World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
#4xxx hszben, asszem .600 valamennyiben(kb 3 oldallal arébb) van link, szerzel Béta kulcsot, regisztrálsz , letöltöd, játszol 😊

I met God. She's black

Czdano
Sziasztok. Jelentkeztem closed betara, kb mennyi idõ míg kapok kulcsot? Mikor jön ki a teljes játék?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

0.6 sztem jövõhét <#nyes>
Szeptember vége nem soká itt van.Ismét törlik majd a tankokat?
Az amerikai tankokból meg gondolom nem a teljes tank lista lesz benne.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jeffjohnson
kis infó morzsa köv. patch a 0.6 os lesz benne az amcsikkal két új mappal némi ballance állítással ééééésssss ami a lényeg ha jól értettem 0.7 ben jön a clanwar. Idõpontot egyikrõl sem tudok kb. 0.6 szeptember végére jön.

BoneDragon
Valaki tudja mi lehet a probléma ha az ellenfél tankja nem körvonalazódik mikor ráirányítom az ágyut? Most raktam újra de az sem segített.

XenHai
e-100 is van de van 1 olyan tippem ,hogy direkt el basszák!Papír szerint gyorsabb mint az is-7 páncélzata is jobb vagy ugyan olyan és 170 és 150 ágyú volt rá tervezve.És baszott jól néz ki!
Ez viszont már lehet lesz a játékban, szerepel egy ,,Geschützwagen Tiger " a teljes tank listában,

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Érdekességképpen mutattam...

Aranyos ez is:

Geschützwagen Tiger für 17cm Kanone/21 cm Mörser

De a igazi mobilis, jövõbemutató ez lett volna, Waffenträger / Einheits-Waffenträger Größe II sorozat (a 15cm-es SFH43-al):

88mm-es Pak 43-al
RatBaG
nekem a hp nem volt ilyen necces, de mikor a jagdpantherremmel a nyílt mezõn néztem farkasszemet egy is4el kb 60-70 méterrõl, eléggé vert a szívem 😄DD
és akkor bejött a legnagyobb mák: két lövése pattant le sebzés nélkül egymás után! a jó nagy reload time miatt közben meg szétforgácsoltam a 15ösömmel 😊

Per Aspera Ad Inferi.

A mázlisták!

Én Tigerrel egyszer 1x hp minden kiütve hála a tábortûznek hátul, kihúztam csiki-csukival egy meccset 😄. Vesztettünk de nem kellet annyit javítani xD.

Nekem olyanok vannak hogy:

Tigerrel mentem ott volt egy is kb 5% hp val, na mondom de fasza 1 lövés.

A FASZT! 4 lövésem lepattant.

Hasonló mikor a leonak kilövöm a lánctalpát pattan-pattan addigra felrakja és megy a fogócska...

Fortes fortune adiuvat.

bazza
Nekem 1/1050 hp volt a rekord 3002db-vel 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Velem , általában csak fordítva szokott lenni, ott egy könnyû célpont, egy lövés kéne és leszedem, erre lepattanok róla, vagy valami. De most nekem volt szerencsém.

Eagle16
Nekem is volt ilyen egyszer, 1% hp-m volt Párduccal, és a JGPZ két lövése pattant le az oldalamról 😄D Ekkora mázlim azóta se volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Volt egy jó pofa harcom, a Királytigrisemmel, egy IS3 és egy IS tank ellen.

Leszedtem mind a kettõt, egymagam, úgy hogy a végén 27! HP-m volt. <#nevetes1>

Az egyik tank mögöttem állt, a másik elõttem, mondom végem, kapok egy lövést, és nekem annyi. Erre szerencsém volt, szerintem izgultak ,és elszúrták.

Viszont maga a csata döntetlen lett, de mindegy 40 ezer credit-et kaptam így is.

Cukii
Az nagy tévedés, hogy minél nagyobb annál jobb. Ezt már a játékban is meglehet figyelni arányaiban véve sokkal nagyobb értéket képvisel egy csatában a Hummel mint egy Su-14. Talán német oldalon még a Párduc alvázra szerelt (Geschützwagen Panther) lesz használható, e fölött meg kanyarodik lefelé a görbe...

