World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL. Igy ennyit tudok hirtelen hozzatenni
Csak hogy tudd COD MW2 multiban ott van mar az atombomba mint bevetheto cucc... De legyen neked igazad, az osszes heavy LASSU, varjal , meg jobb L A A S S S U U U U.
Nem, nem az ha kimaxoltad a motort es felfuggesztestr, nem egeszen 3-4 masodperc es maris a vegsebesseged 50%VAL haladsz, 2 azaz ket palyara emlekszem ahol a terep kulonosen a tankok ellen dolgozik, Lakeswille a volgyben es Kalinvoka a mocsarban, egyik se zavart amikor heavy tankokon jatszok.
Meg valami, exoterm es lammaer lathatta tegnap, engem mar most is folyton szarra lonek, de ha ezzel elerem hogy a csapatom nyer nem kulonosebben zavar, amit te nyafogasnak velsz arrol ugy latom nincs komolyabb hatterinformaciod...
Igen. És úgy is lassú. Nem magyarázd már meg nekem, hogy nem az. Lassú és kész. Nehéz terepen álló helyzetbõl mire elindul, megfordul, és arrébb megy, az marha sok idõ.

Az más, amikor már lendületben van, akkor már van némi sebessége is.

És ez akkor is egy kicseszés. A következõ majd az lesz, hívnak zuhanó bombázókat, és azok fogják egy másodperc alatt szétlõni a nehéz tankokat.
Ennél már csak az lenne jobb, ha lenne mondjuk atombomba. Ledobjuk, mindenki meghal a pályán, remek. Igazán feldobná a játékmenetet.

De jól van mindegy, majd meglátjuk. Úgy fogsz majd te is nyafogni emiatt, amikor folyton szarrá fognak ezzel lõni. Majd meglátod. Akkor már majd nem fog tetszeni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

DummyBoy
Akkor nem sok light tank lessz klánháborúban ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Valahogy igy kepzelem en is, lehet lessz valami olyan kiiras hogy - warning enemy commander asked for artilery strike- de azt tuti nem fogja megmondani hogy hova sot lehet ez a warning se lessz, elvegre honnan a fenebol tudna az ellenfel egyaltalan?
Ha épp ésszel belegondolunk most se kéne a tüzérségnek lézerszemûnek meg centis pontosságúnak lennie. Ennek ellenére így van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem mi? Lattad te mar hogy Hillsen az elore rohano IS7 milyen siman felvagtat a dombra? Probaltal mar kimaxolt felfuggeszteses/motoros Tigrist? Volt szerencsed IS3hoz ami gyorsvonatkent szaguldozik az uj havas palyan a szantason?
Terepen, ha az egyenes nem kovezet utat erted , siman megy minden heavy a vegsebessegenek 75%val, a terkepen utkent szereplo szakaszokon meg maximalis sebesseggel megy, ergo a nem az a te valaszodra ervenyes. En felsorolom neked mivel probaltam es mind heavy, Tigris, KT,IS3,IS4. A pontositas kedveert kimaxolt jarganyokrol beszelunk, klanhaboruba stock tankal nem fogsz tudni bejutni sot valami olyasmit is irt hogy egyaltalan klanba bekeruljel tier 5 tank-al kell rendelkezzel minimum. Olvasd vegig az egesz cikket akkor lehet nem fog ennyire zavarni ez az ujdonsag/bejelentes
gvarga12
azert ha ep esszel belegondolsz ennek kellene toltodesi ido, hogy ne tudd a kezdoteruletre elnyomni
a lovedekek megerkezese is idobe fog telni es gondolom nem egy nagy bumm lesz hanem inkabb valami pergotuz szeruseg
en ezt ugy kepzelnem el hogy a kis tankok nem elnek tul ha alatta szotyiznak a mediumtanknak lenne eselye 100% HP rol kimenekulni de csak csekely pl. ha telibe kapja es dobja lancot elsore akkor csokolom a neheztank meg kis szerencsevel kibirna de keves HP-ja maradna
ehhez kell a sebzesmodellt jol beloni...

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Nos, tudod engem zavarna, ha abból állna a játék, hogy belépek, kilõnnek ezzel a marhasággal , semmi hasznára nem voltam a csapatomnak, creditet nem kapok, XP-t nem kapok, ellenben majd kapok egy mínusz 15-20 ezres számlát.

