World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cukii
Lehet már valamit tudni a 0.6-ról? Lesz e wipe vagy nem? Törölnek mindent vagy sem? Open lesz e vagy sem? Vagy csak simán lesz egy néhány száz megás patch és kész?(én utóbbit tartom sanszosnak)

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

RatBaG
nincs itt semmi összekavarva, ott van átjárás, ahol közös alapból indul mindkét tank, pl ruszki tree-n ez egyedül a t34-su85. így logikus.

Per Aspera Ad Inferi.

Eagle16
Van, van, de olyan kicsik a pályák hogy nagyon ritkán kell fölé célozni...
Sõt, egyetlen hely van ahol ilyet kell néha csinálni, Malinovka. Mikor a saját bázisról átlõsz az ellenséges bázisra, akkor néha olyan messze van a célpont hogy csak akkor ad zöld színt a célkereszt, ha kicsit fölé célzok.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kerla
Hmm, nálam állandóan 1200*1035-re teszi vissza és szétcsúszik, minden belépéskor be kell állítsam 1200*1050-re, nagyobbat nem enged asszem...

DummyBoy
Üdv Urak!

Keresgélek, de nem találok egzakt választ sehol - hátha itt majd lesz 😊

Fõleg rutinos TD és heavy tulajok véleménye érdekelne: Van ebben a játékban valamilyen szintem ballisztika lemodellezve?

Tehát ha messzire lövök akkor érdmes felétartani vagy ilyesmi?

Elétartás meg pontosság az oké (Bár még nem megy úgy ahogy szeretném, de nem újdonság 😊 ) , de ez a felétartés dolog érdekelne ...

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A jelenlegi tech treek csak összekavart valamik. Teljesen mások lesznek. Kicsit ha guglizol megtalálhatod a teljes tech tree képeket.
a.carkey
Elvileg van max. xp/tank.

Azt nem tudja vki, hogy miként lehet a chat üzeneteket ismét elõhívni. Írkál mindenki, de csak az utolsó hármat látom, azt is csak egy darabig.

A medve nem játék.

Eagle16
Köszi mindkettõtöknek. Nem tudom mennyit kaptam érte 😊
Max. xp-t tudom, az 1896 volt Párduccal.

IS3 al
Nekem 1v9 volt a legtöbb. És az a vicc, hogy csak 2000xp adott érte.
Ez a minimális 1024*764-es felbontás ugye béta után nem lesz állandó? :S Kicsit meglepõdtem, amikor kisebbre akartam venni a felbontást. (bár lehet, hogy ez hülye kérdés volt..) Sajnos a videókártyám(ati radeon x1200 256mb) egy kalap szar. 7-10fps között mozgok. 😞

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

a.carkey
Szerintem ez változni fog.

A medve nem játék.

a.carkey
5 egy Pz38-al, és azóta volt egy 4-esem a jelenlegi Hetzeremmel, persze nem IS-4-ek ellen ... 😄

Kérdés: Akinek volt, annál melyik ágyú jött be "jobban" egy Hetzeren: a 10,5 cm-es L/28-as vagy a 7,5 cm-es L/48-as? Sebzés alapján az L/28, de igazából maga a tank szar vsz, ráadásul folyamatosan IS-4-ek közé pakol be, ami igazából el is dönti a harcot.

A medve nem játék.

Jockey
én nem értem ezt az orosz tree-t
igazából nem értem mi szól az orosz tankok mellett, sokkal kevésbé mixelhetõ mint német (ugyebár átjáró medium/heavy között), ezt miért így csináltál meg?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Achmed927
Valaki meg tudná mondani, hogy a hivatalos fórumon hol találom azt a topicot ahol a név változtatásról lehet olvasni ? Köszönöm

BoneDragon
Ezért mennyi xp-t és pénzt kaptál? Amúgy grat hozzá 😊

LeonSilver
Nekem 6 volt a legtöbb, Su-85B-vel.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Wipe elõttit nem látja már.

Torzonborz
stat. menüben meg tudod nézni a legtöbb killt , az is látszik mivel érted el.

egyébként gratula , szép eredmény. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eagle16
Nekem ez volt a maxom wipe óta, wipe elõtt úgy emlékszem volt egy 11-es köröm is, azt már nem tudom hogy mivel.

Kép készítése után a VK befordult a sarkon és kilõtt 😄

Még egy kérdés:
Kinek mennyi volt eddig az egy csatában kilõtt legtöbb ellenség?
És milyen tankkal?
Nekem Stug-al volt eddig 8 a legtöbb, igaz hogy nem túl erõs ellenfelek mellett.(tier 2,3,4)
Forolto
Szerintem ha új fát hoznak be akkor ismét kaphatunk egy xp nullázást,pont azért,hogy ki lehessen próbálni.Szûk már az idõ,nehéz lesz kirakni.

Nekem STUG III-al volt, hogy a meccs végére 3 ellenfél maradt én meg egyedül, és jöttek a bázis felé. Az egyiket kilõttem, de kettõ rám rontott. Az elsõ sorozatot úgy bekaptam, hogy 1 hp-m maradt(egy pillanatra hátra is dõltem, mert azt hittem meghaltam).
Ha jól emlékszem 5 v. 6 lövés pattant le a tankról, minden pillanatban vártam hogy vége, ezzel szemben kilõttem mind a kettõt és megnyertük a meccset.
Azért történnek még érdekes dolgok:
- 50-el száguldok a fullextrás T-44-el, elszáguldok 3 ellenség mellett.
Lõnek rám egy kört, nem talált. Azután az egyik PZIV lõ rám még egyet(még mindig 50 a sebesség) és eltalál. Sebzõdött a tank kb 20 hp-t az ezerbõl.
Erre kigyullad az ammo rack és szépen sorban minden. Mentem még 50 m-t és felrobbantam.
Eagle16
Én nem spóroltam, megvettem mindent ami érdekelt 😄
De maradt még annyim hogy egybõl be tudok majd ugrani egy T30-asba 😊

