World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, nem veszekedni akarok de:

1: Ez egy fórum. Arról szól, hogy beszélünk a játékról. Mi tetszik benne, mi nem, mi az amit változtatni kéne, mit nem kéne, ilyesmi. Erre találták ki az ilyen internetes fórumokat
2:Ez igaz, a fejlesztõknél is biztos sokan reklamálnak, sokan leírják a véleményüket, ötletüket. De attól még, itt is lehet errõl beszélni, mert ez még mindig a játék fóruma. Én is mondhatnám ha nem tetszik a tankok mérete, mert a Tigris nagyobb volt, akkor menny innen el, és a hivatalos fórumon panaszkodj. De én ilyet nem mondanék.
3:Ez így nem teljesen igaz. A T-34-esek, és KV széria igencsak meglepte a német hadvezetést, és a nem megfelelõ fegyverzetû Panzer III-as és IV-esek szemtõl szemben alul maradtak. Ez igaz.
De a játékban sem ,,rinyált" azért senki, hogy egy teszem azt KV ki tud lõni egy Panzer III-ast.
Inkább az volt a baj, fõleg a patch elõtt, hogy a Tigris, ami már pedig a tények szerint, amikre hivatkozol, egy igen erõs harckocsi volt, ennek ellenére a játékban mindenki ki tudta lõni, mindennel. Egy Panzer III/IV simán lenyomta a Tigrisemet anno, mert az én lövéseim lepattantak, az övé viszont nem pattantak le, és egy lövésétõl minden robbant, gyulladt, lángolt a híres Tigrisben.
Mindegy, állítólag ezt már kijavították.
4: Tényleg óriási volt a tüzérség szerepe. De nem tudtak centis pontossággal lõni. És megint csak meg lehet magyarázni, hogy ez csak játék, ez csak béta, meg nem is olyan egyszerû a tüzérségnek, meg így, meg úgy.
De attól még a játékban akkor is túl pontosak, és túl olcsó a fenntartásuk. Lenne csak kicsit drágább a lõszer meg a javítás, és csak pár %-al lennének pontatlanabbak. Mindjárt kevesebben mennének vele, azért is jó lenne, mert így tüzérséggel csak az menne aki tényleg ért hozzá. Nekem is volt Hummel-em,nem értettem hozzá, eladtam. De mások, meg csak a pénzszerzésért mennek vele. Marha jó ám, hogy míg az egyik csapat tüzérei jól lõnnek, és csapat hasznára vannak, a másik csapatéi meg senkit se találnak el. De ha kicsit változtatnának a tüzérségen, ez végre megoldódna, mert aki nem ért hozzá, annak nem érné meg vele menni.

A legjobb balance-rõl csak annyit, hogy volt, hogy csapatomban a legjobb tank az én királytigrisem volt. Az ellenségnél meg két Maus, IS4, IS3, stb.
Jó ez egy kirívó eset, de sokszor teszi azt a gép, hogy a másik csapatban több erõsebb tank kerül.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tisztelem hogy igy van batorsagod kijelenteni a velemenyedet, meg akkor is ha ez most ugy hangzik hogy na most en megmondom a tutit. Tisztelem a velemenyed de teves uton jarsz, ez nem elofizeteses jatek betaja, itt pont forditva megy, vagy meggyoz a jatek mert szorakoztat es akkor majd elo is fizetsz, vagy nem es akkor nem fogsz. Nem feltetlenul verpisitike minden hozzaszolo, aki megbeszelni akarja a jatekkal kapcsolatos serelmeit, ahelyett hogy a dev-ekkel/spg funokkal vitazzon teljesen feleslegesen hivatalos forumokon. Felesleges, mert minden topicot zarolnak/beolvasztanak a "hivatalos" topicba ahol 1000 rajongo keresztbe lenyel az ellenerveivel, nehogy az imadott tankjuk/akarmijuk ami most nagyon top-on van es mindenkin atmegy vele az megvaltozzon. Van itt egy szempont, ez egy pvp jatek es mindenki a legkisebb ellenallast keresi, azt az akar hajszalnyi elonyt amivel a tobbi fole kerekedhet. Sokan ezt sajat maguknak sem ismerik be, a skilles jatekosok akik szenvednek egy egy meredekebb jargannyal eltunnek azoknak a jatekosoknak a tomegeben, akik kihasznaljak a nagyon is nyivanvalo elonyoket. Ezeket mindig szem elott kell tartani es rajossz hogy sok "rinya" valojaban nem is rinya, es ismetlem magam, van par kobe vesett dolog, megprobalhatsz hangot adni a nemtetszesednek es azzal maradsz. Szerinted milyen dolog az hogy se nem jelzik/jelentik be hogy van egy uj rendszer ami a jatekosok kozotti kommunikaciora epulve banol a chatrol aztan egy napon belul banolnak tucat jatekost csak ugy ripsz ropsz? Rendben, teszter vagyok, viszont a fo szempont meg mindig az hogy a jatek elvezetes legyen, ez a fajta moderalas a derult egbol minden csak nem kellemes.
Mas.Egyszeruen azzal hogy resztveszek a jatekban mar a fejlesztoket segitem, mert ha en soha nem toltok ki semmi kerdoivet se, az attol meg logolva marad hogy a tankommal mit, mennyit, hogy, hanyszor. Van aki ennel tudomanyosabban all hozza es minden reszletre kiterjedo jelenteseket ir a csata utan minden lovesrol stb, de mar az is eleg ha belogolsz es 1 csataban resztveszel, a goldot is azert adjak hogy tudjal fejleszteni es uj egysegekkel csatazni, mert nekik adatok kellenek, ennyi.
Csak az elso 2 pontot illettem a hozaszolasommal, szep napot
Ulvar
így van.