Ez kicsit zavaró.

Igen, szerintem is a fejlesztok ugy gondoltak hogy meglatnak egy VK4502est a harcmezon es az egyetlen egyszer bevetheto tuzersegi csapast elpocsekoljak egyszem vk4502-esre. Fiuk nem ertekelitek tul kicsit a sajat fontossagotokat? Nekem is az IS4 engine upgrade nelkul cammog, kesz idegbaj, ennek ellenere nem izgat fele annyira se ez az uj tuzersegi support mint eddig mar vagy 4-5 hozzaszolot aki mind azt serelmezte hogy ot hogy szet fogja loni ez az uj IWIN gomb.Amig nem lattad hogy mikeppen is fog kinezni ez gyakorlatba addig honnan fogod egyaltalan tudni hogy mikor dobja be az ellenfel- ergo honnan tudod hogy most huzni kellene onnan de azonnal? honnan fogod tudni hogy most a nagy bumm olt meg vagy csak bemert 2 szimpla arty ?
Nem. Terepen, fõleg emelkedõn alig megy 10-15-öt. A nehezebb tankok még lassabbak. Fél perc alatt el soha nem tud onnan elmenni. Talán városi pályán, vagy ha lejtnek megy, akkor igen. De csak egy kicsit nehezebb terepen, kizárt dolog.

Me0w
Az Alap VK4502 egy kisebb emelkedon kb. 12-vel megy, eseleyem sincs kierni egy kockabol 30 masodperc alatt, ha meg fordulni is kell, akkor vegkepp vege.

Together we'll fly someday...

Gondolom feltunt az a mondatresz ahol arrol ir hogy massziv tankcsoportok ellen kivanjak bevetni klnahaborus csatakban. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Kalinovka palyan nemegyszer sikerult belefutni olyan massziv csapatokba(teljesen mindegy melyik bazisrol indulsz)ahol 3 heavy melett ott volt a jagdtiger es/vagy a ferdi is es mogottuk meg egy arty. Ilyenkor addig ment a huzavona amig fel nem morzsolodtt az egyik vagy mmindket csapat. Ilyen estre peladul idealis lenne az off map support mert nem tudna campelni egyik csapat sem egy ilyen helyzetben. Mivelhogy egy merkozesen csak egyszer lehet eltolni, alapos megfontolas targya lessz majd ugyis. TDantes nezzel mar szamokat, meg a Maus is 20kmh-al megy, de az IS7 50el, KT 27, mediumok 45 folott stb
Ja, menj el onnan. A cammogó nehéz tankokkal? Amik terepen mennek néha akár 10-15-el is?

Boron Power
Nem tudom mennyi idõ alatt ér oda a tûzcsapás, de mondjuk onnantól, hogy észrevesz egy scout, remélem lesz idõ lesz kiérni a négyzetbõl egy heavy tankkal, ferdinanddal, jagdtigerrel.

Meg annyi késleltetési ideje gondolom azért lesz, hogy a kezdõt ne lehessen egybõl szétküldeni.

(összességében nem tetszik ez a megoldás, így is ott van a játékbeli tüzérség erre a célra)

Most akkor mi a problema? ha nincs scout honnan tudnak hol vagy ? ha meg van scout nyird ki es menj el onnan, nem errol szol most is a jatek?
RatBaG
igen, azzal hogy szarrá lõnek, ha épp rossz helyen vagy... ne vicceljünk már :\

Per Aspera Ad Inferi.

A cikkben vn szo rola hogy az off map support-al a tankok mobilitasat kivanjak serkenteni
De legalabb a sok kis taknyos, akik medium tankba campelnek azok meg fogjak szivni kemenyen, a tokom tele mar hogy IS4el scoutolok...
Me0w
Az remek lesz, foleg, hogy milyen mozgékonyak a heavyk.

Boron Power
Mindent elusztít egy négyzetben? 😊 Azért ilyennek nem örülnék.

Huhu, errol beszeltem:
MMORPG-TACTICS: In tank battles wins come with a good teamwork. Do you have in plan to bring new options for a more strategic gameplay?

