World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
És ilyen néven akartok nevezni? Ezek szerint majd ti képviselitek magyarországot? Vágül is ez magyarország aki kapja marja.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

[NST]Cifu
Csakhogy ugyebár az arty-k nem 1-2-3km távolságra lõnek el a valóságban, hanem 10-12km-re (akkoriban). És nem húznak látványos sárga csíkot a lövedékek. 😄

Az alapötlet, amit a játékban megvalósítottak nem rossz játékélmény szempontjából, csak egy kicsit finomítani kell rajta.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a.carkey
Letöltöm a PotBS patcheket is, és megnézem, hogy mim maradt meg. 😊

Ha semmi, többet be se töltöm. 😞

A medve nem játék.

Fritz Von...
Nabazz, te is. 😄DD Mindenki ezzel a trióval nyomja. 😄DD És sajnos (vagy hála istennek?) mindegyik játék jó / jó lett.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a.carkey
Azért a balanceon némi finomítás nem ártana.

Megj. erõs hétvége lesz: Civ5, a WoT tovább, plusz kipróbálom az F1 2010-et is. 😊

A medve nem játék.

Forolto
Kik a tagok?

a.carkey
Hogy is mondták a Robin Hood, a fuszeklik fejedelmében?

"Amíg nincsen mise, nem dugtok ti se." 😄

A medve nem játék.

Wespe88
A HungarianTeam csapata nevezésre kész! 😄

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Forolto
Nos,elösször is elnézést hogy tegnap este nem voltam aktív,épp Roma meccs volt a tvben,másrészt én nagyban készülök erre a VB-re.😊

Amennyit én tudok,hogy német oldalon fogunk indulni,s nagyon bele kell húznom,mivel párduccal akarok menni és még csan DB-m van.

DummyBoy
Na, közben találtam is erre a chat dologra topikot, és a deveknek nem tetszik 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Igen, ezt én is figyelem 😊 Ha az enemy artyknak sok killjük van 2 perc után, a miénknek egy sem, akkor bukta 😊

Chat kérdés: Tegnap beleszaladtam WoT-os pályafutásom legjobb meccsébe ... (Mondjuk tegnap este sok jó csatába keveredtem, de ez mindent vitt ...)

T34-el voltam, valahol kicsit lentebb mint a lista közepe ... De egyszerûen mindenki tudta a dolgát ... Az egyik játékos mint commander (Asszem TD vagy Arty ...) szépen irányítgatta a csapatot, a lightok elõrementek scoutolni, a medek középen figyeltek az elsunnyogókra, az artyk figyelték a scoutokat és supportálták õket, amint elfogytak az artyk, szépen elidnultunk és olajozottan nyertük a kört ...

Ami nekem hiányzott, az egy pár mondatos beszélgetés a meccs után a játékosokkal ... Tudom, hogy az új peccsben fejlesztenek majd a cseten, de nem tudjátok, van olyan terv, hogy csata után még egy pár mondatot lehessen beszélgetni?

Mit gondoltok errõl az ötletrõl?

Mellesleg az én Párom is kezdi megutálni a tankokat 😊 Eddig a repülõket utálta, mert leginkább repszimezek, de ahhoz több idõ kell ... Ha csak fél órám van neki sem állok 😊

Itt viszont fél órába belefér 2-3-4 csata is, szóval már kezdi pedzegetni, hogy sok lesz már a tankozás, repüljek inkább, azt bármikor meg lehet állítani 😊

Na jó, persze harcolni akar mindenki, de a PZIII akkor is scout marad. Harcolni majd azzal fog ami utána jön, ez az élet rendje. Aki harcolni akar, meg kell tanulnia scoutolni is.
Bár a mostani balancerrel gondolom vnnak olyan csaták is, ahol a PZIII ott van fenn a tetején a táplálékláncnak, ott harcolhat az ember. Aztán amikor a következõ csatában lekerül a planktonok szintjére, mehet scoutnak.
Nekem a Leoval igy megy, egyszer fenn - egyszer lenn 😊

Én úgy tudom, ha meghalsz ugyanúgy mûködik a chat mint elõtte, mindenki ugyanúgy lárt mintha élnél. Még dingelni is lehet a térképen.

