World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Párducnak több HP-ja van és adott idõ alatt nagyobb sebzést tud csinálni. 1 vs. 1-ben szinte mindig ki tudom lõni a T-44-est, de az is igaz, hogy addigra már annyira szétlõ hogy használhatatlan lesz a tankom...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Persze az is számít, hogy ki vezeti azaz adott tankot, de tény hogy az IS sorozat, vagy a T44-es felülmúlja egy kicsivel a riválisait.
Nem fair, de ezt már lassan kezdem megszokni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"Weight" is the number that describes average battle performance of particular vehicle.
At the moment "weight" is calculated on the basis of vehicle's tier, type (HT, LT, MT, TD, SPG), and equipment installed .
Platoon "weight" exceeds the total "weight" of the same individual tanks that are not in platoon (platoon of 3 Tigers has more "weight" than 3 individaul Tigers that are not platooned).
It is possible to add "weight" adjustment on the basis of player record/statistics on a given vehicle in future.
Apart from total "weight" equality condition, match-making system ensures that both teams have equal "weight" of SPGs (*).
Each vehicle has a limited set of battles it can join. Consequently, there is a limited set of other vehicles to oppose for each particular tank.
Permissible battle level depends on vehicle tier and type.
Exceptions:
BT-7: 3-5 (has a bit more weight than other tier 3 tanks)
А-32: 4-10 (as a typical light tank)
Bison: 2-5 (next tier gun)
PzIII: 3-10 (as a typical light tank)
LT1 can face LT1 or LT only.
LT2 can face LT1, LT2, LT3, TD2, SPG2.
The following vehicles can join top level battles (level 7 with tier 10 HT):
LT4
MT6+
HT6+
TD5+
SPG5+
General principles of match-making are not planned to be changed in the near future. However it is possible to adjust some coefficients/values and add some extra limitations on team lineup.
Notice: introduction of additional limitations can increase "waiting in line" time and make it impossible to increase max platoon size.
Current match-making system DOESN'T ensure the following:
- equal number of SPGs in both teams (only equal weight of SPGs is guaranteed). BUG. (*)
- equal number of top tier tanks in both teams
- equal number or weight of light tanks in both teams
- equal number or weight of medium tanks in both teams
- equal number or weight of heavy tanks in both teams
- equal number or weight of SPGs in both teams
- complete symmetry of tank models (now 2 IS7 can join one team, and 2 Mauses - the other)
- equal number of platoons in both teams
The match-making system is still in testing, the current one hasn't been introduced to Russian version.
- Unequal SPG "weight" bug (*) is being fixed now.
- The number of SPGs in battle will be equal to their ideal number according to SPG's specific weight in line +/-1 (in developmemt).
A német tankok, orosz tankkal szemben gyengébbek, 20% sebeztem tigrisbe, pz3/4-e HE lõszer, hátulról. Melyik nálam nagyobb orosz tankba tudtam volna hasonlót? Vagy mint múltkor, VK3002BD-m 1 lövéssel felrobbantotta egy T44 szembõl. Az én lövéseim meg sorra pattannak le. Mert így van megcsinálva, mi elõtt jössz azzal, hogy célozni kell, ez a játék MMOnak van megcsinálva, ezért nem a te ügyességed számít hanem a SzÁMOK. Jelen játékban még +hogy milyen nemzet.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ráadásul a goldot meg mindent amit azon vett elbukja amint vége a bétának...
de egyébként irigylem én is a póló meg a pendrive miatt...(a 10k gold is jól jönne azért addig...)
Tegyük fel meccsenként majd csak egy arty lehet jelen. Kilõ a pálya másik végérõl, ha meglátnak = ki
Élvezetesen játszható, ha túl sok az ágyú = nem
Változtatni fognak rajta = nem tudjuk, nem mi vagyunk a fejlesztõk
Akkor egyenlõre fölöslegesen koptatjuk a billentyûzetet errõl.
Azért ez nemsemmi!100K játékos egy ilyen rétegjátékban.Kiváncsi leszek a véglegesen hányan fognak fizetni.😊
Persze természetes, hogy mindenki azt védi, ami neki tetszik, de azért mindenki aki nem elfogult, belátja, hogy jelenleg ez így szar.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
hiaba a nagy damage ha nem utod at es lepattan
amint mondtam ha furge vagy es moge tudsz kerulni az ellennek lehet szerencsed egyebkent 88-as
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
annyival nagyobb az atutoereje?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
A paramétereket én is látom, azzal nincsen gond.
Viszont azt is látom, hogy IS-3 és nagyobb társainál már a 88-as sem sokat számít, mert nem viszem át. Ezért kérdeztem, hogy vajon a 10.5-es jobb lenne-e, mert talán azzal csinálnék valami járulékos kárt.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Sima Tigrisnél melyik ágyút szoktátok használni? A hosszú csövû 88-ast(L71), vagy inkább a rövid csövû 10.5-est(L28)?
Melyikkel járnék jobban?
Itt vannak az eddig publikalt nagyfelbontasu terkepek enjoy <#wink>#wink><#guluszem1>#guluszem1>
Karelia
Malinovka
Himmelsdorf
Prohorovka
Ensk
LakevileMurovanka
ill. specko 1x elnyomható cuccokat pl: nem két percig gyógyítja az embered hanem a kör végéig.
