World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kicsengetem, legalább egy évig premiumon leszek, plusz 2500 gold jó sok, ill. kezdhetek fullos Pz V / IV.el.

"Csomag" hadnagy "- $ 10 (10% kedvezmény)
$ 10 kap egy prémium számla részére egy hónap és 250 arany.
Csomag "kapitány" - $ 50 (SAVE 20%)
$ 50 kapsz egy féléves prémium számla és 1250 aranyat.
Csomag "tábornokok" - $ 100 (30% kedvezmény)
100 dollárért kapsz egy éves prémium számla 2500 arany és exkluzív tank Pz V / IV. "

Forditva translate progival, de gondolom egyértelmû.

100-ból egy évig lesz, ha jól tudom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Már volt.

"Package "lieutenants" - $ 10 (10% discount)
For $ 10 you get a premium account for one month and 250 gold.
Package "Captain" - $ 50 (SAVE 20%)
For $ 50 you get a semi-annual premium account and 1250 gold.
Package "generals" - $ 100 (Discount 30%)
For $ 100 you get an annual premium account with 2500 gold and exclusive tank Pz V / IV."

TOMSILENT
De bazdmeg. Ha nem adnak Goldot hogy lesz Premiumod? Mert én nem adok 100$-t azé hogy 1 hétig legyen premiumim....hülye leszek bammeg.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nálunk nem merik igy élesbe kiadni mert õk is tudják, hogy nem az orosz gold vásárból fognak pénzhez jutni az amcsiknak meg nagyon kell a saját tank fájuk + klános rész nélkül biztos hogy megbukna.

Milyen igaz. Tényleg ez az egyetlen indok eddig.

Torzonborz
EU és most US server teszt kb ennyi értelmét látom egyelõre 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én amúgy az egész bétát nem értem itt... mondom, mivel eddig mindent a ruszki éles (!!!) után kaptunk meg, látszólag semmi értelme az EU bétának. Az oroszok azért fizetnek amit mi ingyen kapunk 😊

Talán mostantól lesznek olyan peccsek amit nem tesznek fel az oroszra elõttünk, de még ez se biztos.

LeonSilver
Ja. Ha törlik akkor törlik, az õ dolguk. Csak akkor legalább ne legyen hosszú az open béta.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jó, igy értem mire gondolsz.

Itt másképp értelmezik.

LeonSilver
Nem érted látom.
Closed után törlés - majd kezdõdik az open béta.
Az open bétában nincs ajándék gold, ajándék pénz, semmi. Egyik játékban sem.
Az open béta már teljesen olyanra van belõve mint amilyen a végleges lesz. Olyankor már csak az apróbb hibákat javítják és indulhat az éles. Azért open, hogy minél többen regisztráljanak és játszák a játékot ezáltal az esetleges kisebb hibák is kijöjjenek.

A closed bétában akik részt vesznek és segítenek a készítõknek valamint nem utolsó sorban rengeteg idõt ergo pénzt takarítanak meg jutalmat szoktak kapni. Ez általában egy "starter kit" ami megkönnyíti a kezdést a véglegesben, esetleg egy tárgy (lehet ez ruha, pet, bot, kard, hangszer, kutyagumi).

Az open bétában résztvevõk már nem kapnak ilyent. Itt maximum az fogható fel egyfajta jutalomnak, hogy nem törlik az open bétában elért dolgokat az éles kezdetekor.

Mondom, ez nagyon - nagyon sok mmo-ban így van és így is volt.
Nem vitatom, hogy itt lesz törlés az open béta után is de mondom, nem ez a megszokott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Amúgy meg ki van jelentve, hogy mindegyik WoTos embernek köröm van a pöcsén (magyarul: éles elõtt hard wipe lesz).
Lehet vele nem egyetérteni de ez lesz, minden bétással. Pont.

Akinek ez fáj, az várja meg amig kijön az éles.