Ez mondjuk sztem elég gáz, bár én is szoktam halál után beirni hogy "A0, shoot the arty hiding in the bush next to my burning Leo 😊 "

LeonSilver
A Gvozgyikával? Milyen jó kis szerkezet az! Egyszer itt, szombathelyen egy részeg baka elkötött egyet a szöcskérõl és a Söpte szélén álló házakat ( gazdasági épületeket, ólakat, stb) letarolta 😄 Na ez után nem lehetett kinthagyni a jármûveket. Minden nap a foglalkozások végén bekellett vinni õket a telephelyre.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát nemtom ki hogy van vele, nekem nincs különösebb gondom az artykkal -igaz, én med tankokkal tolom, Vk3002DB meg T43, ahol a mozgékonyság a lényeg. Igy mivel folyamatosan mozgásban vagyok (és nem egyenes vonalban 😊 ) ezért az artyk nem jelentenek különösebb veszélyt - tegnap többször haltam meg IS3-tõl mint az összes artytól egybevéve 😊

Tegnap egész jó élményem voltak balance terén - max 2-3 arty volt oldalanként (1x volt a másik oldalon 6, na azt be is szivták, 6 arty egyszerûen túl sok a hatékony játékhoz), viszont szinte folyamatosan a felsõ harmadban tanyáztam a med tankjaimmal, IS7 és Maus mutatóba volt talán egyszer-egyszer, a top dog az IS/IS3 volt a legtöbb esetben. Úgy látszik normalizálódik ez a "mindenki a legdurvább heavyben ül" szindróma.

Csak azt sajnálom, nem találtam platoont akikkel együtt döngethettem volna 😞

a.carkey
Nálunk pici gyerek van, éjjel esélyem sem lenne használni a chatet, de azért azt elfogadnám, ha nem az utolsó három üzenetet látnám, hanem végig lehetne pörgetni, hogy ki mit írt.

Az sem tiszta, hogy a piros csak akkor látja az üzeneteket, ha kipurcantunk mindketten, és nem ctrl -al küldtem el, vagy mindig? Azt sem veszem, hogy ha kipurcant a tankom, akkor ha beírok valamit chatbe a csapattagoknak, akkor õk látják azt, vagy sem? Mert néha érdekes visszaszólások vannak. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Persze, de szerencséd volt az artykkal. Amikor azt látom, hogy lement 1 perc, és a mi oldalunkon még nincs találata az artyknak, bár vagy egy tucat jármûvet azonosított a scout, akkor tudom, hogy nem fogunk nyerni, max. ha a másik oldalon is szintén balfék a tüzérség. Akkor meg ugye jön a balance kérdése, hogy most van-e vagy sincs. 😊

A medve nem játék.

kerla
Teljes mértékben egyetértek! <#worship> Bár nejem kezdi utálni a játékot...

Tegnap én is futottam pár furcsa helyzetbe, pl.: Kimaxolt PIII-mammal szembekerültem egy másik PIII-al és párszor belepuffogtunk egymásba szembõl, egyezõ módon, és az eredmény: én sebzõdtem, õ nem!! egyik találatomra se...érthetetlen, pedig ugyanott találtuk el egymást...

Me0w
Nem tudom, hogy anno ez hogy mukodott, de gondolom egy felderito radion el tudta mondani, hogy hol latja az ellenseges celt, de ez nem volt alkalmas arra, hogy centimeteres pontossaggal oda is lojon a ket kilometerrel arrebb levo arty 😊 Amire ralatnak, oke, legyen pontos, mint most, de amit egy scout jelol meg, az most durva, a heavy tankokkal teljesen lehetetlen elmaszni eloluk. Tegnap is ket arty teljesen lebenitott, a kisebb lelotte a trackemet, az S-51 meg a vegezte a dolgat, a masodik ujratoltesig eltem.

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Félreértések elkerülése végett: HA mind a két csapat a bokorban kushad a bázis mellett, akkor nincs csata a pálya közepén ...

Ha sok arty van és a lehetõség adott, akkor le kell õket rusholni, és nincs gond ... De mindenki kempel a bázis bokraiban, mert nem mer elõremenni, akkor biztos a bukta ...

Sajnos a csapat ritkán olyan, hogy egy ilyet bevállaljon, mert az artykiller csapat az esetek nagy többségében elhullik ...

