World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért írtam hogy ha akarod akkor kötözködésnek veszed ha akarod nem.
Igazad van nem stimmel valami csak nem mindegy hogy hardver vagy szoftver oldalról kell megközelíteni, mert a lagg az hardver a grafikai motor pedig szoftver hiba.

Elvileg az elõbbit könnyen lehet javítani (több, erõsebb gép(ek)) míg a másodikat sok-sok programozói munkaórával, és akkor is csak talán 😊

De abban igazad van, hogy ez a játszhatóság szempontából mindegy, csak ne mossuk ennyire össze a fogalmakat
Maskulonben erdekesseg, Ensk palyan lent a hazak kozott amikor mindenki nekimegy a fa keritesnek es a jatek gyakorlatilag megall, vagy barmilyen palyan ahol falakat rombolnak le tobben egy idoben es megintcsak lagg, ugy fest hogy a szervert nyugodtan tul lehet terhelni a fizika szamolasaval es maris van lagg, vagy engine hiba vagy akarmi
Legyen grafikai motor hiba de ugyebar az egyetlen dolog amit a te geped csinal nem a szerver, ergo a te geped kesik a szerverhez kepest, igazam van?
V43 1105
Van bõven :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lehet kötözködésnek veszed, de azért leírom: az nem lag hanem az engine hibája, hiszen ha lag enne akkor az auto-aim se tudná követni...legalábbis akkor a kis célkeresztedet se látnád hogy mozog...csak a tank megjelenítése késik illetve ha messze van akkor kisebb idõközönként frissíti a helyzetét. Ez nem lag, grafikai motor hiba.
Achmed927
Van JagdTiger-re skin ? Lejjebb láttam linket, de most nem'tom megnézni. Van bennük arra a tankra ?

Achmed927
Attól függ milyen TD-vel nyomod. Van esélyed 1 v 1-ben. 😄 Nekem van legalábbis. (kivéve IS7 , Maus, de talán .... talán)

Az auto aim-el van egy erdekes dolog, ugy nez ki hogy nem hat ra a lagg es pontosan latja hol van a befogott cel, mig a grafikai megjelenites boven kesik es nem ot tlatod a celpontot ahol valojaban van. Mar csak ezert is mindig hasznalom, ha mar az orrom elott van a celpont akkor nem kell de minnel messzebb van, annal biztosabb hogy nem ott van ahol latom hanem ahol az auto aim mutatja
Forolto
TD autoaim?Jézus...sose használom.Max ha közelben van az ellenfél.
Egy TD-nek sok esélye nincs a tankal szemben,közelbe ér és kampó,ha autoval nyomja akkor xarik rá hol találja el...ez pedig felelõtlenség.
Egy TDnek fontos hol találja el elösször.Ha van elöl tank támogatás mehet a toronynak a lövegnek,de ha 1v1 van és csak a távolság és a láthatattlanság védi akkor egybõl a lánctalpra.Ezt autoaimmal?

Az ilyennek szoktam írni a L2P jelszót....

Achmed927
Na ez az. A TD-k fõként az auto aimot használják. Én igen. Messzire lõj kézzel, találj, netán ölj és megtapsollak. 😛 Közelre természetesen manuális célzás mivel ki kell lõni a lánctalpat annak aki mögéd szeretne jutni.

Fritz Von...
Igen. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

V43 1105
Szerintem Tigrisek helyett, te a Párducokra gondolsz.. amúgy .. simán megnyerhették volna, ha a Hitler nem vonja ki az SS páncélosokat...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Achmed927
Hát Te 1 Hero vagy.

Ez attól függ, ki milyen jol ló kézzel. Én távolra szoktam használni autoaimot, közelre kezest, fõleg ha trackelni szeretnék egy scooutot, T44-et vagy egy TD-t (ugyanis autoaimmal sose fogsz trackelni semmit).

Én nem látom annyira OPnak az autoaimot, tény, nélküle nehezebb lenne a sniperkedés.

Tuvok
Van helyette autoaimbot ? <#mf2>

Azon a pályán volt, ahol tök sima mezõ van a két tábor között. Mindkettõ csapat dombon van, pár romos ház az egyik elõtt, a másiknál fonott "kerítés", homokfal. Oldalt víz ill. a másik oldalt patak és egy "hegy" egy faluval, erdõvel. Nem tudom mi a neve a pályának. Az a mezõ olyan sima, hogy nagyobb ívû kanyarban, közepes sebességgel haladva lõttem a ki az éppen egy másik bajtársammal hadakozó t34-et a hegyen.

Nem sokat vártam mégis kilõttem zoom nélkül...

De nem mondom azért, hogy minden lövés talál - nekem is lõtt mellé -, de nagyságrendekkel gyorsabb és pontosabb pláne menetben, mint a kézi módszer.
Fritz Von...
Azon gondolkozom, hogy ha nem írjátok be ide az autoaimot, akkor vajon téma lenne-e? 😊 Én továbbra is kézzel célzok, sokkal nagyobb feeling úgy kilõni valakit.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Én nem vagyok egy mai csirke lehet pont ezért emlékezek korabeli Szovjet háborús filmekre (orosz rambo) és ott aki kilõtt egy Tigrist azt bizony boldogan hátba veregette a parancsnok elvtárs!
Akkoriban az volt a propaganda, hogy legyõzték a gonosz és nagyon erõs ellenséget!

"Menetben, fordulózva, hogy nehogy eltaláljanak kézzel célozva nagyon ritkán találtam el célt, lövegstabilizátor ide, vagy oda...
<...>
Automata olyan gyorsan és pontosan tud lõni, hogy csak spec. esetekben éri meg a kézi célzás."

Szerintem túlzott felindulásban túlzol. Ha mozogsz és közben még forogsz is, autoaimmal nem találsz el semmit, fõleg nem ha messze van.
Plusz, ha a tankod ugrál kicsit, az autoaim nem kompenzálja, úgy dobja fel az égbe a célkeresztet mint a fene (a kastélyos pálya a kastély/zászló körüli területen pl, ahol olyan mintha egy szántóföldön mennél).

Autoaimnál ugyanúgy várnod kell a szûkülésre, fõleg ha távoli célpontra lõsz. Ott viszont valóban elõnyös a használata, mivel szemmel még legnagyobb zommal se lehet becélozni azt a 3 pixelt ahol az ellen van.
De közelharcban, fõleg mozgó közelharcban az autoaim közel használhatatlan.

Ha te eltalálsz egy 70-el, kiszámíthatatlanul száguldó, laggoló harckocsit 200 méterrõl akkor én emelem kalapomat.

Én néha használok autoaimet, de rendszerint azzal is úgy mellélõ a 100%os legénység, hogy beszarok, inkább saját kézzel célzok.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Na ezért imádom a Red Orchestra Ostfront 41-45 játékot. Ha gyalogosként mész meg kell tanulnod "lõni". Van valamelyest ballisztika benne, lefele tart a lövedék, a mozgó célra elõre kell tartani stb.

A harckocsival is már szimulátorosabb, mint a hasonló játékok. Egy hk. 3 fõ személyzet kell (rohamlöveg 2 fõ), hogy teljesen tudd használni, bár egymagad is "ugrálhatsz" a posztok között. De ha menni akarsz egymagad nem tudsz menet közben célozni, tüzelni is...
Az új 2. részben még jobb lesz ez a rész is állítólag még a áttörõ lövedék is "érezhetõ", látható lesz (sebesülés, rendszersérülés stb.)

Az 1. részhez kijött amerikai front kiegészítõ mod-ban figyeltek arra is hogy az angol APDS lövedék a 6" és 17 fontosból kilõve pontatlan, mint a valóságban nem érdemes õket 1-1,5 km felett használni. A harckocsik (amcsi, angol, német) lehetõségekhez mérten jól lemodellezve (toronyforgás, páncél, érzékeny helyek stb.), bár nincs láncszakadás, javítás...

Bocs a nem ide tartozó játékért...
gvarga12
valoban forduloban celozni es meg figyelni arra is merre mesz nagyon nehez igazi skill kell hozza, szerintem ezert raktak be az auto celzast
valoban ki vehetnek(de ugy se fogjak) vagy kompenzalhatnanak a kezezl valo celzas nagyobb valoszinuseggel okozna criticalt vagy hasonlo
igaz kompenzalva vagy kezzel tudsz gyenge pontot tolni igaz nem menetbol, fordulobol de ha megtanulod hogy kell akkor igazan kiraly leszel
addig viszont unfair ahogy mondod ezt alairom

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Én például nem használom. Én rendesen célzok, aztán vagy találok, vagy nem. Már csak azért is, mert az autocélkás, a toronyra céloz, én meg lehetõség szerint oda, ahol a leggyengébb.

De így meg van, hogy mellé megy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Aki használja az jelentõs elõnybe van azzal szemben, aki nem. Ez zavar. Ha van "mûködõ" személyzet, akkor mindenki használja, vagy ne legyen senkinek.
Jockey
hat, en probáltam de idehesít...
scout takom van jeleneg lusch, de nem használom, lehet kevesebbet ölök, de feelingesebb a találat...
én tuti kivenném amúgy..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

De az a lényeg, hogy az auto célzás gagyivá teszi a játékot. Így sem volt szimulátor, de egy ilyen funkcióval...

Menetben, fordulózva, hogy nehogy eltaláljanak kézzel célozva nagyon ritkán találtam el célt, lövegstabilizátor ide, vagy oda...
Hányszor álltam lesben és lõttem álló célpontra, úgy hogy megvártam míg a "karika rászûkül" célra és mégis mellé ment...

Automata olyan gyorsan és pontosan tud lõni, hogy csak spec. esetekben éri meg a kézi célzás.

Tudom, hogy a 88mm L/71-es mire volt képes. 1945 márc.-ban egy Nashorn 4600 méterrõl lõtt ki egy JS2-õt Märzdorf helységnél. A játékban ilyen biztosan nem lesz/lehet sõt...
http://katpol.blog.hu/2010/09/16/video_a_nagy_haboru_orosz_szemszogbol

Hátha érdekel vkit, lehet itt kiderül hogy a Tigris nem is annyira übertáp volt és a WoT a reális, csak a mi nyugat által tömött és szétmosott agyunk magasztalja fel a német technikát 😊

gvarga12
a masik meg ha belegondolsz egy tankot nem egy ebber kezelt
jo toltened meg radioznod nem kell
viszont vezeted, es jelolod a celt ez mar 2 ember munkaja
mondjuk az automata celzas a 3. lenne amit magad csinalsz 😊
felre ne erts eddig en se hasznaltam az autocelzast Panzer IV nagy agyujaval mondtak hogy nagy tavra nyugodtan
es ha akarom akkor meg magyarazom magamnak hogy van egy franko celzo operatorom akinek kijelolom a celt es o ilyen fasza
csak azt is remelem hogy meg van oldva hogy ha kilovik/serul akkor ez a pontossag csokken en pl. nagyitanam a celkort ilyenkor... asszem van is ilyen szoval annyira nem inkorrekt a dolog... talan

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

zalkad
Úgy van 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

gvarga12
a 88-as nagy allo celt be tutdott loni 2Km tavolsagbol is a terkep meg 1Km*1Km szoval elmeletben nem lehetetlen
az mar mas kerdes hogy a mozgo/allo tankbol nem olyan konnyu a valosagban eltalani egy masik akar allo tnakot 1Km rol, de az se lehetetlen csak elegge valoszinutlen
itt jon be majd a jatek strategiai resze "scouting 4 the win" az agyu is helyezkedhetett volna ugy hogy ne lass ra

Tegnap elõször kipróbáltam az automatikus célzási funkciót a szinte teljesen felfejlesztett párducommal (a legutolsó HL234 P45 motor hiányzik). Nagyon kiábrándító volt, hogy ilyen van a játékban, ki kellene szedniük...
Vettem a hk.-ra lövegstabilizátort is, így már menetbõl is egy lövéssel szedtem ki "kézi célzás nélkül" egy félig leharcolt T34-et, olyan távolságról, hogy alig láttam. Átlagban 5-6 harckocsit lõttem rohangálva a pályán gépi célzással. Ez nagyon lealacsonyítja a színvonalát a játéknak. Így, hogy megnéztem hogy mûködik ez a funkció, már megértem korábban pl. a "semmibõl" hogy lõttek ki.
Az egyik pályán az indulásnál úgy lõttem ki a tüzérséget, ami egy pillanatra felvillant a egy felderítõnk utolsó "üzenetekén", hogy gyors "jobb kattintás" és már meg is halt egy lövéstõl a "hosszúcsövû" 88-as által. "Kézzel" idõm sem lett volna becélozni és tuti nem találtam volna el a kiinduló pontról a pálya másik végén. 😞
Boron Power
Ja, velem is pont tegnap esett meg a dolog. Látom jön egy heavy tank, gondoltam lerázom. Szépen merõlegesre fordultam a menetirányára, hogy ne találjon el, aztán nyélgáz.

Erre lazán befordul mögém, utolér és fél méterrõl agyonlõ.

A vicc az, hogy ilyen kategóriájú német tank viszont nincs, ami kurva gyors, kurva nagy ágyúval. Igaz, hogy a németek ki sem tudták fejleszteni, mert addigra lezúzták õket, de igen nagy baj lesz a balance-al, ha a ruszki tankokat elviszik az 50-es évekig, a németeknél meg megragadnak a világháborús prototípusoknál.

Ez nem szimulátor csak egy "lövlödözõs" játék

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

zalkad
WoT -s tigrisekröl egy vélemény:
ha annyira törekednének az élethüségre, akkor minden csatában kétszer megsüllyednénk vele a laza talajon, leszaladna a lánc, elszakadna a benzinvezeték, beragadna a váltó, stb... 😊

Az viszont tényleg vicc, hogy a t-34 tankok lábon kihordják a tigris találatait.

zalkad
Valahol írtak egy "mmohunt" linket, ott szokott lenni beta kulcs még.

Azért az is vicc, hogy 48-at megy a PIV-em, és utolért egy IS4!!!!

Basszus! Vettem kisérletezni egy PIV-et.Azt hiszem IS4-el nekem jött egy xbizen nevezetû gyerek hátulról, erre kilõtt.Többször is megirtam neki mit csináljon az anyukájával.Az ilyen lövéseket szigorúan kellene büntetni, pl. következõ 50 meccsen semmit sem kap.

Husimoto
Sziasztok. A kérdésem lehet már elkésett pár oldalt olvastam vissza. Lehet még a bétához csatlakozni valahogy?

Köszönöm a válaszotokat elõre is.

LeonSilver
Hát ez qrvajó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ne haragudj, de megsérted a személyiségi jogaimat azzal, hogy nyilvános helyre engedélyem nélkül pakolod fel a képemet!

Torzonborz
okkkééééé

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elöbb el kell szívnom a spanglit, bocs <#action>

Torzonborz
Te inkább mennyé' a kocsmába Teeee büdös alkesz ganyéééé ! <#idiota>

Tudjátok az egészben az a vicces, hogy ugyanazokról beszélünk, nagyjából egyet is értünk a dologgal. Amit itt többen hangsúlyozni szeretnénk, hogy nem kell egyfolytában erre panaszkodni.
Igen mi is érezzük és átéljük ezeket, meg is beszéltük sokszor ezt korábban. De nem tudunk vele többet mit tenni.

Csak annyit szeretnénk, hogy ne minden hozzászólás ezekrõl a panaszokról szóljon, ennyi.
Bár tudom, mindjárt megkapom, hogy ez is az én hibám, mert minek olvasom akkor el. De ha kihagyom ezeket, akkor mit olvassak?

4es pontodat likeolom
Ezt értem, de sokan azért mennek vele, mert könnyû creditszerzési lehetõség. Ezért kéne változtatni rajta, mert így csak a balance borul fel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"Marha jó ám, hogy míg az egyik csapat tüzérei jól lõnnek, és csapat hasznára vannak, a másik csapatéi meg senkit se találnak el. De ha kicsit változtatnának a tüzérségen, ez végre megoldódna, mert aki nem ért hozzá, annak nem érné meg vele menni."

Ez nem az SPG hibája, max a balanceré, hogy nem veszi figyelembe a játékosok statisztikáit szétotáskor.
Gondolom azért van olyan eset is amikor a te oldaladon van egy két jó SPGs, akkor nyilván nem reklamál senki hogy de szar az SPG 😊

Basszus, elhivott a fonokom (munkahelyen forumozok 😛 ) es nem vettem eszre hogy kimaradt a link hogy mire irtam valaszt, erre a hozzaszolasra akartam