Nézd, ha logikusan gondolkodsz, a béták ideje alatt minket folyamatosan tömnek prémium cuccokkal (konkrétan itt 150 golddal, naponta kb 6USD azaz 1400HUF értékben).
Kb 70.000 account van már most is, ha ez a sok ember ezt mind megtarthatná, mibõl élnének az éles ideje alatt?

LeonSilver
Na ezt tuti nem õ írta mert muff létére elég szabadszájú de nem ennyire. Anyázni se szokott. Majd faxbúkon megkérdem, hogy mi a helyzet de szerintem lenyúlták az accát ahogyan itt szokás.

Ahogy írva volt a closed után - open elõtt mindig van törlés. Open után és a végleges elõtt a legtöbb játékban NINCS illetve NEM VOLT wioe. Ha itt lesz az OPEN béta után is törlés, akkor azért nõhetne némi köröm a pöcsükre.

Köszi!

Dehogy van telihold, rászabadult a netre egy kiscsávó azt élvezi hogy büntetlenül osztja az észt 😊

Mit vagdalkozol ha azzal se vagy tisztában hogy a closed béta a soft wipeval ért véget? 😊

Szerencsétlen idióta. A stilusomat pedig az elsõ hozzám intézett kommented alapján állítottam be hozzád.

Pupuci...azt már tudjuk, hogy téged sem nevelt meg az anyád... Az ilyen alpári bevezetõket, meg epilógusokat tartogasd meg annak, aki neked a legdrágább.

Fórum Privátüzenetek Beérkezett üzenetek

Feladó: Pupuci
Elküldve: 2010. 09. 09. 16:32
Tárgy: mamád, otthon
Nagy pofája a retkeslábú jó kurva anyádnak van tze kis tapló faszparaszt, aki a világra fosott. Igazán lehetett volna annyira kulturált, hogy lehúzza a budit. Kisköcsög.

----------------

LOL 😊

gvarga12
mee van ma mindenkinek ilyen kotekedo hangulata?
lehet telihood van?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

A hivatalos válasz az hogy õsszel. Tudtommal nincs pontos dátum, és még várható egy-két nagyobb paccs.

Lehet hogy csak én vagyok perverz, de várom már a hard wipe korszakot, ahol jönnek a régi szép idõk csatái, ahol IS7 meg Maus minde 5. csatában volt, 1 db.

Te szerencsétlen barom. Closed van most és az openrõl volt szó.
ˆ lammaer
ez neked is szól parasztgyerek.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Szerintetek mikorra lesz nálunk is full wipe? Mikortól lesz fizetõs?

Örülök bárminek amit adnak.

Ja biztos nem lesz full wipe a megjelenéskor miután kaptunk 8000 goldot és még naponta a 150-et ingyé lol

Hoppá, ez tényleg jó 😊

Forolto
Az is valami egyébként.KV-1 alaphangon.

KV-220

Nem lesz PZIV....

A lentebb linkelt topicban azt irták, az orosz bétások egy KV-220-at kaptak, de hogy mi lesz az EUban az még nem dõlt el.

Forolto
Ezt lehet rosszul tudom.Valamit kapunk az biztos,lehet kettõt a szemünk alá amig el nem futunk.

Forolto
Egy régebbi hozzászólása volt,kérdezték tõle mi várható a soft wipe után.

Valami ilyet írt Patch-Soft wipe-Open Beta-Soft wipe-Soft wipe-Soft wipe...Soft wipe-Full wipe-Release

Kapunk egy tankot? Az jó dolog.Egy PIV-nek is örülnék, nem kellene addig szenvedni.

Van elképzelésetek, hogy mikorra várható az " éles" játék?

Forolto
Egy dolgot nem törölnek:Mégpedig az accountodat.

Tehát a béta tesztelõknek nem kell új regisztráció, ezzel simán tudnak menni át élesbe,és ajándékba kapunk asszem egy tankot.