De nekem ennyit megér ... A20-al rengetegszer hullok el a legelején, de 2-3 artyt magammal viszek ...

T34-el ha sikerül magam mellé embereket szerezni, gyakran az elsõ percekben lenullázuk az ellenfél artyjait, és akkor jöhetnek a nehéztankok ...

Tegnap kempernyikován végre sikerült egy olyan csapatba keverednem, aki megértette ezt - Leo bement, körbement, az artyjaink és a TD-k kiszedték az ellen artyjait, meg mindent ... Mire kiszedték a Leo-t addigra 6 tankot szedtünk ki ...

Ezután szépen kétoldalt megindultak a csapatok és megnyertük ...

Ennyi ...

a.carkey
Részemrõl az utóbbi idõk legkellemesebb meglepetése volt ez a játék. Sajnos már a többség nagyvadban ül, de hát ez van! 😄 Kb. érzem mit lehet és hogy, de akármennyire is figyel az ember, nagyon csapatfüggõ az egész. Fõleg az artykkal van bajom. Nem azzal, hogy vannak, hanem, hogy néha annyira hülye arty társak vannak, hogy az ember csak néz, hogy egy ilyen miért arty. A másik faj, amelyik beáll kempelni scout tankokkal. Nem értem mire számítanak? 😄 A harmadik meg a mókus, aki minden battle elõtt megmondja, hogy ki merre menjen, s ált. az elsõ két percben kipurcan ...

Egy biztos, picit finomíthatnának a balanceon. Néha meglepõdöm, hogy most ezzel vagy azzal a tankkal miért ide tett be? 😊

A medve nem játék.

Elnézést!Megint én.😊
Melóba vagyok,aztán így hajnaltájt csak magammal tudok kommunikálni.
Szóval VB.
Német vs Szovjet max tier 8.

light tankok.mindegy,nem ezen fog múlni. egál.
arty. bármelyik jöhet.kérdés,hogy Német tûzgyorsaság vagy Orosz sebzés?Ez a legnehezebb kérdés. Passzolok.
Médium. Panther vs T-44.Errõl már sok vita volt korábban,most nem mennék bele megint.Kinek ez kinek az.Szerintem kb egyforma harcértéket képviselnek. egál.
Heavy. Tiger II. vs IS-3. No igen.Azt gondolom hogy itt a IS a nyerõ.A miértekbe most nem mennék bele.Szerintem a többség nekem ad igazat ebben a kérdésben. 1-0 a Szovjeteknek.
TD. Ferdinánd vs ISU-152. Ez a legegyértelmûbb.Nagy ISU fölény.Mindkettõvel nyomtam nem keveset,tehát bátran ki merem jelenteni. 2-0 a Szovjeteknek.

Véleményem szerint Szovjet csapat a nyerõ a VB-n.(még ha nehezemre is esik kimondani.) 😊
Ebben az esetben számíthattok rám.Az ISU-val beszállok.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az spg td üzemmódjával nincs probléma.
Saját kezûleg rángattam le a tornyot a T-55-ös célról 2640m-rõl.122mm önjáróval.
Erre kb 300 tanúm van,és valahol van róla egy vhs videó felvétel is.

Kicsit futtattam magam.Ugye elnézitek nekem?😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

[NST]Cifu
Azt is mondtátok,hogy scout nélkül semmit sem ér.Dehogy nem!

Erre egy oldalvágást tudok még adni - a hiv. fórumban mindenki azt a tanácsot adja, hogy T3 harckocsikkal scoutoljon. Mást úgy sem tud. Ebben csak az a kellemetlen, hogy az emberek nem azért ülnek PzIII Aus A-ba, mert Scoutolni akarnak (arra ott van a Luchs), hanem azért, mert harcolni szeretnének, és a közepes/nehéz harckocsik a Pz III Aus A-n keresztül elérhetõek csak...

