World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként most utánaolvasgatva,hogy Overlord most alszik,semmit nem ír hogy azt irtátok,hogy aminek nem mozgatható a tornya az SPG,akkor a T28 micsoda?Most nem az oroszról beszélek,hanem az amerikai super heavy tankról a T28-ról.
Egyébként mi külömbség van a T28 és a T35 alváz között?
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Mikor kirakták a csatatérre Ferdinand néven kiderültek a hiányosságok és ujratervezték.Az új verziónak már elefánt nevet adták.😊
OSU-76 (Opytnaya Samokhodnaya Ustanovka: Experimental Mechanized Mounting) was a Soviet light self-propelled tank project. It was developed in early 1942 by the design team at Zavod Nr. 38. It used a standard 76.2 mm ZiS-3 divisional gun that was mounted on the rear of a modified T-60 in a partially armored casemate mount. The project was abandoned because the chassis was inadequate in size.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Keverik itt a gépek tipusát a külsejével.Orosz készítõk és az orosz tankokat keverik.Szép mondhatom!
Egy másik oldalon a SU-76 ugyancsak spg tipusba rakva ugy néz ki,mint a játékban...tehát az is spg,akkor mit keres a td-k között???
szeretek sokat mozogni, igaz célozni még nem nagyon tudok, de inkább mozgok mint egyhelybe sniperkedjek, viszont végjátékba ezek nemtom mennyire életképesek és nem akarok félre fejleszteni
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
As for the Soviet experimental AA SPG, based on T-28 medium tank chassis (1935), I`ve mentioned above - its name was SU-8.
Tehát okés hogy T-28 alapja volt a SU-8 nak,de az merõben máshogy néz ki,ez inkább olyan S-51-es. 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
But the most powerful among Soviet experimental SP guns of 1930s were the heavy SP guns SU-14 and SU-100Y – really unique AFVs for their time.
A játékban SU-14-2 van ami a páncélozottabb változata
Asszem 3 arty -ból csak egyet sikerült kinyirnuk, pedig jött három felderítö is.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Amint kicsit is állóháborúra kerül sor már nem túl hasznos mivel ahogy mondtad te is a toronyra céloz, amit nagy valószínûséggel nem fog kitolni a fedezék mögül annyira hogy pontosan eltaláld --------> a fedezékbe lõsz
Ilyenkor auto-aim kikapcs és mehet a cél a lánctalpra, meg a tank elejére...sok kis kempert szedtem már így ki, míg auto-aim-mel talán 20-ból egy talált (amíg rá nem jöttem hogy miért 😊 )
Ha van 2 vagy 3 arty az oké ... Ha a scout elõremegy, derítse fel az ellenfelet, ha védtelen artyt talál, azt szedje ki ...
Ha a saját lightok, mediumok védik az utakat a bázishoz, akkor kiszedik az enemy scoutokat és akkor nem lesz ilyen gond, stb ...
Lehet okosnak lenni, élõben, publikon ez ritkán sikerül ... de ha igen, akkor borítékolva van a gyors gyõzelem ...
Nem igényel túl nagy tudást részhez: Ez mindenre igaz lehet ... csak szitu kérdése ...
TD-bel elbújni és sznájperkesni sem igényel túl nagy tudást ...
Heavy tank sem igényel, mész oszt ölsz ...
Light tank sem, elõrerongyolsz és scoutolsz ...
Medium mindenre jó... ez sem ...
Arty - spotolnak., felülnézet - kill - ez sem ...
De ez persze nem igaz ... Ha béna vagy, akkor mindegy mivel mész, ezt már megtapasztaltam xD ha béna a csapat, akkor is ...
Hiába akarok bepengetni be az ellenfélhez A20-assal, ha az utakat skillesebbek védik, akkor gyorsan lelövik a lánctalpamat és nincs scoutolás ... (Kéne már a nagyobb rádió 😊 )
Hiába scoutolok, ha a lámpa artik csak a tigrisre lõnek, mert az nagy falat ... enemy arty vagy lightok kiszedik õket ...
Ha a heavyk nem egyedül jönnek, hanem esetleg megtámogatva, akkor az is bukta ... De egyedül jönnek, mert a mediumok elõrerongyolnak kill-re vadászni, TD-k meg leszedik a heavyket ...
