World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kerla
Naná, több száz képet csináltunk és még holnap is megyünk, mert holnap harcolni fognak. Van jó pár csapat SS katona is (valahogy ittragadtak és nem örgedtek:-) ) MG42, Mp40 stb, nagyon imponáló :-)

Képeket majd kiválogatom és fájlpostávl szívesen átküldöm a jövõ héten, add meg e-mail címedet priviben.

Kerla: Képeket csináltál róluk és/vagy minden másról 😄 ? Ha igen, eltudnád vhogy küldeni nagyon kíváncsi lennék.

kerla
Ma HATEJAMO-n volt szerencsém a Tigris és Párduc macskákat közelrõl szemügyre venni. lehet okoskodni, hogy repro, magyar gyártmány, ha egy ilyen jött volna szembe velem, hát gatyó megtelt volna.... az a hang, a lánctalp és ezek még nem is dübörögtek annyira, mert könnyebbek...

Crossy, ez a 3 hetes infó honnan van? Keresgéltem én is a hiv fórumon hogy hogyan tervezzek elõre, de sehol se láttam utalást se... max hogy õsz.

Hát, úgy gondolom ez megint egyéni vélemény. Én 100x jobban élvezem ezt mint a legtöbb kardos/varázslós játékot, amiért rendesen csengetni kell.

ol75
nekem is volt olyan, 13 órát volt csatában, írtam a suppnak, aztán másnap restart, és visszakaptam.

Játszhatsz ingyen is, de nem lesz premiumod, sem aranyad.
Már volt, de újra bemásolom.

"Csomag" hadnagy "- $ 10 (10% kedvezmény)
$ 10 kap egy prémium számla részére egy hónap és 250 arany.
Csomag "kapitány" - $ 50 (SAVE 20%)
$ 50 kapsz egy féléves prémium számla és 1250 aranyat.
Csomag "tábornokok" - $ 100 (30% kedvezmény)
100 dollárért kapsz egy éves prémium számla 2500 arany és exkluzív tank Pz V / IV. "

JethroHUN
De nem havidíj lesz, az lenne csak az arcátlanság, ezért pénzt kérni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Csak azt irtam, hogy kb. 3 hét, talán több múlva itt is elvesznek mindent, és fizetõs lesz mint a ruszkiknál.

V43 1105
Mért van hogy ezeréve Tank in Battle felirat szerepel az egyik tankomnál?😞(((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

XenHai
A skillt azért vitatnám orosszal könnyebb menekülni!
Nekem is van egy isum meg egy ferdim és _szerintem_ az isu alázza a ferdit. Azt viszont aláírom, hogy a német TD-hez nem kell annyi szkill, mint az oroszhoz. <#beka2>
"Amikor szembe találom magam 1 ruszki TD-vel Õ vonul vissza legtöbbször."

a másik meg hogy az isu-t a ferdinand-dal kell összehasonlítani mert azzal van egy tierben

XenHai
Igen nekem a német td jobban kézre állnak .
Ventura82
Mi is lesz 3 hét múlva?

Na akkor jöjjön egy objektív vélemény is!
Nekem mindkettõ van,JagdTiger is és ISU is.
Fordulékonyságban mindkettõ pontosan ugyan olyan tohonya,Az ISU-nak majdnem kétszer akkora a végsebessége.Erre szüksége is van,lévén a páncélvédettsége komolytalan a JT-hez képest.Ha felfedezik õket akkor az ISU a sebbességére alapozhat,még a JT a páncéljára.JT-vel könnyebben belemegyek 1v1 harcba mint az ISU-val,bár egy ilyen harcot sokszor eldönthet a nagyobb sebzés is!
A JT-vel kb 5-öt lehet lõni még az ISU-val 3-at.Végsebzésben kb ugyan ott lesznek.
Véleményem szerint a két TD más-más játékstílust kíván.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Miért, mi lesz három hét múlva?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én pl. Tigris 88-asával nagyvadaknál használok HE-t amikor úgysem tudnám átütni a páncélt, pl.IS7,Maus,komolybb TD,stb-nél.Tiger II 105-ös már nagyot üt,szerintem ott mindegy.Ott váltogatom, mert a HE olcsóbb.Tesztelgess mint én.Kb.3 hét múlva úgyis elvesznek mindent, legalább tudni fogod mire,mivel tüzelj.

