World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Ez már kb. a 20. ilyen screenshoot amit látok és kicsit unom ,hogy folyton ez megy a játékról hetek óta. Inkább a fejlesztõkkel közöld ezeket a problémákat ne nekünk linkelgesd naponta ,hogy milyen szar a ballance. Ami mellesleg nem szar mert a ti oldalatokon 4db 130mm es ágyú van míg a túloldalon 3at látok. Mégis hova kellett volna a 3 partyban lévõ IS-7 est betenni szerinted? hozzátok? Ennyien álltak sorba a "gép" azzal fõz ami a "konyhában" van. Fejlõdik a ballance a korábbiakhoz képest sokkal jobb de ha nem segítesz nekik azzal ,hogy a problémáidat leírod akkor ne is sírj amiatt ,hogy azokat nem javítják.

Azon ne csodálkozz ,hogy a hivatalos spg topicon kívül nem engedik ,hogy mindenki 100000 hasonló témájút nyisson és azzal teleszemetelje a fórumot ha ezt nem érted miért szükséges akkor tényleg ne írj a hiv. fórumra.

Ha majd mûködik a fórum belinkelem:
1.hova postold a ballanceal kapcsolatos problémáidat
2.hova írj az artyval kapcsolatban ahol garantáltan nem törlik (persze csak ha kulturáltan fogalmazol)
Olvasgatni kellene a fórumot a szabályzatokat és akkor nem érne sok embert meglepetésként ,hogy törlik a topicját....

Persze csak ha az a célod ,hogy változtass a dolgokon mert ha csak sírni akarsz ill. másokat hergelni akkor egyre kevesebb támogatót fogsz itt találni mert rajtam kívül még páran unják már ezt a lerágott csontot.
Ha meg segíteni sem akarod a developereket ,hogy változtassanak és nem is élvezed amivel játszol akkor el kellene gondolkodni azon ,hogy ne játssz ezzel a játékkal ha ennyire nem élvezed mert az alapján amit írsz ez jön le persze ez csak egy tanács nem akarom megmondani mit csinálj....

Amiota mindenfele elozetes bejelentes nelkul banoltak mert elcsevegtem az arty-val azota nem igazan hiszek nekik, es nem hergeles keppen linkeltem ide, inkabb bosszant, hogy meg veletlenul se jo iranyba halad ez az egesz, de ok ha van akit hergel akkor nem linkelek ide semmit tobbet, ugy gondoltam itt kibeszelgethetjuk a dolgokat, nem csak dicserni lehet a jatekot
Ulvar
Megint 100%ról Bison egy lövéssel Felgyújt....Tigrisem van....na jól kezdõdik a nap!!!!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jeffjohnson
Miért nem a hivatalos fórumra linkelgeted ezeket? Külön kérte Overlord elvégre ezért béta... itt semmit se érsz vele csak a társaságot hergeled.

Na igen... a fórumok hordoznak magukkal egy kis személytelenséget is és ennek köszönhetõen az ember néha félre érti a másikat. 😊
A szövegben meglapult egy kis mosoly is. 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

a.carkey
Freemailre jött meg 24 órán belül.

A medve nem játék.

LeonSilver
"várhatok még az aktiváló levelemmel. 😞"
Ebbõl gondoltam. De ha nem hát nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ugyan már... Nem hajt a tatár! 😊

LeonSilver
Citromra, gmailre, yahoora kb. 2 perc egy ideiglenes emil kreálása 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azóta már szorgalmasan olvasgattam a kommenteket és megtaláltam a linket hozzá. 😊
Természetesen a freemail-nél megint adatelérési hiba van. Ennek köszönhetõen várhatok még az aktiváló levelemmel. 😞

Jó reggelt!
73 hozzászólással korábban be van linkelve, hogy hol tudsz még szerezni! Tessék kicsit visszaolvasni, még ezen a lapon is van!
😉

Jó reggelt!

Nagyon tetszenek az ingame videók, amiket találtam.
Na meg... tankos mmorpg!! omfg! 😊
Próbáltam szerezni beta kulcsot hozzá, de nem igazán jött össze. :S Esetleg már zárolták?

Az IS-7es platoon sem garancia semmire. Voltam én olyan csatába, ahol velem volt egy ilyen hármas társaság, és kiszívtunk. Ok sejtem, hogy nem ez a törvényszerû, de amennyire lehet a játék kompenzál, ha van lehetõség nagy ellenfeleket tesz be.
A fenti esetben szembe berakott vagy 3 jagdtigert meg két ISU-152-t.
Egy ideig vár a nagyobb tankokra, de ha nincs ilyen, akkor elindítja a csatát.
Ahogy meg megfigyeltem, ilyen esetben általában a hármas együtt mozog a térképen, vagyis szépen megkerülve õket capolni kell.

Warton
Én a SU-85-ösömmel keveredtem be egy Mausokból álló csapatba, az ellenség IS-7-esekbõl állt. Na jó nem mind, így sikerült egy PzKpfw38-ast kilõnöm.

DummyBoy
Tegnap én is voltam esélyes csatában Leo-val:

Az enemy: IS7 - 3 Nagy tigrincs - 3 "kicsi" Tigrincs, 2 JagdTiger és 2 Hummel ... Ezt jegyezem meg ...