,,Egy régebbi Overlord hozzászóláskor ecsetelte,hogy az open után várható pár soft wipe"

Én erre voltam kíváncsi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Forolto
Figyu má a teszterek tudod mekkora elönnyel indulnának?Gondolkodj mielött vagdalkoznál dolgokkal és igaza van Lammaer-nek olvass hivatalos fórumot!

Konkrétan mindent törölnek.

"Yes, before the live release there will be a hard wipe. All XP, credits, tanks etc will be reset completly. Everyone will start the live version with a Leighttraktor, MS-1 or T1"

gvarga12
az aranyat amit kaptal biztos kitorlik meg az abbol szerzett elonyoket is szoval szerintem egyertelmu a wipe...
vagy lehet hogy lottonyertesek csinaljak a jatekot es meg kuldenek egy kis penzt is postan 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Forolto
ezt rosszul tudod....a soft wipe a beta teszteknél adott,hogy mindent ki tudjál próbálni.Full wipe lesz éles induláskor.

Sõt mondok valamit.Egy régebbi Overlord hozzászóláskor ecsetelte,hogy az open után várható pár soft wipe.Pont azért,hogy minden bug elõjöjjön.Jönnek az amcsi tankok és utána talán már foglalkoznak végre a clan warral,ezek után jönnek az angol tankok,de az már az éles után.

Sürgõsen vegyél vissza a nagy pofádból:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/8433-any-plans-for-a-
complete-wipe-before-release/page__p__109278__fromsearch__1&#entry109278

13. hozzászólás.

Ha még hülye is vagy hozzá, hogy hagyják az élesben 10-15k arannyal rohangálni az embereket amiért nem fizettek (250 gold kb 10 dolcsi lesz) legalább ne szólj be.

LeonSilver
Így van.Az open béta már úgy üzemel mint a végleges, az esetleg felmerülõ, kisebb hibákat javítják még. Viszont a materiálok ( pénz, drop, akármi ) már olyanra vannak belõve mint a véglegesben ezért nem szokás törölni open után és a végleges elõtt. Sok-sok mmo-val játszottam már és sohasem töröltek HA volt open béta és úgy jött a végleges.

LeonSilver
lol

Te be vagy baszva apukám. Open bétában már minden olyan, mint a véglegesben ezért nem szokott lenni törlés. Nem volt az l2-ben, 9dragonsban, martialban, shaiyaban, és még sorolhatnám.

"Rengeteg olyan dolog van ami csak most a bétában derül ki hogy rossz, ezért van a béta, pl ez a tankszétosztás is."

Elfelejted hogy volt orosz béta is + az EU béta alapján eddig konkrétan semmilyen változtatást nem csináltak (hiszen ez EU patch nem volt más, mint hogy felpeccseltek minket az orosz éles verziójára).

A német tankoknak erõsebb a páncéljuk, gyorsabban töltenek újra, viszont gyengébbet lõnek. Az oroszok meg erõset lõnek😊 Az ISU-152-nek van a játék legerõsebb ágyúja.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

És a WoTban biztosan lesz is.

Pont hogy a végleges elõtt van szinte mindig törlés...

A TD "vonalon" melyik oldal a jobb? Germán vs. Ruszki?

LSSAHPAUL
Rengeteg olyan dolog van ami csak most a bétában derül ki hogy rossz, ezért van a béta, pl ez a tankszétosztás is. Ha valaki hibás akkor az mi vagyunk mert ide az sgére írjuk ami nem tetszik ahelyett hogy a wargaming-nak. Pl én is lusta vagyok oda beírni úgyhogy én is itt sírom ki magam: tegnap úgy osztotta le a csapatokat hogy nálunk elsõ 3: Tigris, Jagdpanther,Panther szemben: IS4,IS3,TigerII. Persze a progi próbált korrigálni a további tankok valóban erõsebbek de az ágyú leosztásnál megint a kárunkra tévedett, illetve nekünk nem jutott kis tank. Szal leggyengébb tankunk a KV volt, az ellenfélnél meg volt vagy 4 leopárd sebességü tank.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

datango
HUN csatornának mi a kódja?