World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
hát, nem tudom, hogy te ezt milyen vékony fallal csinálod, de tankok csöve nincs lemodellezve, maga a lövedék a lövegpajzsnál (tehát a csõ tövénél) távozik mikor lõsz. épp ezért szívás pl az a sablon épület ensken amire fel lehet hajtani és a kis fal mögül lehet lõni. csak van a közepén egy kis emelkedõ, amitõl nem lehet kilátni sniper módban. hiába tudom hogy azzal egy vonalban mögötte ott az ellenség, rajta a célkereszt, a csõ is átlóg, de ha lövök, akkor az orrom elõtt csapódik be a falba...

Per Aspera Ad Inferi.

Isten vagy! Ezt kipróbálom.<#eplus2>

LSSAHPAUL
Az autoaim-nak hála lehet olyat csinálni hogy befogsz egy tankot, aztán bemész egy vékony falú ojjektum(kõ,házsarka,rom stb) mögé, és onnan puffogtatsz. (a csõ átmegy mindenen, viszont te nem látsz semmit,téged nem bánt senki mert a fal felfogja a bejövõ dolgokat szal a készítõk azért félig jól megcsinálták 😊, de mivel van autoaim neked nem is kell lássál semmit csak lõsz "vakon".
ja ezt nehogy jelentsétek, ebbõl élek. komolyan!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

kerla
vérpsitike hülyegyerek effektus, na majd kláncsatáknál! :-)

Hát ilyen bazd meg esküszöm nincs! Himmelsdorf pálya.

Panzer III-assal voltam, hasonló kategóriájú tankok között. Oké, szépen elõre törtem, kiszedtem három tankot, és elkezdtem a zászlót foglalni egy T-28-assal együtt.

Már 90 fölött járt a számláló, mire az a hülye fasz csapattárs belém lõtt! Oda állt mellém, és belém lõtt, csak úgy! Erre persze vissza esett a számláló.

Hát ilyet én még nem láttam. Milyen barmok vannak már? Minden napra jut egy pár ilyen hülye.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jockey
ne is mondd..
összekuporgattam a pénzt egy panzerII luch-ra, de mivel uj volt ezért semmi tunnin, gyak 20 volt a max sebessegem es 0kat lottem az ellenbe, mert egybol felrakott a KV szintû meccsekbe:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DummyBoy
Haltam meg miatta nem egyszer ... 😞

De light - medium esetben még oké, ha mozgás - pörgés közben kell lõni, de oda kell rá figyelni, mert nem biztos hogy oda céloz ahová lõni akarsz 😊

Tegnap este keményen elkeseredtem ... 7-tõl 9-ig egyszerûen tök mindegy mivel mentem, mindig csak a nagyok közé rakott ... a pozitív rekordom valahol 100 és 150 xp körül volt 😞 60-as átlag ... Hiába próbáltam bármilyen taktikát, ha egyszerûen még csak megkarcolni sem tudtam (Vagy esélyem sem volt ...) az ellent ...

Aztán kisírtam a szívem bánatát a kissrác csatin, próbáltak páran lelket önteni belém ... és minden rendbejött 😊

De néha tényleg érdekesen osztja a game az ellenfeleket ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Erlenberg palyan a fagyott szantason robogva en is azt kerdezem hogy akkor mire is van felfuggesztes mert ugy ugral a celkereszt hogy semmit se talalok el vele
Amikor a celzokadat raviszed az ellenseges jarmure es feheren felvillan a sziluetje akkor jobb clickel bekapcsolod, es a tankodbol a commander mondja is hogy enemy vehicle engaged, szoval innen tudod hogy bekapcsolta daz auto aim-et, meg onnan hogy attol kezdve ra vagy ragadva arra a celpontra, a lovegtornyod koveti a mozgasat. Amikor a celpont megsemisul vagy eltunik szemed elol akkor az auto aim kikapcsol es a commander mondja hogy target lost. Szoval van audio kommentar a ki es a bekapcsolasrol is. Gyorsan mozgo celpontra hasznos, statikus celpontra jobb a kezi celzas, mert az autoaim a tank kozepere celoz, ergo ha a masik el van huzodva egy fal moge es kilog a lanctalpa az auto aim miatt nem tudod loni de ha kikapcsolod kezileg mar tudod loni a kilogo reszt
gvarga12
ismeros nekem is mintha ugralna a cso de szerintem ez attol van hogy a tanknak kb. konzervdoboz fizikaja van es a felfuggesztes nem csinal semmit a cso meg ugral ossze vissza

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Boron Power
Ha külsõ nézetbõl próbálsz lõni, akkor ráugrik a tereptárgyakra is néha, ami elég zavaró.

