World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden láma azzal akar farmolni, mert könnyû ... Na most a csodás tímbelensz fog 10 artyt- az 5 pro-t berakja az ellenfélhez, az 5 lámát meg hozzánk ...
A20-al csapatok, sokmindent kezdeni nem tudok, mert túl nagyok az ellenfelek, de ha scoutolok, talán az 5 arty besegít ...
2!!! kört sikerült élve mennem az ellenfél bázisán ... heavyk, TDk, Artyk, egyrakáson állnak egyhelyben ... és semmi ... egy kósza lövés sem ... semmi ...
És miért sír a szájuk ... Nem scout kell nekik, hanem védelem ... Fasza ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Sziasztok!
Jó LENNE a játék, de a tüzérség koncepciója merõben téves. Az egész játék szinte csak a tüzérekrõl szól, szinte mindenhol elérnek és belõnek, és kilõnek. Alapvetõen szinte semmiféle tudás nem kell hozzá, maximum csak imádkozni kell hogy ne deritsenek föl. Valósidejû felülnézeti térképen még a kisöcsém is tudja nyomkodni az egeret... Túl erõs a lövedékük, túl gyorsan töltenek blabla..Abszolút élvezhetetlenné teszik a játékot! Ja igen, és amikor egy csapatban 6-8 tüzér van...Ami még gáz, hogy elvileg beta a játék, és szinte semmit sem változtatnak ezen (sem). Miért nem csinálnak lobby rendszert? Ott ki lehetne "X"-elni hogy no artillery, és mindenki boldog lenne. Túl van értékelve a tüzérség a játékban, és mint már mondtam, semmiféle tudást nem igényel! Van nekem is arty, és össze tudom hasonlítani a tankokkal, mielõtt még vki noob-ozna. Amennyire jónak tartottam a programot, már annyira csalódtam benne.
Ja, és nem csak a tank miatt volt erõsebb egy német tank anno, hanem a képzett legénység is rengeteget számított....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A végeredményt gondolom könnyen kitaláljátok, egy A-20at és egy Pz4-et vesztett az ellenfél.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1100XP 12K penz igaz ez ritka de eleg jo kis farmolo tank
a leopard Panzer III vitahoz annyit hzzatennek hogy a Leopard javitasa tobbe kerul viszont mintha hajszalnyival jobb lenne marmint mozgekonyabb
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ha ki van fejlesztve akkor az ott is van a STORE-ban.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Lesz valami anticheat a végleges cuccban?
El nem hiszem, hogy itt egyesek nem használnak valami okosságot.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindenesetre, van aki esküszik rá hogy neki mûködik és bejött.
Két játékos beállt egymás mellé a Lakeville pálya egyik sarkában.
Már ment a csata, amikor elkezdtek egymással chat-elni németül és szidták egymást mint a bokrot. Az egyik PZIV-el a másik STUG-al volt. Egyszer csak a Stug-os megfordult és oldalba lõtte a másikat. Na annak se kellett több és válaszolt a kihívásra. Addig folyt a dolog, míg a PzIV-es kilõtte a Stug-ot, de neki meg valami 5% élete maradt. Szóval vannak ilyen idióták a játékban.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jó, anyázzon egyet elfogadom, mert télleg elég rossz ha csapattársad talál el.
Viszont aki direkt TK zik, annak én adnék egy ms1-est meg -3000000 creditet hogy hajrá, fejlõdjél
Fortes fortune adiuvat.
Van büntetés saját csapattárs kilövéséért, de én úgy vettem észre, még ha ki is nyirok vkit, alig van levonás. Ha ki se lövi csak kicsit megcsikizi, azt hiszem az meg szinte elhanyagolható csökkenés.
Mondjuk a Capért se jár vmi hûde sok. Lehet tényleg csak barom volt, ennyire szofisztikáltan nehogy már gondolkodjanak az emberek 😊
Ja, jut eszembe .
Egyébként figyeltem tegnap meg ma, és én továbbra sem kapok semmivel se több creditet mint eddig. Német oldalon legalábbis semmit sem állítottak, ugyan annyi jön be mint eddig, akkor is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Majd ha klánban harcol, ott is ki lönné az ilyen barom a klán tárait, hogy egy kicsivel több XP-t meg creditet kapjon?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ugyanis azért XP jár, hogy hány %ot foglalsz a zászlónál. Mivel valszeg te már régen ott voltál, te kaptad volna a 80-90%ot, õ meg csak a foglalásért járó 10-20% -ot.
Azzal hogy belédlõtt, téged kinullázott, kezdted elölrõl a % gyûjtést, igy õ több százalékot kap.
Sztem errõl van szó, lehet jelezni kéne mint exploitot.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Installing localization packages: Critical Error És a Play gomb szürke, nem lehet rá kattintani.
Ez új ilyet még nem láttam. Most mi van?