Cukii
Akkor ezért spóroltál a free xp-vel <#circling>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
A patch óta sokkal kevesbé sérülékeny a párduc, elõtte mindig az ammorack és a motor ment el az esetek 80%-ba most ez az arány durván megfordult és az ágyú vagy a torony mechanizmus sérül + patch elõtt én olyat nem láttam a pár száz csata alatt párducban hogy megsérült volna a commander most ez is megszaporodott a töltõkezelõ vagy célzó javára. T-44 jó cucc a patch óta használom de ugyanaz a szitu mint egy leopardal ha leesik a lánc akkor már nyomhatod is az Esc-et, szembõl igaz erõsebb de Kwk36 és a fölötti lövegek már játszva átütik.

Szemtõl szembe a két tank: "De, miként mondani szokás, nem az számít, hogy mennyire jó a hegedû, hisz a muzsikálás java a zenészen múlik." Kozsebub

Eagle16
Az amerikai tankokra váróknak infó:

"American Tank Tree, We should see our first batch of US tanks around Late September or early October. (Update I think the time frame is still about right, also we should see 20+ US tanks. So far in testing things are looking good, Looks like we might get more then the release tree maybe 😉 Also TD's I do not think will arrive at this time, But if you crave shelling maiming and driving really really stupid fast these will make you smile )"

Eagle16
😄

Na szóval:

- piszok gyors: 3km/óra elõnye van a Párduccal szemben
- igen, erõsebb a páncélzata, de ha összekerülnek akkor mindkettõ mindenhol tudja sebezni a másikat
- 1:1-ben kb. az nyer aki a szerencsésebb, de mire valamelyik kinyírja a másikat, már annyira szét lesz lõve hogy gyakorlatilag harcképtelen lesz
- ez a biztos vereség olyan mint a csetes elszólás múltkor: a t-34-es volt a világháború legjobb tankja, ez TÉNY 😄
- sokkal több T-44-es robban fel ammo rack miatt, mint Párduc, nem tudom bizonyítani, ezt az alapján mondom amit eddig láttam pár ezer csata alatt. Szerintem a modulok ugyanolyan sérülékenyek mindkettõben, ez általános közepes tank betegség 😊
- és akkor miben jobb a Párduc: HP mennyiség, ágyú pontosság, adott idõ alatt több sebzést csinál, távolabbra lát 30m-el.

Szóval nem tudom miért is sokkal jobb a T-44, szerintem teljesen egyenértékû a kettõ, de ezt direkt így is tervezték.

Párduc alap health: 1200
T44 alap health: 920

Párduc max speed: 48
T44 max speed: 51

Párduc turret traverse speed: 48
T44 turret traverse speed: 56

JethroHUN
A hajszálnyi alatt 5x szorzót értesz nem? Mert piszok gyors és még több a páncélja is mint a párducnak. t44 nyer 1v1 be az tuti. ha nem tudod kilõni a lánctalpját akkor biztos vereség, de amúgy is egyszer rád lõ elszáll a tornyod, v az ágyúd, vagy inkább ammo rack és felrobbansz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Eagle16
Érdekes hogy a hivatalos fórumon meg szinte mindenki csodafegyverként isteníti a t-44-est 😄 Pedig tényleg csak annyiban jobb, hogy egy hajszálnyival mozgékonyabb, meg gyorsabban forog a tornya. Gondolom a T-54-eessel ugyanez lesz, de én akkor is Párduc II-est veszek

RatBaG
a t44 egyedül mozgékonyságban veri (akkor is igazán csak max speeden), MINDEN másban jobb a panther.

Per Aspera Ad Inferi.

Azé elég sok füvet szívhattak a német mérnökök hogy ilyeneket találjanak ki.... 😊

Amennyire én tudom a panther ágyúja pontosabb és maga a panther jobban bírja az ütéseket, viszont a T44 az brutálisan mozgékony és nagyokat tud harapni.

Jockey
bahh most nezem ruszkiknal nem lehet leagazni a heavy es medium ag kozott, ez eleg nagy szopatas, pedig gondoltam elesbe lehet kiprobalom a ruszki oldalt..😞

Jockey
no meg1:
fritz oldalon apanther tetszik, ha jol latom annak a t44 a parja orosz oldalon..
probalta valaki oket vagy van vajon erdemi kulonbseg koztuk?

Mintha megválaszoltad volna a kérdésedet... <#idiota>

Jockey
Panzer IV vagy III/IV fele erdemes menni ha paardc utan ki akarom probalni deep heavyt is? azt nezem lehet jobban megeri pIV es utana leagazni nem?

kerla
köszi! felszerelve!

Ulvar
felfüggesztést.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kerla
PIII-ra akarok nagyobb löveget feltenni, fel is szereltem rá a szükséges tornyot, azonba vmi load capacity-t kevesel továbbra is... mit kellene fejlesztenem????

BoneDragon
sajnos ha szemtõl szemben van velem akkorse mutatja....na mind1 akkor igy marad

Warton
Nem lehet, hogy fedezék mögött van?

Torzonborz
mivel crt ezért szerintem 4:3 .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

XenHai
21" crt re 4:3 vagy 16:9 es kép be állítás a jobb??
Remélem 0.6 elõtt is lesz wipe... Nem nagyon tudnék most xp-t szerezni valami jó kis amcsi tankra...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

XenHai
Hmm.. t28 cuki és még benne is lesz! bár az a jagd e-100 és e-90 kár ,hogy nincsen benne!
Cukii
hmm?