Az önjáró lövegek nagyrésze kissebb szögtartományba is képes lenne lõni.Direkt raknak be legtöbbször az irányzó gépbe határolókat,pont azért hogy nehogy túl közel lõjenek maguk elé,mert bizonyos távolságon belül a saját gépre is veszélyes lenne a repeszhatás.
Meg aztán -3foktól kissebbre nem is nagyon van szükség,így is rá tud lõni a közvetlen elõtte álló célokra gond nélkül.És mivel ezek legtöbbször repeszromboló gránátot használnak,azoknak is kell egy kevés idõ,még a csõ elhagyása után élesednek.
A határolok kiszerelésével lehet állítani még alacsonyabb szögállást is,de csak különleges helyzetekben van értelme.Mint például ha direkt lefelé kell löni.Ilyen volt pl az arab Izraeli háború,ahol az Izraeliek egy fensíkról tüzeltek lefelé a Szíriai tankokra.

más.
Sokszor elhangzott,hogy ha az artyk nem lennének akkor mindenki kempelne,és hogy pont ezt akarják az artykkal megszüntetni.
Miért?Amikor sok arty van egy csatában akkir is ugyan úgy kempelnek,ha nem még jobban.És nem is ez a legnagyobb baj az artyval.
Azt is mondtátok,hogy scout nélkül semmit sem ér.Dehogy nem!
Amikor a két ellentábor nehézharckocsijai összecsapnak a map közepén,dörszölgetve a tenyerüket,hogy milyen finom kis csata is lesz ez,akkor jön el igazából az artyk ideje!
Ekkor aztán az összes ütközetben részt vevõ tank scouttá válik,és az artyk szépen sorban kilövöldözik õket.Még csak meg sem kell erõltetniük magukat.Maximum azon idegeskednek,hogy "tölthetne gyorsabban is ez a szar!".És amikor az ember benne van egy párviadalban 1-2-3 ellenséges heavy-vel akkor nem mindig tud arra is figyelni,hogy mi van az artykkal.Aztán egyszer csak kap egy hajszálpontos 203-as csomagot és csöngettek!
Na ez a bosszantó!😊

Fúú de hosszú lett! Bocs!

Csak saccoltam kép alapján, de akkor pont eltaláltam.
Tûzmagassága a Hummel-nek 2300mm... 😊
Nuts & Bolts Vol 10 - Hummel Sd.Kfz.165 -ban:

Sd.Kfz. 124, Panzer-Artillerie II (Wespe), 10.5 cm le.FH 18/2 auf Gw. II
# Höhenrichtbereich: -5 bis +42 Grad

http://www.figuren-modellbau.de/panzer-artillerie-II.html

vagy itt....
Ezt úgy értettem, hogy a lövedék 5 méterrel az orra elõtt csapodjon be. Kiszerkesztettem, elvileg a legközelebbi pont ahová a lövedék becsapódhat 44 méterrel a Hummel orra elõtt van, úgy számoltam hogy 2,3 méter magasan van az ágyú. De ennél kesebb távolságból is könnyedén kilõhet harckocsit, mert azoknak van magassága. A legtöbb 2 méternél magasabb. Tehát 10 méteren belül is eltalálhatja a tornyot vagy a tetejét.
"-3° fokos csõsüllyesztéssel a Hummel nem tudott pontosan az orra elõ lõni"

Lehet csak én vagyok sügér a tankokhoz, de -3 fokkal miért is nem tudna az orra elõtt álló tankba belelõni?

[NST]Cifu
Én tegnap elég sokat játszottam Pz.II.-vel (amúgy hihetetlen, mennyire gáz az a jármû, még az L/110-es 20mm-essel is eposzi duelleket lehet vívni, volt, hogy vagy két percig lõttük egymást egy másik Pz.II.-essel, amíg végül az egyikünk (persze én) végelgyengülésben megpusztult 😄), és a könnyû harckocsikkal, TD-kkel teli mapokkon nincs ilyen probléma - sõt, éppen az a gond, hogy általában nem nagyon marad senki hátul, és ha valamelyik oldalon áttörnek, akkor elfoglalják a bázist.

A problémát én egyfelõl az artykban látom (a pálya közepén való káoszban nagy eséllyel lövik ki, vagy legalábbis teszik mozgásképtelenné az embert), másfelõl a játék mechanikájából fakadó álca-elõnybõl. Ugyebár nagyobb esélyed van a fragre, ha beállsz egy bokorba, és megvárod, amíg valaki bekukucskál a látótávodba, hogy az elsõ lövéssel vagy megállítsd, vagy ki is lõdd egybõl. Ha egy TD teszi, akkor egy szót nem szólhatok, azoknak ez kellene legyen a stratégiájuk, de amikor két Tiger és egy KV kushad a bázis melletti bokrokban, az azért kicsit visszatetszõ számomra...