Kurszknál nem is azért kaptak ki, mert gyengék voltak és a szovjetek beaprították õket...áá...meghalt a technika a Tigrisekben, hol a felfüggesztés, hol a motor, keveset tesztelték, hamar beakarták vetni. Ha egy kicsit több idejük van akkor a Tigris se lett volna ennyire "trágya" megbízhatóság terén, és akkor tényleg foshattak volna a szövetséges erõk...csak van még egy probléma, nem volt benzin... Miután a Bakui olajmezõkrõl le kellett mondaniuk a Németeknek nem volt sok hely ahol tudták volna termelni az olajat. Ploesti volt asszem az egyik legnagyobb Romániában, de azt el is vesztették 1 év után...

A Tigris meg fogyasztott mint állat, arról nem is beszélve hogy a Király Tigris ha jól tudom 80 Tonna körül mozog, hidakon átkelni vele életveszélyes volt, mert fostak hogy egyszerûen összeomlik a szerkezet, nem bírja el a tömeget. Tegnap hallottam hogy a MAUSt víz alatti mozgásra is tervezték, mert a hidakon nem tudott volna a maga súlyával átkelni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

XenHai
A német tankok mítosza egy kicsit hamis!
Ez azért így nem igaz , tudomásom szerint a német technika fölényes volt a szövetségeskével szemben! De bonyolult drága és nehezen gyártható volt , nem is beszélve a súlyos hibákról.
Fritz Von...
Engem sokkal jobban zavar az, hogy úgy vettem észre a játékban, hogy nem stimmelnek a méretek. Most egy Panzer IVben ülök, a hosszú 75mm-es ágyúval. Ott állt mellettem a csata elején egy Tigris 1 és a másik oldalon egy Tigris 2.
A Panzer IV szinte ugyanakkora a játékban, holott:

PIV:Length 5,93 m
T1: Length 8.45 m
T2: Length 7.2 m

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Olvasgatom itt a sok rinyát. Van pár dolog ebben a játékban, ami nekem is furcsa volt eleinte, de megszoktam. Ami meg jó, az nagyon jó. De vannak tények, amivel mindenkinek szembe kell néznie szerintem.

1. Ez egy béta. Vérpistike hiába rinyál, vegye tudomásul, hogy tök ingyen játszik ezzel, majd akkor lehet jogosan reklamálni, ha fizet is érte.
2. Ebbõl következik, hogy a játék fejlesztés és balanszírozás alatt áll. Ha a devek minden nap tekernének valamit, és emiatt a Tigris elállítódna, és a lövedéke 1 méter után leesne a földre, akkor így lenne. Te nem azért vagy itt, hogy ingyen kiszórakozd magad, és rinyálj, hanem azért, hogy segíts a fejlesztõknek abban, hogy egy 100% közeli játékot tudjanak kiadni. Ha úgy tetszik, dolgozol nekik. Ezért fogsz kapni "jutalmat", vagy ajándékot majd. Építõ jellegû kritikát és hozzászólást a hivatalos fórumon kell megtenni, hogy erre esetleg figyeljenek oda, nem az SG fórumon kell lázadni.
3. A német tankok mítosza egy kicsit hamis. Tudomásul kell venni azokat a tényeket, hogy a Tigris megjelenése elõtt egy az egyben alulmaradtak az orosz technikával szemben. És utána is irtózatos számbeli hátrányban voltak. Ebbõl következik, hogy a német techtree sokkal drágább és nehezebben járható út, ahogy ez az életben is volt. A német tankok pedig drágábbak.
4. A tüzérség szerepe óriási volt a háborúban. Ahogy itt is az. Nekem semmi bajom sincs, ha egy csatában 3-4 arty van, mert annál sérülékenyebb az ellen. Egy gyors tank keresztbe lenyeli az artykat, pláne, ha elfelejtik védeni. És "publicon" el szokták... 😊
Már így is az egyik legjobb balance rendszer van itt, amit online játékban láttam, és ezen fognak még csiszolni, ebben biztos vagyok.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

