World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet tippelni ki nyert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Volt olyan is (ratbag nevû csávó követte el, õt megjegyeztem), hogy egy kb 10 bokros területbõl a srác a játék kezdete után kb azonnal amikor betöltötte a lõszert (ez olyan 8-10 sec asszem) egybõl betalált oda ahol én voltam.
Úgy hogy még nem is lõttem, fát nem döntöttem ki, és még scout sem volt (nem is lehetett) a közelben. Tehát volt 10% esélye, megjátszotta és bejött neki. Vagy hackelt 😄
Szóval, mostanság úgy artyzom, hogy minden lövés után automatikusan megyek elõre vagy hátra (ki se jövök arty célzó módból), mert az esetek többségében szinte instant jön az áldás.
Sztem egyszerûen képtelenség belõni a balancot csak a tank tipusok alapján, valszeg a deveknek kéne irni egy olyan balancert, ami a user statistics (adott user átlag XP je, damageja azéppen aktuális tankjával) alapján is rankol. De ez már-már kvantumfizika sztem 😊
A balancerben úgy gondolom a legnagyobb hiba hogy az artykat nem osztja szét igazságosan (rengetegszer van olyan hogy az egyik oldalon van 2-3 arty, mig a másikon egy sem).
A súlyozáson maximum finomhangolni kell (egy KT nem ér fel egy IS7-el alapból).
Amúgy éppen ezt mondom: "innen szép nyerni"
Jó lesz ez így... szerintem unalmas lenne egy idö után, ha mindig egyenlö felek állnának szemben.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az én oldalamon: Királytigris.
Fair mi?
Amúgy szarrá vertük õket, hülyék voltak és vesztettek. Az egyik Maus magányosan mászkált a pálya szélén.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amenyire idöm engedi szerintem max egy Panther -ig tudok eljutni.
Föleg hogy a Bison -nal is hatalmasan jókat lehet játszani, és rendzseresen elcsábít a medium panzer ágtól.
Nem is lesz ruszki tankom... azok rondák.
Hummel, Panther, Leopard, Jagdtiger, Panzerjager
Most annyi kreditem meg aranyam van, hogy engem se nagyon érdekel mennyit kapok, ezekkel a tankokkal erõsen pluszban vagyok amúgy is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kb másfél hete játszom a játékkal és beleszaladtam pár érdekes felállásba, voltunk túleröben meg hátrányban is.
Végül arra a következtetésre jutottam, jó ez így valamilyen szinten, hiszen anno a harcoló felek sem mindig ugyanolyan cuccokkal, eséllyel indultak, ráadásul hatalmas kihívás és sikerélmény vesztes helyzetböl fordítani. Arról nem is beszélve hogy így színesebbek a csaták is.
Más-más taktikát kell alkalmazni, stb...
Persze, ha az ember gyakrabban kerül a férfi nemiszerv másik oldalára, az azért bosszantó... bár izlések és pofonok.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szerintem ezt még a devek se tudják, hogy jön ki a végén a szám.
Általános útmutató van a fórumon, de hogy pontosan miért mennyi jár az szerintem elég komplex számítás. Mondjuk 1% sebzés egy IS4-en egy Jpantherrel hány creditet ér.. 😊
Konkrétan én szeretek várni minimum fél percet mielõtt meglódulok:
- a noob scoutok akik kirohantak szépen megmutatják hova érdemes menni 😊
- rizikómentesen levadászhatom az ellenséges scoutokat a saját zászlónál (igy megvédem a saját artyt is, ha tudom)
- a túloldalon is kicsit szétoszlik a tömeg, igy nem futok bele egyszerre mind a 15 ellenfélbe (az garantált halál)
- addigra az artyk is elfoglalják a szokott bokraikat, esélyesebb hogy ki tudok egyet végezni ha nem az egész csapat lõ rám
De a lényeg hogy nem tudom mi alapján kapok és mennyi kreditet, van hogy egy damage-el többet kapok gyors halállal mint haver aki kilõ 3-4 tankot és nem a legkisebbeket, meg nem 5%-ról...
