used for Mathilde, and these tanks 50 \ 50
Ha ez igaz, akkor van remeny a beta utan is
Mar csak abbol gondolom, hogy ugyanabban a postban eloszlattak a tevhitet miszerint azert dupla jutalom jarna ha megsemmisitik az ellenfel valamennyi jarmuvet. Szoval nyugodtan el lehet kuldeni a "dont cap, kill instead, more xp" szovegeloket a francba 😄D
Tehát, ha a lossnál nincs szorzó a victorynál meg van, akkor ez ennyi. Valld be 😊
A Maus is egy érdekes dolog ebbõl a szempontból, mert a pletyka szerint az elsõ (és ha jól tudom egyetlen) legyártott tesztpéldány amikro kigördült a gyárból, akkor a földútra érve az egyszerûen besüppedt alatta, mert nem bírta a 188 tonnát. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De köszönöm a lehetõséget 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(Ezért mondtam 40 helyett 60-at. Feltételezem a lossnál 50%-al nagyobb a victory)
Én magamon szoktam észrevenni, hogy nem a többiek nem jönnek segiteni, hanem én bóklászom el egyedül... ha az ember egyedül találja magát, nem mindig a többiek a hibásak.
Fõleg ha gyorsabb tankban vagyok, hajlamos vagyok elszakadni a bolytól, pedig már 100x megfogadtam hogy igyekszek supportot játszani a nagyobb barátok mellett.
Szemelyes tapasztalatombol a nemet oldalon a vk3xxx-ek, orosz oldalbol az IS3 bizonyult komoly penzforrasnak
Ha nyertünk, akármilyen jó is voltam 28-30k fölé sose mentem. Viszont volt már 3 vesztett csatám, ahol véleményem szerint semmi különöset nem csinálam és dobott 40 felett. Az azt jelenti ha nyertünk volna kaptam volna 60-at...
Egyszer tudtam kilõni az IS3 al 9et akkor adott normális mennyiségû pénzt de ilyen 1000 böl 1x ha van.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Eleve az volna a lényege a csapatmunkának, hogy össztûzzel minél elõbb kiszedj egy-egy egységet. Ha csak sebzed õket, ugyanúgy megmarad a tûzerejük, miközben ti szép lassan elfogytok.
-túl pontos tüzérség
-és ez az említett fura sebzés rendszer, de gondolom ezt mindenki tapasztalta, hogy azonos körülmények között, van hogy simán átlõ valakit, van hogy lepattan
-a kissé unfair bevétel-rendszer. Szóval, PzIII-al, vagy PzIV-el, bemegyek a csatába semmit sem csinálok, kilönek, és pluszban jövök ki. Királytigrissel harcolok, és nem rossz eredményeket érek el, mégis alig keresek valamit.
A kisebb tankokkal akármi van, az ember megkeresi a javítás+lõszer árától többet. Magas tier-û tankoknál meg már nem. Ezt kicsit közelebb kéne hozni.
Igaz, azért sokszor a szar csapat miatt jön a nagy credit bukás nagy tankokkal, de hát éppen ezért kéne emelni valahogy a bevételt, ne azért veszítsek creditet mert a többiek elcseszik.
Tegnap, a KT-vel, leszedtem egy IS7-et, ami azért egész jó. Volt a csapatunkban egy másik IS7 meg egy Maus. Egyik se jött volna ám segíteni. Ha az ellenfelem nem cseszi el, akkor esélyem se lett volna de szerencsémre hülye volt, megvette a nagy orosz tankot, de vezetni nem tudta. De komolyan, ugyan miért nem jött senki segíteni? Jobb egyedül mászkálni, és megdögleni? Na mindegy. Ez van.
Azért a PzIII igazi kis szörnyeteg. Már a saját súlycsoportjában. Hat kilött és két sebzett tank, egy csata alatt. Gyors kis fenevad tud lenni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Together we'll fly someday...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És volt olyan esetem a héten, hogy 4* telibe Találtam a Tigrist és túlélte! Szerintem most már jó kis tank a PANZERKAMPFWAGEN VI-os!<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont van egy érdekes kérdésem a klánozással kapcsolatban ... Anno BF2-es idõkben (áldott szabadság ...) még rendszeresebben volt idõm játszani, és megtapasztalni milyen is az hogy klánharc.
Teljesen mindegy hogy hogyan nevezzük, ez a fajta csapatjáték a multis játékok magasiskolája, amellett, hogy ha az adott bandja tagjai nem csak jó játékosok hanem kialakul egy jó kis baráti társaság is, akkor az a hab a tortán ...
DE: Sajnos ez nem csak elõnyökkel hanem kötelezettségekkel is jár ... és sajnos sokan vannak olyanok (mint pl. Én) akinek ez most azért marad ki az életébõl, mert egyszerûen nincs annyi ideje (család, meló, fusi, stb ...) mellett, hogy ezeknek eleget tegyen ...
Mit gondoltok: lesz a jövõben lehetõség valamelyik - bármelyik klánhoz így csatlakozni? No nem arra vágyom hogy noobként komoly kláncsatákon vehessek rész, vagy kapjak pár betût a nevem elé ...
Inkább arra, hogy ha egy kis idõm akad akkor ne csak a "publikon" élhessem ki magam, hanem ismerõsökkel - társaságban játszhassak ...
Vagy tervezi esetleg valaki egy ilyen "nyugdíjas" szakasz kialakítását?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
The daily server restart is scheduled for 1.00 am EST / 6.00 am GMT. The game may be unavailable for up to 1 hour.
Together we'll fly someday...