Nem baj hogy vannak SPG-k a játékban. Szerintem kellenek. Csak túl erõsek. Volt rá többször is példa, hogy a harckocsim elé lõttek és leszakadt a lánctalp, kiütötték az ágyút, periszkópot, harckocsi vezetõt, töltõ embert, fél életemet levette. Innentõl kezdve nem is érdemes tovább menni. Ha telibe kaptak valamit SPG-vel annak annyi, de azért nem volt ekkora hatása egy nehézharckocsi elé becsapódó lövedéknek.
A másik hogy még pár bug az SPG-knek kedvez. Karelia pályán játszottam, a szoklás részen elõre törtem, leálltam hogy bevárjam a többieket, mert 100-200 méterre lemaradtak. Persze csak egy VK3601 jött volna segíteni, útközben leszedték. Elindulnék magam, erre kapom az elsõ SPG lövedéket a több mint 10 méter vastag sziklákon keresztül. Leszakadt a lánctalp, a következõ megint átjött a sziklákon. Azt hittem egyszeri bug de pár csatával késõbb ismét. De más pályán is keresztül jött egy rombolhatatlan falon.°
-3° fokos csõsüllyesztéssel a Hummel nem tudott pontosan az orra elõ lõni, majd kiszerkesztem mi volt a legközelebbi lehetséges becsapódás. Szerintem ez a kis plusz megengedhetõ.

A játékosok többsége valahogy nagyon szeret kempelni, vagy nagyon gyáva. Malinovkán ha a sziklás terepre rak azonnal rohamozok az ellenfél épületeihez. Pár vállalkozó kedvû csatlakozik hozzám de 2-nél több soha. De sokszor még csak nem is támogatnak hátulról. Ugyan ilyen helyzetben ha platoonban játszottam nyertünk. Rohamoztam IS-3-mal, mögöttem jött egy Tigris, hátulról fedezett egy Jagdtiger. Leszedtünk 5-6 ellenséget, aztán azután a csapat többi része is csatlakozott hozzánk.

Erlenbert hasonló stílusú. Királytigrissel rohamoztam, az ellenfél folyamatosan lõtt, de mivel én voltam a legerõsebb harckocsi a pályán elég nehezen gyûrtek le. Egy idõ után már HE-vel lõttek, mert az 30-40 életet mindenképp levett. 6 ellenséget kilõttem, de 49 találatot kaptam és végül az SPG-k lenyomtak, csak egy saját SU-26-os segített. Nem értem miért nehéz együttmûködni egy másik játékossal. Mégha nem is beszélünk egy nyelvet ki lehet találni, hogy hogyan lehet hatásosan támogatni a másikat egy adott helyzetben.
Jó, végül is, mindegy, ez a játék nem szimulátor, és van még benne ilyen furcsaság.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Maga az ágyú:

15-cm-Schwere Feldhaubitze 18
Allgemeine Information
Militärische Bezeichnung: 15-cm Schwere Feldhaubitze 18
Einsatzland: Deutsches Reich
Entwickler/Hersteller: Krupp, Rheinmetall
Entwicklungsjahr: 1926–1933
Herstellerland: Deutsches Reich
Produktionszeit: 1933 bis 1945
Maße
Gewicht in Feuerstellung: 5512 kg
Gewicht in Fahrstellung: 6304 kg
Rohrlänge: 3,98 m
Technische Daten
Kaliber:

150 mm
Kaliberlänge: L/29,5
Geschossgewicht: Sprenggranate 43,5 kg
Maximale Schussweite: 13.325 m
Kadenz: 4 Schuss/min
Mündungsgeschwindigkeit
Projektil (V0): 520 m/s
Höhenrichtbereich: –3° – +45 °
Seitenrichtbereich: 60 °
[NST]Cifu
Bevallom fogalmam sincs, mennyire tud az "orra elé" lõni a Hummel. De pl. Marder II.-nél elég szerény a negatív szögtartomány, amennyire az ágyút ki lehet téríteni (érthetõbben: egy dombtetõn, kb. vízszintesen állva nem tudok az alattam-elõttem lévõ harckocsira tüzelni).

Bizonyára tudott valamennyire, de nem hiszem , hogy pont az orra elé tudott volna, hiszen minden tanknak, vagy akárminek van valamekkora holt tere, ahová nem tud lõni.