Ja egy régebbi témához hozzászólva: engem érdekel a kill, de minket mondjuk csapatszinten...nincs jobb dolog mint amikor a meccs végén azt mondhatod hogy a te platoonod 9 killel végzett... vagy ilyenek, tõlem lehet a végén ebbõl nekem nulla ha Steel Wallként lefoglalom (IS-3-al) és a Panther meg a StugIII-al száguldozó társam kilövi õket (most ez a leggyakoribb felállásunk)
a legdurvább pedig az IS-3, IS-4, JagdTiger, KT-bõl valamelyik hármas, na ez ütõs felállás 😊
bocsi a hosszú posztért, de nem akarom flamelni a fórumot 😊
Tyr és whiter (vagy whisper..ööö. nem emlékszem pontosan nick-re bocs) vagytok errefelé??
Google Docs-ra
Nem rossz itt latszik amit mar korabban is sejtettem hogy a Wespe tul konnyen elerheto...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
A lényeg, hogy kill-ed nem sok lesz, fõleg ha bedob a nagy dögök közé ... Viszont ha felderíted az enemy artykat, sõt, ha nincs tele a környék ellenséges tankokkal, akkor meg is lehet próbálni õket levadászni ...
Akkor talán a legkönnyebb, ha csak nagy tankok vannak ... a TD-k és a Heavy-k nem mindig szeretik ellövöldözni a "derága tõttínyt" a kis prüntyögõkre ... de a Mediumok viszont az esetek 80%-ában elkezdenek kergetni ... ilyenkor meg kell próbálni visszamenni a többiekhez ...
Amire érdemes figyelni: egyszer beleszaladtam abba a hibába, hogy megkértek az arty, hogy addig ne induljak amíg el nem helyezkednek - Ilyet nem szabad. Az ellenfélnek ha van egy kis esze, akkor addigra úgy helyezkedik, hogy az utakat bevédje, és akkor sajna necces berobogni (fõleg pár pályán, ahol nincs annyi sunnyogó útvonal ...)
Elõre kell robogni, felderíteni, megpróbálni túlélni, utána ha "biztonságos" az ellenfél bázisának a környéke, akkor lehet Artykra vadászni ... Az esetek 90%-ában az arty-kat nem védi senki.
És a legrosszabb: én mindig elfelejtem, hogy az arty elõre is tud lõni ... Nem szabad megállni, akkor talán jó lesz 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
klatty ide
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Eddig Artyval igen nyugisan tudtam tevékenykedni - most, hogy pár nap után az emberek tömegével rázódnak bele az arty használatába, azt vettem észre hogy az artyk az elején egymásra vadásznak, aztán ha már biztonságban érzik magukat, akkor kezdik abajgatni az ellenséges heavyket. Ergó a vesztes csapat az esetek többségében elõször a tüzérségét veszti el.
Há komolyan, egyre kevesebb sikerélményem van, tegnap zsinórba az elsõ lövés után kicsapott a másik oldalról egy-egy szemfülesebb arty 😊
Cserébe viszont mozgékony könnyû tankokkal most jobban élvezem a menetet, 1 arty kill szinte mindig garantált 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Van esetleg tudomásotok olyan helyrõl, ahonnan lehet még béta kulcsot szerezni? Lehet megfertõztem az egyik munkatársamat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A 75-ös kisebbet rúg de gyorsabb.A 105-ös tûzgyorsasága fele a 75-ösének, viszont olyat üt mint az ipari áram.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
password - hun
Szóval Kerla, töltsd le a WoT honlapról a klienst, azzal feljössz az amcsi szerverre, majd csatlakozul a Hun chat csatornára (arra amit kissrac csinalt) és már meg is van kb az összes magyar 😊
Tényleg megéri, feltéve ha nem cseszik el a teljes játékot, javítják a hibákat, stb.
ui:mi van a ts3 szeróval nem tudok felmenni, megszünt?