Fritz Von...
Milyen auto aim? Ilyen is van? Na neee...
Eddig azt se tudtam, hogy létezik lol.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ha a célre kattintasz jobb egérgombbal aktiválod. Ha aktiválva van és mellékattintasz megint jobb klikkel, kikapcsolod.

Torzonborz
komám TSünkre jöhetnél ám ! 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
Ezt az auto aimet nem vagom, kiirja valahol be van kapcsolva? vagy nekem kell aktivalni?
mert kurvara nem akarok auto aimet de mintha neha lenne..:_p

Saccra legalább 70000. A Ferdinándos arc akit 100ról leszedtem gondolom most uninstallálja a gamet 😊Amúgy összesen 6 kill volt az utolsót épp befejeztem volna mikor kilöttek.

ÉS vajon mennyit kaptál volna, ha még nyertek is?!

Szevasztok!

Szeretném megosztani veletek az eddigi legjobb t34 meccsem eredményét 😊
 Battle Achievements: Steel Wall
 Defeat
Battle: Hills 2010. szeptember 15. 11:19:24
Tank: T-34
Earned:
1 597 Experience
51 744 Credits

Aranyos "állatok" és csendesek...

kerla
Tegnapi csata fáradalmait pihenem a melóhelyen :-)

gvarga12
akkor majd en 😊

talaltam emberi formatumu terkep fileokat, itt az elso

Karelia

Ha hasznosnak talaltatik akkor jon a tobbi is

esetleg a strategiai tervezeshez a 10*10-es halot valaki akinek sok ideje van feldobhatna ra

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Torzonborz
még nem sikerült kikászálódni a füstölgõ roncsokból 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Na mi törpént?Tegnap este óta nincs HSZ?

Köszi! Sikerült! 😉

Jockey
http://mmohut.com/giveaways/world-of-tanks-closed-beta-key-giveaway
en innen szereztem par napja
folyamatosan csekkold, ha kifigynak mindig kapnak uj key-ket

Sziasztok! Regisztráltam a World of Tanks oldalára már vagy két napja, azonban még nem kaptam mindig "key-t". Nem tudom, hogy lezárult-e már ez-az idõszak, vagy esetleg van valami gebasz? Örülnék, ha tudnátok valami biztatót mondani. 😊

Gondolom örültetek, hogy nem veletek van. <#nevetes1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem egyedi.

Jockey
waoww, kicsit turboztam a panzer II es maris hatekonyabb vagyok..😊
nem kell it sporolni ezek szerint

LeonSilver
Tuti. Én is voltam már olyan partyban ahol az egyik fasztarisznya sorra pkzta a népet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem baj az! Egyrészt nem fogja tudni értékelni a cuccát mert nem szenved meg érte, másrészt meg az ilyenek egy elég nagy hányada más játékokban is az ágyútöltelék szerepét tölti be. Mert megvenni meg qrva gyorsan elérni az akármelyik tankot egy dolog, kezelni tudni, ismerni a korlátait és a lehetõségeit meg egy másik dolog 😉 Ezt hitelkártyával nem szerzi meg BloodSteve 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na ja...de le vannak szarva. Ha lesz pénzem, veszek én is, õk meg úgy is hülyék hozzá, így öröm lesz az ilyeneket kilõni.

Torzonborz
bammeg. 0o ez szerintem direkt csinálta....ennyire nem lehet hülye vki.

Ügyes volt...azért ezt már nem lehet véletlenre fogni. Tuti direkt csinálta, nem?

