World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Õõõ.... Nem, a Pz III.-tól kezdõdik a médium tank.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Június: v0.4.5
Szeptember: v0.5.4
Október ?: v0.6.x
Ez alapján idén tényleg nem várható még.
A másik oldalról nézve viszont Oroszországban már Augusztusban kijött a játék...
Õszintén szólva az eddigiek alapján én jobban örülnék, ha Live-ra tennék jelen állapotban a játékot. 😊
követelményeknek:
- Tud majd játszani jövõhét szerda,csütörtök,pénteken 20-21h közt.
- Jövõhét szerda 20.00ra kitud állítani egy orosz jármûvet full felszereléssel,100% legénységgel, Tier 2-8 között.
- Teamspeak2 (vagy 3) nevü hangkommunikációs progit feltudja tenni, mikrofon opcionális 😊
Még 6 hely van kiadó.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
nem tudom ki a frászt zavart ( félre értés ne essék szeretem a blökiket ).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy épp agyaltam rajta, vajon meddig fog a béta tartani? Sztem lassan beleunok a nagy tankozásba, mire kijön az éles...
(Green Peace -> Környezetvédõk, PETA -> állatvédõk)
Na, green peace beszólt vagy mi?
A következõ nagy update részben már tesztelés alatt, részben még fejlesztés alatt.
Még nincs eldöntve az update verziószáma (0.6.x vagy 0.7) és a kiadási dátuma sem.
-Új tech-tree, Amerikai tankok (21 kifejleszthetõ, 4 prémium)
-Amerikai hk. személyzet
-Század / Csapat mód (15 vs. 15 fõs csaták) (nagy esély a patchban való megjelenésre)
-Klánháborúk teszt verzió (közepes esély a patchben való megjelenésre)
-Kettõ-négy új map (Cliff és Komarin biztos, két további esetleg)
-A távoli célpontok warpolásának kiküszöbölése
-Részletesebb grafikai beállítási lehetõségek
-Minden nap az elsõ csatában dupla XP-t kap a játékos
-Új kezelõfelület a Platoon kezeléshez
-Finomítva lett a kigyulladt jármû égési sebessége (5% hp per másodperc)
-Tovább finomított match-making system
-Pár helyen korrigálva lettek a beszorulásra lehetõséget adó részek ("Himmelsdorf", "Prokhorovka", "Lakeville" és "Hills" pályákon).
-Megváltozott rombolási modellek és az ütközési effekt pár tereptárgynál.
-Kivették a kutyanyüszítést, ha egy kutyaházon áthajtasz.
-Javítva lett az ütközési modellje a Tigris I.-esnek
-Javítva lett a lánctalp javítási idõ pár jármûnél
-Újra lett tervezve a “Barracks”, “Depot” és “Store” rész, hogy jobban illeszkedjen a játék stílusához.
-Pár további kisebb változtatás, hibajavítás
Forrás
Várom azoknak a jelentkezését (privatüziben) aki megfelelnek az alábbi követelményeknek:
- Tud majd játszani jövõhét szerda,csütörtök,pénteken 20-21h közt.
- Jövõhét szerda 20.00ra kitud állítani egy orosz jármûvet full felszereléssel,100% legénységgel, Tier 2-8 között.
- Teamspeak3 nevü hangkommunikációs progit feltudja tenni, mikrofon opcionális 😊
Amint megvan kb 20 ember azonnal beregelem a klánt.
Az üziben kérem a pontos nick neveteket, és a jármû(vek) tipusát. Ha van ötlet a team-névre akkor azt is.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ámde, bekövetkezett az elsõ saját csapatbeli tag kill-je... nem szoktam csapattagot bántani, de oldalról belémjött, leszakadt a lánctalpam, visszatolatott és kétszer belém is lõtt...érdekes bocsánatkérés... bedühödtem és telibe kaptam. utána õ írogatott be még acseten...mekkroa barmok vannak...csapatjáték, mi??
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
rendes neve: Bundesarchiv Bild 101I-163-0328-15, Griechenland, Panzer I B mit I.G.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Õõõõ... én Hetzerrel lõttem a négy közepest, õ hozzám hasonlóan egy bokorban bújkált, de miután belelõttek, hátra húzódott a hegyfallhoz, és úgy várta meg, hogy feljöjjenek. Szvsz ha ketten lövünk a viszonylag jól belátható terepen lévõ négy közepesre, akkor amire felérnek, kettõ legalább megpusztul, és õ is még elég jól áll ahhoz, hogy elbírjon a maradék kettõvel. Hogy én megpusztultam, nem lett volna akkor gond, ha ezen az áron õ olyan elõnyhöz jut, hogy gyõztesen kerüljön ki ebbõl a 2 vs. 4 felállásból. Ám nem így történt, és lesebeztem 71%-ra a Panthert és 40%-ra egy PzIV-est, bevallom azt nem tudom, hogy õ érte-e el találatot ez idõ alatt...