Cimborám meg is jegyezte, hogy csak nappal jó játszani azoknak akiknek alacsony tierû tankjai vannak, mert a tigris éjszakai állat és ha felébred akkor baj van 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az... 😉
Miert engedi meg a jatek az IS7 platoont egyaltalan? vagy az S51vagy akarmilyen arty triot? ez a legnagyobb baromsag, ennyit er az o balance javitasuk...
Lol mar be se linkelem a kovi IS7es platoont, ez tenyleg komoly balance eszkozles
Ha platoonba vannak, akkor mi az anyukáját csináljon? 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Platoon-ban vannak

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

BoneDragon
Lehet hülye kérdés, de a nevek mellett mi az a szám? =)

Szoval uj balance, he ?
Nemtudom, de vmiért nekem is úgy tûnik az árnyék alapján, hogy a kép akkor készült, amikor a stuka fejjel lefelé éppen 10 méterre volt a földtõl, becsapódás elõtt 😊

Cukii
Ez Storm of War kép, nem?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

JethroHUN
persze, a szuperArty mellé még, tüzérségi támadás, légicsapás... kísérleti nukleáris csapás ne legyen? Bazookas ruszkik akik az tüzért védik? de legalább 10en... <#wow3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Eagle16
Hát egy ilyen árnyék a Stukának is rosszat fog jelenteni 😄D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én semmilyen légi támogatásról nem tudok, egyszer hívható tüzérségi csapás lesz, nem?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ulvar
elõbb még tankok legyenek, majd emberek (állítólag).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ha lesz légi támogatás, azért az ilyen "árnyék-állás" rosszat fog jelenteni.: 😄

Jockey
adjatok ts cimet, nekem mar nincs meg, meg ts3 remelem?😊
amugy most kiprobaltam az aimet
sztem faszsag, 7killem volt, rohej, azt hiszem irok is a forumra..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DummyBoy
Hmmm ... Egy gyors kérdés: Akik szerint csít az autoaim, azok használták már?

Nem vagyok egy hárdkór gémer, nem is az elején kezdtem, de amikor csak lehet akkor kihagyom ... Vannak esetek amikor jól jöhet, pl: mikor pörgök egy arty körül lighttal, és sokminden mmásra is jó lehet ... De kicsit túlzás, hogy ennyire ûber lenne 😊

TD-vel ráadásul sosem használtam ... Apropó TD: Mit tudtok, van ballisztika a játékban? (Kétlem, csak még nem találtam róla semmit ...) Tehát minél messzebb van, annál jobban felé kell célozni?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Torzonborz
pics@ba , most se dõlt meg a rekord 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Késtél 12 percet ember!

Torzonborz
persze ha este feltolná a képét ts-re akár el is mondhatnánk neki 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Jockey. Minden nap kapsz 150 goldot. Ha akarod, ha nem (persze csak a bétában). 😊 Ha felmész a jobb felsõ sarokba, akkor ott kell rányomni a gombra, és láthatod, hogy a premium mennyi goldba kerül. Egy nap 250 gold, egy hónap 2500.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

V43 1105
Ha összegyûlik 250 goldod fenn jobb felül tudsz premiumot venni 1 napra..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jockey
valaki el tudja neke mondani hogy lehetek premium user? elo kell rendelnem vagy mi?
es hol van itt az account page?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

XenHai
400k azét mát szép szám ..Remélem bõvülni fog!
Majd indulas utan 2 honapra mond ezt, addig mindenkinek ujdonsag
És bizonyára többen lesznek a teljesben, ha nem is fog mindenki fizetni prémium acc.ért, szerintem, jövedelmezni fog a játék a készítõknek.

Forolto
Ugh.Egy lenti HSZ-emben 100K.usert jutalmazták.Nade ez ma kiderült hogy az EU betaban!!!100K Beta account van itt,egybevetve az EU/US célcsoportal.
Megkérdezték Overlordot hány orosz van most.
Válasz:300K...picit durva.

Torzonborz
gondolom nem vicc . mortar tehát lehet ekkora .

XenHai
Az a 305 mm és a 420mm ugye csak vicc akar lenni??
Kevesbe vicces az az volt hogy masodjara is csak 80%ot sebeztem rajta...
Torzonborz
kelllllllll 😄

Biztos egy Tiger II vázra szerelt grille volt 😊

http://www.achtungpanzer.com/grille-series-cricket-series.htm

A het legjobb viccem meglocom a Grille-t tisztan (IS4 130mmes agyu) es Didnt even scratched es maradt 100% hp-n. Es ez a dev-ek szerint igy van jol. Bravo
Mintha bármelyikünknek is lenne halvány fogalma mi hogy mûködik a játék kódjában 😄

Na en azt figyeltem meg amit le is irtam , valaszd szet ha tudod, amikor a szerver elkezdi kiszamolni a fizikai roncsolodast a palya elemeken akkor lagg van ha meg ekozben tankok mozgasi vektorait, meg loves palyakat meg egyebeket is szamol akkor mar nem is ott jelennek meg a dolgok ahol kellene legyenek, tehat akkor a hardver se jo es a grafikai motor se?