World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: Ez egy fórum. Arról szól, hogy beszélünk a játékról. Mi tetszik benne, mi nem, mi az amit változtatni kéne, mit nem kéne, ilyesmi. Erre találták ki az ilyen internetes fórumokat
2:Ez igaz, a fejlesztõknél is biztos sokan reklamálnak, sokan leírják a véleményüket, ötletüket. De attól még, itt is lehet errõl beszélni, mert ez még mindig a játék fóruma. Én is mondhatnám ha nem tetszik a tankok mérete, mert a Tigris nagyobb volt, akkor menny innen el, és a hivatalos fórumon panaszkodj. De én ilyet nem mondanék.
3:Ez így nem teljesen igaz. A T-34-esek, és KV széria igencsak meglepte a német hadvezetést, és a nem megfelelõ fegyverzetû Panzer III-as és IV-esek szemtõl szemben alul maradtak. Ez igaz.
De a játékban sem ,,rinyált" azért senki, hogy egy teszem azt KV ki tud lõni egy Panzer III-ast.
Inkább az volt a baj, fõleg a patch elõtt, hogy a Tigris, ami már pedig a tények szerint, amikre hivatkozol, egy igen erõs harckocsi volt, ennek ellenére a játékban mindenki ki tudta lõni, mindennel. Egy Panzer III/IV simán lenyomta a Tigrisemet anno, mert az én lövéseim lepattantak, az övé viszont nem pattantak le, és egy lövésétõl minden robbant, gyulladt, lángolt a híres Tigrisben.
Mindegy, állítólag ezt már kijavították.
4: Tényleg óriási volt a tüzérség szerepe. De nem tudtak centis pontossággal lõni. És megint csak meg lehet magyarázni, hogy ez csak játék, ez csak béta, meg nem is olyan egyszerû a tüzérségnek, meg így, meg úgy.
De attól még a játékban akkor is túl pontosak, és túl olcsó a fenntartásuk. Lenne csak kicsit drágább a lõszer meg a javítás, és csak pár %-al lennének pontatlanabbak. Mindjárt kevesebben mennének vele, azért is jó lenne, mert így tüzérséggel csak az menne aki tényleg ért hozzá. Nekem is volt Hummel-em,nem értettem hozzá, eladtam. De mások, meg csak a pénzszerzésért mennek vele. Marha jó ám, hogy míg az egyik csapat tüzérei jól lõnnek, és csapat hasznára vannak, a másik csapatéi meg senkit se találnak el. De ha kicsit változtatnának a tüzérségen, ez végre megoldódna, mert aki nem ért hozzá, annak nem érné meg vele menni.
A legjobb balance-rõl csak annyit, hogy volt, hogy csapatomban a legjobb tank az én királytigrisem volt. Az ellenségnél meg két Maus, IS4, IS3, stb.
Jó ez egy kirívó eset, de sokszor teszi azt a gép, hogy a másik csapatban több erõsebb tank kerül.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mas.Egyszeruen azzal hogy resztveszek a jatekban mar a fejlesztoket segitem, mert ha en soha nem toltok ki semmi kerdoivet se, az attol meg logolva marad hogy a tankommal mit, mennyit, hogy, hanyszor. Van aki ennel tudomanyosabban all hozza es minden reszletre kiterjedo jelenteseket ir a csata utan minden lovesrol stb, de mar az is eleg ha belogolsz es 1 csataban resztveszel, a goldot is azert adjak hogy tudjal fejleszteni es uj egysegekkel csatazni, mert nekik adatok kellenek, ennyi.
Csak az elso 2 pontot illettem a hozaszolasommal, szep napot
Kurszknál nem is azért kaptak ki, mert gyengék voltak és a szovjetek beaprították õket...áá...meghalt a technika a Tigrisekben, hol a felfüggesztés, hol a motor, keveset tesztelték, hamar beakarták vetni. Ha egy kicsit több idejük van akkor a Tigris se lett volna ennyire "trágya" megbízhatóság terén, és akkor tényleg foshattak volna a szövetséges erõk...csak van még egy probléma, nem volt benzin... Miután a Bakui olajmezõkrõl le kellett mondaniuk a Németeknek nem volt sok hely ahol tudták volna termelni az olajat. Ploesti volt asszem az egyik legnagyobb Romániában, de azt el is vesztették 1 év után...
A Tigris meg fogyasztott mint állat, arról nem is beszélve hogy a Király Tigris ha jól tudom 80 Tonna körül mozog, hidakon átkelni vele életveszélyes volt, mert fostak hogy egyszerûen összeomlik a szerkezet, nem bírja el a tömeget. Tegnap hallottam hogy a MAUSt víz alatti mozgásra is tervezték, mert a hidakon nem tudott volna a maga súlyával átkelni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez azért így nem igaz , tudomásom szerint a német technika fölényes volt a szövetségeskével szemben! De bonyolult drága és nehezen gyártható volt , nem is beszélve a súlyos hibákról.