Warton
Én tüzérségi vagy alacsonyabb szintû célpontok ellen szoktam váltani rá.

Érdekes, mert Kt-vel messzebrõl több pontos lövést érek el.

Igen! Van egy Grillem, egy tigrisem, meg egy királytigrisem.Igazából tesztelem a királyt, mit bir.Személyes kedvencem mindig is a tigris lesz.

Ventura82
Egyébként TD-kben HE lõszert mikor érdemes használni?

Tapasztalataim alapján, a Su152 és az ISU-152 messze jobb mint német vetélytársai, (Ferdinand, Jagdtiger)
Viszont, ez alatt vackok. A SU-100 még a Panzer IV-mre se igazán veszélyes, viszont a Jagdpanzer, és a Jagdpanther még a Királytigrisre is.

De, a lényeg inkább harcolok egy Jagdtiger ellen, mint egy ISU ellen. Igaz, az ISU-t könnyebb talán leszedni, de egyszer meglõ, és tankom 50%-on és valami rendszer tuti tönkre megy.

Míg a Jagdtiger hiába erõs, elölrõl ki lehet cselezni. Lassú, lassan fordul, mit egy reumás szumó birkózó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Úgy látom megalakulhatna az anti-orosz TD klubb itt az ezsgén... <#idiota>

Warton
Egyedül a TD-k nem életképesek, közelharcban egyáltalán. Amúgy sikerült szembõl 1v1 egy SU-152-est kilõnöm egy SU-85-assal az imént. Teljesen alap 76 mm-es löveggel és sima AP lõszerrel. Annyi elõnyöm volt, hogy egy töltésen álltam, míg az "áldozat" a síkságon. Vagy 10-szer kellett belelõnöm mire megmurdelt. Aztán jött egy IS-3-as és ementálit csinált az oldalpáncélzatomból, de még így is kellett két lövés neki is.

Ventura82
Életképes. Itt a példa:

Nyertünk is és túl is éltem 😄

XenHai
Én próbáltam oroszt su-100 ig és sok a töltési idõ és papír!Német jobb a másik ,hogy német pontosabb és gyorsabban mér be célt!Életképesebb egyedül sokkal..
TOMSILENT
Egyszerûen imádom ezt a csodálatos ballanszot...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ventura82
Hát jah, ezért gyúrok már a Ferdire 😄

zalkad
(semi-off)
nem értem az USA filmeket, hogy nem bírnak egy normális tigris makettet megcsinálni, számtalan példa mellett ott van a Kelly hõseibõl a kamu tigris, de legdurvább talán a Halál 50 órája, ahol konkrétan amerikai M-47s tankok voltak a tigrisek.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-jUZTuILHJ0c7M:http://i423.photobucket.com/albums/pp320/29ToyA/M47/Other%20M47s/a0109941_498af535e403b.jpg&t=1

... és a caffe -k voltak a shermanok.

Kicsit kiábrándító, de azért krvajó filmek 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Achmed927
A német TD hogy is mondjam .... sokkal szívósabb, életképesebb. 😛 Amikor szembe találom magam 1 ruszki TD-vel Õ vonul vissza legtöbbször. Annyi elõnye van a ruszkinak hogy nagyobbat sebez, de még ez sem menti meg õket nagyon sok esetben. Csapatban jók maximum, amikor egy német TD még önmagában is veszélyes. Persze csak a JagdPanther felett. Nekem ez az észrevételem.