Mellesleg az IS-3 tornya kicsit fel van tápolva. A torony frontrésze csak 110 mm-es volt, a hátsó része volt 220 mm-es. A lövegpajzsnál volt 250 mm körül. A WoT-ban egységes a torony, felépítmény. Méghozzá a torony/felépítmény páncélzatával. A lövegpazsot talán egyik harckocsinál se modellezték külön, tehát annak a vastagsága nem játszik.
A toronykoszorú (azt hiszem így hívják azt a részt ahol a harckocsitest és a torony csatlakozik) hogyan van páncélozva? A torony vagy a test páncélzata érvényes rá? Vagy egyik se? Minden irányból egységes? Valami miatt (lehet az automata célzás) elég gyakran kaptam toronykoszorú találatot soha nem pattant le a lövedék, mindig átütötte, ezért érdekelne.
Én jelentkeznék valami csapatba, tank bármilyen orosz vagy német,megpakolva minden jóval, legénység 100%. Ráérek minden nap este 5tõl.
Az elõbb meg úgy jártam, hogy a csapat egyetlen nehéz HK-ja, egy IS-3 kempelte velem együtt a völgyet Lakeville pályán. A völgyben berusholt négy közepes hk., én meg ütemesen lövöldöztem abban bízva, hogy az IS-3 is ezt teszi. Miután meghaltam látom, hogy az IS-3 visszahúzódott a hegyfalhoz 97% hp-n. 😊
A medve nem játék.
A sebzés az valóban változó. Az a patch elõtt is az volt, jó az úgy.
Ott grindeltem végig prémium nélkül a mardert meg a hetzert. Rémálom volt. Soha többet 😊
Ugyanigy, T34 alatti cucco is használhatatlanok voltak.
Az új balancerrel legalább van némi esélyed hogy nem mindig a legalja vagy.
Together we'll fly someday...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ezt tudomásul kell venni..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Voltam olyan csatában ahol a Su85-öm volt a leggyengébb tank a listában ...
T5-ig elég stresszes elverekedni maguknat a jelenlegi rendszer szerint, hiszen sokszor bedob a nagyok közé ...
Ez egy fullra fejlesztett A20-assal vagy Leo-val nem is gond, mert minél nagyobb tankok közé tesz a játék, annál könyebb scoutolni ...
De amíg alapok, és nem mennek, addig nehéz az élet ... És akkor TD-rõl nem is beszéltem ...
T34 és Su85 már kezdi hozni a sikerélményt, de addig el kell jutni valahogy ... T1 és T2 még nem gond ... T3-al már be-berak a nagyok közé ... T4-et majdnem mindig oda teszi ... Viszont T5 körül és t6-nál jönnek azok a tankok amik már nem egylövéses cuccok és meg is tudják karcolni az enemyt ...
Ráadásul egy T5-ös tankkal már lehet annyit keresni, hogy ne legyen gond a következõ tankot már eleve 75%-os legénységgel megvenni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
A probléma a második lehetõséggel (amikor nehéz harckocsikkal súlyosbított csatába keveredik az ember T2, T3 szintû jármûvekkel) az, hogy a játékosok többsége itt már tapasztalt, álmából felrázva is vágja hogy melyik pályán melyik bokorba érdemes bújni, és általában rendesen felszerelt jármûve van (távcsõ, álcaháló és ilyesmik). Namost ide bekerülve egy még csak pár napos csibe olyan sokkot él át, amit nehéz lenyelni.
Saját példa: Marder II.-vel kb. nulla frageket csináltam a Tier 6-7-8 szintû csatákban, a scout harckocsikat nem tudom kilõni, mert úgy vágtáznak, mint a Speedy Gonzales, a zöldfülû, 60%-os legénységgel meg kész csoda eltalálni bármit is, ami mozog. Ha eltalálok, akkor is nézek, mint rozi a moziban, mert egy Leopard még két sikeresen talált 76,2mm-es AP lövedék után is 1%-ban van. Ha meg éppen a scout rohamot túlélem (vagyis nem lõnek ki az artyk, vagy a mögén került Scoutok és közepesek) akkor az ellenfél nehéz harckocsijai és TD-i iktatnak ki sokszor úgy, hogy én nem is látom õket. Állok a bokorba, sehol senki, nem mozgok, egyszer csak egyetlen lövéssel kilõ egy IS-3 kb. 300 méterrõl, úgy, hogy én nem is láttam.