WOTban én nagyon nem látom a lehetõségét a csalásnak user client csak grafikai részt dolgozza fel páncéláttörés sebzést stb. szerver számolja de ha a jövõben látok ilyesmit az elsõ leszek aki hivatalos fórumon sírni fog miatta 😊. Exploitolás minden mmoban van és a fejlesztõk feladata a minimálisra csökkenteni persze ez nem megy ha nem segítünk nekik. Mondjuk annyira gamebreaking dolgot még nem tapasztaltam olyasmit cheatelést meg ami az FPSekben megy azért az mmok nem engedhetnek meg maguknak.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
jeff: rengeteg csalási lehetõség van, valszeg lesz WOT-hez is, ha csak már nincs, az akérdés fejlesztõk mit csinálnak ezzel...
nemtom hogy kezeli a játék a dolgot, de minél kevesebb a user általi számítás annál kisebb az esély a cheatre, ha szerver kalkulál mindent akkor nincs gond..
no mind1, én optimista vagyok, de sajnos 1 kezem nem lenne elég ahol láttam csalást, sandbox-tol egészen a nagyokig..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
pl: lesz nemzet nemzet ellen, hardcore, történelmi csaták, ööö hírtelen ennyi jutott eszembe. Ja meg 2 hetente 1-2 új map. Meg a jövõben nem lehetetlen ,hogy gyalogság is belekerül bár ez ebben az évben szvsz nem fog megtörténni. Clanwarban meg sok lehetõség lesz.
Behoznak néha egy új pályát,új nemzetet és ennyi.Lehet ezt húzni.
ha a kedves orosz barátaink nem basszák el a játékot ( pl nem lesznek még mohóbbak pl Allods ).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
lesz ugyebár elvileg a klán harc..és ennyi?
esetleg új playefiedlek ,meg behoznak még rakat új tankot..
#4637 Ha tényleg játszottál például az l2-vel, akkor talán ismered a walkert is és tudod mire képes. Köze meg csak annyi van amit itt írtál : #4626 "de mondj egy mmot ahol van pb,vac akármi".
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt ugy ahogy van ki kellene kapcsolni.
Egymást meg ne itt fikázzátok. 😛 Lehet a valóságban egymást is ismeritek, vagy egy klánban lesztek, stb.
Nem egyszer futottam bele abba, hogy ha nincs arty, akkor mindenki nekiáll kempelni ... Hiszen nem jön fentrõl az áldás ...
És mindenki áll ... és vár ... 1-2 jól jönne ilyenkor, hiszen mozgásra készteti a brigádot ...
Én még mindig azt mondom, hogy a balansz necces jelenleg ...
Remélem a véglegesnél ez már nem lesz ilyen.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Together we'll fly someday...
Miért itt höbörögtök?Ott a hivatalos fórum,lehet jelezni ami nem tetszik.
Beta teszt van,te most tesztelsz.Ez alatt azt értjük ha észreveszel valamit jelezd a játék fejlesztõinek.
Itt veritek magatokat,mert ez nektek csak egy játék,ami még kész sincs!
Felejtsétek már el azt az arty-t!Ha nem tetszik játszatok ti is vele.
Arra nem gondoltok,hogy õk az elsõ célpontok?Már nemcsak a light tankok veszik célba,hanem az ellenség tüzérsége,mert igenis már kirázzák kisujjból hova rejtõzködnek.
Az arty hadviselés nem abból állhogy beállok egy bokorba mint egy szaró galamb és lövök.Mozogniuk kell,ha nem akarnak a harc elején kihullni.
A pontosságáról csak annyit,hogy mozgó célpont ellen semmit nem ér...Ha a kedves csapattársaid tudná,hogy mediummal light tankal gyors elölremozgás,felfedezés és nem heavy tankal kellene scoutolni akkor más lenne a helyzet.
IGEN,a klánharc ezt meg fogja változtatni,mert ott nem 15 akarat megy 15 felé,hanem 1 az irány.
Részemrõl az arty kérdés lezárva.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt bírom egyesek jobban tudják mit tud kezdeni egy másik ember a Tigrissel, ha õ nem képes vele menni akkor más se tud gondolja...ahha...tegnap én is így gondoltam, és kilõttem egy IS3at 1v1be.
Most direkt jöttem még egy csatát...8000 bevétel jött be tehát javítás és lõszer minuszolás után ennyi maradt. egy vesztes körön...egyedüli túlélõként ...+steel wall...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
en csak akkor nem erek at ha valami kosza TD lefejti a lancom vagy egy ellen le nem rammol
a balf*szok ellen nem ved semmi akarmiben ul
tegnap Lakeville palyan 4 arty 1 td meg 1 light maradt 2 nehez tankra es persze en mentem wespe-vel felderiteni mert a konnyutank ugy gondolta o inkabb vedi a bazist...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
szerintem ezt inkabb a hivatalos forumra kellene irni
ami erdekes hogy mindez a ruszkiknak a teljes kiadasban nem tunt fel? marmint a tul eros sniper artillery?
ahogy en latom a jonep mar kezd alkalmazkodni a rendszerhez egyre tobbet kerulok Panzer III-al olyan csataba hogy egy valag Tier harmas konnyutank kerult ossze oldalankent 4 vagy 5 SPG vel ezt hivjak artillery rape-nek 😊
kiveve ha valami zseni ki nem talalja hogy vedekezzunk Tier harmas konnyutankal ...
egyebkent mar azt is kitalaltak hogy az agyunak pontatlanabbnak kell lennie es a sebzesnek kb. 1/5 nek kellene lennie viszont 2* nagyobb teruletre hatna
igy a kis tankokat sebezne ha eltalalna de a neheztankban nem tudna akkora kart tenni pl.