Ventura82
Német oldalon a TD-k közül a Hetzer az ami borzasztó! Alig vártam a StugIII-mat. Most JgPantherrel már könnyebb az élet. Szerintem élvezetes vele játszani. A javítás és a lõszer viszonylag olcsó, ha fullra lepusztítanak akkor is lõszerrel együtt olyan 12K körül mozog.

Warton
Még az orosznál is gyengébb?? Úristen akkor az milyen lehet... Sajnos nem volt szerencsém a német TD-khez. A szovjetekkel kapcsolatban csak annyi megjegyzésem lenne, hogy azok igazán a SU-85-össel kezdõdnek, mert ami alatta van az borzasztó. A SU-76-ossal alig-alig lehet átlõni bárminek a páncélzatát. A SU-85B még jó lenne, de sajnos valamilyen oknál fogva engem mindig IS-3-asok ellen rakott be, úgyhogy már alig vártam a SU-85-öst. Ezzel sem könnyû, de azért nem annyira frusztráló mint az elõdjeivel.

Na mi az, csak nem visszavásároltad a KT-t?

Ha veszek ilyen extrát egy járgányra, át lehet pakolni róla azt egy másikra? Vagy ha megveszem az csak és kizárólag ahhoz a jármûhöz használható amelyikhez vettem?

Wespe88
Ez a damage modellezés tényleg gáz. Rálõttem egy KV-ra, kiscsávó mondja hogy lepattant, közbe meg oneshotoltam. 😄

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

XenHai
Mivel nem volt szerencsém a német és orosz nehéz tankokhoz errõl nem tudok véleményt mondani!De mint TD játékos ki próbáltam orosz és német jármûveket is és szerintem a német erõsebb ,több hp ,erõsebb páncélzat, pontosabb ágyú ,gyorsabb cél beméress,gyors újra töltés az igaz kevesebb dmg de sokkal több az elõny német oldalon !
Sziasztok

Tegnap elõtt regeltem closed betara, mennyi idõ szokott lenni míg küldenek választ?
Warton
Kösz, erre voltam kíváncsi.

Én KT-val a drága javitás miatt a mesterlövész dolgot, bázisvédelmet erõltetem.

Igazad van!Az álcaháló egyébként 100.000-ért jó dolog.Volt rá példa, hogy teszteltem, és egy IS és egy KV elment mellettem az erdõben kettõ tank távolságra, és nem vettek észre.Máskor pár fa és bokor mögül messzirõl lövöm lesbõl a tankokat KT-val,és lövésük sincs hol vagyok.Az embereimbõl kettõ is álcázásre lett pluszban fejlesztve.

LeonSilver
Lehet venni és a lõszerkészlet melletti ablakba lehet betenni. Nehezebben fognak meglátni de magában a játékban nem látszik. Ha erre gondolsz. Ha arra amit crossy írt azt lelehet tölteni de úgy van ahogy mondta.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem lehet venni.Olvass vissza légyszi.Le lehet szedni hozzá, és be kell másolni a játék könyvtárába, felülirva az eredetit.De készits biztonsági másolatot elõtte.Ha bemásoltad akkor is csak te látod, mások nem.

Warton
Hogyan lehet a harckocsikra feltenni a vásárolt camot?

Ez a tûzérség meg leginkább szerencse kérdése, nálam mint írtam a Hummel nagyjából 50-50 arányban lõ pontosan, vagy lõ el a halál ****ára.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

TOMSILENT
Kapja be. Ott maradt a Tiger 2-õm... xd

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

No, lerobbant a szerver...

Hát, nekem a VK3601-el nem voltak ilyen élményeim 😊

kerla
de midnentõl függetlenül tüzérséget kivenném a játékból...nem ide való, bár csodaszépek :-)

kerla
Végre volt sikerélményem Bison I-el, közepes-vegyes mezõnyben!!

Victory!
Battle: Hills 2010. szeptember 10. 23:05:10
Tank: Sturmpanzer I Bison
Earned:
491 Experience
5 161 Credits