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Azért egy ilyen tüzérség kellene a német oldalra, ez is tervezett volt. 😊

a.carkey
Ez szomorú. Van jópár jó drága cuccos is. 😞

A medve nem játék.

RatBaG
a camo-t átteheted, de az összes többi az adott tankhoz lesz kötve, azt hiszem... (az a 3-4 tutira, amiket kipróbáltam)

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Még két kérdés.
A felállásnál, amikor egyes tankok mellé számokat ír ki? Milyen számok azok?
És amikor bejelentkezünk, akkor bead két infot bal felül. sok ember és tankszám. Ez mi? Playerek és még mi?

A medve nem játék.

a.carkey
Ha veszek felszerelést -álca pl. -, azt áttehetem bármelyik tankra, vagy újra kell venni minden tanknál?

A medve nem játék.

Csak aktiválta a felsõ elhárítópajzsot. 😄
TOMSILENT
Hát a tigris jól szétnyílt XDXD....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Inkább csak az a baj a Királytigrissel,hogy gyakran hülyékkel rak össze. De amúgy jó az.

Ez azért nem mondanám. Én meg vagyok elégedve a Királytigrissel.

Semennyire, vackok.

BoneDragon
Annyira élvezem mikor a saját csapattársam hátba lõ...

Az orosz KV tankok mennyire jók?

Mindegyik tigris felejtõs. Kipróbáltam, de már egy sincs.A Panzer IV-el most jobban szórakozom.Már csak tesztelgetek, de számomra a medium tankok már jobban bejönnek.Nagyon várom az amerikai tankokat.

szabii98
Még mindig béta van?😄

I met God. She's black

Hát, a Tiger I, az a patch elõtt marha szar volt. A Királytigris egész jó, bár az IS3 szerintem felülmúlja. Egyedül a drága lõszer a zavaró a Királytigrisben, egyébként jó, fõleg a legnagyobb 105-ös ágyúval, így már mindenre veszélyes.

Viszont ez a Vk3001P...ez nekem nagyon nem tetszik. Olyan mintha behorpadt volna a teteje. A Panzer IV-esemmel többre megyek mint ezzel.

A Ferdinand viszont kezd tetszeni. Bár gyakran marha szar, mert lassan fordul, meg hasonlók, de van hogy nagyon jól lehet vele írtani. Elõbbi csatámban eltaláltak többször is, de a frontpáncélzatról mind lepattant.

XenHai
Nekem meg jt-ém van ! de ki akarom próbálni tigris 1et és 2 õt!
Jó, nekem van Királytigrisem meg Ferdinandom is mellette, csak szeretném a Párducot is kipróbálni.

XenHai
Nekem mondod van 1 pz4 em és kellemetlen mikor a sarkon 1 is-7 fordul be .....
Ulvar
Youtube-on tessék erre rákeresni, majd csemegézni 😊.

History Channel : Greatest Tank Battles

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Én meg akarok Párducot. Csak az a baj, hogy addig végig kell szenvednem a VK3001P-t meg Vk3002-õt. Gold-m meg már nincs, hogy free xp-t váltsak át, így meg marha sokáig tart mire meg lesz a Párduc.

Ki akarok mindent próbálni, nehéz tankot, tüzérséget, közepes tankokat.

2 naponta írt egy a fél képernyõt kitakaró teljes sületlenséget, amit morgásnak nem igazán lehet nevezni. Az írásainak nagy része flame volt, és nem kritika, pláne nem építõ jellegû. Nem fog hiányozni senkinek.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Jeffjohnson
1. bejelentik (a ballance szerver oldali változásait is bejelentették) nemrég voltam bent és semmi sem változott
2. ha nem vagy hajlandó tudomásul venni a hivatalos fórum feltételeit akkor ne csodálkozz ,hogy törlik a hszeidet.
3. TS re gyere fel és ott elmagyarázok mindent de az ,hogy itt el se olvasod a hszeimet meg a válaszaimat csak hajtod a magad dolgait és megbeszélni részletesen semmit sem akarsz az nonszensz.
4. Remélem tartod magad az ígéretedhez és nem írsz ide többet mert ilyesmire nem nagyon van szükség

