World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te át tudsz menni a másik oldalra? Engem már félúton kilõnek ARTY-val, pedig 65-tel megyek... Lobby rendszer kellene, ahol én lennék a host, én választanám ki a térképet, a tier-eket, és be tudnám "X"-elni a NO ARTILLERY opciót. Ennyi lenne a sikeres játék kulcsa, és itt mindenki megkapná azt, amit akar. Gondolom óriási fejlesztés lenne, és dollár milliókat igényelne...

DummyBoy
Nekem egy bajom van csak az arty-kal ...

Minden láma azzal akar farmolni, mert könnyû ... Na most a csodás tímbelensz fog 10 artyt- az 5 pro-t berakja az ellenfélhez, az 5 lámát meg hozzánk ...

A20-al csapatok, sokmindent kezdeni nem tudok, mert túl nagyok az ellenfelek, de ha scoutolok, talán az 5 arty besegít ...

2!!! kört sikerült élve mennem az ellenfél bázisán ... heavyk, TDk, Artyk, egyrakáson állnak egyhelyben ... és semmi ... egy kósza lövés sem ... semmi ...

És miért sír a szájuk ... Nem scout kell nekik, hanem védelem ... Fasza ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kerla
összegzem: az arty ebben a jáétékban rendszeridegen. <#banplz>

Ja klán csatákban...csak az a baj, hogy a játék 99%-ban nem klán csatát játszunk. Aki meg arra veri magát, hogy mekkora penge artival, az megnyalhatja. Kérjen habos kakaót, és anyuci simogassa meg a pici fiacskája pofikáját, ezért a hatalmas teljesítményéért...

kerla
Ezzel sokan egyetértünk, de sajnos egyelõre ez van, majd talán a klán csatáknál ezt lehet szabályozni.

Sziasztok!
Jó LENNE a játék, de a tüzérség koncepciója merõben téves. Az egész játék szinte csak a tüzérekrõl szól, szinte mindenhol elérnek és belõnek, és kilõnek. Alapvetõen szinte semmiféle tudás nem kell hozzá, maximum csak imádkozni kell hogy ne deritsenek föl. Valósidejû felülnézeti térképen még a kisöcsém is tudja nyomkodni az egeret... Túl erõs a lövedékük, túl gyorsan töltenek blabla..Abszolút élvezhetetlenné teszik a játékot! Ja igen, és amikor egy csapatban 6-8 tüzér van...Ami még gáz, hogy elvileg beta a játék, és szinte semmit sem változtatnak ezen (sem). Miért nem csinálnak lobby rendszert? Ott ki lehetne "X"-elni hogy no artillery, és mindenki boldog lenne. Túl van értékelve a tüzérség a játékban, és mint már mondtam, semmiféle tudást nem igényel! Van nekem is arty, és össze tudom hasonlítani a tankokkal, mielõtt még vki noob-ozna. Amennyire jónak tartottam a programot, már annyira csalódtam benne.
kerla
Mibõl gondolod, hogy nem értettem a hsz-t? Csak én meg azt írtam, hogy ezzel szemben a sok ratyi ruszki, kezdetleges szar is használható, ami valóságban semmit sem ért. Pro és kontra: rengeteg a hiba és marhaság (és unom már, hogy de oroszok a készítõk és ezért erõsebbek az oroszok tankok, meg ha élethû lenne, németek mindenkit nyírnának stb dumát...) ugyanakkor hatalmsa öröm, hogy készítenek egy ilyen játékot, amire régóta várunk. Számomra ez minden hibája ellenére nagy örömbódottág és ha "csak" ennyi hiba marad én biztos sokáig tolom!!

Ja, és nem csak a tank miatt volt erõsebb egy német tank anno, hanem a képzett legénység is rengeteget számított....

LeonSilver
Ezt azért ugye Te sem gondoltad komolyan?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szerintem meg arra gondolt hogy a Tigris ebben a jatekban egy rozsdas hulladek, golyofogo stb, es azert ilyen, mert ha lemodelezzik a 2ik vilaghaborus allapotokat akkor kb 15 drb T34es kellene egy Tigris kilovesehez, ami ugye lehetetlen ebben a jatekban
Tegnap Én is megkaptam a kódot és volt szerencsém kipróbálni. Így elsõre bejön a játék, a hangulata nagyon jó, rombolható minden, és a fejlõdési rendszer is tetszik. Különben ez beta után f2p lesz vagy fizetõs?
Hat igen, ez az amit en se ertettem, akkor minek a csillagozas ha egybol banoltak meg a jatek kozben(!) a csata elejen, miutan kilottek es a 2-3 mondatos eszmecsere lezajlott, semmi warn se semmi mas, hanem bumm mar egybol a rendszer uzi. De van itt meg egy baromsag, mert utana a kovetkezo meccsekken nem tudtam mar kijelolni senkit az aiming+T-vel mert az a chatre irja be hogy kire celzol es ugye onnan banolva voltam. De a dev-eknek ez az arty fele valo seggnyalasa mar rohejes, azt irtak hogy implementaltak egy better matchmaking system-et, erre az ocsem es en az 2x IS4 es berakott ellenunk 3 drb IS7et, irtak hogy limited number for artilery, erre volt 5 darab arty az ellenfelnel stb. Szaz szonak is egy a vege, a devek makacsul eroltetik ezt a szart, mert igy ebben a formaban ez szar, senki ne mondja nekem hogy 3 reloadbol 3 szupertank kilove az elso 2 percben az okes, csak mert az idiota platoon rendszerben ez is belefer hogy harom top tier spg legyen egyutt, akik raadasul TS-en kozosen ugyanazt a celpontot lovik egyszerre, hogy annak eselye se legyen visszaloni peldaul. Mert ujabban az arty mar annyira pofatlan hogy nem is bujkal hanem jon szembe velem....
De ha más nem arra, hogy tudják, hol kell még javitani a profanity filteren 😄