A Panzer IV szinte ugyanakkora a játékban, holott:
PIV:Length 5,93 m
T1: Length 8.45 m
T2: Length 7.2 m
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
1. Ez egy béta. Vérpistike hiába rinyál, vegye tudomásul, hogy tök ingyen játszik ezzel, majd akkor lehet jogosan reklamálni, ha fizet is érte.
2. Ebbõl következik, hogy a játék fejlesztés és balanszírozás alatt áll. Ha a devek minden nap tekernének valamit, és emiatt a Tigris elállítódna, és a lövedéke 1 méter után leesne a földre, akkor így lenne. Te nem azért vagy itt, hogy ingyen kiszórakozd magad, és rinyálj, hanem azért, hogy segíts a fejlesztõknek abban, hogy egy 100% közeli játékot tudjanak kiadni. Ha úgy tetszik, dolgozol nekik. Ezért fogsz kapni "jutalmat", vagy ajándékot majd. Építõ jellegû kritikát és hozzászólást a hivatalos fórumon kell megtenni, hogy erre esetleg figyeljenek oda, nem az SG fórumon kell lázadni.
3. A német tankok mítosza egy kicsit hamis. Tudomásul kell venni azokat a tényeket, hogy a Tigris megjelenése elõtt egy az egyben alulmaradtak az orosz technikával szemben. És utána is irtózatos számbeli hátrányban voltak. Ebbõl következik, hogy a német techtree sokkal drágább és nehezebben járható út, ahogy ez az életben is volt. A német tankok pedig drágábbak.
4. A tüzérség szerepe óriási volt a háborúban. Ahogy itt is az. Nekem semmi bajom sincs, ha egy csatában 3-4 arty van, mert annál sérülékenyebb az ellen. Egy gyors tank keresztbe lenyeli az artykat, pláne, ha elfelejtik védeni. És "publicon" el szokták... 😊
Már így is az egyik legjobb balance rendszer van itt, amit online játékban láttam, és ezen fognak még csiszolni, ebben biztos vagyok.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem nem ilyen még.. lehet festeni a tankot, hogyan?😮
71 FPS átlátszó bisz-basz....

És hiába nem szeretném használni az autoaimet muszáj a lagg miatt...
Nekem is mondja, de ha mégegyszer rálövök, akkor igen nagy sérülés okoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tigrissel vagyok szembõl PzIIIra azt mondja rikoséé............................. 5ör próbáltam seggbe lõni egy T43at bemondta 5ör hogy rikosé meg bounced of... és ez nem a tigris hibája mert a Jagdpanthert meg szembõl kilõttem.... a készítõk igazán megcsinálhatnák rendesen ezt a szart....most már tényleg...
Tehát: minden amit csak aranyért vehetsz meg gyakorlatileg az itemshp kategória. Sztem.
Mondjuk nemtudom mire jó, de nem kell kényszeresen elhasználni az aranyat ezekszerint 3000 felé közeledve.
No comment
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
De azt megsúgom, hogy ha egy mûsör rossz és nem élvezik a nézõk, akkor hamar kiveszik a programból.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha meg a kicsikhez rak, te leszel a csúcsragadozó!
De az igaz, hogy sokáig tart végigmenni a fán.
egyébként most akkor mi bajod is van ? balance-on javítani fognak , kevesebb arty lesz oszt jóccakát. addig meg kibírod , végül is béta van. akkor meg a fasz kell sírni ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Semmi se jó?
Azért mert itt nyomod ezeket, még senki nem tud mit csinálni vele. Együtt szívunk, kész pont.
Overlord
Posted 14 September 2010 - 06:46 PM
New match making system has been introduced earlier today.
Match-making system changes:
* fixed SPG team balance;
* added limitations on the number of SPGs in battle;
* new time-out balance (when waiting in line for battle time exceeds 5 minutes): tier restrictions added
* 10% weight increase for tanks that are a part of platoon.
Aztan nezd meg en mikor irtam milyen datummal, aztan vond le a kovetkeztetest aztan huzd le magad az elso klotyon
Én úgy értettem hogy ha összekerülnek úgy, hogy más nem szól bele...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem kell semmilyen jatekba arty es nem igaz hogy campeles van nelkule, akik campelnek azok mindig campelnek arty-val vagy anelkul.
Hogy miert zavar ennyire az epitonek szant javaslatod? Mert sajna egyre tobben csinaljak, regebben az volt a WoT trailerben a motto hogy Feel the tankpower, ez mara mar nem igy hangzik...