World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az en ugyessegemen mulik, az IS3nal megint ugyanaz a feeling mint a vk3601, bounce bounce baby
TOMSILENT
A Tigrist már nem használom. 😄 Királytigris van helyette + a Tigris 1-est elite-re csináltam....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Az orosz tankok valamivel erõsebbek,ez van ez egy orosz játék. De azért használhatóak a német tankok is, bár néha tényleg marha tragikus tud lenni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát nem éppen. Bár az FPS gond, az nálam eddig nem nagyon volt.

A túl pontos tüzérség, meg a enyhén szólva is érdekes sebzés rendszer mindenkinek probléma.
A semmiben eltûnõ tankok szintén.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De lehet te pró vagy én meg nem 😊

Egyetértek 😊

A felsorolt problémál nagy része egyéni szoc. probléma.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

En irtam hogy mennyi ido alatt mennyit termeltem vele, es ne hasonlitsd a KThoz mert semmilyen szinten nem hasonlithato, szegyen a Kiralyra de ez van, IS3-on 2 drb Ktnak nekimentem vigan es megettem oket, forditva nem ment
JethroHUN
Röviden, tömören, a WoTbõl nem mostanában lesz játszható, normális program... a pillanatnyi helyzete: SZ@R szinten van.
Annyi minden kell javítaniuk, hogy egyszerûbb lenne elõröl kezdenék, de elõtte gondolják már végig, hogy mi-meddig és hogyan.
-tüzérség, a probléma gyökere
-hasznavehetetlen német tankok
-leopard ne lõje már ki az ammo rackom elsõ lövésbõl, amikor VK3200DB-van
-mért kell leopardba 4et belelõnöm? mikor az én leoba 1 is elég szinte bármibõl
-mért csak 1 rohadt méterrõl veszem észre az út közepén álló ISt?
-mért kell 100x akkor gép mint a crysishoz, mert akárhogy nézzem gagyi grafika van de még is alig van fps.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Warton
Tigrist használsz, te ne féljél!!! Én SU-85b-t, nekem aztán tényleg van mitõl félnem. Ezt a szart még egy A20-assal is ki lehet lõni, nekem meg IS-3-as ellenfeleket rak be ez a tetû.

Azért elég random, van hogy tûpontos, meg van hogy kilõ a teljesen beszûkült körbõl... Persze mindig a legrosszabbkor.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

BoneDragon
Huh mekkora lag volt most.

Arra nincs elég XPm, meg kicsit tartok tõle - az már T8 mint a KT-m, ha jól tudom szintén 1000 credites lövésekkel, és a KT-ben nem vagyok az a pénztermelõ 😊

TOMSILENT
Bocs. Ezektõl jobban félek.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
De most nézd meg milyen pontos ez a szar Arty. Ezt mind 2 arty csinálta. Komolyan mondom ezek jobban félek mint a Maus-tól vagy IS-7-tõl.

off:/ Aki megy erre a Pécsi programra és készítene egy csomó képet az eseményrõl áttudná nekem küldeni majd valahogy ? Csabai létemre nem tudok elmenni sajna, pedig k**** jó lehet.. /off

Különben premium nélkül is simán meg lehet élni, ha van a heavy-d mellé egy arty.A tigris után már a tiger II-t is fejlesztgetem.Nem a pénz a gond, hanem az xp szerzése lassú.De folyamatos.Szerintem aki csak 10 dolcsit tud fizetni, az is szép sikereket tud elérni.

IS3at vedd ki, a fullos tank-al 3 nap alatt megduplaztam a kiindulo tokemet ami 1,1 milla volt, sot kozbe megvettem minden upgradet es a vegen az IS4 ara is meglett a 4ik napra, IS3 allat nagyon
RatBaG
biztos nem 😄
én tegnap már a falat kapartam, annyira balfasz voltam. tuti hogy körbe lõttem az ellenséges artykat, sebeztem is õket, de egy sem akart kipukkanni egy lövésbõl...

Per Aspera Ad Inferi.

kerla
A Tigris és a Párduc is magyar gyártmány, természetesen és sajnos nem korabeli jármûvekrõl van szó, ezt nem is mondtam, de nagyon szeretném élõben látni õket, hogy elképzelhesse az ember, milyen egy ilyenben ülni...

Vkihez csatlakozhatnék lõni kb 10-20 perc múlva könnyû tankkal???

Ha aránytalanul sok arty van egyoldalon, az szinte garantáltan vereséget jelent az adott oldalnak. Az artyknak - mint pl nekem is 😊 - csak addig nagy a pofájuk, amig van elõttük valaki aki lelassitja az ellenfelet. DE egy nyitott pályán (mint pl Murovanka) 6-7 tank kevés ahhoz hogy védje a fõ közlekedési utakat, fõleg ha az adott csapat a térkép alsó részén van.

LOL, mondom hogy valamiért kihagyott az agyam és nem ismertelek fel. Imádom húzni az artykat amikor nem artyban vagyok, hogy ne rinyáljanak 😊

De az ugye nem te voltál, amelyiket azért osztottam mert sipákolt a túloldalról hogy "miért engem lõtettek ki, amikor én csak egy SU5 vagyok, azt S51es is vana csapatban?" 😊

RatBaG
hát õõõõ nem te voltál az aki egy jó szarul sikerült karelian végig szidta a csapattárs hummeleket? <#eplus2> olyan hamar eltünik a chat, mindig elfelejtem a neveket.
viszont arra konkrétan emlékszem, mikor szintén kikaptunk, és azzal "vigasztaltál", hogy ne dumáljak, a hummellel így is pluszba jövök ki a kör végén 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Gyerekek, valakinek van tapasztalata IS-el?
Maradt még free XPm, és meg tudnám venni vagy a T44-et vagy az IS3at, vagy a T43+IS kombinációt.

