World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Per Aspera Ad Inferi.
Sõt, egyetlen hely van ahol ilyet kell néha csinálni, Malinovka. Mikor a saját bázisról átlõsz az ellenséges bázisra, akkor néha olyan messze van a célpont hogy csak akkor ad zöld színt a célkereszt, ha kicsit fölé célzok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Keresgélek, de nem találok egzakt választ sehol - hátha itt majd lesz 😊
Fõleg rutinos TD és heavy tulajok véleménye érdekelne: Van ebben a játékban valamilyen szintem ballisztika lemodellezve?
Tehát ha messzire lövök akkor érdmes felétartani vagy ilyesmi?
Elétartás meg pontosság az oké (Bár még nem megy úgy ahogy szeretném, de nem újdonság 😊 ) , de ez a felétartés dolog érdekelne ...
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azt nem tudja vki, hogy miként lehet a chat üzeneteket ismét elõhívni. Írkál mindenki, de csak az utolsó hármat látom, azt is csak egy darabig.
A medve nem játék.
Max. xp-t tudom, az 1896 volt Párduccal.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Kérdés: Akinek volt, annál melyik ágyú jött be "jobban" egy Hetzeren: a 10,5 cm-es L/28-as vagy a 7,5 cm-es L/48-as? Sebzés alapján az L/28, de igazából maga a tank szar vsz, ráadásul folyamatosan IS-4-ek közé pakol be, ami igazából el is dönti a harcot.
A medve nem játék.
igazából nem értem mi szól az orosz tankok mellett, sokkal kevésbé mixelhetõ mint német (ugyebár átjáró medium/heavy között), ezt miért így csináltál meg?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
egyébként gratula , szép eredmény. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kép készítése után a VK befordult a sarkon és kilõtt 😄
Kinek mennyi volt eddig az egy csatában kilõtt legtöbb ellenség?
És milyen tankkal?
Nekem Stug-al volt eddig 8 a legtöbb, igaz hogy nem túl erõs ellenfelek mellett.(tier 2,3,4)
Ha jól emlékszem 5 v. 6 lövés pattant le a tankról, minden pillanatban vártam hogy vége, ezzel szemben kilõttem mind a kettõt és megnyertük a meccset.
- 50-el száguldok a fullextrás T-44-el, elszáguldok 3 ellenség mellett.
Lõnek rám egy kört, nem talált. Azután az egyik PZIV lõ rám még egyet(még mindig 50 a sebesség) és eltalál. Sebzõdött a tank kb 20 hp-t az ezerbõl.
Erre kigyullad az ammo rack és szépen sorban minden. Mentem még 50 m-t és felrobbantam.
De maradt még annyim hogy egybõl be tudok majd ugrani egy T30-asba 😊
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Szemtõl szembe a két tank: "De, miként mondani szokás, nem az számít, hogy mennyire jó a hegedû, hisz a muzsikálás java a zenészen múlik." Kozsebub
"American Tank Tree, We should see our first batch of US tanks around Late September or early October. (Update I think the time frame is still about right, also we should see 20+ US tanks. So far in testing things are looking good, Looks like we might get more then the release tree maybe 😉 Also TD's I do not think will arrive at this time, But if you crave shelling maiming and driving really really stupid fast these will make you smile )"
Na szóval:
- piszok gyors: 3km/óra elõnye van a Párduccal szemben
- igen, erõsebb a páncélzata, de ha összekerülnek akkor mindkettõ mindenhol tudja sebezni a másikat
- 1:1-ben kb. az nyer aki a szerencsésebb, de mire valamelyik kinyírja a másikat, már annyira szét lesz lõve hogy gyakorlatilag harcképtelen lesz
- ez a biztos vereség olyan mint a csetes elszólás múltkor: a t-34-es volt a világháború legjobb tankja, ez TÉNY 😄
- sokkal több T-44-es robban fel ammo rack miatt, mint Párduc, nem tudom bizonyítani, ezt az alapján mondom amit eddig láttam pár ezer csata alatt. Szerintem a modulok ugyanolyan sérülékenyek mindkettõben, ez általános közepes tank betegség 😊
- és akkor miben jobb a Párduc: HP mennyiség, ágyú pontosság, adott idõ alatt több sebzést csinál, távolabbra lát 30m-el.
Szóval nem tudom miért is sokkal jobb a T-44, szerintem teljesen egyenértékû a kettõ, de ezt direkt így is tervezték.
T44 alap health: 920
Párduc max speed: 48
T44 max speed: 51
Párduc turret traverse speed: 48
T44 turret traverse speed: 56
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Per Aspera Ad Inferi.
fritz oldalon apanther tetszik, ha jol latom annak a t44 a parja orosz oldalon..
probalta valaki oket vagy van vajon erdemi kulonbseg koztuk?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"