Hiába védi a bázist pár TD meg Arty ... 1-2 light megeszi õket ...
Hiába van 8 arty ha bénák ... Én mindig félek, ha a csapatomban több arty van mint bármilyen más tank ...
Jelenleg a WoT-nak minden hibájával együtt az adja az igazi "újrajátszhatóságát" hogy mindig másokkal sorsol össze a gép ... Hiába jön ugyanaz a leosztás, ha mások ülnek a tankokban ...
Kezdõként, a pár nap alatt, amit észrevettem, az az, hogy ha nem elég vegyes a leosztás, akkor bukta van ... Néha igen érdekes dolgokat besorsol a game ... Csak heavy-k és TD-k ... 80% arty, stb ... Ezeket a meccseket nem lehet megnyerni ... Max az ellenfél elveszti ... Volt rá példa, hogy az ellenfél csapat lerusholta a bázisunkat, és elkezdtek egyesével levadászni mindenkit aki elbújt, míg én scoutként cap-oltam ... Adig rohangáltak, míg mindenkit kinyírtak, csak én maradtam ...
Ellenem nem jött senki ... A bázisunkat nem kezdte el capolni senki ... Elbukták ... Toronymagasan nyertek volna pedig ...
Jó hosszú lett ... ráadásul sokminden ezerszer le lett már írva ... De ha már bepötyögtem, had menjen 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azon kívül hogy teszkó elött nehezebb vele parkolni?
Más fegyvernem, más játékmód, más feladatkör.
PzIII-al pl. felderítés közben nem éppen a tankok kilövése a célom, hanem felfedezni a célpontokat, és tökre örülök neki, ha a baráti artyk elkezdik löni, mint a szemét 😊
Artyval pedig egyáltalán nem szoktam lecövekelni a kezdökörbe, hanem megyek inkább a nagyok után tisztes távot tartva, és ha kialakul valami hirig, akkor viszonylag közelröl tudok besegíteni.
És itt nagyon sokat számít a helyezkedés, taktikázás.
Aztán akkor az sem lesz, hogy mindjárt az elején egy szemfüles könnyü tank berongyol a bázisra, és kigombolja az összes tüzérséget.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy nem gyengébb, csak más 😊
Fontos: az autoaim a toronyra céloz, ami a legtöbb esetben a tankok legerõsebb pontja, plusz azért annyire nem pontos hogy el is találja amire ráálltál. Szóval lõni akkor érdemes vele, ha a célpont áll vagy nagyjából feléd vagy tõled elfele mozog.
Autoaimot úgy tudod kikapcsolni, hogy a kurzort elviszed az ellenséges tankról és nyomsz még egy jobbgombot.
Speciel az artyt azért próbáltam ki, hogy megnézzem milyen játékstílust igényel. És valóban teljesen más mint a tankozás - a jó reflexek és szem helyett inkább a taktikázás irányába megy az arty használata.
Helyekedni kell (mert a közhiedelemmel ellentétben nem lehett mindenhonnan mindent elérni), figyelni kell hogy alakul a csata menete (mert az arty könnyen elhull 😊 ), nézni kell hogy alakul a csata menete és annak megfelelõen módosítani az eltervezett taktikát (vadásszak e blindshottolva a többi artyra, vagy inkább segítsek szétszedni az IS7-est amivel a Mausunk küzd).
Szóval az az arty aki csak "nézem a térképet felülrõl és kattintok egy tankra" az nem él sokáig és nem lesz hatékony.
"Egy 5 éves óvodás is megcsinálja...Ohhh, hogy a mozgó tank elé kell célozni... micsoda, fantasztikus nagy skill kell hozzá..."
Jagdtigerrel beülni egy bokorba és rákattintani a megjelenõ tankokra?
IS7-el megindulni a városi pályákon az egyik úton és leszedni mindent ami szembe jön?
Ez a játék nem igényel kvantumfizikai ismereteket, egyik oldalon sem.
"PzIV vagy PzIII/IV felé menjek ha párducot szeretnék?
Ahogy néztem a PzIV felöl van plussz egy tank az útban azon a techtree -n, több mint 15.000 Xp plusszot kellene termelnem miatta."
Together we'll fly someday...
ilyen alapon a Te hsz-ednek sincs semmi értelme...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)