Orosz heavym még nem volt, de nagyon tömjénezik a hivatalos fórumon az ISt hogy milyen fasza kis tank.

LOL, esküszöm nem gondoltam volna hogy te is SG fórumos magyar vagy 😊

NMég jó hogy nem kezdtelek el nyilvánosan ócsárolni 😊

DummyBoy
Nem, replika volt ... De volt ott rengeteg felújított tank is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Forolto
Persze egyszerû a láncfeszitõ kerék sokkal kisebb és a kerekek is ugye egymást fedve vannak itt egymás mellett vannak.

Forolto
Picit magasabb,picit vékonyabb,de egész pofás.😊
Mondjuk a Ryan közlegény megmentése replikától 100x szebb.😊

zalkad
Jap, ezt láttam én is asszem... ügyes, nagyon ügyes...

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

RatBaG
ahogy nézem, ez sem eredeti tigris.

Per Aspera Ad Inferi.

Forolto
Nos,1 db mûködõ Tigris I-es tank van a világon,a többi csak kiállítási tárgy vagy replika.

Erre egyébként büszkék is lehetünk,mert van egy magyar Tigris replika is asszem T-55 alvázra épült.

Ime:

DummyBoy
Bocs az offért:

Pár éve volt szerencsém kijutni Angliába, a "The War and Peace Show"-ra ... ez a világ legnagyobb haditechnikai kiállítása.

The War and Peace Show

Na az nem kicsi élmény volt ... aki szereti a háborús technikát, és egyszer megteheti, annak nem szabad kihagynia!

Pár saját fotó:

zalkad
Itt látok egy képet egy tigrisröl, ami nem az 😊

zalkad
Ööö... úgy tudom a világon kb. 3-4 db tigris maradt fent összesen, abból talán egy ha van EU -ban, nem hiszem hogy azt elvinnék Pécsig.

Amúgy pár éve volt szerencsém egy 1:1 arányú Tigris makettet megcsodálnom közelröl, müködés közben. Valami ruszki tank alapjára építették fel, hát... így is félelmetes volt, bakker... nem csoda, hogy rettegtek töle a ruszkik.

Párducról nem tudom, mennyi maradt fent, de azt sem nagyon tudom elképzelni hogy eredeti darabot mutatnak be Pécset :S

Forolto
Tigris lehet királytigris is,abból van több mûködõ.Az egyetlen Tigris I-est tuti nem szállítják ide.😛

http://www.pecsiprogramok.hu/program.php?id=3514

Komolyan Angliából elhozzák az egyetlen mûködõ Tigrist? Vagy valami utánzat? 😮OO Mert ha igen akkor ott a helyem!

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

XenHai
De térképen azt írják ,hogy Budapesten van ..
Megvan! Vasárnap lesz!

Holnap megyek Pécsre! Hol lesz Tigris?<#wave><#guluszem1>

XenHai
De ki mennék csak nagyon messze van :S
RatBaG
néha bejön 😄DD

de egyébként már szinte lõne se merek elsõnek. minden arty a másik oldalt lesi és próbálja kifigyelni a nyomjelzõt. nagy dilemma, hogy most lõjem azt amit épp felderít a scoutunk, vagy az üres szektorokat pásztázzam a map sarkában, de akkor lehet, hogy egy percig se lövök, ha nem sikerül elcsípni a nyomokat...

(a tegnap este kritikán aluli volt. megkockáztatom, hogy egy nyert meccsem se volt)

Per Aspera Ad Inferi.

Pluskast
Mondom én hogy kell arty vs arty szerver. ott aztán kiélhetik magukat...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kerla
Pl most hétvégén ah kijössz Pécsen a HATEJAMO-re vezetehtsz, vagy beülhetsz mûködõ Tigris vagy Párduc tankba...!!!!

egyébként PGII forever!!!! mai napig tolom, van vagy 100 új küldi hozzá!!! LSSAH PAUL tudja! :-)

DummyBoy
Én vagyok a noob scout, aki kirohan xD

A kivárással én is próbálkoztam anno, de ha kicsit gondolkodik az ellenfél csapata, akkor már ilyenkor mindig TD-k védik az utakat. (Már ha nincs sunnyogópálya ...)

Nekem sajnos egyszer sem vált be ez a fajta taktika ...

Torzonborz
ott van a már általam korábban említett Steel Fury : Kharkov . Érdemes egy próba erejéig megnézni. Tényleg nem egyszerû ezeket az acélszörnyeket vezetni , a célzásról már nem is beszélve.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

zalkad
Ne akard megtudni, milyen lehet panzert vezetni a valóságban 😄

Amúgy volt valami Panzer Elite nevü játék, ami a maga idejében szerintem mocskos jó tankszimulátor volt... a WoT ahhoz képest inkább arcade lövöldözös game szerintem 😊

Tudja valaki, hogy lehet-e és ha igen milyen bill. kombinációval eltüntetni játék közben a képrõl a hudokat? A tank listát tudom, hogy contr-tab de a többit szeretném lesikálni!

Fritz Von...
Én is kukáztam az orosz tankot. Mióta annak idején a Panzer Generallal éveket játszottam át, azóta azon filóztam, hogy milyen lehet vezetni a német tankokat. A WWII online-ban nincs ennyiféle, így adja magát, hogy csak német oldal. Meg amúgy is... 😄
BFben is a warok alatt voltam csak szövetséges oldalon, ha muszáj volt. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

JethroHUN
Érdekes módon ezek a 10% esélyek, inkább 1% mindig bejönnek egyeseknek.... szóval...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!