De a játékban semmi ilyesmi nincs.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[NST]Cifu
Bevallom nem tudom, hogy a Hummel tudott-e negatív szögtartományban tüzelni (most nekiálltam rákeresni, de nem találtam hirtelen a neten sehol olyan oldalt, ahol ilyen mélységben foglalkoznak a Hummellel), de a képek alapján vízszintesen tudott...

LSSAHPAUL
Hááát.. elõszõr is elkell dönteni hogy német vagy orosz oldalt vállasszuk. Mi úgy számoltunk hogy az orosz oldal jobb.. vagy csinálhatnánk egy német és egy orosz csapatot 😊

van valami leírás arról, hogy az equipmentek meg a special skillek, hogy mûködnek pontosan?
Van alcahalóm meg 25% messzebbre is látok, de mindig az van hogy hamarabb észrevesznek mint és õket. Elméletileg alapból 400ra látok+25% az 500. Mondjunk 400ra lát el õ is akkor-25%=300. Ugye az ellenfél még mozog is akkor még messzebrõl kéne látszónia. De persze ez erdõben van. Ott kevesebbre lehet látni de mind a kelltõnknek.
Lehet, hogy van speciális camo skillje az mindig csökkenti a láthatóságot menet közben is? Még nem jutottam el 100% skillre legénységgel. A speciális skillnek is van szintje és akkor azt lehet növelni? Meg azt írjha, hogy a legénység átlaga számít. Tehát akkor nincs értelme valakinek camo skillt venni valakinek meg javítósat?

May the force serve you well!

Egy méterre maga elé? Az érdekes...szerintem azért elég nagy holt-tere volt mondjuk egy Hummelnek, nem hiszem közvetlenül maga elé tudott lõni.

Én jövök a Tigrisemmel ha lehet 😊

DummyBoy
Tudom, hogy képes volt ... Csak most túl sok mindenre és túl jól képes ...

[NST]Cifu
Ez jó ötlet lenne, csak benne van a probléma is: effektíve így területtüzet tudnának adni. Az pedig két problémát vet fel:

1.: Valószínûleg roppant esélytelen, hogy eltaláljanak bármit is. Egy Hummelnek a valóságban 18 lõszere volt, tehát nem tud zárótüzet adni...
2.: Jelentõsen megnõne a baráti tûz esélye.

E kettõ miatt pedig jelentõsen csökkenne az SPG-k harci értéke...

Ettõl függetlenül istenes lenne, ha valami ilyen megoldást választanának...

[NST]Cifu
A legnagyobb szarság: Miért tud az arty maga elé lõni??? Ha akar TD, ha akar arty ...

Miért ne tudjon? Fizikailag képesek voltak rá, tehát ezt azért elspeciel ne akard elvenni tõlük...

lakeville szerintem nehéz tankos pálya 2-3 arti-val a camperek ellen 2 t-28-al lezárni a közepet és a hegyet és a városban csatázni.

LSSAHPAUL
Szerintem ma bekéne regelni hogy nehogy lekéssünk, már beszéltem pár külföldivel és mindnek van már klánja beregelve.. lehet már nincs is hely..

Eagle16
Nekem van egy Párducom, az még pont belefér 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

LSSAHPAUL
Hát ezt a világbajnokságot nem kéne elbagatelizálni 😊
Szal minnél hamarabb bekéne regelni a csapatot mert csak max 32 lehet és ha nemzetekre bontva nézzük akkor is simán kicsúszhatunk!!
Van pár fontos info amirõl nem szóltunk még:
12. The total tier number of tanks in one team must not exceed 90 points. = összeadva a csapat tier értékét az nem lehet több 90-nél.
A pálya : Lakeville

szabii98
Ahoz képest, ha mozgásban vagy, fix hogy csak a jobbak találnának el, 1x találtak el mozgásban, többin meg álltam legtöbbször lánctalp cserénék.

I met God. She's black

Kényszerhelyzetben volt Arras-nál amikor a szövetségesek ellentámadásba kezdtek a páncélosokkal.
Az akkor 37 mm-es tankelhárítók nem tudták kilõni a Matildákat, így a parancsnokság számára kirendelt 88-as légvédelmi ütegeket használták fel.