TOMSILENT
<#worship>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TOMSILENT
Én linkeltem be annó 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

LeonSilver
Nincs mit. Amit én linkeltem azt már korábban valaki megtette itt, csak így nem kellett keresgélni. Gondolom ha végre adnak valakinek hg jogot akkor az ilyen linkek majd ki lesznek téve.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V43 1105
Köszönöm az uraknak a segitséget ! :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LeonSilver

TOMSILENT
wot beta mappa\res\vehicles\ ameik van neked és ajánlom nem felülírni az origiket.....nevezd át õket ha gond lenne az újjal....

V43 1105
Van valahol leirás? Amúgy köszönöm az infót :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TOMSILENT
Skint leszeded és beteszed...<#puszis>

V43 1105
WOW!

Nekem nem ilyen még.. lehet festeni a tankot, hogyan?😮

TOMSILENT
Emberek! Nektek is ilyen lett a beta? 😮 mert most felmentem a második köröm már ebben az "új" cuccban toltam.....

71 FPS átlátszó bisz-basz....

Hmmm... Nem tudom h Te mit csinálsz de nekem sikerült most 6 tankot kilõnöm tigrissel... Ezek között volt egy is-3, tigris, panther, és 3 medium tank az is-3 és a tigrist közelrõl löttem ki a többit pedig messzirõl one shootból lõttem ki 😄 A végén kaptam 50k creditet és sniper illetve invader jellvényt
Ulvar
Tudom nincs bajom a Tigrissel, a játékkal van a bajom...hogy vagy bugos vagy nem tom mi van de mondom azért az nagyon durva hogy 5ör seggbe durrantom közvetlen közelrõl a T43ast és 5ör egymás után bonced of és a többi...Wespéék pont hallották hogy kiakadtam...hát pumpa felment bennem, sõt a PzIIIról is lepattant a lövésem...

És hiába nem szeretném használni az autoaimet muszáj a lagg miatt...

Igazad van! Csak akkor tüzeljen, ha zöld, vagy arany.Bár ha nagyon messze van akkor is többször betalál, de attól is függ, hány százalékosak az emberei.

Jó a tigris!Ne automatán tüzelj!Csak ha nagyon messze van a célpont.
Nekem is mondja, de ha mégegyszer rálövök, akkor igen nagy sérülés okoz.

Ja, de ennek ellenére néha teljesen véletlenszerû, és ostoba a páncélátütés. Volt hogy háromszor löttem, ugyanoda, ugyanabból a helyzetbõl, ennek ellenére mégis volt ami lepattant, volt ami nem. Pedig ugyanaz a becsapódási szög, távolság, minden ugyanaz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ulvar
nem is figyeltem ezeket még...de megvan.

Eagle16
Állítsd be azt a célkeresztet, ami megmutatja hogy át tudod-e ütni a páncélt. Ha nem is mindig pontos, de hasznos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ulvar
Na jó...elég ... belefáradtam...

Tigrissel vagyok szembõl PzIIIra azt mondja rikoséé............................. 5ör próbáltam seggbe lõni egy T43at bemondta 5ör hogy rikosé meg bounced of... és ez nem a tigris hibája mert a Jagdpanthert meg szembõl kilõttem.... a készítõk igazán megcsinálhatnák rendesen ezt a szart....most már tényleg...

Itemshop van, csak nem hivják igy: gyakorlatilag az itemshop be van építve a játékba, hiszen minden aranyért vehetõ cucc (lõszer, tank, consumables) végeredményen fizetés után kerül hozzád.

Tehát: minden amit csak aranyért vehetsz meg gyakorlatileg az itemshp kategória. Sztem.

Kissrac, úgy néz ki a 3000 gold felett nem jár a napi 150 arany az kamu volt. Tegnap elõtt játszottam vkivel, aki olyan 6k aranyon ül, és azt mondja kapja a 150et mindennap.
Mondjuk nemtudom mire jó, de nem kell kényszeresen elhasználni az aranyat ezekszerint 3000 felé közeledve.

No comment
Torzonborz
kell egy kis edzés a klánharcra 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Wespe88
Na már mindenki fájtol egymással?... Ne már még csak a bétánál tartunk. 😄

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Akkor ezért nehezebb leszedni a T44-est.

Szerintam igyal kevesebb alkoholt/ne szivj annyi fuvet art az egeszsegnek, foleg a mentalisnak.
Én ebben a színdarabban nem veszek részt, ez a Te szólód, élvezd! Mi csak a közönség vagyunk, akik szenvednek az elõadáson.
De azt megsúgom, hogy ha egy mûsör rossz és nem élvezik a nézõk, akkor hamar kiveszik a programból.