Az ilyen imba platoonok pont arra jók, hátha felfigyelnek a devek hogy mit kéne kicsit átalakitani.

kerla
azért vicces, ahogy a sok roncstelepre való, anno semmit nem érõ szovjet tákolmányok ebben a játékban milyen nagy tûzerõt képviselnek...<#guluszem1>

JethroHUN
Akkor valszeg, az arty csak erõsebb lesz a jövõben...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Hamar rájössz majd, hogy ebben a játékban, nem több mint egy roncstelepre való rozsdás hulladék.

JethroHUN
Hát te nagyon tévedsz, ha arra gondolsz, hogy majd egyesek cheatel, pénzt stb, írnak be maguknak, az igaz, az nem lesz. DE aimbot, és társai lesznek, mert cheat védelem az nincs... se pb, se vac, se semmi...

Cukii
Ismét egy megmosolyogtató balance:

A végeredményt gondolom könnyen kitaláljátok, egy A-20at és egy Pz4-et vesztett az ellenfél.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Na nekem a jatek ma lehuzta magat a budin, sok baromsagot lattam mar benne, de ez volt a legdurvabb: berak ellenem egy platoont, amibe van 2x SU14 es egy SU8, es mind a 3 kocsog fokuszba ugyanazt a celpontot lovi, kepzelhetitek az elso 3 reloadbol a 3 legnehezebb tank kilove, beirtam nekik chaten , visszairtak hogy szerintuk en vagyok balfasz(Hills palyan balfasz vagyok mert mentem kozepre foglalni a hegyet, ertitek, mekkora lamasag mar) erre visszairtam hogy menjenek az anyjuk picsajaba, mert az arty onmagaban is tul eros de platoonba 3at es raadasul fokuszba lonek mindent, talaljatok ki mit irt vissza a rendszer, UGY VAN, BANNOLTAK a chatrol mert inzultaltam az erzekeny lelkuletu arty-t. Hat felolem a dev-ek bekaphatjak. Ocsem szolt, hogy masokrol is tud, akik beszoltak az arty-nak es ugyanugy banoltak oket, mert a kedves fejlesztok igy akarjak ezt a fos rendszert es akinek nem tetszik az repul. Hat bekaphatjak, elso alkalommal, hogy irhatok megint chatre el is kuldom ujfent az arty-t az anyja picsajaba a dev-ekkel egyutt
kerla
na, én is belefutottam egy baromba, azaz õ belém, induláskor oldalról belémjött, lánctalpam leszakadt, erre még le is lõtt....

V43 1105
Csinálsz pár képet ha megkérhetlek? Apropó, valakinek van már Mausa? Vélemények róla?😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Messze járok még ettõl a nagymacskától 😞(( Pedig a kedvencem 😞((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kerla
bár gondolom játékban nem, mivel A könnyû, míg III alap, az közepes tank...bár vezetésben...

kerla
gondolom a PIIIA cuccok jók PIII-ra is ugye? illetve az A személyzet jó lesz simára is?

gvarga12
most mentem egy kort Panzer III -al meg BT-7 el agyu nelkul 3 kill 8 sebzes
1100XP 12K penz igaz ez ritka de eleg jo kis farmolo tank
a leopard Panzer III vitahoz annyit hzzatennek hogy a Leopard javitasa tobbe kerul viszont mintha hajszalnyival jobb lenne marmint mozgekonyabb

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Jeffjohnson
Mindent a szerverek számolnak így a cheatelés hacsak a servert nem tudod feltörni lehetetlen

Pz III A amúgy mérföldekkel szarabb mint a sima Pz III szóval jó az én néha még mindig tolom pedig már magasabban járok mert kurva jó kis gép

kerla
Igen, sajnos túl egyértelmû, de egy kérdést megért... kihagytam volna, de sebaj, majd rögtön J-t veszek belõle <#violent>

Tuvok
Túlságosan hozzászoktál az aimbot-hoz te ÕGY 😊

gvarga12
Pedig a Tech Tree eleg egyertelmuen mutatja Panzer III/IV hez Panzer III kell.
Ha ki van fejlesztve akkor az ott is van a STORE-ban.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

kerla
PIIIA-m van kimaxolva, szeretnék PIII/IV-et fejleszteni és venni, de csak a PIII elérhetõ.. nem tudom ezt kihagyni? mindenképpen elõbb kell egy PIII-at is vennem, majd utána a III/IV-et, aztán IV usw...