Ulvar
Jelentsd a WOT support levelében. ÉN is pálya bugot írtam nekik hogy találtam HILLsen hogy nem lehet kimászni onnan akárhogy próbálom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

JethroHUN
Akkor ehhez mit szóltok, ah már TK.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

gvarga12
scoutolni akart biztos a parduccal te meg nem engedted 😊
volt mar olyan is chaten hogy "nekem nagyobb tankom van elsobbseget kell adnod"
most erre mit mondjak agyban szegeny akarhany eves is ...
sajna mivel ingyenes teli lesz kis verpistikekkel akik apu hitelkartyajan vesznek majd goldert tankot ... de legalabb tomik a ruszkik zsebet

Marha idegesítõ. Mert jó, lehet még kezdõk, nem tudnak se célozni, se vezetni.
De lõtt már engem csapattárs Maus is seggbe. Hogy miért azt nem tudom, mert nem is célozhatott az ellenségre, véletlenül nem lehetett. Szándékosan tette.

LeonSilver
A Pz IV egy fasza kis tank! Nekem is az van és igen csípem 😉

Ilyen idióták meg mindenhol vannak a cs-tõl kezdve a rof-on át wow -ig bezárólak. Én is szoktam káromkodni, igen csúnyán amikor a barma belémrongyol valami szarral és ahogy lenni szokott mindig a vétlen baszik rá jobban.

Panzer 3 A
Panzer 3 A
Panzer III
KV-3
Hertzer
Leopard.

Még hogy nem jó tank a Panzer IV<#eplus2>

Amúgy, mikor a kis tankok között megyek, állandóan találkozok, ilyen fabra lövõs hülyékkel. Csomószor lõ meg csapattárs.
Nagyon bosszantó.
Két csata alatt, kétszer lõtt meg csapattárs.
Jó, az egyik írta, hogy Sorry...legalább.
A másik az semmit.
Azt is nagyon bírom, hogy vezetni nem tudnak, és nekem jön, mire leazakad a lánctalpam. Persze az övé is, de még mérgében meg is lõ.

Egyszer olyan volt, el akartam robogni egy Párduc mellet, ügye mennék a kis Pz III-ammal felderíteni. Erre pont mikor kanyarodok ki mögüle, bevág elém és ütközünk, nem akart elõre engedni, az idiótája. Természetesen mindkettõnk lánctalpa leszakadt, és mérgében a Párducos kilõtt.

Nem tudom milyen divat ez a csapat társ farba lövése, de elég hülye divat.

Forolto
Frayster, on 13 September 2010 - 10:36 PM, said:
Why do first have to have a premium account to create a team and then only be limited to inviting 2 other people? I personally think this is strange seeing as how I easily want to invite more than 2 people to play with.

Válasz:
We should see larger platoons if all goes well once the balance system is tweaked and working smoother.

DummyBoy
TD-vel vicces nagyon 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Az õrületbe kergetnek ezek a qrva "teleportáló" tankok. Becélzom, puff és közben már ott sincs..

És neked van Wespe Wespe?😄

Torzonborz
zümmzümm <#zavart1>

Wespe88
Na akkor ide is kiírom:
A NEVEMNEK SEMMI KÖZE AHHOZ A BIZONYOS ÖNJÁRÓ TÜZÉRSÉGI ESZKÖZHÖZ 😄

így talán megelõzöm a napi 8-9 ...lol Wespe in Grille... , neked nem tüzérséggel kéne jönnöd?...Wespe why are you in a Jagdtiger?... és hasonlók.
Kiírom generalra is

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Forolto
egy löveg még nem minden,az még elfogadom,ez is csõ az is csõ.😊))
De hogy egy teljesen más cuccost átnevezzenek.😄

Lesz benne, ez biztos.

Jeffjohnson
Ha papíron az volt akkor játékba is az lesz.... csak majd ne legyen sírás a lõszer árak miatt lásd ISU-152.

XenHai
Akkor én kérek 1 e-100 at német oldalra 170mm-es ágyúval mert papíron az volt rá tervezve és baszhatja az összes is-4 és 7.. kkthxby...