A: As I said before, we’re bringing in the platoons mode, and this will be the first step towards encouraging people to apply better teamwork rather than rely on their personal skills or the sheer power of their tanks. Even a top tank won’t stand a chance against a group of several predators that will eat it in an instant.

Later on, we will introduce the off-map support (both artillery and air support) that will be available in the Clan Wars mode and can be called for only once per fight. If a team leader notices a concentrated group of tanks in, say, square D4, he can call for an off-map strike that will destroy everything that will have the imprudence to stay in the square. This will, on the one hand, encourage teams to increase their mobility in battles, and on the other hand, make team leaders to predict the enemy’s next move, so that these off-map strikes can be more effective.
teljes cikk
http://www.mmorpg-tactics.com/wot-interview/world-of-tanks-interview
Ne a wotlauncher.exe-vel indítsd, hanem a wot.exe-t.

Csinálhatnának valamit a platoonnal is, mert így teljesen tönkreteszi a balanszot...

Achmed927
Íme a 4000. hozzészólás a témában. 😄 Elég hama összejött. 😄

Wespe - megtörtént.

Nem enged belépni, update error-t ir ki.

Wespe88
Csak a launher háttere változik meg, semmi komoly.

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Me0w
jo kerdes, nem irnak rola sehol

XenHai
hmm mi ez a ptach???
Wespe88
Közérdekû közlemény!
A Hungarianteam.hu-n regisztrált tagokat megkérem hogy a fõoldalon is jelentkezzenek a WoT csoporthoz.

Wespe, HTO összekötõtiszt

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Ilyet már többször láttam én is, néha lemarad 1 ember. Lehet azért mert õt is kicsapja a francba a garázsba mint napjában 2x engem is.

Ó én már voltam 12v14 en is.
Boron Power
Hm. Most egy olyan csata volt, hogy nálunk eleve 14 tank volt. (nem azért mert kifagyott)

TOMSILENT
Szép vagy édes....<#whatever>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Achmed927
Majd-majd. Mikor ? Már rég látnunk kellene az olyat. Addig meg ..... bla. 😛 Én eddig max ha 8 artyt láttam összesen a 2 csapatban. Nem is akarok ennél többet. A TD-met igazán kitudják lõni.

Boron Power
Mivel játszol?

Majd csinálok képet, mert az elõbb is volt 18 arty.

Boron Power
Tovább is vár, amig összerak egy csatát

Boron Power
Valamit csinálhattak a balance-al, mert most nemigen van 4 db is 7 egy meccsben.

Köszönöm!

Torzonborz
25xp 1 gold tehát 400 goldért át tudod transferelni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Oroszon aszem 25xp / vagy 50?/ = 1gold.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nagyon köszönöm! Mennyi gold kell hozzá? Kb.10000 xp-rõl van szó.<#worship><#worship>

Torzonborz
goldért cserébe free xp-re tudod váltani azt pedig bármelyik tragacsnál felhasználhatod fejlesztésre.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sziasztok! Ha elit lett a tigrisem, akkor is kapok továbbra xp-t.Gyûjtöttem 12000 xp-t még.De most transfer szöveg van mellette.Hogyan tudom a feles xp-t áttenni a wespére? Hiába klikkelek a transferre, nem csinál semmit.Elõre is köszönöm!

Apám, egy light tank arathatott volna mint egy kombájn 😊

Nem errõl volt, szó, de mindegy.

Én is arty-val voltam.Egy light tank volt csak.Szerencsétlen.Gondolom gyorsan kilépett.<#hehe><#eplus2>

JethroHUN
light és medium (tier 5 alatti közepesre értem) tankokkal nem tudsz IS7 és társai között játszani, bár mennyire ösztönöznek...khm... rákényszerítenek a készítõk.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

,,Az unfair bevetel rendszerre olvastam azt a velt vagy valos teoriat hogy igy akarjak megakadalyozni/visszaszoritani hogy mindenki nagy tankal rohangaljon es igy akarjak osztonozni a light/medium tankokkal valo jatekmodot"

Ez egész biztos így van.

Screenshotot csináltál? Isten lehetnél a fórumon 😊

Csak azt ne mondd te voltál a renitens aki nem artyval volt...