LeonSilver
Emberek.
Lesz valami anticheat a végleges cuccban?
El nem hiszem, hogy itt egyesek nem használnak valami okosságot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ulvar
Na most indulok HARCBA!
(ezzel)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Camo-t raktam, de nem lettem tõle láthatatlanabb bokorban kempelve 😊
Mindenesetre, van aki esküszik rá hogy neki mûködik és bejött.

Az lenne a kérdésem, hogy szerelt-e már valaki valamelyik tankjára azokból a felszerelésekbõl, amelyek 200 és 500 ezerbe kerülnek(camo kit, repair box stb.) Ha igen, észrevehetõ a hatásuk?
BoneDragon
Velem is volt már ilyen. Elindult a meccs és belémlõtt valaki. Én azzal viszonoztam, hogy kilõttem a tankját... -1, de megérte =D

Egyszer láttam egy vicces jelenetet:
Két játékos beállt egymás mellé a Lakeville pálya egyik sarkában.
Már ment a csata, amikor elkezdtek egymással chat-elni németül és szidták egymást mint a bokrot. Az egyik PZIV-el a másik STUG-al volt. Egyszer csak a Stug-os megfordult és oldalba lõtte a másikat. Na annak se kellett több és válaszolt a kihívásra. Addig folyt a dolog, míg a PzIV-es kilõtte a Stug-ot, de neki meg valami 5% élete maradt. Szóval vannak ilyen idióták a játékban.
Eagle16
De azért az is idegesítõ, mikor direkt megsebez valaki, de úgy, hogy le se tudd fényképezni, vagy esetleg jelenteni. 100-on volt már az ellenséges bázis (tehát elfoglaltuk), ekkor belém lõttek hátulról, de már rögtön el is kapta a képet, mert vége volt...hát hogy ez milyen undorító mocsok dolog...az ilyeneken nagyon felidegesítem magam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az a baj, hogy nem lehet kiszûrni ki TK-zik direkt és ki véletlen, számtalanszor elõfordult hogy berohant elém egy leo stb, artyval meg pont bemászik a körbe.

Jó, anyázzon egyet elfogadom, mert télleg elég rossz ha csapattársad talál el.

Viszont aki direkt TK zik, annak én adnék egy ms1-est meg -3000000 creditet hogy hajrá, fejlõdjél

Fortes fortune adiuvat.

Forolto
Én ezért úgy kilöném,mint Armstrongot a NASA...csak találatért nulláz.

Nem lõtte ki, csak belélõtt - az már elég a nullázáshoz
Van büntetés saját csapattárs kilövéséért, de én úgy vettem észre, még ha ki is nyirok vkit, alig van levonás. Ha ki se lövi csak kicsit megcsikizi, azt hiszem az meg szinte elhanyagolható csökkenés.

Mondjuk a Capért se jár vmi hûde sok. Lehet tényleg csak barom volt, ennyire szofisztikáltan nehogy már gondolkodjanak az emberek 😊

Így kéne pedig. Rohadjon csak meg az ilyen . Ne kapjon semmit.

Ja, jut eszembe .
Egyébként figyeltem tegnap meg ma, és én továbbra sem kapok semmivel se több creditet mint eddig. Német oldalon legalábbis semmit sem állítottak, ugyan annyi jön be mint eddig, akkor is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát akkor meg a végképp a kurva anyját neki.

Majd ha klánban harcol, ott is ki lönné az ilyen barom a klán tárait, hogy egy kicsivel több XP-t meg creditet kapjon?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

LeonSilver
Hát ez fasza ..

kerla
És asját csapattárs kilövéésrt miért nincs levonás?

És mi van ha nem is hülyegyerek volt...

Ugyanis azért XP jár, hogy hány %ot foglalsz a zászlónál. Mivel valszeg te már régen ott voltál, te kaptad volna a 80-90%ot, õ meg csak a foglalásért járó 10-20% -ot.
Azzal hogy belédlõtt, téged kinullázott, kezdted elölrõl a % gyûjtést, igy õ több százalékot kap.

Sztem errõl van szó, lehet jelezni kéne mint exploitot.

A WoT.exe vel elindul hiba nélkül lehet csak a launcher-t babrálják.
Aha, jó akkor várok.

Torzonborz
megnéztem , nekem is ugyan ez van. lehet lesz vmi patch.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Srácok. Van egy kis gond. Nem mûködik a játék. Indítanám, erre azt írja ki:

Installing localization packages: Critical Error És a Play gomb szürke, nem lehet rá kattintani.

Ez új ilyet még nem láttam. Most mi van?