World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A túl pontos tüzérség, meg a enyhén szólva is érdekes sebzés rendszer mindenkinek probléma.
A semmiben eltûnõ tankok szintén.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Annyi minden kell javítaniuk, hogy egyszerûbb lenne elõröl kezdenék, de elõtte gondolják már végig, hogy mi-meddig és hogyan.
-tüzérség, a probléma gyökere
-hasznavehetetlen német tankok
-leopard ne lõje már ki az ammo rackom elsõ lövésbõl, amikor VK3200DB-van
-mért kell leopardba 4et belelõnöm? mikor az én leoba 1 is elég szinte bármibõl
-mért csak 1 rohadt méterrõl veszem észre az út közepén álló ISt?
-mért kell 100x akkor gép mint a crysishoz, mert akárhogy nézzem gagyi grafika van de még is alig van fps.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

én tegnap már a falat kapartam, annyira balfasz voltam. tuti hogy körbe lõttem az ellenséges artykat, sebeztem is õket, de egy sem akart kipukkanni egy lövésbõl...
Per Aspera Ad Inferi.
Vkihez csatlakozhatnék lõni kb 10-20 perc múlva könnyû tankkal???
De az ugye nem te voltál, amelyiket azért osztottam mert sipákolt a túloldalról hogy "miért engem lõtettek ki, amikor én csak egy SU5 vagyok, azt S51es is vana csapatban?" 😊
viszont arra konkrétan emlékszem, mikor szintén kikaptunk, és azzal "vigasztaltál", hogy ne dumáljak, a hummellel így is pluszba jövök ki a kör végén 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Maradt még free XPm, és meg tudnám venni vagy a T44-et vagy az IS3at, vagy a T43+IS kombinációt.
Orosz heavym még nem volt, de nagyon tömjénezik a hivatalos fórumon az ISt hogy milyen fasza kis tank.
NMég jó hogy nem kezdtelek el nyilvánosan ócsárolni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk a Ryan közlegény megmentése replikától 100x szebb.😊
Erre egyébként büszkék is lehetünk,mert van egy magyar Tigris replika is asszem T-55 alvázra épült.
Ime:
Pár éve volt szerencsém kijutni Angliába, a "The War and Peace Show"-ra ... ez a világ legnagyobb haditechnikai kiállítása.
The War and Peace Show
Na az nem kicsi élmény volt ... aki szereti a háborús technikát, és egyszer megteheti, annak nem szabad kihagynia!
Pár saját fotó:

Amúgy pár éve volt szerencsém egy 1:1 arányú Tigris makettet megcsodálnom közelröl, müködés közben. Valami ruszki tank alapjára építették fel, hát... így is félelmetes volt, bakker... nem csoda, hogy rettegtek töle a ruszkik.
Párducról nem tudom, mennyi maradt fent, de azt sem nagyon tudom elképzelni hogy eredeti darabot mutatnak be Pécset :S
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
de egyébként már szinte lõne se merek elsõnek. minden arty a másik oldalt lesi és próbálja kifigyelni a nyomjelzõt. nagy dilemma, hogy most lõjem azt amit épp felderít a scoutunk, vagy az üres szektorokat pásztázzam a map sarkában, de akkor lehet, hogy egy percig se lövök, ha nem sikerül elcsípni a nyomokat...
(a tegnap este kritikán aluli volt. megkockáztatom, hogy egy nyert meccsem se volt)
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
egyébként PGII forever!!!! mai napig tolom, van vagy 100 új küldi hozzá!!! LSSAH PAUL tudja! :-)
A kivárással én is próbálkoztam anno, de ha kicsit gondolkodik az ellenfél csapata, akkor már ilyenkor mindig TD-k védik az utakat. (Már ha nincs sunnyogópálya ...)
Nekem sajnos egyszer sem vált be ez a fajta taktika ...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy volt valami Panzer Elite nevü játék, ami a maga idejében szerintem mocskos jó tankszimulátor volt... a WoT ahhoz képest inkább arcade lövöldözös game szerintem 😊
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
BFben is a warok alatt voltam csak szövetséges oldalon, ha muszáj volt. 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar