World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van nem stimmel valami csak nem mindegy hogy hardver vagy szoftver oldalról kell megközelíteni, mert a lagg az hardver a grafikai motor pedig szoftver hiba.
Elvileg az elõbbit könnyen lehet javítani (több, erõsebb gép(ek)) míg a másodikat sok-sok programozói munkaórával, és akkor is csak talán 😊
De abban igazad van, hogy ez a játszhatóság szempontából mindegy, csak ne mossuk ennyire össze a fogalmakat
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egy TD-nek sok esélye nincs a tankal szemben,közelbe ér és kampó,ha autoval nyomja akkor xarik rá hol találja el...ez pedig felelõtlenség.
Egy TDnek fontos hol találja el elösször.Ha van elöl tank támogatás mehet a toronynak a lövegnek,de ha 1v1 van és csak a távolság és a láthatattlanság védi akkor egybõl a lánctalpra.Ezt autoaimmal?
Az ilyennek szoktam írni a L2P jelszót....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én nem látom annyira OPnak az autoaimot, tény, nélküle nehezebb lenne a sniperkedés.
Nem sokat vártam mégis kilõttem zoom nélkül...
De nem mondom azért, hogy minden lövés talál - nekem is lõtt mellé -, de nagyságrendekkel gyorsabb és pontosabb pláne menetben, mint a kézi módszer.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Akkoriban az volt a propaganda, hogy legyõzték a gonosz és nagyon erõs ellenséget!
<...>
Automata olyan gyorsan és pontosan tud lõni, hogy csak spec. esetekben éri meg a kézi célzás."
Szerintem túlzott felindulásban túlzol. Ha mozogsz és közben még forogsz is, autoaimmal nem találsz el semmit, fõleg nem ha messze van.
Plusz, ha a tankod ugrál kicsit, az autoaim nem kompenzálja, úgy dobja fel az égbe a célkeresztet mint a fene (a kastélyos pálya a kastély/zászló körüli területen pl, ahol olyan mintha egy szántóföldön mennél).
Autoaimnál ugyanúgy várnod kell a szûkülésre, fõleg ha távoli célpontra lõsz. Ott viszont valóban elõnyös a használata, mivel szemmel még legnagyobb zommal se lehet becélozni azt a 3 pixelt ahol az ellen van.
De közelharcban, fõleg mozgó közelharcban az autoaim közel használhatatlan.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A harckocsival is már szimulátorosabb, mint a hasonló játékok. Egy hk. 3 fõ személyzet kell (rohamlöveg 2 fõ), hogy teljesen tudd használni, bár egymagad is "ugrálhatsz" a posztok között. De ha menni akarsz egymagad nem tudsz menet közben célozni, tüzelni is...
Az új 2. részben még jobb lesz ez a rész is állítólag még a áttörõ lövedék is "érezhetõ", látható lesz (sebesülés, rendszersérülés stb.)
Az 1. részhez kijött amerikai front kiegészítõ mod-ban figyeltek arra is hogy az angol APDS lövedék a 6" és 17 fontosból kilõve pontatlan, mint a valóságban nem érdemes õket 1-1,5 km felett használni. A harckocsik (amcsi, angol, német) lehetõségekhez mérten jól lemodellezve (toronyforgás, páncél, érzékeny helyek stb.), bár nincs láncszakadás, javítás...
Bocs a nem ide tartozó játékért...
valoban ki vehetnek(de ugy se fogjak) vagy kompenzalhatnanak a kezezl valo celzas nagyobb valoszinuseggel okozna criticalt vagy hasonlo
igaz kompenzalva vagy kezzel tudsz gyenge pontot tolni igaz nem menetbol, fordulobol de ha megtanulod hogy kell akkor igazan kiraly leszel
addig viszont unfair ahogy mondod ezt alairom
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
De így meg van, hogy mellé megy.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
scout takom van jeleneg lusch, de nem használom, lehet kevesebbet ölök, de feelingesebb a találat...
én tuti kivenném amúgy..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Menetben, fordulózva, hogy nehogy eltaláljanak kézzel célozva nagyon ritkán találtam el célt, lövegstabilizátor ide, vagy oda...
Hányszor álltam lesben és lõttem álló célpontra, úgy hogy megvártam míg a "karika rászûkül" célra és mégis mellé ment...
Automata olyan gyorsan és pontosan tud lõni, hogy csak spec. esetekben éri meg a kézi célzás.
Tudom, hogy a 88mm L/71-es mire volt képes. 1945 márc.-ban egy Nashorn 4600 méterrõl lõtt ki egy JS2-õt Märzdorf helységnél. A játékban ilyen biztosan nem lesz/lehet sõt...
Hátha érdekel vkit, lehet itt kiderül hogy a Tigris nem is annyira übertáp volt és a WoT a reális, csak a mi nyugat által tömött és szétmosott agyunk magasztalja fel a német technikát 😊
jo toltened meg radioznod nem kell
viszont vezeted, es jelolod a celt ez mar 2 ember munkaja
mondjuk az automata celzas a 3. lenne amit magad csinalsz 😊
felre ne erts eddig en se hasznaltam az autocelzast Panzer IV nagy agyujaval mondtak hogy nagy tavra nyugodtan
es ha akarom akkor meg magyarazom magamnak hogy van egy franko celzo operatorom akinek kijelolom a celt es o ilyen fasza
csak azt is remelem hogy meg van oldva hogy ha kilovik/serul akkor ez a pontossag csokken en pl. nagyitanam a celkort ilyenkor... asszem van is ilyen szoval annyira nem inkorrekt a dolog... talan
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
az mar mas kerdes hogy a mozgo/allo tankbol nem olyan konnyu a valosagban eltalani egy masik akar allo tnakot 1Km rol, de az se lehetetlen csak elegge valoszinutlen
itt jon be majd a jatek strategiai resze "scouting 4 the win" az agyu is helyezkedhetett volna ugy hogy ne lass ra
Vettem a hk.-ra lövegstabilizátort is, így már menetbõl is egy lövéssel szedtem ki "kézi célzás nélkül" egy félig leharcolt T34-et, olyan távolságról, hogy alig láttam. Átlagban 5-6 harckocsit lõttem rohangálva a pályán gépi célzással. Ez nagyon lealacsonyítja a színvonalát a játéknak. Így, hogy megnéztem hogy mûködik ez a funkció, már megértem korábban pl. a "semmibõl" hogy lõttek ki.
Az egyik pályán az indulásnál úgy lõttem ki a tüzérséget, ami egy pillanatra felvillant a egy felderítõnk utolsó "üzenetekén", hogy gyors "jobb kattintás" és már meg is halt egy lövéstõl a "hosszúcsövû" 88-as által. "Kézzel" idõm sem lett volna becélozni és tuti nem találtam volna el a kiinduló pontról a pálya másik végén. 😞
Erre lazán befordul mögém, utolér és fél méterrõl agyonlõ.
A vicc az, hogy ilyen kategóriájú német tank viszont nincs, ami kurva gyors, kurva nagy ágyúval. Igaz, hogy a németek ki sem tudták fejleszteni, mert addigra lezúzták õket, de igen nagy baj lesz a balance-al, ha a ruszki tankokat elviszik az 50-es évekig, a németeknél meg megragadnak a világháborús prototípusoknál.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ha annyira törekednének az élethüségre, akkor minden csatában kétszer megsüllyednénk vele a laza talajon, leszaladna a lánc, elszakadna a benzinvezeték, beragadna a váltó, stb... 😊
Az viszont tényleg vicc, hogy a t-34 tankok lábon kihordják a tigris találatait.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Köszönöm a válaszotokat elõre is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Igen mi is érezzük és átéljük ezeket, meg is beszéltük sokszor ezt korábban. De nem tudunk vele többet mit tenni.
Csak annyit szeretnénk, hogy ne minden hozzászólás ezekrõl a panaszokról szóljon, ennyi.
Bár tudom, mindjárt megkapom, hogy ez is az én hibám, mert minek olvasom akkor el. De ha kihagyom ezeket, akkor mit olvassak?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ez nem az SPG hibája, max a balanceré, hogy nem veszi figyelembe a játékosok statisztikáit szétotáskor.
Gondolom azért van olyan eset is amikor a te oldaladon van egy két jó SPGs, akkor nyilván nem reklamál senki hogy de szar az SPG 😊