Leírom még 1x TS en fent leszek késõ délután mert én hajlandó vagyok kulturáltan megbeszélni a játékkal kapcsolatos problémákat az ,hogy te élsz vele vagy sem....nos az csak téged minõsít

Cukii
Hûûû már nagyon várom a SoW-ot végre méltó utódja lesz az IL2-nek, csak azt is ruszkik csinálják és vagy 5éve! tologatják a megjelenései dátumokat. De talán idén végre...mondjuk az tuti egy 10évig jónak mondható szim lesz!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Ha csak párszor csinálta volna a kutyát se érdekelte volna...

Neked mindig tekergetik a gombokat...<#nevetes1>És mindig csak neked, mert másnak semmi ilyesmi nem tûnik fel.

Amúgy nem tudom minek kötöttetek bele. A fórum erre (is) van, hogy elmondja mi nem tetszik, hogy morogjon egy sort.

Warton
Szájkarate hadzsime!!<#szomoru2>

Á, tudod. Az autópályán is a sok hülye mind szembejön <#hehe>

Ulvar
Elég sokan szólnak ellened, valami oka biztosan van nem gondolod hogy nem neked van igazad? vagy csak azért is makacskodsz mint a 90 éves mamám?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Köszönjük Emese
<#taps>

Szoval nem eszervek? Ajanlom olvasd vegig ujra a hozzaszolasaimat, arrol meg mit akarsz vitatkozni ami csendbe zajlik a hatterbe , tekergetik a gombokat es be se jelentik? Tegnap ota alig tudok celozni, ugyanolyan feltetelek melett, de egy szem hirt nem lattam hogy az aim-en modositottak volna, a chat banrol sem volt semmi es sorolhatnam...
Nem elfogult vagyok, rajottem hogy ez itt egy fan site csak nincs kiirva.. szoval nem irok ide tobbet, sok sikert
Jeffjohnson
te is elfogult vagy csak másik irányba....<#bee1> (nincs kedvem olyannal vitatkozni aki nem hajlandó ész érvek alapján elmondani amit akar) majd ha leszel Wespéék TS én megbeszéljük nem akarom itt erre koptatni a billentyûzetet.

Nem létezik, hogy te nem egy troll vagy, nincs az az Isten.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Szoval nem akarod megmondani hogy mit csinaljak, de kozlod hogy teged idegesit es atfogalmazva leirod hogy mit ne csinaljak? Es szerinted mit balancol a 3 agy azon hogy 3 drb 50kmh val szaguldozo szupertank jon szembe vele? Meg azzal se zavartattak magukat az ISek hogy a HIll palyan a dombtetot zargassak siman korberohantak es legyalultak az osszes agyut meg mindent ami elejuk kerult. Jatszottal te mar IS7el? tudod mekkora erofoleny az? Mert igy nem azt latom. Valoban fejlodik a balance csak ugye soft wipe elott ez nem igy volt azota meg nem tudjak normalisan beallitani.
Egy topicomat se toroltek mert nem szokasom topicokat nyitni, a BigVadVuk nevu meg gyorsabban zarja be az spg topicokat mint ahogy te loni birsz a jatekban. A hivatalos spg topicot megszalta 1000 spg fan, ugye mar 100.000 jatekos van, tehat meg nem is sok, es leugatnak, szoval oda irni nem er semmit.
Nem tudom miota szokas egy forumon sirni jelzovel illetni valakit hogyha az valami olyasmit ir ami nincs kedvere, elvegre van itt jopar forumvitez aki esetleg hasonlo serelemben reszesult es igy mar nem gondolja hogy csak o sziv egyedul az adott problemaval. Persze ezt meg ugy lehet beallitnai mint hergelest, csak mire is hergelek egeszen pontosan, mert ezt meg mindig nem irtad le.
Most valoban nem elvezem a jatekot de te jol megmondod hogy akkor ne jatszak vele sot ne is beszeljek rola, tudod mit, legyel te hazigazda, csak oda nem szemelyes velemenynyilvanitas kell hanem elfogulatlansag, az meg neked meg nincs.