RatBaG
a panther tényleg jobb, a t44 egyedül abban veri, hogy rohadt fürge, max sebességen tekereg-kanyarog.

Per Aspera Ad Inferi.

Királytigrissel. Szerintem a Párducokat könnyebb elintézni, bár amint lejjebb mondtam, attól is függ milyen a másik játékos.

WAsek es Torzonborz, 2ik felvonas, a link idopontja szeptember 14, az en mergelodesem szeptember 15, mindketten ujfent bebizonyitottatok hogy el se olvassatok amit ir a masik csak beleugattok... Gratula megegyszer
Én most nyúzom, de rá kellett jöjjek, hogy ez csak egy lépcsõ lesz a KT felé, mert itt a játékban sajna nem olyan, mint az életben volt.

V43 1105
Én már a Tigrisre vágyok, denagyooon imádom azt a tankot 😊))) az a baj lassú még a panzer.. 😞((

A PzIII nagyon jó lesz, ha teljes lesz. Ha nagyok közé dobsz tudsz scoutolni, esetleg veszélyes leszel az ellenséges ágyúkra.
Ha meg a kicsikhez rak, te leszel a csúcsragadozó!

De az igaz, hogy sokáig tart végigmenni a fán.

Áh, hagyjuk nem süllyedek, mert megversz a rutinoddal 😛

Torzonborz
kössz az IQ-m a helyén van sõt a klotyót is le tudom húzni de csak miután röttyintek bele.

egyébként most akkor mi bajod is van ? balance-on javítani fognak , kevesebb arty lesz oszt jóccakát. addig meg kibírod , végül is béta van. akkor meg a fasz kell sírni ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Neked nem megy a szovegertelmezes kispajtas, eddig csak gyanitottam mostmar tudom is
Mi a túró bajod van? Eddig ezen sipítoztál, hogy nem változtatnak. Most linkeled, hogy változtatnak? Egyik se jó?
Semmi se jó?
Azért mert itt nyomod ezeket, még senki nem tud mit csinálni vele. Együtt szívunk, kész pont.

V43 1105
Panzer III, sima semmilyen fejlesztés, full gyári.. erre bedob olyan szeróra ahol ellenséges csapatban négy darab Tigris.. nem fair, nagyon nem .. 😞((( Másik meg a rohadék artillerys takonyság.. igazi kinszenvedés lesz ez😞(((

Wasek, Torzonborz es tsai (nektek megy mar az IQ teszt vagy ti inkabb az eros rendor kategoria vagytok?), hadd linkeljek valamit amit nyilvanvaloan tudtok:
Overlord
Posted 14 September 2010 - 06:46 PM
New match making system has been introduced earlier today.

Match-making system changes:

* fixed SPG team balance;
* added limitations on the number of SPGs in battle;
* new time-out balance (when waiting in line for battle time exceeds 5 minutes): tier restrictions added
* 10% weight increase for tanks that are a part of platoon.

Aztan nezd meg en mikor irtam milyen datummal, aztan vond le a kovetkeztetest aztan huzd le magad az elso klotyon
Torzonborz

Eagle16
De mivel?

Én úgy értettem hogy ha összekerülnek úgy, hogy más nem szól bele...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát, én meg azt tapasztaltam, hogy a Párducokat könnyebben kapom el mint a T44-eseket.

"Felejtsétek már el azt az arty-t!Ha nem tetszik játszatok ti is vele." - Te ezt komolyan is gondoltad? Esetleg megoldasnak javasoltad? Mindkettonek marhasag. Ha egyenlo kepessegu jatekosokal nezzuk, az arty donto a csata kimenetelere, donto a lefolytathato harcmodorra, nem igaz hogy vedtelen, pont a tulzott ereje miatt komolyabb csapatok vedik es semmilyen scout nem jut meg a kozelebe sem, nem kiloni kell a 65el szaguldozo scoutot hanem rammolni es akkor mar sehova nem megy... Nem az a baj az egesszel hogy mennyire ugyes aki kezeli a tuzerseget hanem hogy alapbol tul nagyok a szamok, es hiaba panaszkodsz akarmilyen forumon, azzal maradsz, a Dev-ek NEM AKARJAK MEGVALTOZTATNI. Inkabb bannolnak mindenkit ha nem vagja le elsore hogy marpedig ez lessz a veglegesbe is.
Nem kell semmilyen jatekba arty es nem igaz hogy campeles van nelkule, akik campelnek azok mindig campelnek arty-val vagy anelkul.
Hogy miert zavar ennyire az epitonek szant javaslatod? Mert sajna egyre tobben csinaljak, regebben az volt a WoT trailerben a motto hogy Feel the tankpower, ez mara mar nem igy hangzik...